چاکرتم. کاری نکردم که. :10:نقل قول:
چاکرتم. کاری نکردم که. :10:نقل قول:
عزیز دل من هم دیشب به 90 اس ام اس زدم سریع یه دونه واسم فرستادن و گفتن که دریافت شد. یکی از بچه ها گفته بود باید چیکار کنیم. مسیج سنتر رو روی 009891100500 میذاری درست میشه. :46:نقل قول:
بابا تو رو خدا رو هوا يه چيزي نگيد . همه محاسبات كامپيوتريه و فرقي نميكنه براش كه 10000تومان اعتبار داشتهنقل قول:
باشي يا 2000 تومان . يه حرفي بزنيد كه آدم ............ من خودم اعتباري دارم وتا حالا 3 بار شارژ كردم و يه بار هم
مو لا درزش نرفته وتا قرون آخرش هم درست حساب كرده . الكي از خودتون و يك كلاغ 40كلاغاي ديگران حرف در
نيارين :13: ( در ضمن كارت رو هم شارژ نمي كنن ، كارت يك بار مصرف هستش . بايد بگي چي ......... دقت كن )
منم با آقای ابراهیم موافقم.آخه منم چند بار شارژ کردم ولی تا آخرش استفاده کردم.(وقتی به 6 ریال رسید دیگه کار نمیکرد)البته تووی ایرانسل این مشکلات عادیه!!!!!
من که تا حالا مثبت فکر کردم... حالا ببینم این قبضه چه جوری میاد.. اگه نخواد 1000 دقیقه رو حساب کنه اونوقت بد میشه... خیلی برا من و یه کمم واسه ایرانسلنقل قول:
عزیز اون دوستمونم که تقصیر نداره.ببین الان همه ما می دونیم یه عده نمی خوان ایرانسل پا بگیره برای همین ذهنیت همه بچه ها این فروم یه مقدار منفی شده یعنی اگه حتی یکی بیاد به حق یه چیزیم بگه همه اول فکر می کنن که دوباره یکی از اون آدما پیداش شده اما اگه دقت بیشتری کنن می فهمن بالاخره طرف راس میگه یا دروغ.مثلا من خودم یه مقایسه نرخی کردم که یه نفر شک کرد به من که منم ازون بد خواهام اما بعدش همه چیز با خوبیا خوشی حل شد.شما که اینقدر رو صداقت حساسی می دونی بزرگواری هم کمی از صداقت نداره ؟ حالا روی هما ماچ کنی
بابا مگه قرار نبود ام ام اس 32 تومان حساب بشه؟؟؟؟
من که میفرستم چرا 150 تومان کم میکنه ، تازه آخرشم error میده که شبکه مشکل داره؟؟!!!!
mms كه فعلا قطعه . شما كجايي كه مي فرسته ؟نقل قول:
فعلا نفرست تا كاملا سيستمشون درست شه . الان ام ام اس دچار اختلاله
ضمنا چند كيلو بايت فرستادي كه 150 كم كرده ؟
اگه تقريبا پر فرستاده باشي رو تعرفه قبلي كم كرده
بابا شایعه تا کجا آخه ؟نقل قول:
ایرانسل به محض اینکهه اعتبارت از 1000 تومن کمتر شه، یه sms میده با این مضمون:
Your air time credit is low . . .
بعد باید کارت شارژ بگیری، تا اون موقع، بعد از هر ارسال sms و یا call ، این sms مرتب براتون میاد!
من این آخرین بار که شارژ کردم 400 تومن بیشتر اعتبار نداشتم، هم نت رفتم، هم sms فرستادم !
لطفاً اطلاعات دقیق بگید، اینجا یک کلاغ چهل کلاغ زیاد میشه !
منم خودم آنچنان طرفدار ایرانسل نیستم، اما حقیقت رو هم نباید نادیده گرفت !
دشمنت شرمنده باشه D: !!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم نظر سنجی!!!!!!! بیاین و رای بدین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام براي اينكه سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده كار بكنه با يدشماره موبايل رو به يه شماره دايورت كرد يا چطور؟؟؟
خودش برات sms میزنه که چه شماره ای در چه تاریخ و ساعتی بهت زنگ زده !!
برای فعال کردن gprs با 130 تماس گرفتم شماره 3 و بعد 6 رو زدم . چند ساعت بعد اس ام اس اومد !
بعد از باز کردن اس ام اس یه پیغام دیگه داد و نوشته بود new settings received irancell-GPRS ... پایینش هم نوشته بود install یس رو زدم بعد از چند ثانیه نوشت new internet settings installed
حالا وقتی میخوام وارد سایتی بشم دیگه اخطار ساخت پروفایل رو نمیده ولی توی سایت هم نمیره و پیغام میده ...connection failure. check settings. if problem presists , please contact your operator for support
گوشیم کا800 هستش !
شما رو به هر کی میپرستین کمک کنید !
نمیدونم چکار کنم !؟
سلام دوست عزیز.منم اول مشکل شما رو داشتم.یعنی نمیتونستم برم نت.(البته ارور شما رو نمیداد)بعد رفتم تووی سایت ایرانسل و دیدم اصلا GPRS بروجرد(شهری که تووش زندگی میکنم)فعال نیست.بعد از 5-6 روز درست شده.حالا شما برو سایت ایرانسل ببینGPRS شهری که تووش زندگی میکنی فعاله یا نه؟یا علینقل قول:
سلام بچه ها من می خوام یک سیم ایرانسل بگیرم.الان وضعیت اس ام اس و ام ام اس چطوره؟
چون برام مهمه می خوام از طرح تابستونه استفاده کنم.
ممنون اگه جوابمو زودتر بدید.
می خوامم با یک سیم ایرانسل تماس بگیرم.
والا اس ام اس ها که کاملا این روزها درست شده ولی ام ام اس تا یکی دو روز دیگه قطعه.نقل قول:
کدهای ussd برای دائمی ها فعال شده :
کد:*130#
یعنی اینی که می گن اس ام اس ها یک دو ساعتی طول می کشه برسه درست شده؟صادقانه جواب بدهید.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا برا من که از 5 - 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه با این که اینجا هنوز افتتاح نشده !!
سلام من این کار رو برای گوشی K750 انجام دادمنقل قول:
سلام دوست عزیز این عبارت رو به شماره 2225 ارسال کن تا تنظیمات برات ارسال شه.
S sonyericsson k750
بعد تنظیمات واست ارسال میشه و از گزینه option سیو کن بعد درست میشه.البته این چیزی رو هم که گفتم از بچه های همین تاپیک یاد گرفتم.یا علی
پیغام اومد که مدل گوشی شما قابل قبول نیست
البته جی پی ار اس سالمه
ولی ام ام اس تنظیماتش انجام نشده
یکی راهنمایی کنه لطفا
دقیقاً این رو بنویس:
S sony ericsson K750i
و به شماره 2225 بفرست.
اگه دائمی داری، این کد کار میکنه :نقل قول:
کد:*130*3*5#
البته این کد برای گوشی های سریال چنج کار نمی کنه.
ممنون شهاب جان البته برای خودم نیست این گوشی برای یکی از فامیلامون هستشنقل قول:
دقیقاً این رو بنویس:
S sony ericsson K750i
و به شماره 2225 بفرست.
بهش میگم ببینم چطور میشه!!!
بالاخره با هزار بدبختی gprs فعال کردم .
کسی میدونه سرعت دانلود gprs در هر ثانیه چند کیلوبایته ؟
میخوام بدونم ارزششو داره تعرفه طلایی رو انتخاب کنم !
عزیزم باور کن مال من بیشتر از 5-6 ثانیه طول نمیکشه. البته بستگی به منطقه هم داره. تهران که همه جاش رو امتحان کردم درسته. اصفهان هم که یکی از دوستان گفته مشکلی نیست.نقل قول:
تا اونجایی که من دیدم خیلی وضعش خوب باشه حدود 6-7 هست.متاسفانه سرعت GPRS ایرانسل همگن و یکنواخت نیست و مرتب نوسان داره .اما خوب شاید بشه گفت بهتر از دایل آپه اما نه همیشه.نقل قول:
آقا من گوهردشت کرجم ... یه هفتس که ایرانسل اصلا آنتن نمیده به امور مشترکین هم زنگ زدم سریال نامبر سیمم و خواستن. من موبایلم و لازم دارم چکار کنم "؟؟؟
کمکککککککککککککککک
ممنون !نقل قول:
فکر کنم 15 تومان بذارم روش adsl 128 بگیرم بهتر باشه !
شهاب جان سلام :46:نقل قول:
فکر نکنم این طور باشه آخه من هم روی ماله خودم تست کردم هم روی ماله خواهرم 2 تاشون هم چنج هستن
همین الان هم تست کردم مشکلی نبود
دوستان دیگر نظر بدن ببینیم چه خبره ....
مطمئن باش که ADSL بگیری بهتره ، gprs تو بیشتر مواقع 3 یا 4 هستش:41: البته شبا که باهاش تو کامپیوتر کانکت می شدم! تا 8 و 9 هم می رسید :20:ولی به پای ADSl که با 53 تا 60 دان داون میکنم نمیرسه!!:31:نقل قول:
اگه سریال اصلی نباشه هم مشکلی نداره.نقل قول:
قبلا گفته شد که (در مورد هدایا تابیستانی ایرانسل) که در مورد انتخاب هر نوع طرح طلایی و ابی و قرمز فقط یک بار پول راه اندازی میدیم ولی اینطور نیست در اون قسمتی که گفته شده
(3-4- در صورتیکه مشترکین سیم کارت دائمی هر یک از تعرفه های تشویقی را از روز اول ماه فعال کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت اشتراک ماهانه نداشته و تنها باید هزینه فعال سازی طرح انتخابی (هزينه ماهانه طرح تشویقی) را بپردازند. )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتراک ماهانه همون 750 تومانی هست که روی قبض اضافه میشه
برای هر طرح باید هر ماه پولش رو بدیم
اگه قرار باشه هر ماه 15 تومن بدیم که دیگه اصلا صرف نداره!!!
راستی با پایین اومدن تعرفه ها ، هزینه این تعرفه های تشویقی تغییری نکرده؟
سلام علیرضا جان خوشحالم که اومدی :46:نقل قول:
یه سوال : اگه من روز 19 خرداد فعال کنم اینو باید چقدر بدم ؟ آیا همون 15 هزار تومن رو می گیرن یا چیز دیگس قضیه ؟
یکی دیگه : اگه استفاده کنم هر ماه باید 15 تومن رو بدم یا اینم فرق می کنه ؟
پیشاپیش ممنونم که جواب می دی
با سلام
آیا برای فرستادن اس ام اس از طریق خطوط ایرانسل به برنامه های تلویزیونی باید شماره مرکز پیام بر روی 9891100500+ تنظیم شود؟
اگر بعد از این تنظیم اس ام اس ارسال نشد اشکال از کجاست؟
با تشکر
آقا برای تهرانی ها
هنوز دلیوری روشن نشده؟؟
پس کی میخوان درستش کنن؟؟
اعصاب آدم داغون میشه
براي
دائمي
ها
روشنه
براي
اعتباريها
خاموشه
سلام miliomid من همیشه و هر روز اینجا هستم و پست هارو میخونم :46:نقل قول:
15 هزارتومان فقط برای اشتراک ماهانه این سرویس و یا تعرفه هست
اگه این سرویس رو فعال کنی هر ماه 30 روز 15 تومان به حسابت اضافه میشه مگر اینکه بر گردی به نوع تعرفع عادی همون ثانیه ای و یا دقیقه ای
وقتی مثلا طرح طلایی رو انتخاب کنی 15000 تومان به حسابت اضافه میشه
و از انطرف اشتراک ماهانه که همون 750 تومان هست رو به حسابت اضافه نمیکنند و این مبلغ از روی قبض کم میشه
باید اینطوری گفت که شما در واقه 15 هزار تومان اشتراک ماهانه پرداخت میکنید و از انطرف تعرفه تغییر میکنه
موفق باشید
درسته حق باشماستنقل قول:
منم تنظيمات رو براي خودم و چندتا از دوستام انجام دادم كه گوشي هممون هم رجيستر نشده بود.
آره عليرضا اين حرف رو Pesar_dokhtarkosh مطرح كرد و من هم همين حرفاي شما رو همون لحظه بهش گفتمنقل قول:
راستي چرا Banned شد
اون كه خوب مطلب مينوشت