سلا منقل قول:
مشکل سوم :!
مشکل از نبود سی دی بازی است بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل را دریافت و طبق تو ضیحات عمل کنید .
Printable View
سلا منقل قول:
مشکل سوم :!
مشکل از نبود سی دی بازی است بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل را دریافت و طبق تو ضیحات عمل کنید .
سلام دوستان دوتا سوال دارم اگه لطف کنین جواب بدین
1. این skirimish تو جنرال چیه و به چه دردی میخوره و چه جوری باش کار کنیم؟
2. من با game ranger که میرم تو بازی مثلا با دو نفر دیگه یه دوتا ساختمون که میسازم یهو دیفیت میشم در صورتی که اونا به بازی ادامه میدن . چرا؟
سلامنقل قول:
این :skirimish که خوب مشخصه شما یار کشی می کنید و بازی می کنید یا با دو ستان آنلاین یا تحت شبکه ... یا با خود کا مپیو تر مثلا 1 به 4 یا هر جور دو ست دارید دو به دو و غیر ه....
در مورد گیم رنجر یا شما سر عت اینتر نتت کمه یا پک 1.04 را نصب نکردید بر ای آموزش مفصلش بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من رفتم توی سایتتون و با برنامه Gamerangerتونستم انلاین بازی کنم.ولی 2 تا مشکل دارم
1-وسط بازی یک دفعه باید رای بدی و یک زمانی هم شروع میکنه به صفر شدن!!!
2-وسط بازی یک دفعه میاد بیرون و رتبه بندی نشون میده!!چه مشکلی داره؟
سایتی که ایرانیا انلاین بازی کنند سراغ ندارید؟
اقا یکی کمک کنه من بازی جنرال رو از کامپیوتر دوستم کپی کردم اما میگهplaese insert first CD game
این هم دانلود نیمشه ادرسش عوض شده
کمک :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اینجا هم میرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما همون ارور رو میده میگه CD میخواد چیکار کنم؟:(
اگه این را هم دانلود می کنی و بازم سی دی می خواد دو را ه داری یا اینکه بازی را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با حجم کم دانلود کنی یا از قسمت مولتی پلیر بازی کنینقل قول:
خیلی ممنون اقای منصوری! متاسفانه جنرال اصلا بالا نمیاد همون اول بازی میگه سی دی میخواد!نقل قول:
یه سوال دیگه من pach the rise of the power اگه درست گفته باشم! دانلود کردم اما تیم های جدید اصلا بازی نمیکنن راه حلی داره؟ممنون
سلام اون کرک داخل وب سایت را که تیم ما ساخته را پس از اینکه از حالت فشر ده خارج کردید کپی کنید رو بازی انشا الله مشکل سی دی خو استن حل میشهنقل قول:
دومین سوالتون شما مگه نمی گید ران نمیشه پس چه جوری مد نصب و بازی کردید ؟!!!
می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید .
منظورتون اینجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله داخل کامپیوتر من اجرا نمیشه اما اونو توی کامپیوتر دوستم ریختم اجراش کردم!
از راهنمایی هاتون سپاسگذارم
من شرمنده ام یه سوال دیگه هم داشتم این اخرین سواله :) امروز جنرال رو خریدم و نصب کردم دوستم هم توی لب تابش نصب کرد خواستیم شبکه کنیم اما میگه سریال هاش یکیه! اما موقع نصب از ما سریال نامبر نخواست! چیکار باید کنم؟
این هواپیما هایsuperweapon رو چه طوری باید زد؟؟
این هو اپیما ها را تا بمبشو نندازه نمیشه زد این هم یکی دیگر از تبلیغات های پو چ امر یکاییه دیگه !!!!:2:نقل قول:
سلام چرا شر منده.... اینجا برای طر ح سوال است.:11: بر ای رفع این ارور باید سر یال نامبر های متفا وت داشته باشید بر ای آموزش بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای حرفه ای شدن توی بازی انلاین باید به چه نکاتی توجه کرد؟
این بازی جنرال که توش ایران هم هست از کجا میشه تهیه کرد؟
این بازی جنرال که توش ایران هم هست از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ufo alien darbareye havapeymaha bayad say koni tank hayi ke hava ro betoone bezane ro jolo tar az jayi ke mikhay azash defa koni yani jolo tar az siisteme defait bayad befresti ke tam bekhad befreste mizane manam in moshkelo dashtam
baraye in kar bayad 20 ya 50 ta az inaro jolo bezari vali too bazi online man tahala bazi nakardam nemidoonam tasir dare ya nam n soratam ziad nist mahe dige sppeed bala tar migiram miam online
سلام بازی ها اغلب سلیقه ای هستند من خود بعد از دفاعی قر ارمی دم تا از گزند تانکها در امان با شند ولی در بازی آنلاین هوش مصنو عی و جو د نداره و طرف مقا بل شما انسانه و فکر می کنه و سلقه اش فر ق داره و هر کس یک جور =بازی می کنه ......نقل قول:
سلام دوستان
من مد contra 007 رو دانلود کردم
یه فایل Big بود کپی کردمش توی Data بازی ZH
حالا وقتی میرم توی بازی حالت نتورک بعد از 30 یا 40 ثانیه همه واحدهام منفجر میشه و بازی تموم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل حل بشه...
نقل قول:
سلام باید کپی اش کنید درون پو شه خود جنرال زرو پا ک کنید دو باره نصب کنید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب کنید سپس مد کنترا 007 را ........
دوست عزیز ترینری برای ورژن 1.04 دارید که واقعا کار کنه ؟نقل قول:
درود لینک مستقیم این بازی برای دانلود رو میخواستم با زبان انگلیسی همرا با نسخه zero hour
با تشکر
بر ای دانلود بازی جنرالها و و جنرال زرو با حجم بسیار کم بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید به در تون می خور ندنقل قول:
درود متاسفانه نتونستم دانلود اگر ادرس دیگری دارین بدیننقل قول:
با تشکر
درودنقل قول:
شرمنده دوست عزیز معذرت میخوام این لینک هایی که شما میذارید رو چک میکنید؟؟؟خرابه
سلام دوستان عزیز
بنده جنرال 1 رو از سایتیدانلود کردم ولی بازی نصب نمیشه ارور میده
نمیدونم باید چی کار کنم لطفا کمکم کنید
با تشکر
سلام این که در سته الان هم امتحان کردم با مر ورگر های دیگه امتحان کنید ......نقل قول:
در سایت هم یکی مال سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که باید حتما در سایتش عضو بشید تا لینک بده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک هم کار م یکنند . بر یدب ه آدرس سپس روی : فری دانلود کلیک کنید سپس در صفحه باز شده روی create downlod link کلیک کنید در صفحه دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نمایش می ده .
دوست من اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک و دو در وب من سالمه استفا ده کنید هم کم جحمه هم سالمنقل قول:
نقل قول:
فایل رو دانلود کردم کامل هم نصب شد ولی نه جنرال 1 و نه جنرال 2 وارد بازی نمیشه گیر میکنه یعنی همون لوگوی اول بازی میاد بعد دیگه داخل بازی نمیره هیچ اروری هم نمیده میندوز من 7 هست
بر ای رفع مشکل ویندوز سون بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
جناب منصوری ممنون از توضیحاتتون و لینک های بازی.اگر ممکنه یک سیو از بازیتون با همین ورزن 1.04 بذارید
قبلا ورژن بازیم 1.01 بود نمیتونستم نگاه کنم
شما عرض کردین شما تک همراه با 7 تا هارد رو بردین میخحوام ببینیم واقعا چه جوری میشه
با تشکر
درود
در ضمن جناب منصوری یه راهنمایی برای انلاین بازی کردن جنرال زرو بکنید
وقتی توی اپشن بازی روی گزینه نت ورک میثزنم این ارورر رو میده
unable to establish a connection with commad and conqur generalas zero hour
باید چی کار کنم همین جنرالی رو دانلود کردم که شما لینکوش دادین
با تشکر
سلام من مد تها ست دیگه بازی نکردم ولی چشم من بیشتر در حال ساخت بازی ورژن سوم و فاینال بتل هستم کمتر وقت بازی دارم ولی این کار را کردم ..... دو باره امتحان می کنم و بر اتون می زار م ....نقل قول:
در مورد بازی آنلاین شما تنها می تونید با کمک نرم افزار های خاص بازی آنلاین داشته باشین از گزینه آنلاین بازی فقط در صور تی می شه استفاده کرد که سر یال نامبر اور جینال داشته باشید یعنی بازی را قانونی خر یداری کرده باشید
بر ای آموزش بازی بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده در ادرسی که دادین برنامه گیم رنجر رو دانلود کردم بعد نصبش کردم بعد ایملمو زدم بهش وصل شدم حالا چه جوری باید در جنرال توی بازی ازش استفاده کرد؟نقل قول:
در ورزن 1.04 فکر کنم قدرت gla کم شده اینطور نیست؟
سلام اقاي منصوري اين هم تابستان تا كي بايد صبر كنيم از نبرد نهاي چه خبر من خودم كارمندم قراره اداره يك ماه تعطيلي بده من ميخواه تو تعطيلات فقط جنرال بازي كنم منتظر جوابتون هستم