سلام
من شنیده بودم که تورنت سرعت DL رو زیاد میکنه ولی واسه من این مسئله صدق نمیکنه
یعنی همون سرعت عادی 14کیلوبایته
میتونه بیشتر بشه یا نه؟
ممنون
سلام
من شنیده بودم که تورنت سرعت DL رو زیاد میکنه ولی واسه من این مسئله صدق نمیکنه
یعنی همون سرعت عادی 14کیلوبایته
میتونه بیشتر بشه یا نه؟
ممنون
نه سرعت زیاد نمیشهنقل قول:
اگر به فرض شما معمولا با سرعت ۱۰۰ دانلود میکنید، سرعت دانلود تورنت شما کمی کمتر خواهد بود. مثلا ۹۵.
این هم دلیلش این هست که مقداری از پهنای باند به آپلود اختصاص داده میشه که چشمگیر نیست.
با سلام.
سرعت آپلود و دانلود من، تو امضام هست.
حالا لطفا 1 نفر نصبت به سرعتم بهم بگه که، تو تنضیمات تورنت(utorrent)، سرعت آپلود و دانلودم را چند بزارم.
با توجه به اینکه من از اینترنت رایگانه صبا نت استفاده میکنم(واسه آپلود وصواص به خرج نمیدم):31:
با تشکـــــر.:11:
لازم نیست دستی کاری بکنی.کلید های Ctrl+G رو بزن بعد از تموم شدن تست ها همه چیز اتوماتیک ست میشه.اگر هم دستی میخایی تنظیم کنی آپلود رو بزار روی 35 و دانلود رو روی unlimited یا صفر تنظیم کن.نقل قول:
سلام
اگه بخوام دانلودام رو به یه ویندوز دیگه انتقال بدم چیکار باید بکنم مثلاً یه فایله که توش 15 قسمت سریال هست و کلاً 3 گیگ میشه ولی 1.5 گیگ دانلود شده چطوری میتونم اینا رو ور دارم بعد ویندوز عوض کنم دوباره بزارم تو پوشه download و از ادامه همون دانلود کنه؟
پوشه رو به یه درایو دیگه انتقال بده.بعد از نصب ویندوز فایل تورنت مورد نظر رو باز کن و مسیر مورد نظر رو بهش بده.آخر سر هم روش راست کلیک کن و Force Re-Check رو بزن.نقل قول:
قبل از عوض کردن ویندوز هم مطمئن شو که فایل تورنت مورد نظر رو داری یا حداقل Hash فایل رو سیو کن تا بعدا برای پیدا کردن تورنت به مشکل برنخوری.
نقل قول:راه دیگهنقل قول:
میری این آدرس
C:\Documents and settings\user name\application data
ه قسمتهای قرمز بستگی داره به درایو ویندوزت و اسمی که برای ویندوز گذاشتی
بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.اونو کپی کن جای امن.بعد که ویندوز و utorrent دوباره نصب کردی کپی میکنی سرجاش.فایلهای در حال دانلودتم باید همونجایی باشه که توی ویندوز قبلت بود
بعد از اینکار utorrent رو اجرا میکنی.اگه کارو درست انجام داده بودی میبینی خیلی راحت رفت ادامه ی دانلود!
مشکلی بود میزنی force recheck
کسی میدونه کار کلید Bootstrap توی Vuze چیه؟؟؟
نقل قول:ممنون:10:نقل قول:
فقط این hash فایل گفتین نفهمیدم یعنی چی؟ :20:
این دفعه یادم بود از کدوم سایت تورنت برداشته بودم ولی اگه یادم بره چی؟ میتونم لینک دانلود رو از utorrent بردارم که بعداً دوباره وارد کنم؟
Hash به اعداد و حروف 40 رقمی که برای شناسایی تورنت به کار میره گفته میشه.نقل قول:
تو برنامه utorrent وقتی روی تورنت کلیک کنی تو تب General مینویسه.روش راست کلیک کن و بعد از کپی تو یه فایل متنی ذخیرش کن.تو هر سایت تورنتی بری و این عدد 40 رقمی رو بزنی تورنت مورد نظر میاد(البته رو اونایی که قبلا ذخیره شده) حتی میتونی این عدد بزنی تو گوگل و تورنت مورد نظرو پیدا کنی.
از اون روش ساده ای که گفتم استفاده کن.نیازت به هش و لینک دانلود و.... نمیوفتهنقل قول:
یه عمره امتحانش کردم
ممنون :10: خیلی چیز جالبیهنقل قول:
چون appdata مخفی بود پیداش نمیکردم الان پیدا کردم ممنون :10:نقل قول:
دوباره سلام
میخوام دانلود کنم magnet link رو بزنم بهتره یا download torrent؟
فرقی با هم ندارن.مگنت لینک آلترناتیوی برای فایل تورنت هست.فقط سرعت مگنت لینک به خاطر این که ترکری وجود نداره یه خورده پایین تره(البته تا وقتی سرعتتون کمتر از یک مگ هست تفاوتی احساس نمیکنین.) و کنترلتون روی فایل های دانلودی کمتره.نقل قول:
من به یه مشکل عجیب برخوردم!
من هرچی رو دانلود میکنم از تورنت فایلهایی هستند که قبلا دانلود کردم یا تو کامپیوتر دارم!
مثلا من میزنم یک فیلم دانلود بشه ولی سریال 24 که قبلا دانلود کردم میشه!:18:
و فایل دانلود شده فقط اسمش درسته و محتوای اون چیزایی هست که دارم!
کسی میدونه مشکل چیه؟
تا حالا به همچین چیزی برنخورده بودم!
حجم فایل ها یکی هست؟تو هر دو تورنت منظورم هست.نقل قول:
تصویر از پوشه های فایلهات می زاری؟
آره حجم یکیه!نقل قول:
بفرمایین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکارو بک ننقل قول:
میری این آدرس
C:\Documents and settings\user name\application data
ه قسمتهای قرمز بستگی داره به درایو ویندوزت و اسمی که برای ویندوز گذاشتی
بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.محتویاتشو پاک میکنی
میتونی انتخاب کنی و دانلودهای جاری رو پاک نکنی تا دانلودشون ناقص نمونه.و بقیه رو پاک کنی.میتونی همه رو پاک کنی[شاید اینشکلی حل شه.شاید
همشو پاک کردم ولی نشد!نقل قول:
جالبه حین دانلود تا 10 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره و 1مگ بیشتر نزدم دانلود بشه ولی وقتی باز میکنم 20 دقیقه ی همون 24 رو برام آورد!
فکر کنم این پورت های P2P حال ندارن فایلا رو انتقال بدن همون فایلایی رو که قبلا گرفتم بهم میدن!:27:
مگه کشک بشه که چنین کاری تورنت انجام بده:18: ....هش فایل وسیستم چک کردن داره تورنت که باسه فرستادن فایل رو چک می کنه....یک تورنت دیگر مثلا یک نسخه لینوکس رو بگیر وببین باسه ان هم این شکلی میشه یا نه؟نقل قول:
تو بخش ریپورت های ان تورنت هم ببین گذارشی هست یا نه مثلا ارور هش یا بلوک شدن یا ............
پ ن:
انوقت فایل اصلی که این داره کپی می کنه کجاست؟؟؟؟؟
لینوکس و.. که فایل تصویری نیستندنقل قول:
با فایل صوتی هم تست کردم مشکلی نداشت!
گذارشی هم نیست!
توی همون درایو.
با سرعت چند ازش فیلم دانلود می کنین .
با سرعت 128 مخابرات میشه فیلم دانلود کرد .
یا باید سرعت بالاتر از این حرفا باشه
می خواستم یکمش رو دانلود و بعد با زور مجبور کنی با پلیر اجرا شه ببینم ارور چی می ده:31:نقل قول:
حالا دوست نداری اینو بگیر و فایل sample رو فقط دانلود و اجرا کن ببین باز چی پخش می کنه
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5793554
نقل قول:بستگی داره به تورنتی که می گیری .....در بهترین حالت با 128 فکر کنم max 1 گیگ بشه گرفت که البته باز بستگی داره وضعیت تورنت چطوری باشه......نقل قول:
سلام
من یه لینک تورنت دارم 4 گیگ
ولی از شانس ما این اینترنتی که که دارم استفاده میکنم روش تورنت رو بستن (چون اینترنت خونه نیست و مجانی :31:)
حالا از چه راهی میشه این تورنت رو دانلود کنم؟
من که فعلن 128 مخابرات هم ندارم.
جی پی آر اس ایرانسل دارم .
مال این حرفا نیست .
ولی خیلی جالبه ....تورنت همه جور فیلم و آهنگی تو اینترنت هست .:27:
جون میده برای دانلود :27:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
راستی بهترین نرم افزار کدومه :5:
bittorrent ........utorrent........یا نرم افزار های دیگه .
بهترین نرم افزار رو با تنظیماتش برای دانلود می ذارین :11:
سلام. نمیدونم این سوال رو کرده بودم( نکرده بودم)
مدتی هست که توی ووزه که میخوام سرچ کنم تمام سرورها رو سرچ میکنه ولی فقط از توی خود ووزه فایلهایی رو پیدا میکنه. یعنی توی تورنت و یوتوب و بقیه رو اصلا سرچ نمیکنه!!!
مشکل کجاست؟
کسی به این مشکل برخورده؟ راه حلش چیه!؟
امروز با نرم افزار Free Download Manager از تورنت دانلود كردم.
سرعت اين نرم افزار بسيار خوب بود . تنظيمات پيچيده نداره. CPU و Ram بسيار كمي رو اشغال ميكنه.
واقعا عالي بود. به اضافه اينكه اين نرم افزار علاوه بر پشتيباني از تورنت ، امكانات خيلي بيشتري هم داره .
يه تست بزنيد. ضرر نميكنيد.
كاملا رايگان هستش.
کد:http://www.freedownloadmanager.org
نقل قول:
صفحات قدیم رو بخون ...چند تا راه حل قبلا بچه ها دادن ببین کدومش باست کار می کنه....
پ ن:
اکثر شکست خوردن
هواست باشه بعضی از بچه ها مشکل زیاده روی در ترافیک و عوض شدن سرویسشون رو وسط کار داشتن......نقل قول:
از دید من زیاد فرق نمی کنه ....با هر کدوم راحت تری.:46:
چرا پرسیدی ولی ظاهرا کسی جوابی پیدا نکرده:41:نقل قول:
منم vuze استفاده نمی کنم و بخاطر همین سکوت کردم....
ولی رفتم امکاناتش رو خوندم ....چیزی در مورد سایت های دیگر نگفته و نوشته فقط سایت های معروف تورنت.....شاید قابلیتش رو حذف کرده.....نمی دونم.
عالیه .....به دوستان تورنت باز پیشنهاد میشهنقل قول:
کار باهاش هم ساده است .
نرم افزار فوق سرعت بالاتری داره .
من با جی پی آر اس تا الان 5 مگ دان کردم باهاش .
خیلی از بیت تورنت بهتره ..
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
دوستان یک سئوال تورنت قابلیت رزیوم داره یا نه .
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
دوستان یک سئوال تورنت قابلیت رزیوم داره یا نه .
آقا من امروز با بدبختی بعد از کلی کم و زیاد شدنسرعت که واقعا واسم عجیب بود ؛ یه فیلم رو توی تورنت دانلود کردم.
حالا مشکل من یه چیز عجیبه.
فایل من کامل دانلود شده یعنی 100%
و به حجم مورد نظر هم رسیده.
و به همین دلیل دیگه رسیو نمیکنه. چون چیزی نیست!!
ولی همچنان برنامه دنبال ادامه ی فایلم هست وفایل مورد نظر هم اجرا نمیشه!!!
مشکل کجاست!!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا انقدر این بار تورنت سرعتش پایین بود. من با ووزه مشکل داشتم فایلم رو با تورنت گرفتم ولی با اینکه 30 رسیو دارم با این به زور به 17 میرسید. همش بالا پایین میرفت.کد:http://www.Free-Picture-Host.com/viewimage.php?file=/images/cFwfQk1284416043.jpg
بله. واقعا نرم افزار خوبيه. اين نرم افزار علاوه بر پشتيباني از تورنت امكانات زير رو هم داره :نقل قول:
1- دانلود منيجر استاندارد
2-قابليت آپلود
3- پيدا كردن Mirror ها براي دانلود
4- پيش نمايش فايلهاي رسانه اي قبل از دانلود
5- دانلود از Youtube
6- كاوشگر سايت ، براي دانلود و جستجو در سايتهاي FTP
7- كاملا رايگان و Open Source
8- قابليت پييش نمايش فايلهاي Zip قبل از دانلود
9- پشتيباني بسيار عالي از تورنت - سرعت بسيار خوب در تورنت -سبك و كم حجم
بچه ها ، حتما اين نرم افزار رو امتحان كنن . واقعا عاليه .
کد:http://www.freedownloadmanager.org
سلام
از سایتیه فایل رو سرچ زدم چه جوری دانلود کنم؟کد:www.torrentz.com
نقل قول:
اگر نداشت که این همه معروف نمی شد:46:
من الان اطلاعات رو دیدم اول اسم فایل چرا تو بخش بالاش نیست؟نقل قول:
بعد الان بر اساس اطلاعات پایین دارم می بینم رفته رو حالت سید و داره باسه دیگران ارسال می کنه و فکر کنم دونبال یوزر های دیگر است که به انها بفرسته.
در مورد مشکل اجرا:
احتمال داره فیک باشه....
بچه ها فکر کنم دیگر دارین زیاده روی می کنین:31:نقل قول:
ولی باید یک برنامه بزاریم که پست اول تاپیک رو با اطلاعت جدید و بهتر ویرایش کنیم و همچنین نرم افزار های مرتبط با ان را هم در لیست اضافه کنیم.
تو صفحه سرچ یکی از گزینه ها رو انتخاب کن بعد که صفحه لود شد جاهایی که فایل تورنت ذخیره شده رو ان بالا گذاشته یکیش رو برو تو تا داخل ان سایت ها شی و بعد از بخش دانلود فایل تورنت ان سایت تورنت رو دانلود کننقل قول:
سلام
بیشتر توضیح بدید.
تورنت مورد نظر رو سرچ میکنید.. بعد چند تا گزینه میاره..نقل قول:
مثلا در سرچ عبارت «prince of persia the sands time 2010»
اینا اومد:
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 DVDRip MAX
Prince Of Persia The Sands Of Time 2010 BRRip 720p H264 3Li
Prince of Persia The Sands of Time 2010 DVDRip H264 CRYS
Prince of Persia The Sands of Time 2010 BluRay 1080p DTS x264 CHD
و ....
که هرکدوم حجم و کیفیت متفاوتی دارند. و در قسمت راست Seed و Peer هرکدوم رو نوشته.
روی گزینه مورد نظر کلیک کنید و در صفحه جدید سایتهایی که این تورنت در اونها وجود داره لیست میشن. که اکثرا بسته هستن و باید یه جوری وارد یکی از این سایتها بشید.
پس از اینکه رفتید داخل سایت دنبال گزینه Download torrent بگردید و کلیک کنید. فایل تورنت دانلود میشه و شما میتونید اون رو در کلاینت تورنت (µTorrent و Bittorrent) اجرا کنید.
پ.ن:
۱- برای اینکه سرعت دانلود به حد مطلوب برسه شما میتونید چند تا تورنت از این سایتها انتخاب کنید. یعنی سایتهایی که میاره چندتاش رو باز کنید و تورنت اونها رو دانلود کنید و به کلاینت وارد کنید.
۲- در صفحه لیست سایتها تقریبا پایین های صفحه µTorrent compatible list here رو بزنید. این گزینه لیست ترکرها رو براتون میاره و شما میتونید در برنامه Utorrent روی تورنت کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید. و این لیست رو به پایین ترکر های موجود کپی کنید.
سلام
کلاینت کوم قسمت هست؟
منظورم از کلاینت برنامه utorrent یا bittorrent هست. که شما باید فایل تورنتی که میگیرید وارد این برنامه کنید.نقل قول:
شما تا حالا تورنت دانلود کردید؟
بخشید.من فقط یه سوال در مورد این تورنت بپرسم.
پس فقط کافیه فیلمی که میخوایمو و اونجا سرچ کنیم بد یکیدوم از چیزایی که میاد رو انتخاب کنیم.بدش دانلود تورنت رو میزنم و اون فایل کم حجم دانلود میه و بعدش اونو با برنانه یو تورنت باز میکنیم و دانلود میکنیم؟؟
همین ؟؟؟ کار دیگه ای نیست؟؟