بله خودم میدونم میشه این كارو كرد ولی قضیه رو كم كنیه!؟نقل قول:
ممنون میشم اگه توضیح بدین.
Printable View
بله خودم میدونم میشه این كارو كرد ولی قضیه رو كم كنیه!؟نقل قول:
ممنون میشم اگه توضیح بدین.
خوب دوستان پس جواب من رو بديد. من مپی که در لينک صفحه اول بود رو دانلود کردم. 3 تا مپ ديگه هم رو دانلود کردم. با حجم تقريبی 2.5 مگ. و همه شون رو ريختم تو پوشه مپ بازی. فروزن هم رو سيستمم نصبه. اما موقعی که تو بازی رو مپ دوتا کليک ميکنم اون گزينه های انتخاب حريف و تيم نمياد. و موقعی که استارت ميزنم بازی اجرا نميشه و دوباره به قسمت انتخاب مپ برميگرده. خوب من چيکار بايد بکنم؟ تورو خدا درست راهنماييم کنيد.
نقل قول:بزی رو پچ کنید و دوباره بازیو نصب کنیدنقل قول:
برای کپی کردن مپ به ورژن بازیتون توجه داشته باشین
الان پچ 1.21 هست
:10:
تمامی دوستانی که ميخوان تو خونه بازی کنن.
اول بايد فروزن رو نصب کنيد. بعد پچ 1.21 اون رو با کرکش نصب کنيد. بعد مپ هايی که با هوش مصنوعی کار ميکنن رو دانلود کنيد. بعد بريزيد تو پوشه مپ بازی ، بعد از بازی کردن لذت ببريد. همين.
قابل توجه دوستان دوتا باز مسابقات Eswc دوتا هم اضافه شد
براي بدست آوردن اطلاعات بيشتر در مورد وار كرافت و دوتا و بازيهاي ديگه ميتونيد بريد سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيزي ننوشته بود ميشه خودت بگي
واسه Anti mage چی میرن ؟ ( نظر شخصی ) !!!!!!!
سلام سلام. بچه ها تمام آيتم های لازم برای Razorرو ميشه بگيد؟ با عکس البته . و اگر امکان داره با قيمتش. خيلی خيلی ممنون.
يه نصيحت بريد گيم نت محل ببينيد چجوري بازي ميكنن
يا اينكه اول كله آيتما رو امتحان كنيد براي هيروها
اينجوري بهتره تا اينكه هميشه به يه آيتم عادت كنيد هميشه هم اونو بريد تو بعضي مواقع هست كه
جوري بازي ميكنيد كه ميشه آيتم بهتر از اون آيتم مورد نظرتون بست يا بعضي مواقع نميتونيد اون آيتمو بريد بايد كمتر خرج كنيد پس بهتره كه بريد بازي كنيد
کشتی مارو شما.!
بابا يک راهنمايی خواستم خوب بگيد شختمونه ديگه.
رفتن به گيم نت محلمون به عقل خودم هم ميرسيد عزيزم.
ایتمهای خوب برای Razor :نقل قول:
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتها از چپ به راست در تصویر بالا :
5950 - 6200 - 5400 - اینو نمیدونم - 5100 - 1530 - 2275
البته بهتره یا اون سپر که سمت راست تصویر هست وعکس یه اسکلت روشه رو ببندی یا اون کله
که کنار اون دوتا شمشیر قرمزست بهتره دو تا شونو با هم نبندی ولی اگه بستی مشکلی نداره
بای
معمولا chain پیشرفته هم براش می بندن . !!
حرف شما درسته من چین رو یادم رفت حالا دیگه این که تعجب نداره وا :13:نقل قول:
بچه ها میدونم این جا جای درد دل کردن نیست ولی گفتم شاید چاره ای شد .
میخواستم بگم که چند وقتی که بازیم خیلی افت کرده نمیدونم چرا خیلی حالم گرفته دل دماق هیچ کاریو ندارم :41:
همین چند روز پیش بود که با بچها رفتیم گیم نت ( البته کار همیشمونه ) یه 7-8 دستی بازی کردیم و متاسفانه همشو
باختیم اونم فقط به خاطر شاسکول بازییای من :45: :45: فقط اونا بهمون خندیدن هیچ وقت تا حالا این طوری نباخته بودم بچه کوچولو به من میگفت برو تمرین کن بازیت خوب شه اونم بعد از این چند سال !!!
نمیدونم چرا اینطوری شد این ادامه داشت تا اونجاییی که دیروز برای Fun رفتم یه دست AI زدم ودیدم که اینقدر بازیم بد شده که حتی از زدن یه لول اخر عاجز شدم همش با جون 150 50 اینا از دستم در میرفتن اونم چی بات هاش Normal
بودن :37: :37: چند دست دیگه بازی کردم ولی بازم ......
نمیدونم چیکا کنم ( بابا نخندید دیگه :37: ) اگه میتونید کمک کنید نمیدونم اشکال از کجاس ابروم رفت نمیتونم دیگه راحت حتی Creep زپرتی رو بزنم :41: ..
اشكالت اينه كه فقط يا داري اي آر بازي ميكنيد يا اينكه يه هيرويه ثابت رو بازي نميكني
سعي كن فقط با 3 تا هيرو بازي كني به بچه هاي كلنتون هم ياد بده كه فقط با 3 تا هر كدوم باز ي كنن
اين بهترين راه براي بازي خوب كلن هستش
در ضمن آيتم برا Razor
البته بنظر من :
mjolnir )chain) - travel - Azoult - Critical X2 - Skadi -
مربا بابانقل قول:
عزیز بابا میتونی یه مدت دوتا بازی نکنی
برو کانتر بزن یا یه مدت یه بازی دیگه رو امتحان کن بعد از یه هفته بازی کن ببین دوباره بازیت برمیگرده
این حالت مال اونه که برات عادی شده جنبه ی تفریحو برات از دست داده
مربای بابا
اینکارو کردم رفتم یه مدت CS بازی کردم البته CS تا حالا افت نکرده با این که 3-4 ماهه بازی نکردم ولی نشد اگه 3 روز دوتا بازی نکنم بازی میشه مثل.......| فردام مسابقه داریم میگم خوبه انصراف بدم ؟ :41:نقل قول:
درسته دوست عزیز من خیلی AR بازی میکنم خیلی کم میشه با یه هیرو ثابت بازی کنم چون حوصلم سر میره ولی تانقل قول:
حالا مشکلی نبود نیدونم چرا یه هو...:37:
دوستان عزيز، من مدت 1 هفته هست که فقط با Razorبازی ميکنم و بازيم طی این مدت کوتاه خيلی خيلی پيشرفت کرده. حتما شما هم همينکار رو بکنيد.
--------------------------------------------
عزيزان ممنون که آيتم های مورد نياز Razorرو گفتيد اما اگر ميشه بگيد این آيتم ها چه چيز های ديگه ای لازم دارن. آخه هر آيتم 3 تا چيز لازم دارن که درست بشن که اصليش همينيه که شما گزاشتين. خواهش اونای ديگه رو هم بگيد تا بتونم این آيتم هارو ببندم.(با شکل)
عزيز من برو بخون چيا ميخواد مازي جان ميترسم بتورشي يهو
در ضمن آقاي مارشال راستي سعي كن كه بازي كني
نقل قول:
عزيز من برو بخون چيا ميخواد مازي جان ميترسم بتورشي يهو
دستت درد نکنه. متوجه شدم!!
نقل قول:
معمولا chain پیشرفته هم براش می بندن . !!
در مورد این هم اگر ميشه يک توضيح با عکس بديد. ممنونم.
این پيشرفته يعنی چی؟
منظورش ایناست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت بخون تر جمه کن :
Thor's magical hammer, made for him by the dwarfs Brok and Eitri. Gives +35 Agility, +35 damage, and a 20% chance to release a 200 damage Chain Lightning. When a hero with the Static Charge buff is attacked there is a 20% chance that a 200 damage Static Charge will strike the attacking unit. Static charge activates at most once per second.
سلام ! دیروز گیم نت یه دست دوتا سه به سه بازی کردیم خیلی توپ بود جاتون خالی 110 دقیقه طول کشید . سبک بازیمون هم All random بود من هیروی Bount Hunter افتادم اینارو براش بستم . (به ترتیب بستن . ) ( به نظرتون چی بهتره ؟ :10:)
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* در ضمن بازی رو بردیم ! ( به سختیییییییییییی !!!!! ) :27:
به نظر من شماره 1 و 2 از همشون بهتره. خيلی خوبن.نقل قول:
به نظرتون چی بهتره ؟
نقل قول:
منظورش ایناست:
ممنون اون يکی دوميه رو بستم. خيلی چيزه خوفيه.!
----------------------------------------راستی دوستان من دنبال چيزی ميگردم تا ميزان جون Razorرو ببره بالا.
آقايي كه بونتي هانتر برداشتي
اينا كه جايه 8 تا اينونتوري هستش
چطوري بتي اينارو ؟
در ضمن اين سنج وياشا كه بستي بنظر من اضافي بوده بعدش هم اورب افكت هستش
اون سيتنيك هم اورب هستش
سلامنقل قول:
ببین یه چند تا ایتم ارب افکت دیگه هم هست میخای اونا رو بگم ببند براش قوی میشه:21:
دوست من ایتم های ارب افکت با هم استک نمیشن:10:
اول بازی سنگ یاشا بستمنقل قول:
آخر بازی هم Satanic) life seal ) چون با این خیلی باگ می شدم . در ضمن دیگه Maim سنگ به دردم نمیخورد چون شیشم باعث می شد move speed ام بشه 522 . حالا افتاد ؟
بابا شما چقدر IQ هستید :18:نقل قول:
من به ترتیب واستون نوشتم چی یا بستم .
یعنی اینکه بعد از شش تا ترکیب اول کیرتیکالم رو کامل کردم و پاچوبیم رو هم فروختم بوت آف تراول بستم .
افتاااااااااااااااااااااا ااد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
پست بالایی رو بخون بعد نظر بده .:41:نقل قول:
من فکر می کردم می فهمین . بابا شما دیگه کی هستین. !!!
دیگه آدمو ........ فرض نکنید دیگه . ناسلامتی اینجا همه دوتا بازن . :10:
اینه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!
حالا لطفا دوباره نظر بدید . ( درباره آیتماش . )
نقل قول:
اورب هستش
-----------------------------------
آخر بازی هم Satanic) life seal ) چون با این خیلی باگ می شدم . در ضمن دیگه Maim سنگ به دردم نمیخورد چون شیشم باعث می شد move speed ام بشه 522 . حالا افتاد ؟
ها اینا يعنی چه؟!
کجاشو نفهمیدی عزیزم ؟!نقل قول:
همشو عزيزم.
راستی من يک چيزی ميخوام که ميزان جون Razorرو بالا ببره. آخه لامصب اولای بازی خيلی خيلی ضعيفه و زود ميميره.
ا :20: عزیزم Satanic یه ایتم هستش تو بازی که میتونی اونو از Shop Level 4 یا همون کارگر Undead میخرن این ایتمنقل قول:
رو زمانی که میخرید یه قابلیت به شما اضافه میکنه به نام Life Steal حالا این Life Steal چی هست ؟ Life Steal باعث
میشه که زمانی که شما دارید به صورت معمولی Attack میدهید ( یعنی از هیچ لولی استفاده نمیکنید ) درصدی از
Damage شما به جان تبدیل بشه که البته این درصد در توضیحات این ایتم با انگلیسی نوشته شده که میتونید ببینید
و بعضی از هیروها در بازی این قابلیت رو دارند مثل Skeliton King در تیم 2 و Life Stealer در تیم 2 .
خوب Maim هم که مربوط به ایتم Sange هستش حتما ایتم Sang va Yasha رو برای Razor بستی تا حالا زمانی که به حریف Attack میدی ( البته اگر ایتم Sange رو بسته باشی ) بعد ازیه مدتی که جون حریف کم شد میبینی که حریف
زمانی که داره در میره یه هو از سرعت حرکت کم میشه و Slow میشه این موقع میگن حریف Maim شده یا به اصطلاح
میگن Sang گرفتتش امیدوارم متوجه شده باشی . ( در ضمن دیگه Maim سنگ به دردم نمیخورد چون شیشم باعث می شد move speed ام بشه 522 . حالا افتاد ؟ ) تو این مپ حداکثر سرعت حرکت در مپ 522 هستش و همچنین
یه هیرو وجود داره که اسمش Bounty Hunter هست ( اشتباه ننوشتم ؟ ) لول 6 این هیرو باعث میشه هم سرعت حرکت این هیرو بیشتر بشه هم حریف مقداری از Armor ش کم بشه اخرین با که این لول رو میگیرد یعنی تو لول 16
اگر بروی حریف اینو بزنید سرعت حرکت شما به اخرین سرعت حرکت در بازی ارتقا پیدا میکنه یعنی همون 522 و 5
واحد از Armor حریف کم میشه حالا چرا این دوستمون این دوتا رو با هم استفاده نکرده خوب خیلی سادس دیگه چون
وقتی از لول 6 خودش استفاده کنه دیگه کسی نمیتونه از دستش فرار کنه که برای هیروش ایتم Sange رو ببنده بالا
گفتم که این ایتم باعث میشه که حریف زمانی که داره در میره از سرعتش کم بشه تا راحت تر بتونی بزنیش راستی
همیشه این اتفاق نمی یوفته که Sange شما حریف رو بگیره چون این ایتم دارای Chance هستش اگه تو توضیحات
پایین Sang رو نگاه کنی میبینی که Chance ش چند درصده | Chance معادل انگلیسی همون شانس در فارسی هست | در ضمن مقدار Chance Sange اگر فقط خودش رو ببندی 5% هست ولی اگه با Yasha ا Change کنی میبینی که در صدش میشه 10% ؟ اخ مردم :24: در مورد ایتم برای جون RAzor هم دوستان میدونن
اگه منظورت اول بازیه که Vanguard (درسته ؟ ) بهترین آیتمه برای بالا بردن Health :46:نقل قول:
البته ثانیه ای 4 تاهلث هم پر میکنه و 65 درصد هم امکان دارد که 40 تا Damage رد کنه .!!!!!!!
دست همگی درد نکنه. خيلی عالی توضيح داديد. راستی من Sangeو Yashaرو برای Razorميبندم که بعدش اون آيتمی که عکس دوتا شمشير سياه داره که ضربدری روی يک پس زمينه بنفش هست رو ميبندم. اونجوری خوبه؟
نقل قول:
Vanguard
دوست من ميشه عکس هم بزاری؟