یعنی الان ایرانسل با هر ورژنی بخریم راحت انلاک می شه؟
Printable View
یعنی الان ایرانسل با هر ورژنی بخریم راحت انلاک می شه؟
نقل قول:کمی توجه و حوصله به خرج بدید بد نیست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بنده یک مودم آنلاک b612 موبین نت دارم
از کجا متوجه بشم که الان به کدوم پوشش آنتن متصل هستم؟
tdlte رو از کجا میشه متوجه شد؟
الان که سیم ایرانسل انداختم
چراغ آبی هستش
سیگنال هم 5 چراغ روشن
سیم tdd فقط به به شبکه tdd وصل میشه و دیگه نمیخواد مطمئن بشید به کجا وصل شده . tdd یعنی فقط tdd . سیم fdd هم فقط به fdd وصل میشه و تمام . در قسمت دیوایس اینفورمیشن هم اگر از فریمورهای مود شده استفاده میکنید اونجا میتونید نوع شبکه و فرکانس و باند شبکه رو هم پیدا کنید .نقل قول:
سلام دوستان من هنوز جوابو نگرفتم 196 ایرانسل انلاک میشه؟
من پول مودمو با بدبختی جمع کردم نمیخام خرابش کنم لطفا اگه میشه پاسخ بدید.
آنلاک میشه.نقل قول:
ای خدا ...................... عجب چیزهایی ادم میبینه و میشنونه . بیخود نیست چد قرن عقب تر از دیگر کشورها هستیم . نه مطالعه نه تحقیق نه بررسی نه حوصله آخرش باز همون سوال !!!!!!!!نقل قول:
اینم بار سوم اینجا ببین عنوان تاپیک چی هست ؟
البته اگر سيمكارت طرح 360 مبين نت داشته باشيم، اون سيمكارت هم به tdd مبين نت ميتونه وصل بشه و هم به fdd همراه اول.نقل قول:
حالا دقيقاً نميدونم خود سيمكارت طرح 360 از چه نوعي هست. ولي احتمالاً بايد fdd باشه
منم ندیدم :n13:نقل قول:
مبینت فکر کنم دو نوع سیم کارت داره چون سیم کارتهای دیگه مبینت تو شهر ما کار نمیکنه .نقل قول:
کلا مبین نت هم کلاه بردار هست و هم ناقض حقوق مصرف کننده خیلی ها از این اب گل الود ماهی میگیرن . الان شهر ما اصلا مبین نت bts نداره ولی یه شرکتی اومده به اسم مبین نت مودم میفروشه و میگه همه جا انتن میده حتی تو روستاها اونم چطوری با مودم 360 و با استفاده از دکل های همراه اول و تعرفه های tdd مبین نت . تو سایت مبین نت هم هیچ نام و نشانی از این نمایده نیست ! . خب ادم بخواد همه جا انتن داشته باشه و طرح و تعرفه خودشو راحت و ازادانه انتخاب کنه چرا میره دنبال این طرح مسخره مبین نت با اون مودم های قفلش . میره یه مودم انلاک میخره و هر سیم کارتی و هر بسته ای خواست با توجه به پوشش اون اپراتور در محل زندگی خودش فعال میکنه و پول اضافی هم نمیده و دچار محدودیت در طرح و انتخاب اپراتور هم نمیشه .نقل قول:
سلام ببخشید دو باره مزاحم میشم. من سیم های usb رو وصل لحیم کردم به ترتیب مشکی سبز سفید قرمز
ولی وقتی usb رو وصل میکنم این هشدار رو میده the driver softwere was not successfully inestald دریوار رو نمیشناسه.
ویندوز 7 32 بیتی و هم با 64 بیتی امتحان کردم . لطفا کمک کنید
در قسمت port هم یه پورت به اسم usb port میفته ولی روش علامت هشدار است و ایراد نصب نبودن درایور رو میگیره
دوستان این مودم رو تهران از کجا بگیریم؟ هیچکس نداره. تو دیوار هم 1100 زدن.
نقل قول:
سلام
من رفتم همین مودمو از باندل مبین نت تهیه کردم ۵۵۰ تومان.
من می خوام سیم کارت 4G ایرانسل داخلش بزارم. امکانش هست؟
کدوم ورژن ؟!!نقل قول:
سلامنقل قول:
برای من :
11.196.01.02.1472
سرعت : ۴-۵ مگابایت بر ثانیه .
سرعتش برای من مثل TD-LTE ایرانسل هست ( از هر دو اپراتور من مودم دارم )
مبین نت با توجه به اینکه به شبکه4G همراه اول وصل میشه از خریدم بسیار راضی هستم و هرجایی که رفتم اینترنت با سرعت مطلوب ۴-۵ مگابایت بر ثانیه داشتم.
این مودم آنلاک میشه که بتونم سیم کارت 4g هم داخلش بزارم؟نقل قول:
چون دیگه ایرانسل بیرون نمیده کم یاب شده و بازار سیاه درست شده و از قیمت ۷۰۰ تا ۹۰۰ متغییر هست .نقل قول:
- - - Updated - - -
مبین نت ۱۹۶ انلاک نمیشه .نقل قول:
دوستان تهرانی یا اسیا تک بخرن یا بهار نت همین i60 هست و انلاک هم میشه و ارزونتر هم هست .
مبین نت با سیم کارت خودش از شبکه همراه اول استفاده میکنه یا نه باید از سیم کارت خود همراه اول استفاده بشه ؟ در ضمن موقع استفاده از شبکه همراه اول مصرف ترافیک رو از بسته های tdd مبین نت کم میکنه و کلا فقط میشه از مبین نت بسته گرفت یا نه میشه از همراه اول هم بسته خرید و از تعرفه های همراه اول هم استفاده کرد . اصلا سبم همراه اول داخلش میزارید کار میکنه ؟ شما طرح ۳۶۰ خریدی ؟نقل قول:
آسیاتک نداره b612نقل قول:
نقل قول:
سلام
طرح ۳۶۰ دارم
با سیمکارت مبین نت وصل میشم و از بسته مبین نت استفاده می کنم و باید از مبین نت بسته تهیه کنید.
دوست عزیز پهنای باند و پینگ تایم روی TD-LTE بالا تره یا روی 4G همراه اول ؟؟؟نقل قول:
پس به درد نمیخوره و عملا کلاه برداری هست . با سیم مبین نت و بسته های مبین نت و شبکه همراه اول اونم معلوم نیست جایی خوب سرویس میده جایی بد سرویس میده پول اینترنت ثابت رو میدی بسته اینترنت ثابت رو میخری از شبکه بی کیفیت fdd استفاده میکنی که اشتراکی هست و هیچ پهنای باند مخصوصی برا شما در نظر گرفته نشده . همون بهتر فقط با شبکه خودش کار کنه خوبه نمیخواد با پول fdd . tdd بفروشه . یه مودم انلاک ادم داشته باشه از این بهتره .نقل قول:
100 درصد پینگ و پهنای باند tdd از fdd بهتر خواهد بود چون مثل adsl یا dsl هست که شما خط تهیه میکنی . fdd شبکه اشتراکی موبایل هست و هیچ پهنای باند اختصاصی و پشتیبانی لازم و ثبات لازم در همه شبانه روز رو نداره .نقل قول:
با هزار بدبختی تونستم برم سیم کارت tdlte ایرانسل بگیرم
نمایندگی ایرانسل میگفت فقط با خرید مودم بهت سیم tdlte میدیم!!!
رفتم پاساژ ابریشم آنتن خریدم برای b612 اونجا خداروشکر سیم داشت بهم داد
الانم وصلش کردم
سرعت 5 مگ بر ثانیه با 3 تا چراغ آنتن download میده
یعنی تقریبا پهنای باند 40 مگا بایت بر ثانیه البته تو اوج ترافیک
فقط حیف که بسته هاش چنگی به دل نمیزنه وگرنه به لحاظ کیفیت بهترین نت ایران ایرانسله
فقط برای من جای سواله که چرا ایرانسل سیم tdlte بدون مودم نمیفروشه؟؟؟
اصلا شما فرض بگیر گوشی با پشتیبانی فرکانس 3.5 گیگا هرتز داری و نمیخوای پول مودم بدی
اونوقت تکلیف چیه؟
مملکت نیست به خدا
اوج بدبختی و فقر فرهنگی اونم با ادعایی که .......
بلاخره سیاست شرکت هست . در ضمن کمتر گوشی پیدا میشه یا کمتر اپراتوری پیدا میشه رو گوشی باند 3500 رو اونم از نوع tdd پوشش بده چون کلا دکل tdd با fdd فرق داره . بیشتر گوشی ها برا tdd از باندهای پایینتر از 3000 استفاده میکنند .نقل قول:
سلامنقل قول:
من تازه تهیه کردم
اما
نقاط مختلفی امتحان کردم به خصوص شبکه FDD علی رغم اینکه روی شبکه همراه اول بود شبکه پایداری مثل خود مبین نت بهم ارائه داد
سرعت ۴-۵ مگابایت بر ثانیه
تفاوت خاصی با شبکه خود مبین نت ندیدم.
وضعیت کیفیت مطلوب و پایدار بود بود.
آقا نداره باور کن.نقل قول:
حتما من فتوشاپ کردم . خریداری لینک بدم بخر تا باورت بشه . عجب ادم هایی پیدا میشن . ماست هم حتما سفید نیست درسته :n04:نقل قول:
نقل قول:
سلام
مودم اولی بنده از نزدیک دیدم
+
صابر جان مطمئن هستی که میشه انلاکش کرد؟
اونطور که شما میگید بی کیفیت نیست .دکل های همراه اول اکثرا فیبرنوری هستند و پهنای باند بالا و پینگ پایینی دارند و از اونجایی که اکثر کاربران از ایرانسل استفاده میکنند قطعا کیفیت دکل های همراه اول بالاتر از ایرانسل هست .طرح 360 هم از نظر پهنای باند پایدارتره چون من هرجا تست گرفتم با دکل خود مبین نت سرعت 2 تا 3.5 مگابایت بوده که گاها تا 1.5 هم پایین میومده ولی با همراه اول هیچ وقت کمتر از 4.5 مگابایت نشده و همیشه بین 4.5 تا 5 مگ بوده .توی پینگ تفاوت خاصی ندیدم ولی به نظر میومد روی دکل مبین نت پینگ کمی بهتر باشه.نقل قول:
مدل مودم آسیانک تو سایت چیزه دیگه هست و بهار نت هم که زده بزودی اصلا TD نداره هنوزنقل قول:
نقل قول:
سلام
بله برای من هم چنین وضعیتی داره ۳۶۰ مبین نت
مودم b612 انصافا بسیار عالی هست
نسبت به مودم دیگه TD-LTE air master خیلی کیفیت b612 بالاتر و سیگنال بهتری داره
باشه شما مهندس شما اخر اطلاعات اصلا شما وزارت ارتباطات :n02: وقتی شما میگی نیست و ماهم خرید فروش کردیم و انلاک هم کردیم حتما نیست .نقل قول:
بله اسیا تک و بهار نت هر دو از ایرانسل مودم تهیه کردن و رو شبکه ایرانسل هم سرویس میدن و فقط لوگو خودشون رو زدن رو مودم و راحت انلاک میشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتی چیزی نمیدونی الکی اظهار نظر نکن