یعنی وقتی سرویس وی دی اس ال داری دیگه هیچ نویزی روی خطتت نیست؟نقل قول:
Printable View
یعنی وقتی سرویس وی دی اس ال داری دیگه هیچ نویزی روی خطتت نیست؟نقل قول:
فکر نکنم اونقدر هم بنیادین باشه داداش ، شهرستان های کوچیک تر ترافیک نیست باز میزارن .نقل قول:
جاهای بزرگ تر محدود میکنن که به همه یه چیزی برسه .
یه چیز دیگه هم هست : پس پرداخت یک ساله داری یا سه ساله ؟ سه ساله همون طور که مودم و کابل کشی ش رایگان ه حتما باز میزارن سرعت رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور FTTH بود :happy:نقل قول:
سرعت سرویس من تقریبا یک هفتم سرعت شماست!نقل قول:
بدبختی اینه جواب درست حسابی نمیدن من مطمئن شم مشکل از چیه
سرویسی که موقع نصب سفارش دادم 6 ماهه بود. شاید هم مشکل همین بوده. اگر مطمئن بودم یک ساله بگیرم درست میشه میگرفتم طبیعتا
نقل قول:
داداش من میگم چکار کردم سرعت رفت رو 350 .
مودم را رایست کردم ، زنگ زدم مسئول فیبر گفتم میخواستم پسورد وای فای را عوض کنم ،
حالا VLAN آی دی ندارم.
اون VLAN که به من دادن فکرکنم جدید بود. چون سرویس دهنده از TCI رفت رو ITC .
سرعت هم شد این :
ولی موقت بود و الان سرعت من مثل مال شما محدود شده .
الان پول ندارم. یه پولی که تو دست و بالم بیاد . شاید آیفون م را بفروشم برم پس پرداخت را باهاشون حساب کنم. پیش پرداخت بگیرم. که ترافیک فشفشه هم داره .
برا همین تو این فروم در مورد VLAN پرسیدم ... و اینکه آیا میشه اسکن کرد و VLAN دیگه انتخاب کرد ؟؟ و اینکه ایا این کار قانونی ه
الان هم ip پاکستان بهم دادن :
شانس ما
الان سرعتم اینه چون رو TCI هست .
اگه ITC باشه ، طرف شیراز به سمت اقیانوس ، هم پینگ توپ میده هم سرعت توپ . مثلا پینگ 30تا گوگل !
ولی خب ، TCI یوتیوب را راحت تر و کامل تر باز میکنه .بدون قند شکن.
مثلا همین الان یوتوب Youtube را کروم کامل کامل باز میکنه :
نقل قول:
مسلما تاثیر مثبت داره ..
چون VDSL برق سیم تلفن از تو کوچه تون میاد
ADSL از مرکز مخابراتی منطقه تون ...
خیر سرویس های dsl همیشه نویز دارند. ولی معمولا وقتی کافو نوری نزدیک باشه نویز کمتر میشه(حالا چه VDSL چه ADSL)نقل قول:
من علارغمی که تو قراردادم مودم ۸۵۴۶M بود مودم ۸۳۴۶ که آنتن داخلی داره و پورت گیگ هم نداره رو آوردن برام!
نمیدونم پیگیری کنم یا بی خیال شم بعد یه مودم دیگه بگیرم اگر خواستم
چون بهشون گفتم گفتن همین رو داریم و استفاده کنید!
دوستان به نظرتون این مودم رو نگه دارم یا بدرد نمیخوره
من فیبر را برای کنسول و گیم میخوام
نقل قول:
پس بدید بگید مبلغشو بدید خودتون برید تهیه کنید یا حداقل مابه تفاوتشو بگیرید. پورت گیگابیت خیلی مهمه . شما سرعت بالای 100 هم بدن نمیتونی استفاده کنی(وایفای این مودما کلا تعطیله)
الان اس ام اس یوزر پس اومده و خط تلفن رو دادن، (کل ساختمان فیبر نوریه)
الان میگن باید پیمانکار بیاد وصلش کنه، پیمانکار گفته 430 میگیرم. درسته همچین نرخی؟
بعد میخوام مودم ۸۵۴۶M رو بگیرم، به نظرتون موردم خوبیه؟ و دیگه چیز دیگه ایی لازم نیست بخرم؟ بعد این پچ کورد چیه؟
من میخواستم پس بدم منتهی از آنجا که مخابرات کلی کابل کشی کرد و زحمت کشید و علارغمی که FAT فعال نداشت در منطقه برام فیبرکشی کردن و پیمانکار پیگیر و مودبی داشت تصمیم گرفتم نگه دارم مودم رونقل قول:
نهایت خواستم تعویض کنم این رو میزارم دفتر
البته من قصد خرید روتر ندارم و وای فای اینا همه یکی است و لن رو فقط برای کنسول هام میخواستم که همین ۱۰۰ مگ رو هم اگر کامل بده کافیه
مودم رو با من ۱۲۰۰ حساب کردن که هم قیمت همینی هست که دادن اگر اشتباه نکنم
خوش به حالتنقل قول:
مرکزی که من هستم و مراجعه کردم گفت به خاطر 1 مشترک نمیتونم کابل کشی کنم .
آخرین مسیری که کابل اومئه تا جلوی درب 300 تا 500 متر هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان این وضیعت فیبر رو نگاه کنید
به نظرم باید بگم از دوباره کابل کشی کنند������
Rx power ام اصلا خوب نیست و با دستگاه چک کردن گفتن احتمالا بیرون رو دوباره کابل کشی کنیم
هنوز یوز کانکشن رو نگرفتم
با این اوضاع حداکثر سرعت دانلود و ping چطور میشه تا دوباره کابل کشی کنند
هزینه ۵۰۰ متر رو خودت بگو پرداخت میکنی.. بیان کابل بکشن... یکم باید مخ رییس مخابرات رو بزنی همین..نقل قول:
پولشو داری خودت پرداخت کن. یک روز زودتر هم از شر ADSL خلاص شی برد کردی.نقل قول:
واقعا این سیستم های مخابرات و جاهای دولتی مسخره هستش همونطوری که چند وقت پیش هم گفتم کارهای اصلی و اساسی ما خیلی زود انجام شد و تقریبا طی ۸-۹ روز یوزر پسورد و فیبر کشی و فیوژن انجام شد و یه ارسال از مرکز میخواست که تقریبا ۱۲ روزی سر اون معطلمون کردن و سه هفته ای شده میگذره که بیشترشم سر یه چیز مسخره هستش و حالا که اومدن وصل کنن میگم مسیر فیبر کشی خاکی و زیر زمینی مورد داره و باید رفع عیب بشه یعنی مگه میشه اینقدر بی در و پیکر باشه و همه چی بی نظم و بی اصول پیش بره و هیچکسم پاسخگو نباشهتازه میگن منطقه مخابراتی خیلی خوبی هست و به ادعای خودشون خیلی اصولی و سریع پیش رفته و وضعمون اینه وای به حال مناطق دیگه ی مخابراتی...
صحبت از 40 تا 50 میلیون کردنقل قول:
داداش مگه سر گردنه اس، هزینه فیبر کشی و fat کشی بیرونی با خود مخابرات هست قانونا و جزو طرح های توسعه ی فناوری که توی سال ۹۶ تصویب کرده که تا ۱۴۰۰ اجرایی شه!نقل قول:
بگذریم که نتونستن به اون اعداد برسن ولی دلیل نمیشه بخوان اینجوری حساب کنن و یا به خاطر چند صدمتر فیبر کشی اینکارارو کنن
اینا میخوان پول بگیرنمنهایت باید برای چنین موردی زیر ۷-۸یا ۱۰ تومن بگیرن!
که به نظرم بازم منطقی نیست
به هرحال اینا باید برای طرح توسعه و همینطور توسعه دکل های 5G فیبر کشی کنن شما اگر بتونی با رقم پایین جمعش کن اگر نه یا صبوری کن چند ماهی یا یه شکایت تو سامانه ی ۱۹۵ تنظیم کن و سفت و محکم پاش وایسا که دارن سواستفاده میکنن و اسم کسایی هم که بهت چنین چیزی گفتن و مدیر و مرکز مخابراتیتم بده
امروز کابل کشی را اصلاح کردند و پارامتر های فیبر این شد
نقل قول:
داداش این 195 قبلا طرف مشترک رو میگرفت ولی الان هر شکایتی میشه طرف مخابرات هست .
و اینکه جسارتا کیفیت یا بهتر بگم پینگ و سرعت قبل و الان چطوری شده؟نقل قول:
والا داداش چی میشه گفت تا حدی حرفتو قبول دارم مخصوصا در مورد مخابرات چون دولتی هست باقی شرکتا ولی خب تقریبا مثل قبل جواب میدن هم سریع و هم معمولا منطقی ولی خب من خودم چون هم تو ۱۹۵ و هم سامانه شکایت وزارت ارتباطات شکایتی داشتم یکم طولانی پیگیری میکنن ولی بالاخره به نتیجه میرسهنقل قول:
نمیدونم چرا هنوز نت خط رو داير نکردن و فعلا هر سایتی رو میزنم فقط صفحه مخابرات را بالا میاره!نقل قول:
داخل پنل باید فعال بشه که هنوز روی ارسال به مرکز گیر کرده:wac:۲۰۲۰ هم میگه به ما ربطی نداره از مرکز باید فعال بشه
احتمال میدم فردا دیگه اوکی بشه...اگر طولش ندن
مودم رو بردید مرکز کانفیگ کنه خود مدیر؟نقل قول:
اونکارو باید انجام بده و بعد حالا یا بلافاصله یا فرداش تبدیل به آماده به نصب میشه که میتونید بسته انتخاب کنید
دوستان Rx و Tx من اینه :
همین خوبه ، یا کار ی میشه کرد بهتر بشه ؟ کابل داخل ساختمان ما شهید قندی ه
از وقتی فریمور مودم را عوض کردم قطع و وصل میشه .
پینگ ش مالی نیست ولی با وجود این تو بازی خیلی عالی ه
سرعت هم الان اینه
نرخ پیمانکار حتما همین حدوداس . باسه من هم 300 گرفتن.نقل قول:
پچ کورد کابل زرد فیوژن شده آماده است که یه سر میخوره به مودم. یه سر به سوکت رو دیوار
برای من اوکی شد سرعت با سرور پاریس فرانسه و سرور داخل هم یکیه
سرعت بیشتر نمیشه؟پینگ هم با ۸.۸.۸.۸ ثابت ۴۰ هست
من بالاترین سرعت و حجم موجود رو خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نت منم امروز وصل شد بالاخره!نقل قول:
والا میگم به چندتا فاکتور بستگی داره یکی اینکه پچ کوردتون مچ باشه و رنگش اوکی باشه و دیگه اینکه فاصله از مودم مهمه و چسبیده به مودم حدود ۱۰۰ رو باید بده و برای سرعت بالا ۱۰۰ هم نیاز به کابل لن گیگابیتی و یا روتر ac دارید
میشه درخواست داد سرعت بره بالانقل قول:
ولی با این حجم از ترافیکی که بهمون میدن همین سرعت خوبه
کل ۵۰۰ گیگ رو میشه تو ۱ روز دانلود کرد:biggrin:
امروز یک گیم گذاشتم دانلود بشه ۱۳ گیگ رو تو ۲۰ دقیقه گرفت
یعنی ملت به این سرعت هم قانع نیستن!نقل قول:
بالاترین سرعت تانوما چقدر هستش دوستان ؟
چرا خوبهنقل قول:
و به نظرم متناسب با محدودیت حجم دانلود است
ولی خب طبیعی است که هرکس تمایل داشته باشه از ماکزیمم قابلیت ها و ظرفیت امکاناتی که دارد آگاه شود و استفاده کنه از این جهت گفتم بالاتر میره یا نه
برای مثال پینگ ۴۰ خوبه ولی اگر پینگ ۱ بدن شما نمیخوای استفاده کنی؟
برای سرویس FTTH حداقل باید 100 باشه و گرنه VDSL هم سرعتش تا 80 میاد. سرعت باید بالا باشد حالا یکی می خواد چند تا وب سایت باز کنه و چند تا PDF دانلود کنه، یکی هم می خواد بازی دانلود کنه. اونیکه ترافیک کمتر مصرف می کنه طرح ارزان تر بخره. اونیکه ترافیک بالاتر داره طرح با ترافیک بالا و گرانتر بگیره (البته گرانتر نه به صرف ترافیک بالا، بلکه نسبت به اونیکه مثلا در ماه نهایت 5 گیگ مصرف دارد).نقل قول:
و باز هم یوتیوب بدون محاسبه ترافیک چند برابر فندق شکن ، با ip ایرانی ، بدون تبلیغ . این بار بر بستر تانوما !
شانسیهنقل قول:
برای یکی 1 گیگ هست ، مثل اون دوست تبریزی که سابقا تو این انجمن فعال بود و از اینترنت ش عکس میزاشت
برای یکی هم از 4-50 مگ بالاتر نمیره .
اگه شاتل و های وب بهت ftth میدن طرف تانوما نرو دوست گرامی
در مورد قناعت یا عدم قناعت بحث انتظار و هزینه ای که میکنید و در ازای اون چی میخوایم هست و تکنولوژی این سرویس و خب طبعا سرعت ۴۰-۵۰ مگ هم قابلیت استریم حتی ۴کی هم جواب میده چه برسه بازی و چیزای دیگه ولی خب انتظار اینه زیر ۱۰۰ مگ نباشه البته گرونترین بستش!
و خب شاید تا ۵ سال پیش بود سرعت ۱۶ مگ سرعت دست نیافتنی بود و یا ده سال پیش بود سرعت های یکی دو مگی!
شاید ۵ سال دیگم سرعت های گیگابیتی دنبالشون باشیم ولی میگم همش بحث انتظاره وگرنه کیفیت این اینترنت جواب همه نیازارو میده!
در مورد استفاده وای فای هم خیالتون راحت تا روتر درست حسابی و قوی نداشته باشید حتی اون ۱۰۰ مگ هم نمیتونید به راحتی بگیرید مگه در فاصله یکی دو متری مودم!
من رو پلی استیشنم دانلود زیاد کردم انگاری سرعتم رو محدود کردن روش:ohno:
نمی دونم چرا اینجوری شده
دانلود رو Resume میکنم دوباره میزنم چند ثانیه باز سرعت بالاست دوباره افت شدید میکنه
مسخره کردن ما رو
رو سایر دیوایس هام اوکی هست ولی انگار پلی استیشنم محدود شده
یا شبکه سونی مشکل داره یا به احتمال ۹۹٪ مخابرات یه کاری کرده
............
بعد دوستان
برا من کافیه مودم رو خاموش روشن کنم یهو ۱۵ دقیقه معطل میشم تا کانکت بشه
این هم طبیعی هستش؟:wac:
والا اون چیزی که یادمه قدیم رو بعضی نت ها اینترنت ایران محدود بود مخصوصا رو پلی استیشن که قدیم یا باید دی ان اس عوض میکردی یا وی پی ان استفاده باید میشد که اوکی شه!نقل قول:
حالا الان و جدیدا رونمیدونم دقیق،
...
و بعد در مورد مودم یه بخشیش بر میگرده به نوع مودم ولی خب در کل فکر نمیکنم یک ربع طبیعی باشه و خیلی زیاده نهایت یکی دو دقیقه ای باید اوکی شه
سلام من دقیقا روبروی مخابرات خونم هستش من درخواست فیبر نوری میخواستم بدم گویا مثل اینکه سمت خونه من فیبر نیستش ولی سمتی که مخابرات هستش کلا فیبر هستش من چیکار میتونم بکنم که برام فیبر کشی کنن
آشنا گیر بیارم بنظرتون میدن؟
بعدش دوستان لطفاً با آدرس های زیر تست پینگ بگیرید
35.176.0.252
35.156.63.252
34.248.60.213
ممنون:»
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
باید بری با رِئیس مرکز مخابراتی روبرو منزلتون صحبت کنی اگه هم آشنا داشته باشی کارت زودتر راه میافته