کسی هست که ورژن 13 برنامه پرینتر HP (مخصوص7) رو نصب کرده باشه و مشکلی هم نداشته باشه؟!
من رو هر دوتا سیستم باهاش مشکل دارم و اصلا برنامه باز نمی شه و ارور می ده که دوباره نصب کن!
Printable View
کسی هست که ورژن 13 برنامه پرینتر HP (مخصوص7) رو نصب کرده باشه و مشکلی هم نداشته باشه؟!
من رو هر دوتا سیستم باهاش مشکل دارم و اصلا برنامه باز نمی شه و ارور می ده که دوباره نصب کن!
سلام دوستان
کارتریج کانن LBP 2000 میخوام کی میدونه کجا دارن
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من hp deskjet 5550 دارم امروز یه کارتریج سیاه براش خریدم از اصفهان (خیابان طالقانی) یه قیمت 17000 تومن
ایا میشه این کارتریج ها را شارژ کرد ؟.
اگه بله جایی را میشه برای شارژ مجددش تو اصفهان معرفی کنید ؟
خودم نمیتونم؟
56 , 57 هستن كارتريجاش؟نقل قول:
يه كم ارزون گرفتيد من حدسم اينه كه كارتريج طرح بهتون دادن البته نديده نميشه نظر داد.
بله ميشه چندين بار شارژ كرد.
اگه كيت شارژ بگيريد راحت مي تونيد خودتون شارژ كنيد(از همون جايي كه گرفتيد بگيد كيت شارژش رو بده!)
البته من خودم قرار بوده ظرف چند روزه آينده آموزش شارژشون رو روي سايت بذارم.
الوعده وفا:
:31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=466326
خب بحثی که بین آقای حمیدپور و آقا محمد بر سر برتری برادر یا اچ پی پیش اومد منو خیلی خیلی مردد کرد!!!
حالا من واقعا گیج شدم که کدوم بهتره,کدوم بدتره؟!؟
دوستان خواهش میکنم یه طوری که یه شخص کم اطلاع از پرینتر بتونه متوجه بشه توضیح بدید که کدوم بهتره و چرا؟!
لطفا به طور کامل مزیت ها و معایب برادر و اچ پی رو با هم مقایسه کنید که یک بار برای همیشه همه کاربرا به یک مقایسه و نتیجه گیری منطقی برسن و بهترین گزینه رو انتخاب کنن!
مثلا الان خود من بین 7350 برادر و 1212nf اچ پی شک دارم و واقعا نمیدونم کدومو انتخاب کنم؟!
با تشکر :40:
سلام دوستان ! خواهش میکنم جواب منو بدید ؛ کار خیلی خیلی ضروری دارم که باید با پرینتر انجام بدم .
پرینتر من Canon Laser Shot LBP-1120 هست . ویندوز 7 نصب کردم ، درایورش رو هم از سایتش دانلود کردم ! ولی نفهمیدم باید چیکار کنم ! خودش سرچ کرد و پرینتر رو نصب کرد و الان شناخته ! ولی وقتی میخوام پرینت بگیرم با این پیغام روبرو میشم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نت پد و... هم با همین پیغام روبرو میشم . ولی به جای ورد ، نت پد مینویسه !!!!
دوستان تمنا میکنم از هیچ کمکی دریغ نکنید ! جوت شدیدا محتاج نظراتتون هستم ! :41::40:
خواهش میکنم .... ! :41:
باسلام
من يه پرينتر 1102 خريدم ولي وقتي باهاش پرينت ميگيرم چاپ درست وسط نميفته و مخصوصا قسمت پايينش زياد سفيد ميزنه يعني چاپ بالا ميفته.
در ضمن هرچي هم تو تنظيماتش دستكاري كردم نشد.
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
ممنون ميشم
شما سايز كاغذ رو در تنظيمات پرينتر روي آ4 بذاريد احتمالا درست ميشهنقل قول:
در برنامه ورد هم سايز كاغذ آ4 باشه
بيايد اينجا كليپ هم اضافه كردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5787777#post5787777
سايز رو a4 گرفتم نشد وقتي سايز رو leter ميزارم بزرگتر و نرمالتر ميزنه ولي بازم درست نيستنقل قول:
چكار كنم؟
شما چي چاپ مي كني؟نقل قول:
ميگم اگه از داخل word چاپ ميكني تو خود word هم بايد سايز كاغذ روي A4 باشه.
تنظيمات پرينتر كه بلدي اونم روي A4 باشه.
كاغذ نامه كمي از A4 بزرگتر هست .
از داخل برنامه هاي ديگه مثل pdf يا اصلا يه عكس چاپ كن ببين نتيجه چطوره.
سلام به همه اساتید
بین دو مدل:
HP Deskjet D2050
HP Deskjet F4235
کدام رو پیشنهاد میکنین ؟
کلا تو رنج 60 تا 70 چند کاره که پرینت خوبی داشته باشه و شارز بشه چی پیشنهاد میکنین ؟
سه کاره خوب دانشجویی میخوام
دوست عزيز زياد تفاوت قابل ملاحظه اي به لحاظ فرآيند پرينت ندارند.نقل قول:
من بودم شايد 4235 رو ترجيح مي دادم.
همين ها انتخاب خوبيه آموزش شارژ هم كه گذاشتم.
دوستان کسی اطلاع داره پودر تونر Samsung CLP 315 آیا تو بازار هست و اگه هست همین که بگیم تونر clp 315 نوع مشخص میشه برای فروشنده یا کد خاصی داره؟
سلام
در مورد دستگاههای سابلیمیشن کی اطلاعات کافی داره لطفا به این سوالات جواب بده
1 - چند ساله این دستگاهها به ایران اومدن؟
2 - کیفیت کارشون چقدره؟ ماندگاری کارشون؟ و ماندگاری خود دستگاهها؟
3 - کارشون چقدر مشتری پسنده؟ یعنی میشه با ابتکار و خلاقیت یه کار خوب با قیمت خوب ارائه کرد؟
4 - غیر از چین مارک دیگری از اینا تو ایران هست؟
5 - میشه از تلفیق اینا با چاپ سیلک کار بهتری ارائه داد؟ اصلا این دو مقوله با هم سازگاری دارن؟
مرسی
تا اونجايي كه به كار من مربوط ميشه از پرينترهاي معمولي استفاده ميكنن.نقل قول:
مثلا يه اپسون r290 داره كه تانك روش نصبه و توي تانك از رنگهاي سابليميشن(چاپ تصعيدي) استفاده مي كنن.
خب قاعدتا هزينه چنداني هم براشون نداره و كار با كيفيتي هم از آب در مياد.
روي اين برگه هاي مخصوص چاپ و روي ليوان و بشقاب و ... پرس ميكنن.
مشتري ها هم اكثرا براشون جذابه خيلي سريع گوشي موبايلشون رو از جيبشون ميارن بيرون يه عكس بلوتوث ميكنن بعد تصويرشون رو روي ليوان يا بشقاب يا سيني! ميبينن:31:
ممنون از پاسختون
اما مفصل تر میشه پاسخ بدین یعنی به همه اون سوالاتی که بنده نوشتم؟
در مورد دستگاههای سابلیمیشن کی اطلاعات کافی داره لطفا به این سوالات جواب بدهنقل قول:
1 - چند ساله این دستگاهها به ایران اومدن؟
2 - کیفیت کارشون چقدره؟ ماندگاری کارشون؟ و ماندگاری خود دستگاهها؟
3 - کارشون چقدر مشتری پسنده؟ یعنی میشه با ابتکار و خلاقیت یه کار خوب با قیمت خوب ارائه کرد؟
4 - غیر از چین مارک دیگری از اینا تو ایران هست؟
5 - میشه از تلفیق اینا با چاپ سیلک کار بهتری ارائه داد؟ اصلا این دو مقوله با هم سازگاری دارن؟
1-نمي دونم چند سالي هست (مهمه؟)
2-كيفيت خوبه و قابل قبول البته به جنس مواد مصرفي هم ربط داره ماندگاري دستگاه به نوع رنگ مصرفي بستگي داره و يك پرينتر معمولي هست
3-خيلي بيشتر بچه ها جذب ميشن زوج هاي جوان(:31:) قيمت كه سود داره! چاپش چيزي نميشه پولش.
4-بستگي داره
5-نمي دونم
مفصل اگه بخواي تو اينترنت سرچ كنيد ولي توي حوزه اين بخش سوال داشتيد بيشتر توضيح مي ديم.
با سلام
من راهنمايي مي خواستم :
من دنبال يه پرينتر جوهرافشان رنگي مي گردم كه بتونه برام روي كاغذ گلاسه (البته نه زياد كاغذ كلفت) يا مقواي ديگه ايي كه بشه براي كاور برنامه يا بازي استفاده كرد چاپ كنه .
تعداد چاپم حداكثر هفته اي 50 الي 60 تا هست . البته هزينه پايين شارژ برام خيلي مهمه . تا حدود 100 هزار تومان
ممنون . يه مدلي معرفي كنيد كه بتونم به راحتي پيدا كنم . چون شهرستان (كرمان) هستم .
اينجا رو ببينيد تا ادامه بديم.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=466853
ممنون بابت پاسخگويينقل قول:
من تايپيكي رو كه گفتيد مطالعه كردم و دستگاه رو هم تو سايت ديجي كالا ديدم .
مقواي گلاسه رو مي تونه چاپ كنه ؟ هزينه شارژش چقدره ؟
در ضمن برام سه كاره يا تك كاره بودنش برام مهم نيست . چون هم يك پرينتر سه كاره سياه و سفيد دارم هم دستگاه فتوكپي شارپ .
ببينيد ما اساندارد داريم تو بحث كاغذ.نقل قول:
كاغذهاي معمولي 80 گرمي هستند واين پرينتر ميتونه تا 265 گرمي رو چاپ كنه(مثل كاغذهاي تمام گلاسه مخصوص عكس) حالا ديگه فرقي نمي كنه مقوا باشه يا گلاسه مهم وزن كاغذ هست.
اين پرينتر مشكلي نداره براي چاپ روي كاغذ گلاسه.
شارژ و هزينه ها :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=466326
ممنوننقل قول:
البته من خودم پرينترهامو شارژ نمي كنم . مي خوام بدونم :
1) كارتيج اوليه اي كه روي دستگاه هست تا قدر چاپ مي كنه چون از چند نفر شنيدم كه اينا دمو هست و 100 تا بيشتر نميره .
2) اگر اين چاپگر رو بيارن بيش شما براي شارژ چقدر هزينه داره .
3) آيا شارژ تونر اين چاپگرها بعد از چند باز تاثيري تو كيفيت داره يا نه ؟
100 تا چي؟نقل قول:
عكس بزني آره همين قدر ميزنه نه بيشترين مقداري كه ميزني با كارتريج اصل يا فابريك هست.
شارژ مخصوصا اگه جنس رنگ خوب نباشه كمتر ميزنه.
خب بسته به طرف داره و نوع رنگ!
5000 تومن ميگيرم براي هر دو.
البته هستن اينجا با 3 تومن هم هردو رو شارژ ميكنن(براي نوع رنگ)
تونر بهش نميشه گفت چون تونر پودر هست!
بستگي داره به نوع جوهر و سرويسي كه روي كارتريج انجام بشه كه در اون صورت نه تاثيري نداره واينكه نذاريد خشك بشه.
خوب اگه من درست متوجه شده باشم .نقل قول:
من بايد براي شارژ هر دو تا تقريبا 1000 تومان حداكثر هرينه كنم. براي چه تعداد چاپ عكس ؟
اگر با 10000 تومان 1000 عكس بزنه كه عاليه ؟!!!
بعد يه سئوال بي ربط به تايپيك :شما با دستگاه كپي Sharp AR-M207 هم آشنايي داريد ؟اگر آره كه من سئوالم رو بصورت پيام خصوصي بپرسم ؟
1000 تومن براي شارژ خودتون هست.نقل قول:
نه كمتر در نظر بگيريد فرض كنيد با 10000 تومان 500 تا بزنه.
نه آشنايي ندارم ولي اگه 3 كاره ليزري ميخواي بگو راهنماييت كنم.
سلام
من يك پرينتر 4 كاره ليزري سياه سفيد ميخواهم بخرم زير 340 تومن و چيزهايي كه واسم مهم هست:
1-بعد از شارژ كارتريج عكسهارو كمرنگ نزنه آخه 1005 دارم شارژ كردمش ديگه اصلا عكسهايا حتي pdf رو هم خيلي كم رنگ ميزنه
2-به راحتي بشه شارژ كرد
3-كارتريجش دير خراب بشه
4- تعداد پرينت از نظر تعداد هر چه بالاتر باشه بهتره
5- خرابيش دستگاه كم باشه
6- قيمت كارتريج اون ارزون باشه
حلا فكسش گوشي داشته باشه يا نه مهم نيست
dpi اسكنر و كپي هم مهم نيست ولي پرينتر بالا باشه بهتره مثلا 1200*1200
تو همين قسمت هم خوندم كه كارتريچ بعضي سامسونگ ها مثل scx-4623 پرسي هست پس براي شارژ كردن سخته
چند مودل رو ديدم مثلا scx-4824 و scx-4623 سامسونگ و 1319f و 1214 اچ پي
حلا موندم كدوم اصلا بهتره اچ پي يا سامسونگ؟
كدوم مدلش؟
لطفا كمكم كنيد ممنون ميشم
سيبسيبلبالباتتلانتن
سلام دوستان برای چاپ عکس کدوم یک از برندهای زیر بهترند
اچ پی
اپسون
دوستم یه t 27 اپسون تمییز با تانک رنگ داره میده 65 تومن به نظر شما ارزش داره بخرمش
اصلا پرینتر دسته دوم خریدش به صرفه هست ؟
سلام
اگه هد پرینتر خشک بشه راهی برا درمانش هست یا باید فاتحشو خوند
نکته دیگه اگه واسه یه سفر مثلا 10 روزه نشد از پرینتر استفاده کرد میشه کاری کرد که هد خشک نشه مثلا هد رو جدا کرد یا هر کاری که بشه جلوی این ضررو بشه گرفت
ممنون
نه خب جوهر خشك شاده داخلش بايد با كمك راههايي از محلول و ... گرفته بايد بازش كرد.نقل قول:
به زمانش هم ربط داره اگه يه 6 ماه مونده باشه تقريبا بايد قيدش رو زد.
البته در مراحل ابتدايي از تنظيمات چاپگر كلين هم جوابگو است!
تو اونهايي كه كارتريج وهد يكجا درمياد يه كارهاي عجيب غريبي ميكنن!ميگن بذاريد توي يخچال بعد كه خواستيد استفاده كنيد تو معرض بخار آب بگيريد كه البته اين سري چون هد دم دست هست راحت تر باز ميشه.
در مورد اونها كه هد داخل هست هم يك سري محلول هست كه روي محل قرار گيري هد ميذارند تا خشك نشه.
ولي به طور كلي 10 روز زمان زيادي نيست.
و جالب تر اينكه حتي روشن و خاموش كردن دستگاه هم از خشك شدن هد جلوگيري ميكنه!
این وسط فقط ما بو میدیم که کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟ دمتون گرم جواب منم رو هم بدید
دوستان نظرتون راجع به HP Photosmart Plus B209 چیه ایا میشه روش تانک بست ؟ کیفیت خوبی داره؟
نقل قول:دوست عزيز كاري كه عوض داره كه گله ندارهنقل قول:
فراموش شده بوديد اين وسط:31:
اچ پي يا اپسون:
براي خونه و مصرف كم اچ پي
براي چاپ زياد با سرعت خوب و نصب تانك و خلاصه كسب و كار اپسون.
حالا چرا ميگم چون اپسون ها هزينه هاي نگه داري زيادي براي كاربران خونگي داره ولي كاربر حرفه اي تانك نصب ميكنه و مدت زيادي هم بدون استفاده نمي ذارش.
نه پرينتر دست دوم اونم دستگاهي كه تانك روش هست اصلا توصيه نميشه مثل يه ماشين ميمونه كه قبلا تاكسي بوده چيزي جاش نمونه!(چه مثالي زدم!)
پرينتر دست دوم جوهر افشان رو اگه يك چهارم قيمت بخريد اونوقت شايد به صرفه باشه.
سوال دوم هم گفتم كه تانك مي خوايد نصب كنيد يا مصرف خونگي داره.
فكر هم نمي كنم كسي هوس كنه توي خونه با هفته اي چند برگه چاپ تانك نصب كنه.
دستگاه اپسون به دليل پمپ قوي مناسب نصب تانك هستند.
محمد جان دستنت درد نکنه
حالا اگه منHP Photosmart Plus B209 هزینه شارژش هر دفعه چقدر در میاد /
مثلا رنگهای یک لیتری بخرم و خودم شارژش کنم ؟
اصلا قیمت این پرینتر چقدره تو دیجی زده 135 تومن درسته یا ارزون تر هم میشه خرید
شارژ نميشه كارتريج هاي خودش.نقل قول:
مگه ببينيد كارتريج هاي قابل شارژش پيدا ميشه يا نه.
اونوقت رنگ يك ليتري بگيريد هزينه شارژ مياد پايين.
خب ديجي كالا حداقل اينه كه ارسال رايگان داره پس نتيجه ميشه گرفت كه كمتر ميشه خريد.
اگه كسي تهران باشه و بگرده كمتر پيدا ميكنه ولي معمولا شهرستانها اگه از ديجي كالا گرون تر ندن ارزون تر نميدن.
از این نوع کارتریج می خوره شماره 564
قابل شارژش پیدا میشه؟
این جریان خشک شدن هد چی هست ؟
بايد بگردي. احتمالا پيدا ميشه.نقل قول:
از بودن كه هست فقط كجا دارن معلوم نيست!
تمام جوهر افشانها اگه مدتي بدون استفاده بمونن جوهر توي هد خشك ميشه و عمل چاپ انجام نميشه.
اين مدلي كه انتخاب كرده ايد هدش ثابت هست و داخل دستگاه و اگه خشك بشه تقريبا بايد دستگاه رو كنار بذاريد.
چون هزينه تعويض هد خيلي زياده و خب مي بيني اگه دستگاه نو بگيري هم هدت نو هست هم كارتريج فابريك روش هست!
حالا اون تاپيك شارژ هست كه احتمالا سر زدي اونها مدلهايي هستند كه هد روي كارتريج هست.
درسته قيمت كارتريج زياد ميشه اما در عوض راحت تر ميشه خشكي هد رو برطرف كرد و درنهايت با تعويض 2 تا كارتريج هد هم عوض ميشه و دستگاه مثل روز اولش ميشه.
دوست عزیز شما یه مدل به من معرفی کن فقط برای چاپ عکس می خواهمنقل قول:
حالا اون تاپيك شارژ هست كه احتمالا سر زدي اونها مدلهايي هستند كه هد روي كارتريج هست.
درسته قيمت كارتريج زياد ميشه اما در عوض راحت تر ميشه خشكي هد رو برطرف كرد و درنهايت با تعويض 2 تا كارتريج هد هم عوض ميشه و دستگاه مثل روز اولش ميشه
من همش دارم يه مدل معرفي ميكنم فكر كنم بچه ها دارن فكر ميكنن يه چند هزارتايي از خارج وارد كردم:31:نقل قول:
c4683 اچ پي يا موارد مشابه از سري photosmart