دوستان میخوام سرویس ART بگیرم. به نظرتون بهتر نیست اول ART 1 بگیرم بعدش اگه محدود شدم ارتقا سرویس بدم؟
در ضمن این ارتقا سرویس چطور انجام میشه؟ تو پنل کاربری؟
یه سوال دیگه. به نظرتون ART 1 تا چه حجمی محدود نمیشه؟
اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه
Printable View
دوستان میخوام سرویس ART بگیرم. به نظرتون بهتر نیست اول ART 1 بگیرم بعدش اگه محدود شدم ارتقا سرویس بدم؟
در ضمن این ارتقا سرویس چطور انجام میشه؟ تو پنل کاربری؟
یه سوال دیگه. به نظرتون ART 1 تا چه حجمی محدود نمیشه؟
اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه
شاتل تایم رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل تایم رایگان با سرور 3 سرویس iDownload:
سرعت خط منو داشته باش ، نزدیک 21 مگ آپ شدم از طرف عصر تل ک، همچین خطی با این کیفیت دیده بودی واقعا"؟ :n02:نقل قول:
با مخابرات چقدر فاصله داری؟نقل قول:
دقیقا" 1.1 کیلومتر :n02:نقل قول:
دوستانه شاتلی بنظرتون این بسته پلاتینی 2 بصرفه هست ؟
واسه بازی انلاین با سرور خارجی شاتل خوبه یا پارس؟ بین این دوتا موندم!
شاتل تایم اوت نداره؟شبانه چی ؟اخرین سرعت چی میده؟طول روز مشکلی با شاتل ندارید؟
به نظر میاد مشتری ها از شاتل راضین و کسی نمیخواد پورت ها پر بشه...
برای بازی انلاین اصلا نیا سمت شاتل. این چند روزه که سرویسم فعال شده پینگ زیر 200 ازش ندیدم :نقل قول:
پارس انلاین که داشتم پینگ حتی تا 78 هم میرسید.(البته در بازی تست نکردم ببینم لگ داره یا نه)!!
البته به شهر هم بستگی داره،این پینگ شاتل من با سرور 8.8.8.8 :نقل قول:
دوستان از کجا میشه فهمید که مرکز ما واقعا پورت نداره؟؟
زنگ زدم تهران ولی جوابی نگرفتم و نگفتن
نمایندگی ما اکثر اوقات میگه پورت نداریم!!!!
سرویس پلاتینی مطمئنید شبانه رایگان داره؟یعنی نیازی نیست بعد از 65 هزارتومان ماهانه پولی بابت شبانه بدهم؟یاباید ماهی5250 هم بدهم؟شاتل چرا اینطوریه!!نقل قول:
دوستان سرعت شبانه اشون با idm روی چنده؟
65 ماهانه دیگه چیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سالانس :n29:نقل قول:
سرعت دانلود از سرور داخلی با شاتل
سرویس جشنواره
همچنان منتظر برقراری رانژه ی خطم
موقع تخلیه از های وب ، اوپراتورش زنگ زد پیشنهاد سه ماه اینترنت هشت مگ رایگان داد ، طبیعتا قبول نکردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
عزیزجان،منظورم اینه بعد از اینکه 65 هزار تومان برای یک سال دادم باید برای شبانه ماهی 5هزار تومان را بدهم؟کجا گفتم ماهی 65هزار تومان؟بخدا توی تاپیک آسیاتک و حتی پارس آفلاین بهتر از شاتل به جواب میرسی و واقعا بچه های فعالتر و با مرامتری داره،اینجا معلوم نیست رانتی هست که توی اطلاعات دادند کم فروشی میشه یا خبری دیگه؟نقل قول:
دوست عزیز اصن منطقی نیست سرویس های جشنواره زمستانی شاتل شبانه داشته باشه . به شما دارن 60 گیگ میدن یکساله 70 تومن بعد شبانه هم بدن ؟! دیوونه هستن مگه ؟!نقل قول:
بعد هم شما که مصمم هستی برای خرید این سرویس برای گرفتن اطلاعات موثق تر باید به اپراتور زنگ بزنید یا حتی الامکان از طریق چت باهاشون ارتباط برقرار کنی .
حداکثر سرعتی که شاتل خط رو میبنده 15مگ هست؟مگه در تبلیغشون نگفتن سرعت تا 16مگ بازه؟ پس چرا حداکثر 15مگ میبندن؟
کسی خطش رو 16 بسته شده؟
منم از همین تعجب می کنم،خط منم وصل شد روی 15 مگ هستش،می شه شکایت نوشت؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
فکر کنم با توجه به همون قضیه اشتراکی بودن پهنای باند باشه. من هم حداکثر سرعت دانلود (1.8MB/s (14.4mb/s داشتم که زمانهای اوج ترافیک اینترنت، مثلا 7 تا 10 شب کمتر میشه. البته کمتر از 1.5MB/s نشده
خب یک سوال وقتی شاتل سرویس 128 رو تا 15 مگ میگین میبنده و باز میزاره اونوقت تفاوت سرویس های دیگه اش چیه خب مثلا 8 مگ هم که همینقدر میبنده !
تفاوت تو چیه???
تفاوت اینه که در ساعات شلوغی سرعت شما کندتر است نسبت به کسی که پهنای 8 مگ میخرهنقل قول:
vpi
vci
شرکت شاتل چنده؟
یعنی مثلا منی که 128 دارم تو ساعت شلوغی چقدر میشه??نقل قول:
- - - Updated - - -
وی پی آی 0 اون یکی 35نقل قول:
بستگی داره راستش یه باردوستمون همین سوال منو جواب داد آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جواب منو دادند مثلا من 512 دارم تو همین مواقع که ساعات شلوغیه سرعت کنده میشه البته همیشه سرعت از 64 کیلو برام بیشتر بوده
ظاهرا بستگی به پهنای باندی داره که مخابرات به شرکت شاتل اختصاص داده
قبلا هم 2 مگ داشتم ولی تو ساعات شلوغی سرعت کند نمیشد گاهی وقتا هم شده با 512 مشکل تایم اوت و پاکت لاست داشته باشم
در واقع اگر کسی سرعت 2 مگ داشته باشه و شما 128 باشید اگر پهنای باند کم بیارن اون تو اولویته
اگر مشکل پهنا داشته باشن احتمالا همون 128/8=16 کیلو بایت سرعت دارید ولی بعید میدونم کم بیارن
نقل قول:جالبههه الان آرت 1 دارم گفتم اینجوریش کنم از شاتل لند دانبود کنم البته دوره ام از ماه دیگه 1 ام شروع میشه نمیدونم قضیه دانلود از شاتل لند رو تمدید میکنن یا نه ?!نقل قول:
چقدر امکان داره قضیه شاتل لند ادامه پیدا کنه.??
متاسفانه من اصلا شاتل ندارم از این چیزا هم خبر ندارمنقل قول:
سلام من میخوام هفته دیگه صبا رو تخلیه کنم شاتل بگیرم . چند تا سوال داشتم چون من استفاده روزانه زیادی دارم .
اینکه من اگه ارت بگیرم محدود شم با خرید ارت 2 و به همین ترتیب محدودیت ریست میشه ؟ و فقط من مابه التفاوت این 2 رو پرداخت میکنم ؟
من خودم آرت 4 دارم سر همین پهنای باند زنگ زدم به پشتیبانی 10 دقیقه هر چی اصرار کردم گفتن که برای سرویس های نامحدود سرعت هر چی نوشتیم همونه زیر بار نرفت که خط منو مثلا رو 8 مگ ببنده میگه چون نامحدوده سرویس شما همون رو 2 مگ میمونه ولی اگه میخواین خطتتون رو رو سرعتای بالاتر ببندیم باید سرویس حجمی بخرید و گفت اکثر سرویس های حجمی ما روی 15 مگ بسته میشه خط هانقل قول:
---------------
در مورد شاتل لند هم الان دومین ماهشه که رایگانه شاید ماه دیگه جمع کنن این طرحو چون یکبار تمیدید شد برای این ماه،در ضمن چیز خاصی نیس که تو شاتل لند چیز بدرد بخور کمه هر چی بود من برداشتم خخخ
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سرعت شما 256 کیلو احتمالا باید باشه چون آرت 4 نوشته حداکثر 2 مگ
سلام دوست عزیز بله سرعتم چیزی بین 250 تا 270 هست از 250 هم پایین تر نمیاد هیچوقتنقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قسمت دوم فرمایش های شما عرض کنم که :
نیازی نیستش اصلا از شاتل لند و فایل هایی که داخل سایتش میزاره دانلود کنین شما هر فایلی رو میندازین روی سرور شاتل لند سپس از اونجا به صورت رایگان دانلود می کنین به عبارتی تمام فایل های حجیم رو توی ساعات عادی روز رایگان دریافت می کنید اونم با حداکثر سرعت شما!
مثلا اگه سرعتت توی روز 400 کیلو هستش شما توی ماه دوره بره 800 گیگ دانلود خواهی داشت حتی بدون دادن یک قرون ( البته فعلا)
اینم کیفیت خط من که 2 روزه وصل شده
آقا ی تست پینگ میگیرین ؟نقل قول:
سلام
اقا من یه سری سوال داشتم ...
من شنبه طرح جشنواره را ثبت نام کردم و الان توی پنل در قسمت مراحل زده "منتظر انجام رانژه"
سوالی که دارم اینه خط رو روی چند میبندند ؟ چون من مخابرات داشتم "اصفهان" به زور روی 4 میبستند و های وب هم داشتم به زور روی 6 میبستند . الان روی چند میبندند ؟ و حداقلی که میبندند چقدر است ؟
یه سوال دیگه طرح شبانه که نوشته با پرداخت یه مبلغی برات وصل میشه این طرح رو بنده کی میتونیم فعال کنم؟ یعنی بعد از این 60 گیگ ؟ سرعت و محدودیت هاش به چه صورت هست ؟ و همچنین ساعت رایگانش؟
و سوال دیگه ام این بود که سرویس به صرفه به جز جشنواره ها ، سرویس های اکو کدوم طرحش به صرفه بوده براتون ؟
ممنون میشم به همه سوالا جواب بدید :n40:
اینم پینگ شاتل مننقل قول:
بله دسته فرمایشتون متاسفانه من دیر فهمیدم اینو ولی الان دارم استفاده میکنم ازش میتونم بگم عالیه کاش یک ماه دیگه هم تمدید کنننقل قول:
نقل قول:
:18::18::18:
این های وب :
دوستان برای بازی آنلاین بیام شاتل یا برم پارس ؟ نظرتون چیه درکل ؟
سلام دوستان
اینم پینگ شاتل من
قبلا خیلی کمتر بود نمیدونم تازگیا چی شده!!!!
ببینید پینگ شاتل شهر به شهر و مرکز به مرکز متفاوت هستش،مثلا" الان من که می بینی پینگم این قدر خوبه مسیر اینتنرت شهر ما روی آذربایجان هستش،الان یکی دیگه از دوستان همین تاپیک شاتل داره می گه پینگ من زیر 200 نمی آد اما چیزی که مطمئن هستم اینه که هر شهری باشی پینگ شاتل 10000000000000000 درصد از بای وب(های وب) بهتره.نقل قول: