دوستان منظور از LBیا همون letterboxing تو تنظیمات گرافیک پیس چیه؟
Printable View
دوستان منظور از LBیا همون letterboxing تو تنظیمات گرافیک پیس چیه؟
اگر دقت کنی معمولا بالا و پایین تصور بسته به واید بودن یا نبودن مانیتور و رزولیشنت یک نوار سیاه هستش شما با اون گزینه میتونی این نوار رو حذف کنی . تصویر انقدر کشیده میشه که اون سیاهی بالا پایین بره . من معمولا استفاده نمیکنم و میزارم تصور دیفالت بمونه چون کشیدگیش بد میشه .نقل قول:
اما من اونو میزنم ولی تصویر همونطور نصفه میادنقل قول:
گفتم کهنقل قول:
بستگی به مونیتور و رزولیشینی که استفاده میکنید داره
تا جایی که میدونم این مورد برای مانیتورهایی استفاده میشه که 16:9 و 4:3 نباشن مثلا توی تنظیمات رزولیشن گذاشته باشین 5:4
من وقتی تیک رو برمیدارم صفحه کشیدست و وقتی تیک رو میزارم دیفالت میشه .
من اگه بخوام یه لیگ دوتیمه ایجاد کنم باید کدوم بخش برم.من و برادرم می خوایم جوری بازی کنیم که تمام نتایجمون مشخص باشه.
راهی هست واسه این موضوع؟
با سلام
دوستان من کارت گرافیکم nvidia geforce 9400 gt هستش
قبل از اجرای بازی که وارد تنظیمات بازی میشم سه تا فیلد اولی روی حالت OK (حالت سبز رنگ) هستش اما فیلد آخر که مخصوصه vram هستش قرمزه :sq_10:
میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم تا بازی بدون این اخطار اجرا بشه
ممنون
رنم افزار های جانبی بازی رو نصب کنیدنقل قول:
مخصوصا اپدیت کارت گرافیکیتون که این مشکل معمولا واسه اپدیت نبودن کارت گرافیکی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NEW FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 3.0
- Winter transfers: Includes complete winter transfers until 31/01/14
; more than 1000 transfers made
, including Cabaye > PSG, de Bruyne > Wolfsburg, Lacina Traore > Everton, Mata > Manchester United, Matic > Chelsea, Salah > Chelsea
- Created missing (youth) players for many teams, including Bentaleb (Tottenham), Cacutalua (Leverkusen), Jordanov (Dortmund)
- New national team kits: Brazil, Germany, Japan, Mexico, Nigeria, Russia, Spain, Sweden, Venezuela
- New club team kits: Bayern München, Fürth, Hannover, Karlsruhe, Napoli
- New boots: Puma evoPOWER orange + navy colorways, Nike Tiempo Legend V black/white colorway
GENERAL FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH
- Full Online Mode compatibility
- Includes latest PES 2014 Patch 1.06 and Data Pack 3.00
- Added Bundesliga
- Added 2. Bundesliga and Sky Bet Championship
- Added 9 stadiums: Anfield, Camp Nou, La Rosaleda, Mestalla, Rose Park Stadium (generic), Santiago Bernabeu, Stadion (generic), Stamford Bridge, Vicente Calderón
- Corrected kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
- Corrected boots, accesories, shirtname for 6000+ players
- Corrected fake national team player faces (1000+ faces!)
- Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
- Added 50+ new boots
- Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
- Fixed names and emblems for all competitions
- Updated transfers for most important teams + full Premier League, Ligue 1, Serie A and La Liga
- Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
لینک دانلود:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .soft98.ir/game/PESEdit.2014.Patch.3.0.rar
چرا اینجا اینقدر خولت شده؟
فک کنم دیگه کسی بازی نمیکنه اینو نه؟
دوستان :n16:نقل قول:
فک نکنم پیس14 چنین چیزی داشته باشه...تو 12 بودش ولی فک کنم
با سلام
پچ 1.7 کونامی عرضه شد. با نصب این پچ، برخی اشکالات بازی اصلاح و حتی هوش مصنوعی بازی، تقویت شده است. منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چند روز صبر کنیم تا کرک سازگار با این ورژن عرضه بشه.
این پچ رو میتونید از اینجا دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن کامل خبر به شرح ذیل میباشد:
PES 2014 Game Patch 1.07 Released
Patch 1.07 was released today for the PC version of PES 2014. The new PES 2014 game update can be download via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and fixes various game issues.
PES 2014 1.07 patch fixes
Issues Fixed:
All Modes
Correct roles can be given to players who are substituted then moved into a different position at the same time.
Improvements were made to the sensitivity of cursor movements on the Game Plan screen
Exhibition
Users can now correctly select their ML teams in Team Select as opposed to receiving an error stating that the data could not be used as it belonged to another user.
Player names will be correctly displayed when team data exported onto a different hardware system is imported (As opposed to DUMMY).
Become a Legend
€0 wage contracts can no longer be signed. This occurred when a player both submits a transfer request and receives an offer on deadline day of the Transfer Window.
The game will now correctly recall search conditions when looking for players.
Master League Online
Freezing issues following the application of Patch1.06 were fixed.
Other minor adjustments were made to improve the overall gaming experience in all other modes.
Konami additionally stated on their official Facebook page that the new patch would also 'tweak AI'.
سلام
دوستان من پی اس رو که نصب کردم اوایل گرافیک لب تاپم رو می شناخت همه چی رو Good بود اما بعد از نصب مجدد پی اس تو ستینگ گرافیک رو می زنه Bad
lمشکل از کجاست؟
نقل قول:محتوای مخفی: اموزش
لپ تاپ من هم دو گرافیک داره انویدیا 2 گیگ 645 با اینتل 4000
همه این کار ها رو قبلا انجام دادم الان گرافیگ پیش فرض لپ تاپ من روی انویدیا 645 هست اما تو ستینگ میزنه نیست ولی بازی رو به بالاترین کیفیت اجرا می کنم
مشکل من اینه که فقط تو ستینگ نمیزنه گرافیک من انویدیا س
اگه توی بازی مشکلی نداری چه فرقی میکنه که اونجا چی نشون بده:n13:نقل قول:
چی میخواید از جون این PES بابا شماها ؟
بیاید به راه راست و فیفا 14 رو پلی کنید
مخصوصا اگر ایکس باکس دارید دنیای لایو فیفا 14 شما رو دعوت میکنه به کلی هیجان !! :n19:
خیلی تلاش کردم فیفا 14 رو بازی کنم ولی هربار یه مشکلی پیش میومد(سیاهی صفحه،کارت قرمز!،مصدومی و...):n15:نقل قول:
پست هم زیاد دادم واسه کمک گرفتن ولی باز همون آش و همون کاسه!
دیگه کلن بی خیالش شدم:n02:
من از 2001 نسخه های فوتبال کونامی رو بازی میکنم
از دوتا نسخه اصلا خوشم نیومد
اول PES 2006
دوم این PES 2014
گیم پلیش دقیقا شبیه فیفا شده
به شخصه باهاش حال نکردم
خیلیییییی سخت شده:n21:
2006 که محشر بود....سختی 2014 هم به خاظر گیم پلیش نیست به خاطر هوش بسیار ضعیف مهاجمای خودی هستش که تو موقع حمله هیچ کاری انجام نمیدن و هیچ نفوذی هم نمیکنن....
از من بپرس راهنماییت میکنم دادانقل قول:
رو PC سعی میکنی بازی کنی ؟ منظورت از کارت قرمز و مصدومی چیه ؟؟
در چند روز آینده منتظر پچ استثنایی گروه PESEDIT باشید ...
PESEDIT.COM 2014 PATCH 4.0
TO ADD 27 NEW TEAMS INCLUDING LIGA ADELANTE
خصوصیات:
اضافه شدن 27 تیم جدید
اضافه شدن کیت تمامی تیم های باشگاهی و ملی از جمله کیت جدید تیم ملی ایران با طرح یوز ایرانی در جام جهانی 2014 برزیل
اضافه شدن توپ Brazuca در جام جهانی 2014 برزیل
حاوی PES 2014 1.07 PATCH و آپدیتهای جدید KONAMI
و ...
داداش اگه بتونی که عالی میشه:n19:نقل قول:
اگه بیای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستای منو می بینی...دادا با لپ تاپ بازی می کنم:n09:
قربونت:n16:
دادا از اونجا چطور پیدا کنم آخه کامنتات رو ... پیدا کن بنویس برام تا بگم براتنقل قول:
با لپ تاپ کمی کار مشکل میشه ... با ایکس باکس خیلی راحته اما به هر حال بازم میشه ....
رو همون فیفا 14 کلیک کنی پستم میاد...نقل قول:
سلام
دوستان هنوز این باگ گل خوردن راحت دروازه بان وجود داره.........یادش بخیر عجب منویی داشت pes2013
(چند وقتیه تبلیغات داخل سایت عوض شده یا فقط برا من اینجوریه:n13:
همش تبلیغات خارجکی هستش.........):34:
سلام دوستان نمیدونم اینجا جاش است یا نه
من دنبال گزارشگر فارسی برای pes 2014 استم ترجیحا عادل باشه
اگر نبود مزدک هم باشه خوبه
لطفا لینک بدید
منوی پیس12 از 13 هم بهتر بود...مثلا رو چمپیونز لیگ میومدی پشت صفحه چمپیونز لیگ نشون میداد...ولی 13 یه چیز دیگه بود...الان دارم هنوز13 بازی کنم...14 هرگز مث 13 نیست هرگز
تبلیغات های خارجی، بخاطر استفاده از چیزشکنهنقل قول:
من چیز شکن ندارم ولی از وقتی فایروال کمودو استفاده میکنم این شکلی شده:n23:نقل قول:
این کارانجام شد اما در قسمت Nvidia GPU Activity چیزی اضافه نشد !!!! .نقل قول:
مشکل کجاست؟!
PESedit 2014 patch 4.0 اومد ، میتونید از سافت 98 دانلود کنید.
اضافات پچ PESEDIT.COM 2014 PATCH 4.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه شدن لیگ دسته 2 اسپانیا :
لیگ Adelante با 18 تیم کامل با تمام جزئیات ، کیتها ، چهره ها ، ترکیب ها و ...
شامل تیم های:
AD Alcorcón
Córdoba CF
RC Deportivo
La Coruña
SD Eibar
Girona FC
Hércules CF
UD Las Palmas
CD Lugo
RCD Mallorca
CD Mirandés
Real Murcia
CD Numancia
Recreativo Huelva
CE Sabadell FC
Real Sporting Gijón
CD Tenerife
and Real Zaragoza
اضافه شدن تیم های جدید :
اضافه شدن 9 تیم اروپایی با تمام جزئیات ، کیت ، چهره ، ترکیب :
شامل تیم های:
Red Bull Salzburg
Club Brugge
Standard de Liège
Ludogorets Razgrad
Lokomotiv Moscow
Besiktas JK
Trabzonspor
Dnipro Dnipropetrovsk
and Metalist Kharkiv
فیس های جدید :
50 چهره جدید از جمله:
Arda Turan, Aubameyang, Cristiano Ronaldo, Olic, Salah
استادیوم های جدید :
Signal Iduna Park (Borussia Dortmund) and Arena Nationala (Steaua Bucharest and Romania NT) Thanks to Iepure!
اصلاح تمامی کیت های ملی و باشگاهی :
تیم های ملی :
اروپا : اتریش، بلژیک، بلغارستان، کرواسی، جمهوری چک، دانمارک، فرانسه، آلمان، یونان ، مجارستان ، ایرلند، اسرائیل ، ایتالیا، مونته نگرو ، هلند، ایرلند شمالی ، نروژ، لهستان، پرتغال، رومانی، روسیه، اسکاتلند ، اسپانیا، سوئد، سوئیس ، ترکیه، ولز
آفریقا : گینه ، مالی ، مراکش، نیجریه، سنگال ، آفریقای جنوبی، تونس، زامبیا
آمریکا : برزیل، شیلی ، کلمبیا، هندوراس ، جامائیکا ، پاناما ، ایالات متحده آمریکا ، ونزوئلا
آسیا / اقیانوسیه: استرالیا، چین، ایران، عراق ، اردن ، کویت، لبنان ، نیوزیلند ، کره شمالی، عمان، قطر، عربستان سعودی ، کره جنوبی، امارات متحده عربی ، ازبکستان
باشگاه ها : اتلتیکو مادرید، FC کپنهاگ ، اشتوتگارت، پادربورن ، کایزرسلاوترن ، ناتینگهام
بوت های جدید : Adidas adizero f50 TRX Messi, adizero f50 Solar Slime, Mercurial Vapor IX 02
توپ جدید جام جهانی 2014 برزیل: Adidas Brazuca OMB
تب جدید تنظیمات بازی: ( تغییر رزولوشن بازی و تنظیمات کیفیت بدون محدودیت )
GENERAL FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH
سازگاری کامل حالت آنلاین
شامل PES 2014 پچ 1.07 و Data Pack 3.00
اضافه شدن Liga Adelante, 2. Bundesliga and Sky Bet Championship
اضافه شده در 11 استادیوم: Anfield, Arena Nationala, Camp Nou, La Rosaleda, Mestalla, Rose Park Stadium (generic), Santiago Bernabeu, Signal Iduna Park, Stadion (generic), Stamford Bridge, Vicente Calderón
به روز شدن نقل و انتقالات زمستان 2014
کیتهای اصلاح شده برای تمامی تیم های لیگ برتر و تیمهای ملی بدون مجوز
اصلاح بوت ها، لوازم جانبی، اصلاح نام برای 6000 بازیکن +
اصلاح بازیکنهای تیمهای ملی (1000 + چهره!)
اصلاح نام تیم و نمادهای تیم های لیگ برتر و لیگ ZON Sagres
اضافه شدن 60 + بوت جدید
بازی ترکیب ثابت برای 50 + تیم (آرسنال، لیورپول، ناپولی و غیره)
حجم پچ: 855 مگ
لینک های دانلود:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.soft98.ir/game/PESEdit.2014.Patch.4.0.part1.rar
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l3.soft98.ir/game/PESEdit.2014.Patch.4.0.part2.rar
تو پچ های قبلی بعد از نصب پچ یه صفحه میمومد که ما هم گزینه اخر رو انتخاب میکردیم.
اما بعد از نصب این پچ اون صفحه نیومد و من رفتم از محلش خودم اجرا کردم و گزینه اخرو زدم ولی تو گیم که رفتم دیدم پچ 1.07 زده نشده و همون 1.06 هست.
مشکل چیه؟
کسی نصب نکرده ببینه چه مرگشه؟
سلامنقل قول:
تغییرات جدید هم اعمال نشده ؟؟؟
کرک 1.07 هنوز نیومده
گزینه سوم مربوط به 1.06
این تب که 3تا گزینه داره چرا نمیاد؟ واسه من ارور میده میگه دی وی دی اورجینالو بزار
برو تو محل بازی ، از پوشه پی ای اس ادیت ، فایل temp رو باز کن از اونجا دستی اجراش کن و گزینه سوم رو انتخاب کن ولی چون هنوز پچ 1.07 کرک نشده ، اعمال نمیشه.نقل قول:
الان این پچ کلمل نیست؟
چرا دوست عزیز کاملهنقل قول:
همه اضافاتی که در پست قبل نوشتم به بازی اضافه میشه ...