روی فیبر هیچ نویزی نمی افته بچه ها ؟
Printable View
روی فیبر هیچ نویزی نمی افته بچه ها ؟
فعلا خط رو رو 2 مگ بستننقل قول:
مشکلی نداره
ولی خط باید با کیفیت باشه
سرعت های بالاتر بشه گرفت
سلام دوستان
من چند وقتی هست با مشکل نویز شدید مواجه میشم . البته خیلی عجیب هست که صبح تا تا بعد از ظهر خوبه ولی طرفهای ساعت 5 شروع میکنه نویز شروع شدن و از ساعت 12 نصفه شب تا صبح ، خیلی خیلی خیلی زیاد میشه به حدی که هر 5 دقیقه ، 10 دقیقه کاملا اینترنت قطع میشه . اکثر مواقع هم چراغ ADSL خاموش میشه .
تمام تلفن و .. که به خط تلفن متصل بودن هم قطع کردم ، مودم رو بردم به خط دیگه ای زدم ، نویز گیر رو از خط برداشتم ، نویز گیر جدید گذاشتم ولی هیچ فرقی نکرده
میخواستم ببینم به نظر شما مشکل از کجا هست ؟ من اینترنت 512 مخابرات رو دارم وقبلا چنین مشکلی نداشتم . 5 روز هست که این مشکل به وجود اومده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
ایا میشه از کابل شبکه به عنوان سیم تلفن استفاده کرد
منم این مشکلو داشتم فک کنم به خاطر ارتقاء تجهیزات باشه که نویز میفتهنقل قول:
برای من خود به خود درست شد
یه عکس از صفحه نویز مودم بزارنقل قول:
مودم Huwaie هست ، از کدام بخش باید عکس بگیرم بذارم ؟ تشکرنقل قول:
هواوی رو نمی دونمنقل قول:
ببین دنبال snr بگرد
تو اینترنت سرچ کن می بینی
الان که ساعت 5 بعد از ظهر شد ، این امار هست .قطعی ها بشدت رفت بالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وضعیتی هست که مودم سرخط اصلی هست و هیچی به خط وصل نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشنهاد میشه که یا شرکت isp تماس بگیرید و درخواست کاهش ظرفیت خط رو بدننقل قول:
خط شما نهایت تا 9712 کیلو می کشه و خط رو 9075 بسته شده
snr اومده روی 6
پیشنهاد میشه ظرفیت رو کم کنن
به احتمال قوی مشکل حل میشه
سلام دوستان من یه مشکلی عجیبی دارم. من SNR خطم رو 6 بود وقتی تلفن زنگ میخورد اینترنت قطع میشد و کمی تایم اوت داشتم .بعدش از سیم ورودی خونه مستقیم سیم کشی کردم تا مودم و مستقیم به مودم وصل کردم SNR خطم به 28 رسید ولی بعد از اون اینترنتم هر 5 دقیقه خط میشه تایم اوت شدید زیاد شده و مشکل زنگ خوردن تلفن همچنان هست . تمام سیم ورودی همیه چیزو چک کرم ولی درست نشد و مجبور شدم همون سیم کشی داخلی رو وصل کنم. کسی میدونه مشکل از کجاست .ممنون میشم راهنمایم کنید.
سلام
دوستان من امروز سرویسم رو تغییر دادم و downstream از 3 مگ شده 10 مگ ولی خطم نوسان سرعت خیلی داره و گاهی اوقات به شدت کند می شه و قابل استفاده نیست.... از 50 کیلو بایت تا 1 مگ متغییر هست ولی معمولا روی 500-600 فیکس می شه. و ضعیت SNR و Attenuation به نظر خودم خوبه.... و از طرفی اینجوری که داخل مودم نشون می ده این خط تا 22 مگ رو ساپورت می کنه... چیزی به نطر دوستان می رسه که مشکل از کجاست ؟ البته من قبلا هم که ۳ مگ داشتم یه مقدار مشکل داشتم و قطعی زیاد داشتم... منظورم از قطعی, قطعی کامل هست... یعنی اینترنت کامل برای چند دقیقه قطع می شد و دوباره وصل می شد... حالا چیزی به نظرتون می رسه ؟
امروزم هم مودم رو بردم سر سیم کشی اصلی ساختمون و از اونجا وصل کردم ...عجیه ولی SNR یک مقدار کمی کم شد و Attenuation یکمقدار زیاد شد !!! که البته شاید ربطی به من نداشته باشه... !!!
روی مد های مختلم تست کردم و روی +ADSL2 بهترین نتیجه رو داشت...
Statistics -- ADSL
Mode: ADSL2+ Line Coding: Trellis On Status: Connected Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 19.5 28.9 Attenuation (dB): 22.0 10.9 Power (dBm): 19.0 12.4 Attainable Rate (Kbps): 26656 1319 Rate (Kbps): 10239 509 MSGc (number of bytes in overhead channel message): 89 13 B (number of bytes in Mux Data Frame): 30 13 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes): 7 4 R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.0964 13.8129 L (number of bits in PMD Data Frame): 3899 139 D (interleaver depth): 384 4 Delay (msec): 9 13 Super Frames: 35096 35065 Super Frame Errors: 0 0 RS Words: 23338976 162140 RS Correctable Errors: 9 0 RS Uncorrectable Errors: 0 N/A HEC Errors: 0 1112 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total Cells: 13586560 17561327 Data Cells: 505182 1380893 Bit Errors: 0 70612 Total ES: 1 2880 Total SES: 1 2875 Total UAS: 72 2865
خط فک نکنم مشکل داشته باشه مشکل از isp یس
آقا منم یه یه هفته ای است اینترنتم قطعی داره.اینترنتم رو هم از مخابرات گرفتم.سرعت 2مگ.قبلش از سرعت 128 استفاده میکردم و مشکلی نداشت. البته این هم تازه یه هفته س اینجور شده. downstream روی 8033 و upstream روی 504 . یعنی مشکل از کجاس و آیا این آپ استریم و دان استریم خوبه یا مشکل از جای دیگه س؟ عکس هم گذاشتم.تو رو خدا یکی کمکم کنه. زنگ هم زدم مخابرات گفت اول سیم کشی داخل خونه رو چک کن که اونم مشکلی نداشت.حتی مودم رو هم بردم دم ورودی خونه چک کردم.اونجا هم اینترنتم قطع و وصل میشد. ضمنا اوایل خوب بود و سرعت دانلود روی 460 کیلوبایت بود.ولی بعد از اون هر وقت کانکت میشم سرعت دانلود روی 950 کیلوبایته و بعد از چند دقیقه سرعت افت میکنه و بعدش قطع میشه.
اینم عکس
شما نویز شدید داری روی خطط.نقل قول:
سیم کشی خونه رو بررسی کن , سیم مودم رو وصل کن به سیم ورودی ساختون , ببین مشکل حل می شه یا نه.
اون SNR که برای شما 6 و 5 هست باید حداقل روی 10-11 و بالاتر باشه و برای 8 مگ که الان خط شما روش بسته شده فکر کنم باید از 10-11 هم بیشتر باشه و حداقل 14-15 باشه.
سیم کشی ها رو هم برق کار آوردم تست کرد گفت هیچ مشکلی نداره.مودم رو هم بردم ورودی اصلی ساختماون تست کردم بازم قطعی داشت. آیا میتونه به خاطر پهنای باند باشه؟؟ ضمنا فاصله ی خونه تا مخابرات هم حدودا 2 کیلومتره.حتی مودم و اسپیلتر نوگرفتم نشد که نشدنقل قول:
سلامنقل قول:
mode را از adsl2+ به adsl2 یا g.dmt تغییر دهید و save را بزنید.
باید چطور تنطیم بشه؟ باید مخابرات تنظیم کنه؟؟؟نقل قول:
البته شاید مشکل حل نشه ؛ولی می توانید امتحان کنید ؛ عکس تنظیمات را برای مودم های tp -link در پست قبلی گذاشتم.نقل قول:
اگه مشکل از سیم کشی و کیفیت پایین اسپیلتر و .... نباشه زنگ بزن 2020 بگو downstream رو یه کم از 8000 بیارن پایین تر .
اره. کاری که دوستمون گفت انجام بده شاید مشکل حل شد.
ضمنا اگه مودم رو بردی ورودی ساختون باید ارتباط سیمها رو با داخل خونه قطع کنی وگرنه فایده نداره و کارت بی فایدس.
اگه همه این کارارو کردی و مشکل حل نشد باید بری مخابرات و بگی سرعتت رو روی همون 2 مگ یا 3 مگ ست کنن تا مشکلت حل بشه یا بهتر بشه وگرنه با نویزی که داری قطعی و نوسان شدید داری.
بله از روی Attenuation شما کاملا مشخصه که نزدیک مخابرات هستی و Attenuation عالی هست...
من بازم فکر می کنم مشکل از سیم کشی هست... اگه بتونی مشکل نویزت رو حل کنی چون فاصله کمی تا مخابرات داری بهترین سرعت و نتیجه رو خواهی گرفت.
ببین من مودمو رو بردم ورودی ساختمون و به همون دو شاخ اصلی که خود مخابرات کشیده متصل کردم و اونجا هم قطعی داشت.نقل قول:
یه سوال دیگه که داشتم اینه که به مخابرات بگم downstream رو روی چند ببنده که خوب باشه و آیا میتونه downstream که بالا باشه خودش ایجاد نویز بکنه یا ربطی به اون نداره؟
من توی یه سالی که از سرویس 128 کیلوبایتی مخابرات استفاده میکردم اصلا هیچ قطعی نداشتم.این سرویس 2 مگابیتی هم تا یه 10 روز خوب بود ولی بعد از اون دچار قطعی میشد
ببین وقتی مودم رو بردی سر خط باید ارتباطش رو با سیم کشی داخل ساختمون قطع باشه یعنی فقط و فقط اتصال سیم کشی تلفن باید با مودمت بر قرار باشه و اگه این کارو بکنی احتمال 90 % فکر می کنم مشکلت حل می شه و اگه مشکلت حل شد در اینصورت می تونی سیم کشی جدید کنی برای داخل ساختمان.نقل قول:
بله. متوجه هستم. الان چون سرعتت زیاد شده مشکل داری... شما با یک نویز معین ممکن هست با سرعت 128 مشکلی نداشته باشی ولی با همون نویز با سرعت بالاتر ممکن هست به مشکل بخوری.
عدد 6 برای SNR برای سرعت 8 مگ عدد بسیار کمی هست و مشکل شما 100% به همین موضوع مربوط می شه.
شما کاری که من الان گفتم بکن مشکل حل می شه اگه نشد و باید بگی روی همون سرعت قبلی ببندن که احتمالا 2 مگ یا کمتر بوده.
نقل قول:بهترین تنظیم همون auto sync up هستنقل قول:
دوستان دنبال لیست مودم های چیپ برادکام میگردم...
سرچ هم کردم پیدا نشد
چرا دنبال چیپ برادکام هستید؟؟نقل قول:
تو نویز بالا کیفیت رو نیگه میدارهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10
با سلام
سرویس 2mg شاتل دارم. آیا کیفیت این خط خوب هست؟
خوب که نیست
قطعیش کمتره,استیبل تره,کمتر هم داغ میکنهنقل قول:
مشکل از چی هست؟نقل قول:
سیم کشی مشکل داره؟
آره البته فقط رئیس مرکز میتونه کارتو راه بندازهنقل قول:
کافیه بری مودم رو دم در ساختمون وصل کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه
از کجا می تونم بفهمم چیپ مودم برادکام هست؟؟؟؟
------
ویرایش شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان و اساتید گرامی، کسی اگر بتونه تو حل مشکل کمکم کنه ممنون میشم.
بصورت نا منظم اینترنتم قطع میشه، البته وقتی قطع میشه هنوز چراغ لینکم روشنه و جالبتر اینه که به پشتیبانی که زنگ میزنم میگه مودمتون خاموشه! گاهی ۳-۴ روز هیچ مشکلی ندارم و گاهی ۳-۴ دقیقه یکبار قطع میشه و موبایل و لپتاپم مودم رو پیدا میکنن اما نمیتونن وصل بشن. در مواقعی که قطعی ندارم نویزم حدود ۲۲ و افت خطم حدود ۳۰ هست و مواقعی که نویز دارم میرسه به ۱۱ و افت خطم ۴۷. حالا سوالم اینه که مگه نویز چیزیه که هر روز یا ساعت یه چیز باشه، اگر مربوط به مثلا رد شدن سیم برق از کنار تلفن باشه یا چیزایی شبیه این، نباید هر روز یا ساعت عوض بشه. راستی این اعداد رو در شرایطه گفتم که هیچ چیزی غیر از مودم به خط وصل نیست
چراغ لینک همیشه ثابته؟؟؟؟؟نقل قول:
بله همیشه ثابته. حتی لپتاپ و گوشی مودم رو تو لیست میارن اما نمیتونن وصل بشن.نقل قول:
این که لینک وصله ولی شما هیچ دیتا ای رو رد و بدل نمی کنید فکر نکنم خیلی به نویز ربط داشته باشهنقل قول:
شما سعی کن به پشتیبانی بگی که داستان چیه
دقیقا اونا چی میگن؟؟؟؟
خیلی با پشتیبانی سر و کله زدم. هر کدومشون یه چیزی میگن. یکی میگه نویزه، یکی میگه خطوط داخلیه، یکی میگه مودمه (البته ناگفته نمونه خودم نسبت به مودم شک دارم ولی چون چند روز درست کار میکنه و چند روز قطع و وصلی دارم متناوباً نمیتونم با اطمینان بگم) به هر چیزی ربطش میدن غیر از سیستم خودشون. خلاصه پشتیبانی جواب درستی نمیده. تنها کاری که میکنن نویز خطم رو چک میکنن (که اونو خودم از پروفایل مودمم میتونم چک کنم) جالبه وقتایی که نویز هم ندارم (بر اساس چیزی که تو مودم خودم میبینم) زنگ میزنم پشتیبانی بازم میگن نویز بالاست!نقل قول:
آها اینو یادم رفت بگم که یکبار یکی از کارشناساشون گفت که ارور پورت میده که من نمیدونم این ارور پورت چیه. دقیقاً همون لحظه ای که قطع میشه تو کانکشن تسک منیجرم با لپتاپ میبینم که یک پیک بزرگ رو نمودار ظاهر میشه (مثلا اگر من مودمم ماکزیمم سرعتش 54 مگا بیت بر ثانیه هست و معمولن دارم با 1-2 درصد این مقدار وصل میشم، ناگهان یک پیک رو نمودار به ارتفاع 54مگا بیت ظاهر میشه)
پیک چیه دیگه؟؟؟؟نقل قول:
یکم بیشتر توضیح بدید