برا عوض کردن بحث خیلی هم عالیِ :n02:نقل قول:
هر یه ماه یکبار برا از بین بردن گرد و خاکی که دور فن رو میگیره
البته ما خونهمون نزدیک پلِ صدرِ برا همین هفتهای یکبار مجبورم اینکار رو بکنم:n02:
Printable View
برا عوض کردن بحث خیلی هم عالیِ :n02:نقل قول:
هر یه ماه یکبار برا از بین بردن گرد و خاکی که دور فن رو میگیره
البته ما خونهمون نزدیک پلِ صدرِ برا همین هفتهای یکبار مجبورم اینکار رو بکنم:n02:
داداش ما که وسط بیابونیم روزی یه بار باید انجام بدم؟:n02:نقل قول:
بعضی وقتا مورد داشتیم ۱۰ دقیقه یکبار هم انجام میداده:n08:نقل قول:
من هر بار که زیاد بازی میکنم و سی پی یوم بیش از حد داغ میکنه،دو بار بعدش این کار رو انجام میدم...نقل قول:
به نظر من گرما رو از توش بدیم بیرون بهتره تا اینکه با داغیش سریع خاموش کنیم و بزاریم کنار تا به حال خودش خنک بشه...
راستی دوستان یه سوال !
تاچ پد شنا هم راندوم واسه چند ثانیه قفل می کنه ؟ ؟ ؟
برا کسی پیش اومده ؟؟
مال من بعضی وقتا می زنه به سرش قفل می شه واسه چند ثانیه حرکت نمی کنه ولی می شه کلیک چپ و راست کرد . درایور تو سی دی ، درایور تو خود سایت لنوو و آخرین آپدیت درایور از سایت خود Synaptics دانلود کردم تغییری نکرد !
جالبه تو لینوکس که استفاده می کنم اصلا قفل نمی کنه !
تا حالا برای من پیش نیومدهنقل قول:
یعنی داغ کردنی باید استفاده کرد؟یا موقع گرد و خاکنقل قول:
:n19::n08:عجب...نقل قول:
برا من هم همچین مشکلی پیش نیومده شما یه بار درایور رو آنینستال کن و دوباره نصب کن.نقل قول:
تا حالا 3 بار وندوز عوض کردم همون طور که گفتم 3 تا درایور مختلفو امتحان کردم انگار که نه انگار !نقل قول:
دقیقا مشکل از زمانی شروه می شه که درایورو نصب می کنم .
هم برا داغ کردن،هم گرد و خاک...نقل قول:
ولی من برا خنک شدنش بیشتر به کارم میاد...
راستی دوستان من بلد نیستم با این تاج پد کار کنم:n02:از این لحاظ بلد نیستم : مثلا : با تاچ پد راست کلیک کنم (ضربه نزنم به تاچ با لمس کردن عمل کنه,,,ضربه ایش هم بلد نیستم)
اصلا با این تاچ پد جی کارا میشه کرد؟
شما درایور اسوس رو هم امتحان کردین؟نقل قول:
اگر نه یه سر یه این لینک بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تاچ پدت Synaptics هستش خودش قسمت آموزش داره . از توی Tray bar روی آرم تاچ پد کلیک راست کن گزینه اول یعنی Pointing device options رو بزن . سربرگ آخری رو بزن ، سپس گزینه Settings . از اونجا هم می تونی تنظیمش کنی هم یه سری فیلم آموزشی واسه کار کردن داره ( البته اگه Synaptics هستش )نقل قول:
elan هستش!:n01:چیکار کنم؟نقل قول:
والا تا حالا یا elan تو ویندوز 8 کار نکردم . آخرین باری که با Elan کار کردم رو ویندوز 7 بود ( یادش بخیر :n14: )
دوستان اگر لطف کنن یه مطلب آموزشی بزارن در مورد Elan و ویندوز 8 عالی میشه
من میزارم،فقط تاپیک که نمیشه زد هان؟؟؟نقل قول:
همینجا پست بدم؟؟؟
درباره چیش؟خوب فیلم آموزشیش رو داره تو خود لپ تاپ...
خوب داداش کجاست این فیلماش؟:n16:نقل قول:
من آموزش رو میخوام!
تو همونجایی که درایور تاچ پد رو نصبیدی هست،بگردی پیداش میکنی...نقل قول:
اگر آدرس دقیق میخوای صبر کن تا من برم خونه تو لپ تاپم ببینم،الان مغازه م...
باشه دمت گرم:n12:نقل قول:
هر موقع رفتی خونه بگو کجاست
نقل قول:
شما elan مال ایسوس رو نصب کنید هم اسکرین داره هم راست کلیک با دو انگشت بصورت لمسی:n06:
دارم دانلود میکنم.نقل قول:
من الان این درایور خود لنوو رو حذف کنم؟بعدش نصب کنم؟نقل قول:
داداش دمت گرم خیلی مردی!:n16:نقل قول:
دوستان عزیز ایا با z500 میشه فیلم 3d یا فول اچ دی دید؟
اگر یه لینک دانلود موزیک یا فیلم 3d دارید بزارید برای دانلود.
سلام دوستان منقصد خرید لپ تاپ دارم بین دو مدل hp 4540s i5 و lemnovo z500 i5 گیر کردم..
میخواستم بدونم کیفیت صفحه نمایش z500 چطوره؟ آیا اونطوری که تو سایتها نوشتن شفافیتش کمه و اونطور که باید تصویر دلچسبی نداره؟
و اینکه چرا کارت گرافیک z500 یه سایت نوشته geforce 635 و یه سایت دیگه نوشته geforce 740 ؟ قیمتشون و قدرتشون چقدر تفاوت داره؟
ممنون از راهنماییتون..
فقط Z500...اصلا سمت اچ پی نرو...لنوو به این توپی...نقل قول:
صفحه ش عالیه...نه همچین چیزی نیست....خیلی هم عالی...:n02:
اونا که 635 هستن،جزء سری قبلن،سری جدید گرافیکشون 740 هست،قیمت که تو سایتایی مثل دیجی کالا میتونید ببینید،قدرتی هم خوب مسلما 740 چون سری جدیده بهتر شده نسبت به سری 600...
خواهش...:n16:
740 گرافیک های مدل های جدید هستش دیگه 635 کم پیدا میشه یا نیست. فرق اونا قدرتشونه و مصرف کم تر انرژی. Z500 خیلی بهتر از 4540 هستش hp قطعاتش و خدمات و گارانتی زیاد جالب نیست اما لنوو گارانتی معتبری مثل ساز گار رو داره کلا عملکرد بهتری داره. مانیتور هم خوبه من هیچ مشکلی باهاش ندارم بچه ها تنظیمات گذاشتن اونو نصب کنید عالی میشه حرف نداره.نقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
داداش نقل قول رو جا به جا زدی....:n01:نقل قول:
البته یه فیلم 3d گرفتم.ولی تصویر از وسط نصف هسمیشه کاملش کرد؟نقل قول:
ممنون که انقدر سریع جواب دادید :n16:
نظر خودمم هم بیشتر به lenovo بود خیلی ظاهر با کلاس و قشنگی داره :n05: و البته گرافیک قوی تر :n25:
حالا به نظرتون از پاساژ رضا بگیرم یا پایتخت ؟ میتونین جایی که قیمت و خدمات خوبی داشته باشه برای خرید معرفی کنید؟ :n13:
داداش برو پایتخت.. فکر کنم طبقه سوم بود یه مغازه هست که تو یه ویترین جدا Z500 گذاشتهنقل قول:
کلا خواستی بخری از پایتخت بخر !
سخت نگیر داش من نقل قول درست زده بودم فک کنم زود تر پست دادی منم چون با گوشی مینویسم پست تو خورده بود جاش. راستی دادم گارانتی یه تاچ نو نصب کرد روش مفت و مصلا . مرسی سازگار. کی میگه گارانتی فایده نداره. رمش هم 16 کردم توووپنقل قول:
من خودم پایتخت رو پیشنهاد میدم من تهران نیستم اما چند تا از فامیلامون برای خرید این لپ تاپ اونجا کل تهران رو گشته بودن طبق گفته اونا پایتخت از نظر قیمت که میگفتن تخفیف میدن کنار میان و طرز برخورد و کلا گفتن اونجا خوب بوده بازم تصمیم گیری با شماستنقل قول:
برو پاساژ پارسیان اگه اشتباه نکنم نرسیده به طالقانی هست.نقل قول:
ولیعصر نرسیده به طالقانی قیمتش هم با گارانتی 2135000 هست که خودم 10 روز پیش گرفتم.
رضا من رفتم همون روز زیر 2200 نبود.البته باید خوب بگردی و چونه هم بزنی.
این هم جواب بدید.ممنون.چطوری تصویری 3d رو کامل کنیم.؟؟؟؟نقل قول:
شما اگه با نرم افزار media player classic home cinema دانلود و نصب کنی میتونی با دکمه ها 9 و 1 فیلم رو در حال پخش بزرگ کوچیک کنید با دکمه 6 و 1 هم عرض رو کم و زیاد میکنه این ها همش رو numpad هستا. برای من که کار کرد.نقل قول:
ممنون از همه دوستان خیلی کمکم کردید :n16:
به امید خدا فردا میرم یا پایتخت یا پارسیان برای خرید z500 :n19:
باز هم ممنون...
امید وارم فنش سال های سال واست بچرخه :n16:نقل قول:
______
نیازی به تکرار نیست ولی در صورتی که به مشکل خاصی در لپ تاپ برخوردین ، ابتدا پست سوالات عمومی رو بخونین ( Aminhitman جان زحمتشو کشیدن تو امضاشون قرار دادن) تا سریع تر جواب بگیرید . با تشکر:n16:
C:/Program Files/ElanTechنقل قول:
استادان عزیز یک سوال فنی داشتم :
میشه به لنوو یه هارد SSD هم وصل کرد ؟!
منظورم بطور همزمان در کنار HDD یک SSD هم باشه ( یا به اصطلاح هیبریدی) ؟
:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13: :n13::n13::n13::n13: