سلامنقل قول:
شرمنده با جستجو چیزی دستگیرم نشد
میشه یه کم توضیح بدید چطوری بفهمم چند ساعت کار کرده ؟
چیز خاص دیگری نیست که کنترل کنم ؟
با تشکر
Printable View
سلامنقل قول:
شرمنده با جستجو چیزی دستگیرم نشد
میشه یه کم توضیح بدید چطوری بفهمم چند ساعت کار کرده ؟
چیز خاص دیگری نیست که کنترل کنم ؟
با تشکر
من تجربه بازی crisis 2 را بطور 3 بعدی در VT20 دارم، حدود 2 تا 3 ساعت مداوم. چشمام متناسب با جاهای دیگه خسته شد!نقل قول:
بنظرم بهترین حالت اینه که محیط تاریک باشه و فاصله با تلویزیون حدود 2.5 متر.
دو رود
از دوستان عزیزی که اطلاع در مورد کالیبره شدن دارن بگن که همه استفاده کنن ازش :46:
o Press and hold the {VOL -} button ON THE PLASMA TV.نقل قول:
o Then press the {INFO} button on the remote control 3 times.
o "Start Adjustment Menu" message will be displayed followed
by the Service Menu after few seconds.
ADJUST {Picture Adjustment}
WB-ADJUST {White Balance Adjustment}
OPTION {Option Setting}
V-SUS {V-SUS Adjustment}
AGING
SRV-TOOL {Service Tool}
{1} & {2} buttons move through options
o Press the {2} button once to select "SRV-TOOL".
o Then press the {OK} button to access it.
o Using the cursor keys, highlight the right side
of the last item "PTCT :00.00.00.00.00" :
o Then press and hold the {MUTE} button for 3 seconds.
o Time and Count will be displayed in red color:
__TIME = Hours : Minutes of operation.
COUNT = Times the Plasma was powered on.
o To exit, unplug the power cable.
WARNING BY BRUZZI: The {VOL+} and {VOL-} buttons are used
to change values while in the Service Menu. Make sure not to touch
those buttons when navigating menus / sub-menus.
اینو قبلا کپی کردم. ببخشید اگه 1کم بهم ریختس. موفق باشی:11:
کد:http://www.highdefjunkies.com/showthread.php?1772-The-Official-quot-How-to-Check-the-Hours-Used-on-Your-Plasma-quot-Thread
سلام دوستان...من تمامي 128 صفحه تاپيك رو مطالعه كردم و قصدم اينه كه vt30 رو حتما تهيه كنم...من مدل st30 رو توي فروشگاه تماشا كردم و واقعا فوق العاده بود ولي فروشنده از روشن كردن سه بعديش شونه خالي مي كرد براي همين دو به شك شدم !
اينجا هم دوستان نوشته ان كه وي تي اصل ژاپنه و صفحه اش هم شيشه ايه !...پي نظرم همون وي تيه !
درودبرشما،واقعا خسته نباشی!نقل قول:
مدل های موجود تایلندین ولی کیفیت قطعات همونه. صفحه نمایش با شیشه یکپارچه از ویژگی های سری VT هستش که باعث زیبایی این مدل شده.
بان مارکت قیمت p50st30 رو زده ۲۲۰۰۰۰۰ اینکه فقط ۱۰۰ تومن از قیمت گارانتی (بدون جایزهٔ ۱۰۰ تومنی) کمتره! تازه اگه بخوای کرایه حمل رو هم حساب کنی از گارانتی گرونتر درمیاد! فکر کنم اشتباهی نوشته!؟؟؟نقل قول:
[HTML]http://www.----------------/[/HTML]
مبارک تون باشه دوست عزیز، میشه بپرسم پلاسماای شما دقیقاً چه مدلی بود و چند خریدید از عسلویه؟نقل قول:
مرسي . 50st30m . چند ماه پيش حدودا ماه رمضون بود فك كنم ، گرفتمش 1600نقل قول:
اوون قسمت تاری که شما میگی رو منم دیدم یه نوار عمودی در منتها علیه سمت راست TV ی که تصویر رو تار نشون میدهد و 100% شما توو نمایش فوتبالش دیدی .نقل قول:
این تاری هیچ ربطی به TV نداره و فقط برای پخش اوون تصویرDemo اینجوریه .
کیفیت سه بعدیش عالیه فرقی با vt20 نداره همونجوری عمیقه.نقل قول:
کارت جایزه چقدره؟سال قبل از 50 بود تا 500
دوستان عزیز امروز با تمام نمایندگی های مشهد تماس گرفتم (5 نمایندگی) ولی هیچکدوم VT30 نداشتن و فقط ST30 داشتن .
فقط پاناسونیک شماره یک زرنگی کرد گفت بیا فاکتور کنم برات بیارم .
از دوستان که اعلام کردن VT30 رو تو مشهد دیدن خواهش میکنم بگن تو کدوم نمایندگی دیدن .
خبر مهم : اضافه شدن VT30 به فروشگاه چاره
50VT30 3.049.500
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=52246
42VT30 2.407.500
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=52233
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
الآن هم همونه.نقل قول:
خود نمايندگي بانيان به من گفت كه وي تي 30 رو هم دارن با ضمانت نامه و كارت قرعه كشي به قيمت دوميليون و چهارصد !...ولي من تصميم دارم يكي رو بفرستم بندر برام از قاچاقاش بياره !...باور نمي كنم كه فرقي با اين به اصطلاح گارانتي دارهاش داشته باشه !...نظر شما غير از اينه ؟
تازه نمايندگيش اصرار مي كرد كه سي تي 30 همون كيفيت وي تي 30 رو داره و خريدن وي تي 30 پول دور ريختنه !...البته خودش تو مغازه نداشتش و منم تا حالا وي تي 30 رو زيارت نكرده ام !
مرسی که خیالمو راحت کردین. آره منم که نوشته بودم دموی فوتبال :31:نقل قول:
منم از نمایندگی 50VT30 قیمت کردم 3050. پس بعضی از دوستان چطوری میفرماین 2900 بدون احتساب کارت جایزه خزیدن؟ اگه قیمت ثابت هست چطوری با 150 اختلاف خریدن؟نقل قول:
درسته بانه ویترین هم زده 2200نقل قول:
خوب شد گفتین پس با این وضع اگه VT30 هم بیاره زیاد نباید کمتر از با گارانتی بده.
فکر کنم کلا گرون تر شده.چون از یکی نمایندگی پاناسونیک اصفهانم که پرسیدم همین حدود بود. احتمالا نرخش داره حبابی می شه . باید به مسئولین بگیم که تا بیشتر نشده یه فکری بکنه :31:نقل قول:
من الآن به 2تا نمایندگی جمهوری زنگ زدم 2950 قیمت دادن.نقل قول:
در مورد پاناسونیک مدل 50VT30R آیا WiFi دارد یا خیر ؟ واگر ندارد چگونه میتوان بصورت Wireless به اینترنت وصل شد؟
با تشکر
عجب !...اين وي تي 30 كه تو گناوه هم پيدا نميشه !...اونجا هم ميگن كه تا دو سه هفته ديگه ازش خبري نيست ...
به نظرتون اصلا خريد اين بدون گارانتي هاش ميصرفه ؟...
نمي دونم كدوم پستها بود خوندم كه تو جمهوري 42 اينچش 2200 بوده...يعني راسته ؟..اينجا ( كاشان ) 2400 قيمت گذاشتن !
نمایندگی پاناسونیک مشهد خیابان سعدی - نبش سعدی ۱۴ تلفن فروشگاه ۰۵۱۱۲۲۳۲۵۹۲نقل قول:
VT30 سایز ۴۲ رو توی فروشگاه موجود داشت
با کسر مبلغ کارت جایزه یا بدون اون ؟نقل قول:
چون من یکبار قیمت گرفتم بعدش فهمیدم فروشنده 100 تومن بابت کارت جایزه کم کرده بود . معلوم بود از قبل خبر داشته کارت ها 100 تومنیه :5:
تا جایی که من میدونم نمایندگی ها همیشه جنسی رو که دارن تبلیغ می کنن . معیار من برای انتخاب سایت ها و نظر اکثریت هستش.نقل قول:
طراحی VT30 خیلی زیباست و من از پنل یکدست شیشه ای اون خیلی خوشم میاد .
به نظر من اگر تفاوت قیمت بدون گارانتی با گارانتی دار خیلی باشه قطعا صرف با خرید بدون گارانتی هست
توی سایت چاره مشخصات VT30 رو دیدم فکر کنم وایرلس داشته باشه .نقل قول:
البته با این سرعت اینترنت و با این همه فیلتر استفاده از این امکانات اینترنتی عملا غیر ممکنه !!!!
دقیقا دوست من . امکانات اینترنتی این تی وی ها به دلیل محدودیت های اینترنتی برای %99.9 مردم کارایی نداره و در نتیجه چیزی نیست که در معیار های انتخاب تی وی قرار بگیره
با شماره ای که دوست عزیز benyamin2002 دادن تماس گرفتم . گفتش الان فقط 42 دارم به قیمت 2410000 تومن .
سایز 50 رو هم گفت تا آخر هفته میاد . به نظرتون چی کار کنم ؟ همین 42 رو بگیرم یا صبر کنم 50 بیاد ؟
اصلاً بهتر نیست بگم واسم بدون گارانتی از گچین بیارن ؟ راستی با حدود 3200000 میتونم 46HX925 بدون گارانتی رو بگیرم .
به نظرتون 3050000 بدم 50VT30 بگیرم یا با همین حدود 46HX925 قاچاق بگیرم ؟
دوستان من با فاصله 2 تا 3متری تی وی می شینم حالا 42 بگیرم یا 50 بدون در نظر گرفتن قیمت
پائین بودن سرعت اینترنت یکطرف( بفرض اینکه سرعت اینترنت زیاد باشد!!!) موضوع مهم اینست که آیا WiFi هست یاخیر؟ وکلا" چطور میشود بصورت بیسیم به اینترنت وصل شد ؟
نقل قول:
حتی اگه 46HX925 با گارانتی هم قیمت 50VT30 بود , باز هم 50VT30 خرید بهتری بود . دیگه بدون گارانتی شو که اصلا صحبتشم نکن .
WiFi داخلی نداره. باید Wierless Lan Adaptor رو از طریق USB به تلویزیون وصل کرد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه Wierless Lan Adaptor را روی پایه اش بزارید و بزنید به USB تلویزیون :
تو کشورهای دیگه Wierless Lan Adaptor و پایه اش جزء متعلقات (Accessories) تلویزیونه و توی کارتن هست.
دوستانی که VT30 سری R گرفته اند، تو کارتن اینو داشتن یا نه؟
تعدادی از متعلقات در کارتن VT30 :
بستگی به رزولوشن تصویر شما داره :نقل قول:
برای تصویر SD واین فاصله به طور قطع 42 بهتره
برای تصاویر HD از 42 2.5متر فاصله و از 50 3 متر فاصله مناسبه . که هر دو سایز با در نظر گرفتن فاصله شما مناسبند.
برای تصاویر Full HD مثل بلوری, حداکثر فاصله برای 42 رو 2 متر فرض کن که دراین حالت 50 به طور قطع بهتره .
با فرض محدود بودن فاصله شما تو رنج 2 تا 3 متر انتخاب شما بستگی به این داره که بیشتر بخوای HD نگاه کنی یا SD
من خودم اخیرا" این تلویزون را خریده ام ولی Wierless Lan Adaptorو پایه اش جزء متعلقات (Accessories) کارتن نبود از این نظر گفتم شاید اصلا" نشود بصورت بیسیم به اینترنت وصل بشود حال از دوستانی که این تلویزیون را خریده اند و جواب این سئوال را میدانند تقاضای پاسخ دارم.نقل قول:
یه سوال خیلی مهم ارزش داره آدم vt20 با st30 با یه بلوری سه بعدی و 10 تا فیلم اورجینال طاق بزنه؟
نقل قول:
خیلی خوبه! ۷۰۰ تومن پایینتر از قیمت بازار تازه
بازار عسلویه چطوره میشه با اطمینان خرید کرد از هزینه حمل توی ۵۰ اینچ خبر دارین؟ اگه ممکن میشه شماره تماس فروشنده رو واسه ما هم بدین؟
آقا این سایت چاره که معرفی کردید تو مشخصات vt30 چیزی راجع به dvbt ننوشته...
این World 17-System که نوشته یعنی چی؟
بعد این کابل CHES15 همونی هست که مال پاناسونیکه و باید روی TV بدن نمایندگیها؟
----T داره.
World 17 System منظورش 17 سیستم پخش منطقه های جغرافیایی هست که زیر مجموعه PAL و NTSC هستند.
Ches15 ، فیش HDMI 1.4 پاناسونیکه.
نمایندگی HDMI مارک پاناسونیک میده اما نمی دونم نمایندگیها دقیقاً همینو میده یا اون مدل دیگه ایه.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=49954
راستی صحبت از ----T شد دوستانی که VT30 خریدن از جمله جناب mr_rayan میشه بفرمایین کیفیت تصویر گیرنده دیجیتال VT30 بهتر هست یا آنتن معمولی یا دریافت از طریق مــ_ــا*هو_اره؟
من تو پیام خصوصی با ایشون دربارش گفتگو کردم، که فرمودند کیفیت ----T داخلیش بهتر از ر.س.ی.و.ر معمولی با فیش HDMI هست.
اگه سورس از ر.س.ی.و.ر معمولی باشه با دقت به لوگو شبکه یه لرزش خیلی خفیفی می بینید که در غیر اینصورت محسوس نیست اما با ----T داخلی اصلاً این مورد وجود نداره.
یه چیزی بنظرم جالب اومد گفتم که بگم . سایت cnet بهترین تلویزیون سال تا به اینجا رو Sharp Elite PRO-X5FD معرفی کرد . یکم نامردی نیست ؟ اونم با مدل premium ؟ هرچند قیمتش بیشتر جالبه . $4,500. !!! اونوقت گرونترین مدل vt30 هست $2,099
نه . واقعا جالب نیست. آخ آخ فکر کنم جای vx300 خالیه :31:
راستی من تازه فهمیدم بعد از رزولوشن full hd ؛ 4k2k قرار داره که 4 برابر full hd هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیگه چه قدر از تکنولوژی عقبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار TH-152UX1 پاناسونیک هم (152 اینچ) دارای این وضوح تصویر هست . ( هر چند منبع با این کیفیت هنوز خیلی زیاد گیر نمیاد)
حالا سوال اول: این کیفیت برای اینچ های در حد 50 اینچ هم معنا داره ؟ یعنی تفاوت کیفیت خیلی چشمگیر هست ؟ یا تفاوت این کیفیت با full hd فقط توی نمایشگرهای با سایز خیلی خیلی بزرگ معنا داره ؟ ( منظورم اینه که مثل الان که تبلت های 4 اینچ و گوشی های موبایل صفحه نمایش full hd دارن اما چون سایزشون کوچیک هست ، چه باهاشون تصاویر full hd ببینی چه مثلا sd ، تفاوت خیلی زیادی نداره)
سوال دوم : حالا ربطش به اینجا چیه : فرض کنید چند سالی از خرید Vt30 منزلمون گذشته و منابع پخش با کیفیت 4k هم زیاد می شه . حالا تلویزیون باید اون تصاویر با کیفیت رو روی full hd بتونه بخوبی upscaling بکنه دیگه . حالا اصلا vt30 می تونه این کار را بکنه یا مجبوریم اون موقع بریم یه A/V receivers بگیریم که این کارو برامون انجام بده ؟
سوال سوم :کسی خبر داره که چه مدت دیگه (چند سال دیگه) این تی وی ها توی بازار فراگیر می شه ؟ (هرچند توی خود امریکا هم علم سریع تر از زمان پیش می ره . برسه به .............!!!! )