از روزانه نمیشه رفت شبانه
Printable View
از روزانه نمیشه رفت شبانه
انصافا کی حاظره از روزانه پاشه بره شبانه و ترمی 400 تومن بده ؟ :n02:نقل قول:
سوالم این بود که از شبانه بیام روزانه !
حواسم نبود منم منظورم همون بود:n02:
از شبانه نمیشه رفت روزانه
تو این کارنامه نهایی به مواردی برخوردم
من رتبم 699 شد الان تو بعضی رشته ها رتبم مثلا 100 یا 200 شده بعضی جاها بالای 800
جللخالق:n04:
من تعجبم از اینه که چطور بعضی جاها از رتبه اصلی خودم بیشتر شدم.
دو ترم معدل الف بشی از شبانه میرید روزانه
رتبه کارنامه رو بیخیال شو...نقل قول:
این الان نوشته چند نفر داوطلب از تو بهتر جلوت بودن ...چندمی قبول شده:n06:
بچه هاا چرا اینقد خوابگاه های دانشگاه ازاد افتضاحه؟
شما مطمئنی؟!! توی تمام دانشگاه های دولتی کشور همینطوره؟نقل قول:
در صورت ممکن شدن این امر، دانشجو بازم باید شهریه بده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
تو کلاسمون یک چندتایی شبانه هست!نقل قول:
خودشون به من گفتن اگر 2 ترم معدل الف بشن روزانه میشن
اگه اینجوری باشه که عالیه ، شما چه دانشگاهی هستید ؟نقل قول:
برای این حرفتون منبع موثقی مثل وزارت علوم یا هر چیز دیگه رو دارید که معرفی کنید ؟ من برای این سوالم خیلی تو گوگل سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
ممنون میشم اگه در این مشکل کمکم کنید :n12:
عزیزم من وقتی رتبم شده 699 چطوری مثلا توی انتخاب رشته دانشگاه تهران شدم 750 ؟نقل قول:
اولا اینکه اگر همه 698 نفری که جلوم بودن اینو میزدن باید دیگه حداکثر همون 699 میشدم
تازه اگه همه کسایی که جلوم بودن اینو میزدن که همچینچیزی غیر ممکنه.
بخاطره این که رتبه ی شما ، رتبه ی شاهده...بعضی از شاهد ها (25 تا 59 درصد) رو سهمیه شاهد رتبشون رو نمی زنند!نقل قول:
فکر کنم اینطور باشه
من دامپزشکی ارومیه هستم...نقل قول:
نه راستیتش فقط حرف بچه ها بود...
ولی میپرسم میگم
نه بابا فکر نکنم ربط داشته باشه.نقل قول:
طبق آئین نامه اولویت با ماست. من نمیدونم چرا همچین شده.
توی مناطق دیگه کسی رو داریم همچین اتفاقی براش افتاده باشه ؟
الان مثلا نوشته آخرین فرد قبول شده توی مکانیک دانشگان نفت رتبش 6 بوده درصورتی که رفیق خودم که سهمیه داشت با رتبه 170 همین امسال قبول شد
یا مکانیک امیرکبیر هم همینطور بازم یکی از رفیقام با 123 قبول شد اما اینجا زده آخرین رتبه قبولی35
واقعا مسخرست:n04:
فکر کنم فکر کنم یعنی 6 نفر با سهمیه شما این درخواست رو داشتن مثلا اولیش رتش 20 شاهد بوده دومیش 60 و....نقل قول:
شما چندمیش بودی؟
نوشته 114 و رتبه آخرین فرد قبولی 6نقل قول:
----------------------------
کلا به نظرم قاطی داره سیستم
واسه مکانیک یه دانشگاه درجه 2 مثل صنعت نفت زده 6
اما برای برق شریف زده 15
دوست عزیز After4Ever از دوستاتون درمورد انتقال از شبانه به روزانه با شرط معدل رو پرسیدین؟
گفته بودی میپرسی:n24:
اون رتبه ای که برای فلان دانشگاه مینویسه که رتبه ی کنکور نیست ... قضیه ش جداست ... هر گردویی که گرد نیست پسرجان...:n01:نقل قول:
البته منظور این دوستمون " هر گردی ، گردو نیست" هست:n08:نقل قول:
:n07::n24:نقل قول:
سلام
از ریاست دانشکده امون پرسیدم گفت نمیشه...حالا بازم دوستم رو دیدم می پرسم...
حالا شبانه با روزانه چه فرقی می کنه...من الان روزانه ام 5 تا شبانه تو کلاسمونه...کنار ما نشستن درس می خونند دیگه:n02:
دادا موضوع پولشه :دی
بالاخره ۴۰۰ تومن هم پوله دیگه :))
بهر حال ممنون...ولی ایکاش میشد :(
میدونی با 400 تومن چیکارا میشه کرد ؟ :n02:نقل قول:
دوستان از شبانه هیچ چور نمی شه رفت روزانه
تو ایین نامش دقیقا اشاره شده
جریان این تاییدیه تحصیلی چیه؟ من باید پس فردا برم تهران ثبت نام کنم. خودم شهرستانم. میشه از همین شهرستان کاراشو بکنم؟
سلام.از دفاتر پستی باید بگیرید که اغلب دانشگاهها در خود واحد داشنگاهی این امکان رو برای راحتی در اختیار میزارند.باید برای اطمینان از واحد داشنگاهیتون سوال کنید ...نقل قول:
سلام.در قوانین امکان پذیر نیست.مگر اینکه تغییر رشته یا داشنگاه بدهید ان هم به شرط اینکه 90 درصد نمره قبولی اون رشته رو کسب کرده باشید ...نقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام ظرفيت پذيرش رشتههاي جديد و تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1392
سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1392 شركت كرده و در جلسه آزمون حاضر بوده اند ، ميرساند بعضي از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، پس از اعلام نتايج نهايي آزمون فوق علاوه بر ظرفيتهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، براي پذيرش دانشجو اعلام ظرفيت نموده و یا متقاضی تکمیل ظرفیت بعضی از رشته های خود شده اند ، لذا کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون با نمره کل بیشتر از یک (با توجه به كارنامه نتايج علمي اوليه) می توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج در اين اطلاعيه و دفترچههاي راهنماي شماره 1 و 2 و ساير اطلاعيههاي مربوط، ازساعت 16 روز دوشنبه 6/8/92 لغايت 12/8/92 به سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و ضمن اطلاع از کد رشتههاي مربوط و پس از پرداخت وجه مربوط به تكميل ظرفيت ( مبلغ 35,000 ريال) از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي، نسبت به ثبتنام و تكميل فرم انتخاب رشته ( حداكثر 10 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.
الف) موارد قابل توجه:
1 - آن دسته از داوطلباني كه در يكي از رشتههاي تحصيلي متمركز آزمون سراسري سال 1392 پذيرفته شدهاند، با رعايت ضوابط مربوط و در نظر گرفتن تبصرههاي ذيل ميتوانند متقاضي شركت در گزينش رشتههاي تحصيلي مندرج در اطلاعيه مذکورشوند.
تبصره 1: در صورت قبولي نهايي اين دسته از داوطلبان در اين گزينش، قبولي قبلي آنان «كانلم يكن» تلقي خواهد شد و چنانچه داوطلبان متقاضي، در دورههاي روزانه مندرج در اين اطلاعيه پذيرفته شوند ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال بعد (1393) را نخواهند داشت. لذا به پذيرفتهشدگان تأكيد ميشود در تكميل فرم تقاضانامه شركت در گزينش رشتههاي تحصيلي دقت كافي مبذول دارند، در غير اين صورت هيچگونه اعتراضي قابل قبول نخواهد بود.
تبصره 2: در صورت قبولي نهايي اين دسته از داوطلبان در اين گزينش، با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.
2 - پذيرفتهشدگان متمركز آزمون سراسري در هر يك از كد رشتههاي تحصيلي بورسيه و يا شرايط خاص كه به دستگاههاي اجرايي تعهد خدمت دارند و همچنين پذيرفتهشدگان رشتههاي تحصيلي دانشگاههاي فرهنگيان و تربيت دبير شهيد رجايي و رشتههاي تحصيلي ويژه فرهنگيان ديپلمه رسمي و يا پيماني شاغل در وزارت آموزش و پرورش مجاز به ثبتنام و شركت در گزينش رشتههاي تحصيلي مندرج در اطلاعيه مذکور نميباشند.
3 - داوطلبان هر يك از گروههاي آزمايشي ضرورت دارد در انتخاب رشتههاي تحصيلي مورد علاقه، به شرايط و ضوابط هر يك از رشتههاي انتخابي مندرج در اطلاعیه و همچنين شرايط و ضوابط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي مربوط كه در دفترچههاي راهنماي شماره 1 و 2 آزمون سراسري سال 1392 و ساير اطلاعيههاي مربوط درج شده است، توجه نمايند.
4 - نيمسال پذيرش دانشجو در هر يك از كدرشته محلهاي مندرج در اطلاعيه مربوط براساس امكانات و نظر دانشگاه يا مؤسسه محل قبولي، خواهد بود.
//
این نامردا که تو اخبار گفته بودن حتی کسایی که تو کنکور شرکت نکردن هم میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن!
چندتا سوال درمورد تکمیل ظرفیت دارم دوستان:
این یعنی چی:با نمره کل بیشتر از یک؟؟
بعد اینکه لیست دانشگاه ها رو ندادن؟مثلا دانشگاه هایی که میخوان تکمیل ظرفیت کنن و اسم رشته هایی که میشه انتخابشون کرد؟
و دست آخر اینکه پیام نور هم شامل این تکمیل ظرفیت میشه دیگه درسته؟
باتشکر:n16:
فردا روی سایت سنجش میذارن اطلاعات بیشتر رو.. از ساعت 4 بعد از ظهر... بله پیام نور و غیرانتفایی هم هست. در واقع اغلب ظرفیت های باقی مونده مال پیام نور و غیرانتفایی هاست.. فکر نکنم بیشتر از 5 درصد ظرفیت های باقی مونده یا رشته های جدید اعلام شده شامل دوره های روزانه و شبانه بشه.نقل قول:
سلام. دوست من تو آزمون شرکت نکرده... ولی سنجش گفته بود توی تکمیل ظرفیت برای پیام نور و غیرانتفاعی واسه کسایی ک تو آزمون شرکت نکردن هم میشه ثبت نام کرد..داستان چیه الان؟
برای بنده هم جای سواله این موضوع! احتمالا یه اطلاعیه جدا امروز یا فردا روی سایت بذارن..نقل قول:
زمان انتشار خبر: دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۸
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: امسال در مرحله تکمیل ظرفیت، همه داوطلبان، حتی کسانی که در آزمون سراسری شرکت نکرده اند، می توانند در این مرحله، نام نویسی کنند.
به گزارش سرویس وبگردی پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر توکلی، سخنگوی سازمان سنجش، گفت: 920 هزار داوطلبی که در آزمون سراسری حضور داشتند و حتی قبول هم نشده اند، می توانند در مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کنند.
وی افزود: حتی کسانی هم که موفق نشدند در آزمون سراسری 92 شرکت کنند می توانند به عنوان متقاضیان بدون آزمون، (به شرط معدل) در این مرحله انتخاب رشته کنند.
سخنگوی سازمان سنجش، به بیش از 200 هزار ظرفیت خالی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اشاره کرد و گفت: همه این ظرفیت، شامل رشته های بدون آزمون است و داوطلبان در این رشته ها بر اساس معدل پذیرفته خواهند شد.
دکتر توکلی، با بیان اینکه این رشته ها فقط شامل گروه های ریاضی و فنی و علوم انسانی می شود، گفت: بیشتر این ظرفیت خالی، به دانشگاه پیام نور و موسسه های غیرانتفاعی مربوط است و شامل دوره ای روزانه یا شبانه دانشگاه های دولتی نیست.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش تصریح کرد: داوطلبانی که در آزمون سراسری پذیرفته شده اند، اما می خواهند در مرحله تکمیل ظرفیت، نام نویسی کنند، در نظر داشته باشند که در صورت پذیرفته شدن در این مرحله، قبولی قبلی آنان مردود خواهد بود.
توکلی افزود: نام نویسی از متقاضیان مرحله تکمیل ظرفیت کنکور، از ششم آبان آغاز خواهد شد و پذیرفته شدگان برای نیم سال دوم تحصیلی، در کلاس ها حاضر خواهند شد.
ساعت 4 و ربع شده ولی هنوز این تکمیل ظرفیت رو شروع نکردن ثبت نامش رو.همیشه ی خدا یا زودتر شروع میکنن یا دیرتر.سنجش همیشه همینطوره
جدول کد رشته های تکمیل ظرفیت رو دانلود کردم ولی فقط روزانه و شبانه و تربیت معلم داره.پس پیام نور چی؟
فکر میکنم ظرفیت های خالی و جدید پیام نور و غیرانتفایی رو بعدا برای انتخاب رشته بدون آزمون اعلام می کنن.. یا همین ساعت 7 عصر امروز این رشته محل ها هم اعلام میشه یا فردا پس فردا یک اطلاعیه جدا رو سایت میزنن..
توی تاریخچه ثبت نام های اینرنتی سایت سنجش و دانشگاه آزاد شما یک نمونه نمیتونی نام ببری که سر موعدی که خودشون اعلام کردن ثبت نام رو شروع کنن.. همین ساعت 7 عصری هم که گذاشتن مطمئنم میکنن 12 شب یا 8-9 صبح فردا! اینجا ایرانه...:n21:نقل قول: