مربي هستم:n24:نقل قول:
Printable View
مربي هستم:n24:نقل قول:
باشگاهي رو پيشنهاد ميدن ولي تورنومنت هاي ملي رو فكر نكنم بهت پيشنهاد بدن !نقل قول:
کسیانی که منیجر مود رو بازی می کنن یادشون باشه همون فصل دوم یه بازیکن آزاد به اسم سالواتوره گاسپارتّی میاد که مثل موشک قدرت هاش پرتاب می شه آسمون جالب اینجاس اسکیل 5 ستاره داره... فقط یک چیزش بدجوری روی اعصابه خیلی استیل بدنیش بده شبیه والیبالیست هاست لاغر قد بلند و ضربه ازادشم خوب نیست ادم دوست داره همچین بازیکنانی قد متوسط و حتی کوتاه داشته باشن و ضربه ازادشون هم خوب باشه... ولی واقعا ارزش داره این بازیکن
مال من فقط اولش آرم فیفا میاد و می ره مشکل کجاست؟
شايد كرك شما مشكل داره - يك كرك جديد بگيريد به احتمال زياد درست ميشه !نقل قول:
دوستانی که میگن چرا تیم ملی آلمان پیشنهاد نمیده دلیلش اینکه که تیم های بزرگ مثل المان اسپانیا فقط به مربیانی پیشنهاد میدن که 1-داره نایج خیلی خوبی میگره2-در صدر جدول لیگ هست3-تو لیگ قهرمانان هم به مراحل بالاتر برسین
و دوستی گفته بود من نتایج خوبی میگرم اما از باشگاه اخراج میکنن ببینید زمانی که شما یک تیم رو انتخاب مکینین در اولین روز فصل چند پیغام براتون میاد که در اون ها انتظارات باشگاه از شما رو توش نوشته که اگه نتونید اون انتظاراتن رو عملی کنید بهتره محترمانه خودتون بزارین برین
و اینکه اگه تو کریر شما یک باشگاه رو انتخاب کنید در اونجا تیم های ملی به تبع نتیجه و رده بندی تیمتون تیم هایی پیشنهاد میدن البته معمولا المان و اسپانیا یا اواخر فصل پیشنهاد میده یا اواسط فصل دوم به تجربه شخصی میگم
آقايون دفاع من بيش از حد ضعيف است چه كنم با بازيكنانم بدون اينكه بازيكن ديگري بخرم. تيم من رئال است.
تركيب من: كاسياس
مارسلو په په راموس آربلوآ
ژاوي خديرا
رونالدو ازيل ديماريا
بنزما
به نظر شما چه كنم تا واقعي بازي كنم (بدون كمك گرفتن از دسته ديگر)
2- به نظرتون سطح سخت گيري كرير مود را چندكنم؟
3- بيشترين كاپي كه وجود دارد در كدام ليگ است؟
نقل قول:
همچی بستگی به خودت داره. دفاع , حمله , بازی سازی و ... بستگی به این داره که نحوه بازی کردنت چطور باشه. من اگه جات باشم زمانی که دارم دفاع می کنم , وقتی بازیکن حریف داره میاد , دستمو از رو سرعت بر می دارمو فقط دکمه ی پاسو نگه می دارم. اینجوری بازیکنت با دقت و با مغذ دفاع می کنه و بازیکنه حریفم ازت رد نمی شه. اما یچی دیگه هم هست. ببین معمولا توو فیفا بازی کنایی که از سن 30 سالگی رد می شن کم کم سیر نزولی پیدا می کنن و اولین چیزی که کاهش پیدا می کنه سرعتشونه. پس همیشه حواست به سن بازیکنات و میزان پیشرفتشون باشه , مخصوصا اینکه سرعت توو دفاع نقش اولو می زنه , اگه بیاد پایین حسابی تاثیرشو می زاره. حالا واستم یه دفاع خیلی خوب معرفی می کنم به نام Nactasic (ناستاسیچ) بازیکن منچسترسیتی . اول اورالش پایینه ولی بخرش چون بدجور با سن کمش پیشرفت می کنه و گه داوید لوییزو از چلسی بخری اینا دوتا طوفانن.
بیشترین کاپی که وجود داره در انگلیس با 4 کاپه. البته به غیر از جام باشگاه های اروپا و جام در چام. سح سختیه کریر مود رو هم بستگی به این داره که تو توو چه سطحی می تونی بازی کنی و تووش موفق باشی. الان مثلا من رو درجه اخر سختی یعنی لجندری بازی می کنم و با اینکه دسته ندارم و با کیبرد بازی می کنم همه ی تیمارو اخرش 5تایی می کنم. حالا می خواد ریال باشه , بارسا باشه , منچستر یا هر تیمه دیگه. وقتی قلقه کار دستت بیاد دیگه واست راحته بازی کردننقل قول:
آقايون موقع كرنر چگونه دروازبان را جلو بياورم؟(فشار بيشتر)
چگونه میتوان آخرین نقل و انتقالات فیفا13را از خود بازی آپدیت کرد؟
در کدام قسمت فیفا13 میتوان مثل pes بهترین تیم های جهان را به ترتیب دید؟ آیا در فیفا این قابلیت وجود دارد یانه؟
چگونه میتوان توپ را موقع دویدن خیلی جلو انداخت واستارت سریع زد؟:n13:
دوست عزيز همه اين سوالا رو تو يه پست ميپرسيدي جواب داده ميشد !
اگه تيمت عقب باشه تو دقيقه هاي آخر اتوماتيك دروازه بان مياد جلو ولي همين جوري نميشه !نقل قول:
بايد به نت و سرور هاي EA وصل باشي - اگه آپديت موجود بود خود به خود آپديت ميشه !نقل قول:
فيفا دوتا تيم منتخب جهان داره يكي مخصوص قديمي ها ( پلاتيني ، فان باستن و ...) و يكي هم تيم منتخب امروزي ! اين ها تو قسمت تيم هاي Rest of World هستند !نقل قول:
توي PC رو نميدونم كدوم دكمه هست ولي تو X360 دكمه RS هست . استيك سمت راست تو دسته ها !نقل قول:
چرا در بهترين تيم جهان نام رونالدو وجود ندارد؟
در pesميتوانستم بهترين تيم جهان و رده هاي جهاني باشگاه ها را ببينم آيا در فيفا وجود دارد؟
بهترين تيم جهان تو فيفا كشكيه - هر دفعه بعد از يه مدت بازيكناش عوض ميشن . روش خوبيه تا بازيكناي مستعد رو بياري تو تيمت !نقل قول:
خير فكر نميكنم چنين چيزي وجود داشته باشه !
روشي به من بديد كه بهترين دفاع رو داشته باشم؟
دوست عزيز خواهشا هر چي سوال داري تو يه پست بپرس همه رو جواب ميديم !:n01: سوال هاي زيادي درباره دفاع خوب پرسيده شده تنها جوابش اينه كه شما اينقدر بازي كني كه تجربه بدست بياري ! وگرنه هر چي من بگم تاثير زيادي نداره ! بهتره اول روي درجه هاي راحت تر مثل Semi-Pro يا Professional بازي كنيد تا بازي راحت تر باشه بعدا كه ديدين خيلي راحت شده بازي ، ميتونيد از درجه هاي سخت تر مثل World-class يا Legendary(!) استفاده كنيد !نقل قول:
ازدوستان کسی میدونه چه جوری میشه ایبوک مخصوص فیفا13 روپیداکرد؟هرساله بعدازانتشاربازی این ایبوک برای فروش دراینترنت گذاشته میشه که شامل همه زیروبم های بازی هستش برخی از رازهای گیم پلی وکنترل بازی روفقط دراین ایبوک میشه پیداکردوگرنه ازقسمت راهنمای خودبازی خیلی ازاین جزئیات وجودنداره.
چندی پیش یکی ازسایتهای خارجی فکرکنم 19 دلارزده بودش.دوستان کسی تواین مورداطلاعی داره؟
بعنوان مثال شما احتمالانمی دونیدوقتی دارید اوت میندازیدچه جوری بازیکن دوم روکنترل کنید وبه هرجا که خواستین ببرینش یااینکه به صورت آکروباتیک توپ هارودفع کنید(البته نه باهربازیکنی) متاسفانه اینها وخیلی دیگرازجزئیات توخودبازی بهش اشاره نشده.
سلام. این آپدیت جدید 1.7 میگن تیم ایران رو هم داره. من این آپدیت رو ریختم رو بازی. ولی تیم ایران رو نیاورد. همچین چیزی درسته؟ چیکار کنم؟
فقط بگم کامپیوتر رو بلدم، ولی فیفا رو فقط در حد رفتن به یه مسابقه دوستانه و ... در همین حد بلدم و با سایر تنظیماتش کاری ندارم. بازیمم بد نیست. کسی میتونه منو کامل راهنمایی کنه؟
تورنمنت براي بازي براي ليگ ساختن است وميتوني بهترين تيم هاي جهان را در يگ ليگ قرار بدي. در كرير مود هم علاوه بر ليگ خريد و فروش بازيكنان دريافت پول و خريد بازيكن به صورت قرضي و چندين قابليت ديگر دارد. پيشنهاد ميكنم career modeرا بازي كن.:n19:نقل قول:
آقايون من در سايت ea.com عضو شدم اما نتوانستم از قابليت هاي مختلف فيفا13 مثل mathday استفاده كنم.
از دوستان کسی فیس جدیدی برای سرجیو راموس هست خیلی لازمش دارم
سلام
موقع پنالتی دروازه بان چه ج.ری شیرجه می زنه(برای دسته معمولی اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
هی من تو بخش Manager Mode بارسلونا رو بر میدارم موقع نقل و انتقالات (Transfers) مسی پیام میده که میخواد از باشگاه جدا بشه بعد چندتا تیم بزرگ پیشنهاد خرید میکنن، قبول هم نمیکنم آخرین لحظات نقل و انتقالات بالاخره سر خود میره :|
تا حالا دو بار اینطوری شده، کسی همچین مشکلی داشته؟ نخوام مسی رو بفروشم چی باید بکنم!
حقوق هفتگیش (Wage) رو زیاد کن .نقل قول:
احتمالا بمونه . اگه قبول نکرد که دیگه نمیشه جلوش رو گرفت .
زیادم کنم قبول نمیکنی، وقتی هم که پیام خروج از باشگاه رو میده دیگه اصلا نمیشه بهش پیشنهاد داد!نقل قول:
هر بازيكني قبل از خروج از باشگاه يه سري دلايلي واست Email ميكنه - ميتوني متن اون ايميلي كه بازيكنه واست فرستاده رو بگي ؟نقل قول:
با استيك سمت راست (RS) يا شوك سمت راست(به قول بعضيا :n02: )نقل قول:
آقايون من در سايت ea.com عضو شدم اما نتوانستم از قابليت هاي مختلف فيفا13 مثل mathday استفاده كنم.
دوستان من پچ 1.7 را دانلودسپس محل بازي نصب كردم اما تغييري نكرد؟ چه كنم؟:n03:
آقايون روش ريختن آپديت 1.7 فيفا13 را بگوييد؟:n14:
فقط عضو شدن تو EA كافي نيست. بايد Online Pass يا CD Key بخري.
آقايون چگونه ميتوان تا پرتاب اوت را به كس ديگه اي بديم؟
چرا نمي توان در ليگ قهرمانان اروپا برخي تيم ها را با هم هم گروه كنيم؟
چطوري ميشه كه به بازي كردن با آنالوگ عادت كرد؟(براي اينكه خيلي سخته جهت ها با آنالوگ از طرفي هم دوست دارم تكنيك برم):n03:
از براي بهره جستن از قابليت هاي انلاين بازي ميبايست cdkey بازي را(pc) يا online pass بازي(console) خريدار ي نمود.سپس اگر كنسول مي باشين بايد از سيستم هاي -------- و بسته شدن پورت ايران توسط پدر سگهاي عوضي:d يعني ماكروسافت عبور كرد.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
یک خبر بد !
اکانت منو بن کردن اونم بصورت همیشگی ! دیگه دسترسی به قسمت انلاین ندارم . میگن قوانین رو زیر پا گذاشتی و -- کردی و چیت کردی و این حرفا !
ایمیل هم زدم میگن نمیشه بن رو از رو اکانتت بر داربم
پی سی بازی میکنم -- کجا بود آخه
راهه برگشتی هست ؟
حیف اون همه زحمتی که تو آلتیمیت تیم و هد تو هد کشیدم
تف به این زندگی
با عوض کردن ویندوز نمیتونی ان بن کنی؟فک کنم راه های میانبر تو بی سی از کنسول راحت تر باشه؟چه چیتی کردی مگه؟
دسترسیم به بخش آنلاین قطع شده
با تعویض ویندوز و این حرفا درست نمیشه
2 بار میل زدم میگن امکانش نیست بن رو از رو امانتت برداریم
اگه چیت زده بودم دلم نمی سوخت
این لگ های بازی خیلی مسخرس هر کار هم کردم درست نشد من فارکری رو فول اچ دی های بازی میکنم
ولی این فیفا خیلی بد ساخته چیکار کنم
دوستان من تو قسمت کریر به بازیکنم اصلا برای بازی ملی دعوت نمیشه و اصلا بازی ملی برای مقداماتی جام جهانی صورت نمی گیری کسی میدونی مشکل از چیه؟
واقعا از ته دلم متاسفم.كمكي ازم بر مياد رفيق؟ولي مگه تو سي دي كي خريدي؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
آره سی دی کی داشتم