downstream برای من هم تغییر نکرده.همون 20مگ هست. فقط تایم اوت الان زیاد شده. ساری هستم
Printable View
downstream برای من هم تغییر نکرده.همون 20مگ هست. فقط تایم اوت الان زیاد شده. ساری هستم
سلام
سرعت دانلود شما الان چنده؟هنوز بالایی یه مگ هست سرعتش؟
بنده در روستا هستم. و یه چند ماهی هست که از مخابرات روستا adsl گرفتم. چون فاصله روستا تا شهرمون یعنی فریدونکنار زیاد بود شاتل، آسیا تکو .. نمیتونم بگیرم.... ببخشید تازه وارد هستم دیگه:n12:
چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:
1- خوبی و بدی مخابرات در مقایسه با شاتل و آسیا تک و... چیه؟ از لحاظ سرعت، از لحاظ دانلود، قیمت ترافیک، فکر کنم قیمت مخابرات از همه اینها کمتر باشه، علتش چیه ؟قطعی و وصلی؟...
2- آیا بین اینترنت 128و 256و 512و ... سرعتا فرقی میکند یا نه؟...
3 - چرا همه میگن مخابرات فقط واسه دانلود خوبه؟ واسه وب گردی اصلا بدرد نمیخوره؟...
4- چه ساعاتی کانکت بشم سرعت خوبه؟...
با سلام،در مورد سوال 1 و 3 باید بگم که بله،تعرفه ماهیانه مخابرات از همه کمتره،اما کیفیت جالبی واسه بازی آنلاین و وبگردی و تماشای ویدئو با سرور خارجی نداره چون تعداد مشترکاش از مهر به این طرف زیاد شد اما تا آخر تابستون هیچ مشکلی نداشت،در مورد سوال 2 باید بگم که نه فرقی داره،مهم down stream خط شما هستش،در مورد سوال 4 کیفیت سرعت مخابرات واسه وبگردی تا ساعت 10:30 صبح خوب هستش.
جواب های شما::n02:نقل قول:
1- از لحاظ قیمت متر از شرکت های خصوصی هست و ترافیک بیشتر نسبت به پولی که میگیره میده اما فعلا قطعی و تایم اوت داره
2-بین طرح های 128 و 256 و 512 و... از لحاظ سرعت فرقی نداره و فقط از مقدار ترافیک فرق داره
3- به خاطر تایم اوتی که داره زیاد برای وبگردی خوب نیست اما قابل تحمله، چون مخابرات برخلاف شرکت های خصوصی بلاک لیست شبانه نداره(برخلاف شرکت های خصوصی) و سرعت شبانش هم خوبه به طوری که در حالت خوب به طور معمول میتونید شبی 7 یا 8 گیگ به راحتی دانلود رایگان داشته باشید
4- معمولا صبح ها هم سرعت بهتره و هم تایم اوت کمتری داره
در مجموع خوبه من که قبل از مخابرات شاتل داشتم اما به خاط مزایای مخابرات اومم:n09:
دادا ممنون که جواب دادی...نقل قول:
down stream دیکه جیه؟ یکم توضیح میدی؟...
کدوم روستا؟نقل قول:
بی نمد....
پس یه جورایی همسای هستیم.توی پغام خوصی بهت میگمنقل قول:
نقل قول:به به ..............داداشی پیغام خصوصی چیه؟ بلد نیستم که؟ همین جا بگو؟..........نقل قول:
عزیز واسه من سیستم پیغام خطا میده که باید حداقل 20 پست داشته باشم.
پیش شماره میخوای چکککککار؟!!!!!!!!!
آیدی داری؟نقل قول:
بده بهت بگم.
خا... صب هکن آن بشم... alitanha1234
دوستان اینجا احیانا چت روم نیست من اشتباهی اومدم؟!
من چند روزه ساعت 1 تا 2 دانلود میکنم از حجمم کم میشه
کسی این مشکلو داره؟
خب نباید نرم افزار دانلودر رو راس ساعت 1 تنظیم کنینقل قول:
شما مثل من از ساعت 01:15 به بعد بزار شروع بشه تا 05:45 تا ترافیکت کم نشه:n09:
بهترين تنظيمات مودم براي اينترنت مخابرات چيه؟
هنوز با سرعت بالا دارین دانلود میکنن؟
دوست عزیز دیگه بهترین و بدترین نداره سرو تهش یه ........:n09:نقل قول:
از شوخی گذشته تنظیمات خاصی نداره همون تنظیمات معمول برا راه اندازی مودم هست کلا دنبال راهی برا بهتر یا بدتر کردن نباش به قول یارو گشتیم نبود نگرد نیست
سلام .
نمیدانم پرسشم تکراریه یا نه. بهر حال اگرتکراری هست پوزش.
پرسشم اینه که من با خط دایل آپ و چیز. پی.ان میتونم وارد یو تیوب بشم ولی با خط ADSL و همان چیزپی ان نمیره تو سایت. علت و راه چاره چیه؟
سلام آقایون وضعیت ما چجوریه خیلی برام جا سوال شده نویز و سرعت اینا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه تا دو روز پیش سرعت وبگردی ام افتضاح بود اما دانلود روزانه و شبانه خوب بود
الان وبگردی یا فک کنم پینگ بهتر شده اما شبانه سرعت دانلود نصف شده 4-5 گیگ نهایت بشه گرفت
جالب تر اینکه داون استریمم قبلا 10 مگ بود الان 20 مگ کردن
اون DateRate چیه سرعت من دقیقاً همینه یعنی 3 مگ که تقسیم بر 8 میشه 300 کیلوبایت آپلود هم 1 مگ که میشه 100 کیلوبایت
با سلام ،وضعیت شما بد نیست اما دان استریم شما 21 مگ نیستش،حداکثر کشش خط شما 21 مگ هستش،دان استریم شما دقیقا" 3292 هستش که مثل ماها شده :n02:نقل قول:
اضفه شدن ستون "حجم رایگان" رو به سیستم آریاسل :n20:. خدمت تمامی مشترکین عزیز تبریک عرض می میکنم :n02:
من از بابل سرویس دارم و با چیز پی ان وصل میشم!!!!!:n09:نقل قول:
سایت مخابران واسه دیدن مقدار حجم و خرید ترافیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست ؟
واسه من باز نمیشه !
عوض نشده ؟
چرا توسایت نوشته آریاسل منظورش چیه؟
خب الان هیچ راهی نیست درست بشه ولی چرا سرعت وبگردی بیشتر شده قبلا هم حداکثر کشش هم دان استریم رو 10 مگ بودنقل قول:
چی چی بییه؟نقل قول:
اضفه شدن ستون "حجم رایگان" رو به سیستم آریاسل :n20:. خدمت تمامی مشترکین عزیز تبریک عرض می میکنم
درسته کشش خط شما قبلا" 10 مگ بود اما اون زمان دان استریم شما رو که دیده بودم 5000 بود یعنی بهتر بود،الان با سرور داخلی سرعت دانلودتون از 380 بیشتر نمی شه،راهی وجود نداره چون دان استریم همه مراکز و دارن رو 3295 میارن کم کمنقل قول:
پس شما مگه خوابی!!!!نقل قول:
این مدت که از قبل تاسوعا و عاشورا قطعی داشت به خاطر این بود که داشتن سیستم نرم افزاری مدیریت امور مشترکین قبلی که اسمش "سیستم سیگما "بود رو به سیستم امور مشترکین جدید که اسمش آریا سل هست ارتقا میدادن:n09:
مگه مرض دارن که پورت زایسل ببندن که ظرفیتش تا 20 مگ بره اما دوباره به 3 مگ محدود کنن:n13:نقل قول:
اگه میخواستن محدود کنن پورت های قدیم که تا 4096 میرفت کافی بود ودیگه عوضشون نمی کردن:n10:
فکر نکنم این کار رو بکنن
چون اینا هیچوتق هزینه بیخودی نمیکنن:n09:
تا الان نوشهر و چالوس و آمل و نور محدود شده،با دان استریمی که کاربرای این سایت گذاشتند،در مورد پورت زایکسل هم باید بگم که پورتای قبلی پر شدن و این پرتهای زایکسل و به خاطر این اضافه کردند،دوست خوب من پورتای قبلی هم می تونستن روی 20 مگ ببندن چون تکنولوژی adsl2+ بود و ظرفیت دان استریم 24 مگی رو داشت ،شما منتظر باشید 3295 به شما و ساری و قائم شهرم می رسه:n09::n09::n10:نقل قول:
حالا یه سوالی اگه سرویس 2 مگ بگیرم دان استریم رو همین 3 مگ میزارن خب اینطوری کدوم ابله ای میره یه چیز گرونتر بگیره که سرعتش فرق نداره :n02:
الان سرعت من 1مگ رفیقم 2مگ و یک بچه محل دیگه 512 فرق چندانی باهم نداره...
فک کنم یه سرویس 64 داشتن بریم اونو بگیریم :n27:
بله دیگه همین طوره،64 با 2 مگ یک سرعت داره،64 بگیرین بهتره :n02:نقل قول:
خب از اول هم مشخص بود و همه میدونستن که تنها تفاوت طرح های مخابرات توی حجم ترافیم مصرفیشه و سرعت های همه سرویس ها یکیه!!!!!!نقل قول:
اگر 2گیگ در ماه برای شما کافیه برید سرویس 64kbps بگیرید:n02:
واقعا خسته نباشن با این سیستمشون :n27:
اخه میدونین دردم چیه؟ ده نمیدونین
دیروز سرویس یک مگ ثبت کردم 16 تومن اینا سیستم ارتقا رو برداشتن یعنی اگه بخوام 64 بگیرم اینی که الان دارم میسوزه
پس بیخیال فعلا
داداش تفاوت قیمت پهنای باندای مختلف با هم در حد 3000-4000 تومن هستش. در اصل شما اگه سرویس 2 مگ بگیرید حجم دانلودش(63 گیگ) هستش که قیمتش رو اینقدر بالا میبره. در ضمن شما باید بر اساس نیازتون سرویس رو انتخاب کنید. یک نفر هست سرویس 2 مگ 2 گیگ براش بسه ولی یکی که میخواد به غیر از دانلود شبانه در روز هم دانلود کنه سرویس 2 مگ 63 گیگ یا 1 مگ 32 گیگ براش مناسبه. البته فردی که 2 مگ 2 گیگ داره و بخواد همین حجم رو بصورت جداگونه خریداری کنه هزینش میشه ( 20000 تومن سرویس 2 مگ 2 گیگ بعلاوه مثلآ 60 گیگ حجم میشه 150000 تومن که در مجموع میشه 170000 تومن) پس به نظر من فکر نکنم این کار ابلهانه باشه که فرد پر مصرف از سرویس 2 مگ 63 گیگ استفاده کنه چون با دانلود شبانه تقریبآ حدود 180-200 گیگ میشه دانلود کرد. البته این سرویس تو بقیه استانها به خاطر اینکه سرعت دانلودشون واقعیه بصورت نامحدود ارائه میشه.:n26:
من امروز پیش مهندس تو آمل بودم که 1 ماه پیش از همه کاره اینترنت بوده که خودش رو انتقال داده به خرابی های دیتا.میگفت که:قبلا تمام یوزرها روی 4 مگ آپ میشدن الان اومدن روی 16 مگ آپ شدن.دقیقا حرفی بود که مهندس زد.حالا شما میگین که روی 3 مگ دارن میبندن؟؟؟؟؟؟؟:n04:
آسیاتک روی 4 مگ میبنده حالا مخابرات از آسیاتک عقب میمونه؟
این طور که داره به نظر می رسه بله،دو حالت هستش،یا به خاطر تغییرات سرویس بعضی شهرا اومده رو 3 مگ و موقتی هستش و دوباره می شه 20 مگ و حالت دیگه اینکه همه مراکز می شن 3 مگ:n02:نقل قول:
من ساعت 1:20 میزارم باس دانلود الان دو روزه تو اون 40 مین ی 500 مگ دانلود کردم از حجمم کم کردن
بقیه با ساعت رایگان شبانه مشکل ندارن؟
ساعت کامپیوترت تنظیم نیست !نقل قول:
اگه تنظیمه بزنگ به 2020 شاکی شو