ببینید دوست عزیز؛ برای خوندن فایلهای پی دی اف، باید حداقل کیفیت صفحه نمایش بالاباشه که بتونین راحت پی دی اف بخونین وگرنه چشمتون رو اذیت می کنه.نقل قول:
Printable View
ببینید دوست عزیز؛ برای خوندن فایلهای پی دی اف، باید حداقل کیفیت صفحه نمایش بالاباشه که بتونین راحت پی دی اف بخونین وگرنه چشمتون رو اذیت می کنه.نقل قول:
نظرتون در مورد اين تبلت چيه؟ نميتونم زياد هزينه كنم. اين قيمتش 300000 هست. براي كار با اينترنت و خوندن فايلهاي pdf ميخوامش.فلش هم بهش بخوره.
arnova 7b g3 , 8g
كيفيت صفحه و سرعت رو با چه مشخصا هاي نشون ميدن؟ چند باشه خوبه؟
نقل قول:يعني بايد دقيقا چه مشخصه اي رو چك كنم ؟ چه عددي باشه خوبه؟
نقل قول:
با این قیمت یا باید دست دوم بگیرید یا برند های ایرانی مثل دمو
آقا من بين اين دو موندم. هر كاري ميكنم نميتونم تصميم بگيرم كه كدومو انتخاب كنم. شما چي ميگيد؟
note 8 N5100 و Nexus7 2 4G
از لحاظ سرعت پردازنده، قابليت مكالمه، اضافه شدن كارت حافظه جانبي و داشتن قلم بسيار علي نوت 8 رو ميپسندم ولي
از لحاظ كيفيت تصوير، داشتن 4G (ميدونم الان كارايي نداره)، نسخه جديد آندرويد نكسوس رو حال ميكنم.تازه قيمت كمتري هم داره.
چيكار كنم؟:n13::n28::n04:
در ضمن اگه با قلم زياد روي صفحه نوت 8 كشيده بشه خش نميندازه؟ آيا چيزي هست كه روش كشيده بشه و از خش جلوگيري كنه؟
ببخشید که دیر جوابتون رو دادم؛نقل قول:
شما برای کیفیت صفحه باید «رزولوشن» و همچنین «تراکم پیکسلی صفحه» رو چک کنی.
برای یه صفحه ی 7 اینچی برای تبلت، تراکم پیکسلی 250ppi به بالا، برای مطالعه، تراکم پیکسلی خوبیه.
به نظر من، در این مواقع باید با توجه به وضعیت اقتصادی، رفت سراغ ارزون تر دیگه!:n02:نقل قول:
فقط بحث ارزوني نيست. نهايتش 200 تومن فرق باشه كه نميصرفه واسه 200 تومن چيز بهتري رو نگيرم.نقل قول:
سلام
از دوستان تبلت ده اینچی که صفحه خوب داشته باشه واسه فیلم (البته بتونه فیلم 1080p رو باز کنه) و 3g هم داشته باشه و قیمتش هم از یک میلیون بالا نزنه سراغ دارین؟
مرسي كه جواب دادين.نقل قول:
اينو نوشته ولي تراكم پيكسلي رو نداره
رزولوشن صفحه نمایش:480 × 800 پیکسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد خوندن فايلهاي pdf چيزي ننوشته. يعني همه تبلتها قابليت خوندن pdf ها رو دارن؟:n13:
Video Playback1 • H.264 up to 1080p resolution – 30 fps
• MPEG-42– 30 fps
ممکنه با خود PDF Reader اندروید بتونه بخونه.نقل قول:
ولی برنامه برای خوندن PDF وجود داره. مثل برنامه ی Mantano Reader.
این کیفیت صفحه برای یه تبلت 7 اینچی کیفیت مناسبی نیست. ولی با توجه به قیمتش دیگه بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت.نقل قول:
من که خودم Nexus 7 2013 دارم، رزولوشن صفحه ش، 1200 × 1920 ـه. که میشه راحت باهاش کتاب خوند و به هیچ وجه چشم رو اذیت نمی کنه.
البته شما می تونین این تبلت (همینی که انتخاب کردید) (Arnova) رو تهیه کنید و PDF بخونین، ولی مجبورید به خاطر رزولوشنش زوم کنید تا بتونید راحت بخونید. اینکه می گم برای خوندن pdf سخته یعنی منظورم اینه که برای خوندن PDF بدون زوم سخته. وگرنه اینقدر هم بد نیست.
نظر شما درباره note8 N5100 چيه؟ ميشه بخوبي باهاش كتابخوني كرد يا نه؟نقل قول:
سلاممن چند وقتیه قصد خرید یه تبلت تو رنج قیمت 500 الی حد اکثر 700 رو دارم ولی متاسفانه هیچگونه اطلاعاتی در این زمینه ندارم,می خواستم اگه امکانش هست تو خرید تبلت منو راهنمایی کنید.البته یه سری اولویت ها رو به ترتیب براتون مینویسم:1) در درجه اول وبگردی و سایت های اجتماعی و دانلود اسان از محیط اینترنت(کلا 90% استفادم برا اینترنته)2)داشتن دوربین حداقل 2 مگاپیکسل3)تماشای فیلم با کیفیت نسبتا خوب4)داشتن wifi با کیفیت خوب5)باتری با دوام و نگهدارنگی بالا(این یکی خیلی مهمه)6)تاچ خوب و سریع جوری که نیاز نباشه برا کلیک کردن رو یه موضوع چند بار تکرار کنیم7)اسپیکر زیاد برام مهم نیست ولی کیفیت صدا از طریق هندزفری خیلی مهمه چون زیاد موزیک گوش میدم.8)و در آخر اینکه برای اجرای کارهای بالا که به نظرم زیاد پردازنده قوی نمی خواد هنگ نکنه.چون بازی کردن باهاش زیاد برام مهم نیست.9)مارک برام مهم نیست ولی کیفیت ساخت داشته باشه.گارانتی خوب هم داشته باشه بهتره.حالا داشتن پورت hdmi و سیم کارت خوردن , دوربین جلو , 3g با gprs و از این قبیل امکانات برام زیاد مهم نیست و اولیتم مواردیه که تو قسمت بالا گفتم.پیشاپیش بابت کمک ازتون تشکر میکنم.
اولش بگم که شرمنده دیر جواب دادم. و در جواب شما باید بگم:نقل قول:
Samsung Galaxy Note 8 N5100 پردازنده ی چهارهسته ای قدرتمند و همچنین پردازنده گرافیکی قدرتمندی داره.
برای کتاب خونی باید چند نکته رو در نظر داشت. یکیش همین کیفیت صفحه ست که برای این دستگاه که 8 اینچه، رزولوشنش همونیه که روی نکسوز 7 قبلی بود. یعنی اون که 7 اینچ بود هم همین رزولوشن رو داشت. تراکم پیکسلی نوت 8 ، 189ppi ـه که برای کتابخونی بد نیست، با زوم کردن میشه خوند.
و موضوع دیگه ای که باید درباره ی کتابخونی در نظر گرفت اینه که وزن دستگاه در حدی باشه که وقتی یه مدت توی دست نگه داشته میشه، دست رو خسته نکنه. وزن این دستگاه 338 گرمه. یعنی برای کتابخونی دست رو خسته می کنه. تبلت من 290 گرمه و با این حال یه ربع که بگیرم دستم، (در حالت خوابیده) دستم رو خسته می کنه.
حالا با توجه به این توضیحات خودتون تصمیم بگیرید.
همه دوستان انگار 7 اینچی باز هستن. :n02: یکی هم به ما کمک کنه.:42:نقل قول:
سلام دوستان
من قصد خريد تبلت داريم كه البته حتما سيم كارت بخوره
چند مدل انتخاب كردم
Samsung galaxy tab 3 8.0
Samsung galaxy note 8.0 n5100
Samsung galaxy note 10.1 n8000
اون دوتاي اول تقريبا در يك رنج هستند اما n5100 قلم داره (كه نمي دونم به كار بياد يا نه؟) - 4هسته اي هست و رم 2 گيگ داره كه نسبت به galaxy tab مزيت محسوب مي شوند
سوم هم كه بزرگ تر هست
من دنبال تبلتي هستم كه نقل و انتقالش ساده باشه و بشه هرجايي استفاده كرد ، به نظر شمايي كه تبلت داشتي 10 اينچ با 8 اينچ از نظر سايز و راحتي در استفاده و حمل نقل خيلي اختلاف داره؟
ضمن اينكه من براي بازي و ديدن فيل و عكس برداي نمي خوام از اين تبلت هاي استفاده كنم
بيشتر براي استفاده از اينترنت ، چت و خوندن كتاب الكترونيكي برام كاربرد داره ، دوستاني كه تبلت 7 اينچ يا احتمالا 8 اينچ داشتند آيا اين سايز براي اينترنت و كتاب خوني اذيت نمي كنه؟
با تشكر
دشمنتون شرمنده. ممنون از جوابتون. خودمم بين اين نوت 8 و نكسوس 2013 موندم. از يه طرف كيفيت صفحه واسم مهمه كه نكسوس اينو داره واز طرف ديگه قابليت مكالمه (سيم خوردن) و اضافه شدن microsd واسم مهمه كه نوت 8 اينو داره. ولي مزاياي نوت 8 بيشتر به كارم مياد. اي كاش كيفيت صفحش هم مثل نكسوس 2013 بود.نقل قول:
دوست عزيز بنظر من واسه راحتي در حمل ونقل بيشتر از 8 اينچي نگير يكم اذيت ميشي. البته پيشنهاد من اينه كه خودتون يه سر به يه مغازه بزنيد و سايزهاي مختلف رو تو دستتون بگيريد تا كاملا متوجه بشيد.نقل قول:
بین ایپد 4 ,و اکسپریا تبلت Z برای فیلم ددیدن و بازی کردن کدوم مناسب تره و کیفیت صفحه بهتری داره
این بهتره یا این:
Samsung Galaxy Note 8 N5100
Asus Fonepad ME371MG New
قابلیت مکالمه میخوام-سرعت بالا بدون هنگ و ...
سلام دوستان میخوام تبلت بخرم بین این دو مدل شک دارم
سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Huawei [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوبین دوم سامسونگ VGA
هوآوی هم 0.3 مگاپیکسل
کدومش بهتره؟ نمیدونم !!!!!!!!!!!!! :n04:
iPad 4 معلومه کیفیت صفحه ش از اکپریا تبلت Z بیشتره! واقعا کیفیت صفحه ش بالاست!نقل قول:
برای بازی کردن هم توی آپارت دنبال بگردید، یه کلیپ اونجا هست که طرف آی پد 4 داره و روش بازیهای سنگین اجرا می کنه و خیلی راحت بازی می کنه، بدون هیچ تیک. حتی GTA 3 هم بازی می کنه.
برای فیلم دیدن هم من توی دیجی کالا دیدم که درباره ی توصیف این تبلت (آی پد 4) گفته بود که «انسان از فیلم دیدن روی این تبلت خسته نمیشه و در تست های انجام شده از تماشای فیلم روی آن واقعا لذت بردیم!».
دیگه فکر نکنم حرفی برای گفتن باشه!
ولی اگه سؤالی داشته باشید و بلد باشم، در خدمتم:n02:
اگر من بخوام روی pc اینترنتم یه vp n وصل کنم میشه توی تبلت هم از همون vp n استفاده کرد ( یعنی روی pc یه جورایی شیرش کرد ؟! )
با تبلت میتونم به محتویات داخل pc وصل بشم هرچی توش هست ببینم ؟ مثل شبکه ؟!:n23:
یکی از دوستان تبلت نو lenovo 1000a 16GB اش را میخواهد بفروشد.
الان بنظرتان به چه قیمتی ازش میخرند؟ دستگاه نو و آکبند و با گارانتی سازگار تا 9/2014 است.
سلام دوست عزيزنقل قول:
فرموديد تراكم پيكسلي 189 براي مطالعه بد نيست. ميشه يه توضيح بديد چقدر براي مطالعه مناسب است؟
من ميخوام اين تبلت رو بگيرم
Ainol Novo9 Spark
Cortex A7 quad core
9.7اینچ
رزولوشن صفحه نمایش 1536 × 2048
چقدر تراكم پيكسلي داره؟ آيا براي خوندن كتاب خوبه؟
آيا اين رزولوشن ريزه ؟ يعني چشمو اذيت ميكنه؟
سلام.نقل قول:
اگه بخواید راحت مطالعه کنید و چشمهاتون اذیت نشه، حداقل تراکم پیکسلی مناسب برای مطالعه (بدون زوم کردن)، حدود 250 پیکسل در هر اینچه. (250ppi) (تبلت من که 7 اینچه، تراکم پیکسلی صفحه ش، 323 ppi هست و اصلا چشمم رو خسته نمی کنه، حتی برای مطالعه ی طولانی).
درباره ی این Ainol Novo 9 Spark یه جا نوشته بود تراکم پیکسلیش 264ppi ـه. یه جا دیگه نوشته بود 310ppi . حالا من نمی دونم دقیق کدومشونه. ولی هر کدومشون هم که باشه، خیلی خوب و مناسبه. مخصوصا اینکه پردازنده ی چهارهسته ای 1.5 گیگاهرتز داره که قدرت زیادی داره و همچنین رم 2 گیگ.
به نظر که از نظر اقتصادی هم به صرفه میاد. به نظر من چیز خوبیه.
البته یه نکته ای که می مونه اینه که این تبلت چون 9.7 اینچه و بزرگه و وزنش 649 گرمه اگه دستتون رو خسته نکنه خوبه.
سلامنقل قول:
ممنونم دوست عزیز از پاسخ خوب و کامل شما/
نه من مشکلی با وزنش ندارم چون مطالعه طولانی نمیکنم.فقط میخوام صفحه نمایش بزرگ باشه که به چشم فشار نیاد.
به نظر میاد تبلت اقتصادی و مناسبی هست (ان شا الله) چون چینی هست یکذره با شک گفتم.
راستی اینها که رزولوشن اینقدر بالا دارن، منو ها یا آیکن ها یا نوشته ها خیلی ریز نمیشن؟
چون یادمه من قبلا رزولوشن کامپیوتر رو روی 800*600 میزاشتم آیکنها خیلی خوش اندازه بود. بعد بخاطر واید شدن صفحه نمایشم مجبور شدم رزولوشن رو روی 1280*768 بزارم که متاسفانه آیکنها و نوشته ها خیلی ریز شد که با بالا بردن DPI اندکی منو ها و آیکنها و نوشته ها بزرگتر شد.
یک سوال دیگه آیا اندروید روی این تبلت ها میتونه فایلهای پی دی اف و ورد رو بخونه؟(چون بیشتر هدفم کتاب خوندنه)
با سپاس
264 میشه
1536 به توان 2
2048 به توان 2
جمع این دو تا
جذرعدد بدست آمده
تقسیم بر 9.7 اینچ
:n02:
263.91752577319587628865979381443
من خودم با اسپارک کار کردم کیفیت صفحه با آیپد 4 خودم هیچ فرقی نداشت
فقط ipad4 نور بیشتری داشت صفحش
راستی الانم یه تب دستمه برا فروش مشخصات دقیقا همین اسپارکه کسی خاست pm:n02:
باسلان از چهار مدل کدوم یکی پیشنهاد مبی کنیین واسه وبگردی می خواهم سیم کارت داشته باشه قابلیت مکالمش مهم نیست دوربین حتما داشته باشه
آیکن ها اندازه های متناسب با صفحه دارن و یه چیز دیگه هم که هست اینه که بستگی به لانچر دستگاه داره. مثلا اگه لانچر اینطور باشه که توی صفحه مثلا 40 تا آیکن جا بشن (برای صفحه 7 اینچی) هم خیلی آیکن ها ریز می شن و هم نزدیک به همدیگه می شن.نقل قول:
و در مورد سؤال دوم باید بگم که اندروید، پی دی اف و وُرد می خونه. ولی برنامه های خیلی خوب تری از مال خودش هستن که پی دی اف و ورد رو خیلی خوب باز می کنن. مخصوصا پی دی اف.
من خودم خیلی با تبلتم پی دی اف و epub می خونم.
سلام.نقل قول:
دوست من، Asus Google Nexus 7 32GB و Asus Google Nexus 7 2 32GB که سیمکارت نمی خورن.
فقط اون 4G و 3G سیمکارت می خورن. اگه فقط واسه وبگردی می خوای، جفت شون خوبن؛ ولی کیفیت صفحه ی nexus 7 2 بیشتره. برای همین به راحتی می تونی صفحه های وب رو بدون زوم کردن بخونی.
سؤال دیگه ای هم اگه داشتی، اگه بلد بودم؛ در خدمتم:n02:
الان4G 32GB و Asus Google Nexus 7 2 قیمتش چندهنقل قول:
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز شرمنده بنده جواب میدم Asus Google Nexus 7 2 4G 32GB وارد بازار نشوده وفقط نسخه WIFI 16gb وارد بارار شوده و قیمتش حدودا 1 م تومنه.نقل قول:
شما به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بری می بینی که ملت نظر دادن 4G 32GB کی میاد؟ جواب داده شده که هنوز وارد بازار نشده. حالا شما خودتم یه سری به این سایته بزن و یه چک بکن. من که خودم از همین سایت Asus Google Nexus 7 2013 16GB Wi-Fi خریدم. خیلی ازش راضی ام.نقل قول:
یه تبلت میخوام نهایت پونصد تومن واسه خوندن pdf و سیم کارت خور واسه اینترنت. میشه کمک کنید؟