نه ممنون دمت گرم گرفتم ممنون از شمانقل قول:
Printable View
نه ممنون دمت گرم گرفتم ممنون از شمانقل قول:
سلام
من یه مودم adsl دارم که وای فای نداره. یه دونه اکسس پویینت هم دارم که قبلن به مودم وصل کرده بودم تا با وای فای به اینترنت وصل شه که تا چند روز پیش درست کار میکرد.
نمیدونم چی شد تنظیماتش به هم خورده الان هر کار میکنم وصل نمیشه.
وقتی با کابل lan به مودم وصل میشم اینترنت داره.
اما وقتی با وای فای وصل میشم قطع هست. حتی آی پی مودم رو هم نمیتونه پینگ کنه.
مشخصات مودم به این صورت هست:
مشخصات اکسس پویینت هم اینطوریه:کد:IP Address : 192.168.1.1
Subnet Mask : 255.255.255.0
مشخصات کارت شبکه وایرلس هم در لپتاپ به این صورته:کد:IP Address : 192.168.1.6
Gateway Address : 192.168.1.1
dhcp server هم غیر فعاله. فایروال مودم هم غیر فعاله.کد:IP Address : 192.168.1.16
Gateway Address : 192.168.1.1
کجا رو اشتباه کردم؟ چرا وقتی با وای فای وصل میشم، لپ تاپ به اکسس پویینت وصل میشه اما اتصال بین اکسس پویینت و موردم adsl برقرار نمیشه؟
دوستان استاد ما یک پروژه داده مبتنی بر طراحی و پیاده سازی شبکه برای یک سازمان با حداقل 30 کاربر (در یک ساختمان 2 یا 3 طبقه) حالا واسه قدم اول میگه باید برید ببینید نیازمندیهای اون سازمان چیه و یک پرسشنامه بدید به کاربرا اونو پر کنن کسی نمونه یا چیزی داره یا مثل این پروژه چیزی دارین بتونم ازش کمک بگیرم
سلام به همگی
من موقع اتصال به شبکه وایرلس دانشگاه به یه مشکلی برخوردم . هر چی توی اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم ، گفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه.
و اون مشکل اینه که وقتی به شبکه دانشگاه با لب تاپ وصل میشم ، توی سایت خود دانشگاه یا سایت های وابسته به دانشگاه که دامنه ut.ac.ir داره نمیتونم وارد بشم. ولی بقیه سایتها رو بدون مشکل باز میکنه.
از vpn دانشگاه هم که اینترنت پرسرعت در اختیار دانشجوها قرار میده نمیتونم استفاده کنم و ارور 734 میده . کسی از دوستان میتونه من رو راهنمایی کنه ؟:n12:
سلام دوستان
در یک شبکه با حدود 7 کلاینت با 7 پرینتر به طوری همه کلاینتها فقط از یک نرم افزار خاص که مرتب با سرور در ارتباطه و عملیات ثبت میکنه (البته نه چندان سنگین) استفاده میکنند و گهگاهی هم شاید از نرم افزارهای word و excel استفاده کنند به نظرتون آیا میارزه از thin client استفاده کرد ؟ و اینکه راه اندازی و استفاده از tc روی سرور نیاز به نگهداری و مراقبت پیچیده تری نسبت به شبکه های lan داره یا خیر ؟
ممنون
به فکر میکنم باید حتما داخل لب تاپ رنج آی پی در نظر گرفته بشه البته با توجه به قطع بودن DHCP این موضوع دیگه مفهوم اونچنانی پیدا نمیکنه.نقل قول:
علت میتونه DNS هم باشه. شما باید در تنظیمات اکسس پوینت ؛ DNS مودم رو ست کنید یا آیپی لوپ بک مودم رو ست کنید رو اکسس پوینت . فکر کنم فقط رنج آی پی کافی نباشه.
به احتمال زیاد این موضوع به علت محدودیت یا پالیسی هست که دانشگاه قرار داده که کسی سایت و سرور دانشگاه رو از طریق اتصال به سایت هــک نکنه.نقل قول:
راهی هم نداره چون کلا این سایت های داخل سرور دانشگاه ثبت میشن!
من خودم با تین کلاین کار نکردم ولی به نظرم تین کلاینت های امروزی قدرت این کارو داره. البته اگر از نظر هزینه به صرفه باشه .نقل قول:
واسه بخش نگه داری. بعید میدونم پیچیدگی داشته باشه. بازم چون من با تین کلاینت ها کار نکردم نمیتونم دقیقاً بگم ولی. میدونم کیفیت خوبی رو میتونه تو شبکه های داخلی داشته باشه !
سلام به همه دوستان و متخصصین گرامی
سریع بریم سره اصل مطلب : من یه شرکت خصوصی دارم که کارای شبکه هم انجام میده .. حالا یه جایی( یه سازمان ) که شبکه اینترانت داره و فقط به یه سایت محدود توی تهران وصل میشه اومده و بهم پیشنهاد کار داده ..
شبکه اونها به این صورته که اونها فقط به یه سایت به تهران وصل میشن و اصلا دسترسی به اینترنت ندارن ... شبکه هم به صورت Local هستش و اصلا سرور نداره .. یه هاب داره و یه سوئیچ و یه مودم اینترنت ..
با مودم به اینترنت وصل میشه و سوئیچ از طریق اینترنت به تهران وصل میشه و اطلاعات رو از طریق هاب روی شبکه می فرسته ...در واقع این سازمان خیلی ساده که به تهران وصل میشه از طریق اینترنت ولی سیستم ها به وسیله اون سوئیچ فقط به اون سایت مورد نظر وصل میشن و به اینترنت دستری ندارن ..
سیستم ها به صورت دستی آی پی و دی ان اس گرفتن و ای پی ها هم از طرف سمت تهران براشون مشخص شده .. یعنی ادمین اون شبکه نمی تونه هر آی پی که دلش خواست استفاده کنه ..و بدون ای پی هم نه شبکه ای دارن و نه اینترانتی و نه اینترنتی !! تنها ادمین شبکه هستش که با وصل کردن مودم اینترنت اون هم به صورت مستقیم به سیستمش می تونه به اینترنت وصل بشه ( که خوب از شبکه خودشون خارج میشه اینجوری !)
حالا چیزی که اینها می خوان اینه که می خوان دامین راه اندازی کنن و سرور برای شبکه شون بزارن ولی من تا حالا امتحان نکردم که ببینم با توجه به آی پی ها مخصوصی که اینها دارن آیا دامین بشه هم باز می توننن به تهران وصل بشن یا نه ..
....
(( در واقع همه این کار ها به این دلیله که کارمندای این شرکت میان با اتصال گوشی به سیستم هاشون به اینترنت وصل میشن ( اینترنت گوشی )و میرن فیس بوک و سایت های غیر اخلاقی دیگه اونم در ساعت کاری ( رئیس مچشون رو گرفته و بخش آی تی رو سرزنش کرده در این بابت !) ))
....
حالا اینها می خوان دامین راه اندازی کنن و آیزا نصب کنن و محدود کنن دسترسی ها رو به اینترنت و همچنین ادمین شبکه هم می خواد از این برنامه های مانیتورینگ شبکه نصب کنه که ببینه کی داره چه کار میکنه و از این حرف ها ..
....
حالا سوال اینه که اگه دامین راه اندازی بشه و سرور براشون قرار داده بشه آیا اینها باز هم می تونن مثل سابق به تهران وصل بشن یا نه ؟ یعنی توی تنظیمات میشه کاری کرد که آی پی هایی که الان استفاده می کنن براشون قرار داده بشه یا نه .. یعنی نصب آیزا ( هم بر روی سرور و هم کلاینت ها ) و دامین کردن و برنامه های محدود کننده مشکلی برای دسترسی این افراد به تهران فراهم نمی کنه ؟
....
ممنون
--------------------------
دوستان یه سوال :
من توی محل کارم یه مودم وای فای D-LINK 2730 U دارم + یه اشتراک ADSL یک مگ مخابرات و دستگاه هایی که قراره از این اینترنت به صورت با سیم و بی سیم استفاده کنن به شرح زیر هست :
با سیم : دستگاه DVR دوربین مداربسته
و بی سیم ها : (اصلی)
سه تا کامپیوتر و لپتاپ (مدیریت ، اداری و آزمایشگاه)
سه تا موبایل (مدیریت ، اداری و آزمایشگاه)
(فرعی)
تا 10 تا لپتاب ، تبلت و موبایل
حالا موضوعی که هست اینه که ببینید ، اون DVR معمولا به پهنای باند اینترنت نیاز نداره ، ولی اون 6 تا (سه تا کامپیوتر و لپتاپ و سه تا موبایل) باید همیشه به اینترنت وصل باشن
حالا نکته اصلی اینجاست !! من میخوام مثلا به اون 10 تا اینترنت بدم ولی محدود ، یعنی از نظر پهنای باند و سرعت محدود بشن یا هر موقع نیاز بود کلا غیر فعالشون کنم یا ....
تو تنظیمات مودم یه گزینه هست به نام Wireless - Guest/Virtual Access Points ، ولی مسئله اینجاست محدودیتی نداره حتی نمیشه براش Password گذاشت .
از نرم افزارها و نکات دیگه مربوط به شبکه هم اطلاع و علمی ندارم :-( لطفا راهنماییم کنید چطور به منظورم برسم .
:n04: . . . . . . ؟؟؟
باید دنبال مودمی باشید که چنین قابلیتی داشته باشه. برای مثال مودم های ایسوس و تی پی لینک ۸۹۶۸ رو بررسی کنین.نقل قول:
امکان تعویض مودم وجود نداره دوست عزیز ، راه دیگه ای نداره ؟نقل قول:
خیرنقل قول:
چون کنترل پهنای باند مصرف کننده ها کار مودم هست و با نرم افزار و ... شدنی نیست
سلام
یک مشکلی پیش اومده رو مودم وایرلس cnet بیشتر از 5 نفر نمی تونن کانککت بشن به وایرلس مودمو عوض کردم gnet گذاشتم بازم همینجوریه
سلام
اساتید عزیز برای یادگیری میکروتیک و زیرشاخه هاش باید روی لینوکس هم تسلط داشت یا نه؟
واینکه الان تو ایران بازار کار کدوم بهتره :
سیسکو ؟(با توجه به تحریم ها، گرانی تجهیزات و...)
میکروتیک؟
ماکروسافت؟
سلام
من دو خط اینترنت دارم
یه خط adsl دارم و یه مبین نت
می خوام یه طوری بشه که از دو خطشم استفاده کنم به صورت همزمان
یا حداقل برنامه های دانلود منیجر رو طوری تنظیم کنم که هر کدوم از یه خط اینترنت بگیره
این امکان داره به نظر شما؟
با برنامه ی connectify dispatch میتونید دوتا نت رو بطور همزمان بکار بگیرین ولی برای هر برنامه بخواین جدا کنین نمیشهنقل قول:
این برنامه هم گویا جدیدا برای نسخه ی رایگان هر نیم ساعت دیسکانکت میکنه. کرک مناسبی هم پیدا نمیشه ولی شما باز تست کنین شاید برای شما جواب داد
اگر بخواین هزینه کنین میتونین load balancer تهیه کنین که فکر کنم حدود ۲۰۰ تومن باشه.
خیلی ممنوننقل قول:
برنامه خیلی خوبی بود که هم دیسکانکت نمیشه هم میشه واسه هر برنامه اینترنتو جداکرد! هم کرکش وجود داره!
سلام.....
دوستان من کامپیوتر ویندوز و لپتاپ لینوکسی(اوبونتو) رو با استفاده از مودم خانگی شبکه کردم...
روی لپتاپم ویرچوال باکس نصب کردم و روی ویرچوال باکس، اوبونتو سرور...
حالا، سرور اوبونتو به اینترنت دسترسی داره بدون مشکل، اما راهی هست که کامپیوتر خونگی هم به این سرور دسترسی داشته باشه؟ :|
سلام مودم TD W8960N ابدیت کردم 2روز انتن وایلس میره و دوباره میاد
سلام مودم TD W8960N ابدیت کردم 2روز انتن وایلس میره و دوباره میاد راهنمایی کونید
سلام مودم TD W8960N ابدیت کردم 2روز انتن وایلس میره و دوباره میاد راهنمایی کونید
سلام دوستان
من به تازگی برای شغلم نرم افزار MODL FLOW INSIGHT رو خریداری کردم
برای نصب گویا باید شبکه فعال باشه
من چطوری می تونم این کار رو کنم ؟
TP-Link TL-WN821N 300Mbps
تازگیا این کارت شبکرو خریدم
به دردم نمی خوره آیا ؟
ممنون میشم کمکم کنید
خیلی سر نصب این نرم افزار مکافات کشیدم
فقط 2 بار رفتم چهار راه ولی عصر تو 2 روز//////////
سلام دوستای گلم.آیا برای تسلط به شبکه بعد از گذراندن +NETWORK میشه دوره ی MCSE رو راحت گذروند؟من اطلاعاتم از کامپیوتر و اینترنت در حد ICDL.رشته م هم اصلا به کامپیوتر مربوط نیست.با این وضعیت میتونم دوره تکنسین شبکه رو بگذرونم؟لطفا راهنماییم کنید اول باید چه دوره ای رو شروع کنم؟ممنون
سلام دوستای گلم.آیا برای تسلط به شبکه بعد از گذراندن +NETWORK میشه دوره ی MCSE رو راحت گذروند؟من اطلاعاتم از کامپیوتر و اینترنت در حد ICDL.رشته م هم اصلا به کامپیوتر مربوط نیست.با این وضعیت میتونم دوره تکنسین شبکه رو بگذرونم؟لطفا راهنماییم کنید اول باید چه دوره ای رو شروع کنم؟ممنون
نه مشکلی ندارینقل قول:
همون MCSE رو برو
اولین دوره ش ویندوز هشت هست
اونجا حسابی راه میندازه تت
تا بعدش وارد سرور و دومین بشی
مرسی از شما Mr.world.wide
سلام دوستان
سوالی داشتم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه . می خواستم بدونم چطوری میشه با گوشی موبایل ( آندرویدی) به مودم وایرلس (منظورم مودم های وایرلسی که بالای پشت بام نصب میشن و اینترنت رو از طریق وایرلس دریافت می کنن هست) وصل شد؟ البته میدونم که یه روشش اینه که باید یه مودم اکسس پوینت بگیرم و بعد اون مودم وایرلس بالای پشت بام رو با یه کابل شبکه وصل کنم به این مودم اکسس پوینت و بعد از طریق این مودم اینترنت رو با وایرلس یا کابل شیر کنم اما میخوام بدون مودم اکسس پوینت اینترنت رو با گوشی مستقیم از مودم وایرلس بگیرم آیا اصلا امکان داره؟ اگه امکانش هست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
سلام دوستان
من چند تا سیستم دارم که با هم از طریق سوئیچ شبکه شده اند و مودم هم به سوئیچ وصله و همه سیستم ها اینترنت دارند. یکی از سیستم ها از طریق شبکه قابل شناسایی نیست ولی اینترنت داره. و در قسمت network سیستم فقط یک modem router نوشته و اسامی سیستم های دیگه نیست.
ممنون میشم کمک کنید.
شاید توی یک گروپ نیست با بقیه؟نقل قول:
من چند تا سیستم دارم که با هم از طریق سوئیچ شبکه شده اند و مودم هم به سوئیچ وصله و همه سیستم ها اینترنت دارند. یکی از سیستم ها از طریق شبکه قابل شناسایی نیست ولی اینترنت داره. و در قسمت network سیستم فقط یک modem router نوشته و اسامی سیستم های دیگه نیست.
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه مشکل دارم خواستم از شما راهنمای بگیرم.
من میخام یک پوشه رو تو ویندوز سرور با همه کاربرا با مجوز read درست کنم که کاربر در حالت عادی فقط بتونه اون پوشه رو read کنه و در داخل اون پوشه های مختلفی باشه که یه کاربر مثلا بتونه به پوشه شماره 1 رایت کنه ولی به پوشه 2 نه. و همچنین کاربر دیگه بتونه به پوشه ماره 2 رایت کنه ولی به پوشه شماره 1 نه. ممنون میشم راهنماییم کنید که چظوری این کار رو انجام بدم.
سلام خدمت دوستان.
من یه سوال فنی دارم
من کافی نت دارم و برای اینترنت از سرویس adsl استفاده می کنم. جدیدا جا به جا شدم و هنوز اینترنتم وصل نشده ولی یه usb wireless دارم که به سیستم سرور وصل کردم و اینترنت رو از همسایه از طریق wireless دریافت می کنم. من چطور میتونم اینترنت رو واسه بقیه سیستم ها شیر کنم. سیستم ها با کابل شبکه به هم متصل شده اند و به سوییچ وصل هستند و از سوییچ هم به کارت شبکه .
در واقع میخوام اینترنت رو اول به کارت شبکه سیستم بدم و از اونجا به سوییچ و در آخر به تمامی سیستم ها
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما باید اول در ویندوز سرور با یوزر ادمین وارد سیستم ها بشین بعد واسه هر کدوم از فولدر ها پرمیژن تنظیم کنید که واسه هر اکانت چه حالتی رو بتونن داشته باشن. تنظیم خوندن و نوشتن هم همه با همه .فقط باید قبلش یوزر رو مشخص کنید مثلا یوزر جدید رو اضافه میکند و واسه اون یوزر پرمیژن تنظیم میکنید که مثلا فقط این فولدر رو بخونه. و واسه بقیه فولدر ها هم همینه.نقل قول:
محل دقیقش رو باید با سیستم برم. الان ویندوز سرور ندارم !
باید مودم رو به حالت hotSpot قرار بدین که هم گیرنده بشه هم فرستنده. اگر مودم خوب باشه حتما این گزینه رو داره . البته با این کار از طریق وای فای گیرنده میشه .مگه اینکه از اون مودم به یک مودم دیگه دیتا بفرستید بعد اون مودم که کابل هم میخوره رو باز Hotspot کنید و دیتا رو با کابل برسونید به سیستم ها .نقل قول:
workgroup اون سیستم رو چک کنید احتمالا به بقیه فرق میکنهنقل قول:
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم اگه میشه کمکم کنین ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چرا چرت و پرت نوشته؟؟؟نقل قول:
جدول گسیل به جلو چیه؟؟؟؟
عجب
یعنی گند زدن با این ترجمه هاشون
اصطلاح اصلی ش رو بنویس شاید بتونم راهنمایی ت کنم
انگلیسی ش ببین تو پاورقی چی نوشته همون رو بنویس اینجا
شبکه داده گرام دیگه چیچیه؟؟؟؟؟
والا من اصلا نمیدونم چیه استادمون درسم نداده سوال میده اگه میدونین کمکم کنین
شبکه داده گرام همون datagram هست
جدول گسیل به جلو forwarding table هست منظورش از مسیریا router هست و واسط همون interface هست