نقل قول:
ولی اونجوری که کانون پیش بینی کرده امسال اولویت اول و بیشترین طرفدار برای شیمی و کمترین برای برقه :46:
نقل قول:
ولی اونجوری که کانون پیش بینی کرده امسال اولویت اول و بیشترین طرفدار برای شیمی و کمترین برای برقه :46:
کمممممممممممممممممک با5500 منطقه 1 میتونم معماری بو علی همدان بیارم؟
نقل قول:
تو یادگار ماندگار که از منطقه 1 کسی نیست اما فک نکنم :46:
داداش تا جايي كه من ميدونم دانشگاه تهران خيلي بهتره از دانشگاه هنر هرچي باشه بهترين دانشگاه ايرانهنقل قول:
رتبه كشوري و منطقت جند شده؟؟؟
منم هنريم
دوسته عزیز حتما سهمیه داشته.حتما بچه یکی از مسوولای دانشگاه بوده.هزاران روش وجود داره
احتمالا مهندسی شیمی تهران واحد رضوانشهر بوده که ذکر نشده.....
اینکه میگین چیزی نیست که! برید سایت گزینه دو ، کارنامه ها سال 89 یکی با رتبه 2997 منطقه دو مکانیک صنعتی امیرکبیر تهران اورده!!!! اینو چی میگین؟:41::31:
دیگه این یکی رو نمیشه گفت شانس بوده !!!نقل قول:
پ.ن: من نمیفهمم چرا بخش پاسخ نامه باز نمیشه ؟!
امکان نداره!نقل قول:
من خودم پارسال رتبم 5000 منطقه 1 شد... انتخاب اولم مهندسی شیمی تهران بود. قبول نشدم!
سلام دوستان^^
آخیش بلاخره انتخاب رشته مو کردم:5:
اه فکر کردم مالک اشتر قبول می شم اسمم رو میزنم میگه شما جزوشون نیستید
13600 اوردم ، با نرم افزار گزینه 2 انتخاب رشته کردم آورد شبانه دانشگاه زنجان(شهر خودم) مکانیک ،عمران، شیمی !!
مگه میشه ؟ م عمران و شیمیو میشه باور کرد اما مکانیک ....؟
سلام دوستان
8900 منطقه 1
مکانیک-صتایع-عمران-معماری-شیمی
تهران نمیشه(روزانه-شبانه-غیرانتفاعی-نصف شب-دم صبح :D)؟؟ شهرستان کجا؟؟
نوشته 9 صبح سهشنبه که چه جوری انتخاب کردی؟:31:نقل قول:
عمران-عمران قبول نمیشه ولی عمران نقشه خواجه نصیر قبول میشهنقل قول:
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
این قطعا یه سهمیه ای چیزی داشته مثلا هیات علمی....چون یکی از بچه های مدرسه ما با 1400 منطقه 1 مهندسی شیمی دانشگاه تهران رو زده بود ولی قبول نشد رفت پلیمر امیرکبیر!نقل قول:
مکانیک که نمیشه! ولی عمران یکی پارسال با 11000 (بومی) قبول شده بود...شیمی هم احتمالا بتونی!نقل قول:
کلا بیا زنجان پیش خودمون!!
به احتمال زیاد میام !نقل قول:
1- اول اینکه چه کسی گفته بیشترین شرکت کننده مال منطقه 3هست؟منطقه 2 بیشترین شرکت کننده رو داره . اینو میشه از نسبت رتبه کشوری به رتبه منطقه در هر سه منطقه متوجه شد. منطقه 3کمترین شرکت کننده رو داره.نقل قول:
مطلب دوم اینکه پذیرش در منطقه 3 سختتره دلیلشم نمیدونم
2- اگه منطقه شما معادل سازی بشه یعنی از منطقه 1 به 3 بره رتبه شما به احتمال زیاد حدود 1000 میشه(بین 1000 تا 1100)
3-خیر رتبه کشوری شما تغییری نمیکنه
گزینه 2 که فکر نکنم دقیق باشه من داداشم رتبه 575 شده براش رشته ای رو زده که 89 با رتبه ی 300 اوردن . دیگه نمی دونم البته یه جورایی شانس های درصد پایین رو هم می زنه برای 10 رشته رویایی که می خواید. کانون رو هم ندیدم .نقل قول:
احتمال قبولی دختربا 2900 منطقه بسیار سخته گفتنش. اگه پسر بود احتمالش وجود داشت ولی دختر...نقل قول:
جواب مارم بدید بچه ها! وژدانا زمان ما هر کی ازمون راهنمایی می خواست تا به غلط کردن نمینداختیمش ولش نمی کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3000 و خورده ای منطقه 2 انسانی (اصفهان) چی و کجا میاره؟ به عنوان یه نقطه شروع مثلا حقوق دانشگاه اصفهان (روزانه یا شبانه) را میاره؟ یا مدیریت مثلا...
آخرش یاد گرفتم چه شکلی عکس بگیرم ..... این کارنامه منه ....کاش عمران صنعتی اصفهان رو بیارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من نمي فهمم....وقتي ظرفيت واسه پسرها بالا رفته چه جوري بايد رتبه ها هم بالا بره؟؟؟ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟؟:question:
نه عزیز من...اون دانشگاه تهران نیست ..دانشکده فومن وابسته به دانشگاه تهرانه یا هم دانشکده رضوانشهر که پارسال پذیرش داشت واسه مهندسی شیمی و زیر نظر دانشگاه تهراننقل قول:
شدم 40 منطقه 3نقل قول:
توپروفایلم بگرد کارناممو پیدا می کنی
یه سوال دارم .... کسایی که از انتخاب رشته کانون استفاده کردن جواب بدن ..... به نظرتون به درد میخوره؟؟؟ میشه فقط سی دیش رو خرید؟؟؟ قیمت سی دیش چنده؟؟؟
سلام.
در رشته ی برق، توی بعضی از دانشگاه ها میشه رفت دو سال درس خوند، بعدش تعیین گرایش کرد. یعنی از همون اول مشخص نمیکنیم که میخوایم کدوم گرایش رو بخونیم.
حالا میخوام بدونم کدوم دانشگاه ها توی تهران این ویژگی رو دارن؟ خواجه نصیر این ویژگی رو داره؟؟؟
ممنون:20:
يه سوال مهم داشتم لطفا جواب بديد:
اونايي كه درصداشون كمتر از اوني بود كه حساب كرده بودن كد دفترچه هاشون چي بود؟؟؟
فقط درصداي عموميشون فرق مي كرد؟؟؟؟
[البته سوالم از رياضي ها بود]
خیلی خنده داره ! چون اینجا هیکی جواب تازه واردارو نمیده!؟ یه سوال واسه خواهر دوستم پرسیدم ممنون ازاینکه جوابشو گرفتم!
خوبه من درسم تموم شده و اینهمه دغدغه ی شما رو ندارم چون واقعا آدم دچار استرس می شه. بازم خیلی خوبه که بعضیا هستن که به دیگران راهنماییهای ارزشمندی می دن
بهر حال امیدوارم همتون موفق باشید دانشجویان آینده
چقدر پرته این انتخاب رشته ی گزینه ۲ .... من ۹۲۹ منطقه ۱ شدم میگه صنایع شریف و نرم افزار تهران و برق امیرکبیر قبولی !!!!!!
تخمین رتبه ی کانون چطوریه ؟ قابل اعتماد تره ؟
این جا کسی حاضره برا 3 ومین بار پشت کنکور بمونه
نقل قول:
میدونم دیر دارم جواب میدم. اما چون هم پارسال رتبه م همین حول و حوش بوده هم الان دارم کامپیوتر میخونم میگم. اگه شما یه دانشگاه خوب کامپیوتر بخونی اصلا از بازار کارش نترس. تازه بورسیه ش هم بهتره!
اما اگه رشته های بالاتره دانشگاه های پایینترو بزنین بعد فارق التحصیلی کارشناسی کارش تضمین شده تره.
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز!من امسال برای بار سوم کنکور دادم و امسال هم باید برم دانشگاه رتبم هم جوری شده که پیام نور قبولم!خواستم بدونم پیام نورراول از لحاظ فرهنگی چجوریه؟خیلی مهمه برای من!بعد از لحاظ علمی چجوریه؟میگن سخت میگیرن!دانشگاه پیام نور بد و مورد دار مثل ازاد رودهن داریم؟من که تهران هستم میتونم شهرستان رو بزنم؟ساعت تشکیل کلاساش تو هفته چجوریه؟با تشکر:11:
من پارسال استفاده کردم . سیستم انتخاب رشته اش به این صورته که میاد برای هر نفر 3دسته رشته جدا میکنه (نزدیک 150تارشته معرفی میکنه) دسته اول رشته هایی که خوش بینانه است/ دسته دوم منطقی/ دسته سوم کفنقل قول:
بخش اعظمی از رشته ها توی دسته دوم و سوم قرار میگیرن. ولی باید بگم که شما حتی روی رشته های خوش بینانه هم میتونین حساب باز کنین چون انتخاب رشته اش واسه اینکه بگن مو لا درزش نمیره کمی بد بینانه ست. (واسه اینکه شما حتما توی همون لیستی که دادن خودشون قبول شی بد بینانه انتخاب میکنن و رشته هایی که احتمالش هست شما قبول شی رو توی دسته خوش بینانه قرار میدن)
موافقم بات،گزینه دو قابل اعتماد نیسنقل قول:
دوست عزیز میخوای مچ بگیری؟ دقت کن خب... نگفتم انتخاب رشته ی اصلی که؟ گفتم انتخاب رشته ام رو :27:نقل قول:
سلام ، مجبورم سوالمو دوباره بپرسم :
لطفا در مورد رشته های کامپیوتر و فیزیک کوانتمی کاردانی و کارشناسی توضیح دهید.
و آیا گذراندن دو رشته ای که در بالا ذکر کردم ، در پیام نور و غیر انتفاعی سخت است ؟
من در مورد وضعیت آموزشی در دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی خبر ندارم ، کسانی که چنین رشته هایی رو در این دانشگاهها خوندن لطفا توضیح بدن که وضعیت آموزشی این دانشگاهها چطوره؟ و آیا استادان اونها خوب تدریس می کنند؟
کسی میدونه ظرفیت پزشکی دانشگاه ایران رو به تهران اضافه کردن یا شهید بهشتی یا هیچکدام و اینکه ایا با این عمل من با 536 منطقه 1 1_ پزشکی شهید بهشتی ورودی بهمن 2_پزشکی فردوسی ورودی مهر 3_پزشکی شیراز ورودی بهمن _ قبول مشیم . کدام. کسی میتونه بر اساس تغیرات 90 به من بگه . با تشکر
اگه پکیج کانونو بخوای 16000تومان که یک سی دی انتخاب رشته است با یه دفترچه ی معرفی رشته ها به اضافه ی رتبه های برتر کانون اگه مشاوره هم بخوای 14000تومان رو هم رفته میشه 30000 تومان!!!نقل قول:
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------
من پارسال رتبم 7000 منطقه دو شد انتخاب رشته نکردم !امسال 4000شدم هنوز نمی دونم انتخاب رشته کنم یا نه ؟؟نقل قول:
بچه ها انتخاب رشته فعال شد.