دوست عزیز پچ کفش خواستم نگفتم که خود پی اس رو برام بزنی!نقل قول:
من که ای دی اس ال دارم حالم گرفته شد!
Printable View
دوست عزیز پچ کفش خواستم نگفتم که خود پی اس رو برام بزنی!نقل قول:
من که ای دی اس ال دارم حالم گرفته شد!
میشه بگی گیم پلی چه تغییراتی کرده ؟نقل قول:
دوست عزیز توضیحات تو همون لینک داده شدهنقل قول:
تغییرات که از گرافیک و منو ها گرفته تا خود نحو بازی کردن همه یه تغییراتی میکنه
کلا به نظر من خیلی بهتر میشه
فقط یه چیزی اذیت میکنه اونم انگار راحت تر شدن بازی هست
مثلا من تو حالت تاپ پلیر که بازی میکردم مثل قبل نبود که خیلی سخت بشه گل زد یا خیلی راحت گل بخوری
خیلی راحت میشه گل بزنی و بسته نگه داشتن دروازه هم انقدر سخت نیست
خوب قبل از نصب این پچ برای گل زدن دهن سرویس میشد و همین طور گل نخوردن ولی با نصب این پچ انگار کار راحت تر میشه
نمیدونم حالا شاید من خیلی خوب بازی میکنم:31:
من این پچو نصب کردم ولی موقع اجرا این خطا رو میده باید چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ن یه سوالی دارم این پچها واسه xbox هم هست ؟؟؟
اگه هست چجوری باید نصب کرد
ممنون
دوستان پچ جدید یورو 2012 رو کسی نصب کرده؟ارزش دانلود کردن رو داره؟
من نصب کردم . بدک نیست :31: تصاویر پشت منو فیلم واقعی شده و شکل منو ها عوض شده . توی بازی هم اسکور بورد عین اسکوربورد مسابقات شده . ورزشگاه ها هم یه کم رنگی با طرح و عکس های یورو شدند :31:نقل قول:
من این پچ euro2012دنلود کردم 644مگابایت بود ولی بعد نصب هیچ تغییری ایجاد نشد نه در پشت منو نه در شکل منو ها توی توضیحات درباره نصبش نوشته پچ ورژن 3.4نصب بشه که یک گیگ حجمشه بقیه دوستان هم همین مشکل دارن؟:41:
باید اول 3.4 رو نصب کنید و بعد این رو نصب کنید . تنهایی جواب نمیدهنقل قول:
سلام
من پچ PESEdit EURO 2012 Add-on 1.0 رو ریختم ولی لوگی تیمها تمام به هم ریخت و برگشت به قدیم!!!
ولی شکل منوها و فیلم بازی جدید شد.
مشکل از کجاست؟
چرا تو بازی pes2012وقتی تیم حریف ضربه ایستگاهی میگیره یک بازیکن تیم خودمون سر یک تیر میکاریم تا اگه توپ سمتش رفت عکس العمل نشون بده و جلوی گل شدن توپ بگیره مثل ماست همونجا میمونه تا توپ بره توی دروازه:9:
ببخشید بهش میگم بگیره از دفعه ی بعد!:)نقل قول:
آخه حرفا میزنی ها
توی pes2010اینجوری نبود وقتی یک بازیکن سر یک تیر میکاشتم اگه توپ به همون سمتی که بود میرفت توپ با سر برمیگردوند وگر نه سوال نمیپرسیدم اینجا که گفتم شاید راه حلی داشته باشه:23:نقل قول:
s@l@mشما بهتره برای گل نخوردن در ضربه ازاد کلید شوت رو نگه داری تا دفاع همه حالت پرش رو انجام بدن. بعد وقتی توپ از دفاع رد شد شوت رو چند بار بزنید تادروازه بان عکس العمل نشون بده.....
برای ضربه آزاد بهترین روش اینه که دکمه ال1 با شوک رو بزنید تا شماره بیاد سر دروازه بان بعد دروازه بان رو بیارید وسط دروازه بعد دوباره شماره رو از سرش بردارید . اگر هم دروازه بان حرکت نکرد که بیاد وسط دروازه شماره رو از سرش بردارید تا همونجا بمونه . توی مواقعی که نمیشه دروازه بان رو حرکت داد احتمال خیلی زیاد ضربه کامپیوتر میره بیرون .
البته دقیق یادم نیست براش شماره اومدن روی دروازه بان باید چیکار کرد ولی فکر کنم همون دو تا دکمه بود .
موقعی که توپ میاد سمتش شما باید دکمه ی شوت یا پاس کوتاه را بزنید تا توپو دفع کنهنقل قول:
از دوستان کسی میدونه برا مسابقات pesبا کیبورد تو اصفهان کجا باید رفت؟؟؟
باتشکر
اقا چرا این کریستین رونالدو با مسی را نمیشه خرید در مستر لیگ چه باید کرد هر چی پیشنهاد میدم رد میکنه ؟؟؟؟
دوستان من پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم. صورت خیلی از بازیکن ها وارد نشده و پوستشون خاکستریه (یعنی بدون چهره هستند) چطور درستش کنم؟
مرسی
سلام.
دوستانی که پچ استفاده میکنن ، به نظرتون پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل تر و بهتره یا پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
بچه ها من می خوام تیمهای کلاسیک رو با اسامی درست داشته باشم چیکار کنم؟
سلام بچه ها یه سوال
چطور میشه تو حین بازی دستور بدی تیم به دفاع یا حمله بره. قبلنا مثلا توی ساکرهای قدیمی تر l2 رو که میگرفتی بعد اگر R2 میزدی یه 4 تا ایکون بقل نقشه بودن که آبی میشدن و تیم سری برمیگشت عقب. و وقتی که L2 میگرفتی و R1 میزدی اون 4 تا ایکونه میرفت رو قرمز و تیم جلو میکشید
.لی تو ساکر 12 بلد نیستم
اگه متوجه نشدید بگید تا عکس بزارم
دوست عزیز خودت که جواب خودتو دادی!نقل قول:
سلام
من این پچ آخریه pesedit رو داشتم نصب میکردم رو 30-40 درصد این ارور رو داد...
مشکلش چیه؟؟؟
بچه ها من یه مستر لیگ بردم تو لیگ آلمان فصل اول که تموم شد تیم های دسته دوم انگلیس اومدن بالا! رفتم با PES selector لیگ دسته دوم رو به دسته دوم آلمان تغییر دادم ولی تو مستر لیگ من همون تیم های انگلیسی هستن. راهی هست که بشه اینو درستش کرد و تیم های آلمانی رو جایگزین اینا کرد؟
یعنی منظورت اینه با همون روش میشه اینکارو کرد؟؟نقل قول:
ولی من هرچی میزنم هیچ تغییری نمیکنه
اگه کسی دیگه میدونه جوابمو بده
نقل قول:
سلام بچه ها یه سوال
چطور میشه تو حین بازی دستور بدی تیم به دفاع یا حمله بره. قبلنا مثلا توی ساکرهای قدیمی تر l2 رو که میگرفتی بعد اگر R2 میزدی یه 4 تا ایکون بقل نقشه بودن که آبی میشدن و تیم سری برمیگشت عقب. و وقتی که L2 میگرفتی و R1 میزدی اون 4 تا ایکونه میرفت رو قرمز و تیم جلو میکشید
.لی تو ساکر 12 بلد نیستم
اگه متوجه نشدید بگید تا عکس بزارم
سلام
دوتا سوال
اول اینکه وقتیکه صحنه آهسته گل را نشون میده / چطوری میشه عقب و جلو کرد صحنرو / من که هرکاری کردم نشد
دوم : من یکی دوتا فایل گرفتم که برای واضح تر کردن صفحه حین بازی بود - توی شاخه pes کپی کردم ولی مشکلش اینه که وقتی میری توی بازی صفحه خیلی نورانی و نورش زیاد و چشمو میزنه / بعداز یخورده بازی درست میشه
ولی دوباره بعداز گل زدن یا زدن استپ و نگهداشتن بازی دوباره همینجور میشه
ممنون میشم از راهنماییتون
باید پچ نصب کنینقل قول:
نقل قول:
دوستان منم خیلی دنبال یه فایلم که بدون نصب این پچهای غیر رسمی بازیکنای کلاسیک تماما درست بشه اسمشون مثل این:
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه:40:
دوستان تو بخش مستر لیگ نمیشه یه کاری کرد که با بازیکنای خود تیمی که انتخاب میکنیم بازی کنیم؟
این بازیکنایی که بازی میده خیلی چرتن!
باید قابلیتشو توی منوی اصلی بازی خریداری کنی . از طریق extra contentنقل قول:
واقعا خیلی مسخره است که کونامی برای اینکه سختی بازی مقابل کامپیوتر رو ببره بالا، به جای اینکه یه کاری کنه خوب بازی کنند، یه کاری کرده بازیکنهای حریف بدون هیچ زحمتی از کنار مدافع هات رد شن و دقت شوت هاشون هم تا آخر بالاست. ضربه آزاد هم که هیچی. هر تکل هم حداقل یه کارت زرد داره، یعنی اصلا تکل بدون کارت که معنا نداره تو این بازی:41:
سلام
ترفندهای pes 2012؟
بدترین فوتبال تاریخ
آموزش دفاع در PES 2012:
لینک:
حجم فایل:
8,243 KB
آموزش زدن ضربه ایستگاهی در فواصل مختلف در PES 2012:
لینک:
کد:http://s1.picofile.com/file/7428788709/PES_2012_Free_Kick_Tutorial.flv.html
حجم فایل:
25,910 KB
این آموزش کاشته زنی خیلی کمک کرد ..دمت گرم...از یه جاهایی گل زدم که خودم عمرا" فکر نمیکردم!!! با روبن و شواینی:5:
آموزش زدن پنالتی در PES 2012:
لینک:
حجم فایل:
11,249 KB
:FIFA 12 vs PES 12 Head to Head - Faces
لینک:
کد:http://s3.picofile.com/file/7429449030/FIFA_12_vs_PES_12_Head_to_Head_Faces_2.flv.html
حجم:کد:http://s3.picofile.com/file/7429467846/FIFA_12_vs_PES_12_Head_to_Head_Faces_3.flv.html
5,643 KB
5,650 KB
شادی های جالب پس از گل CR7 در PES 2012:
لینک:
حجم:کد:http://s1.picofile.com/file/7429464080/Ai_se_eu_te_pego_CR7_PES2012_fun_.flv.html
9,970 KB