ایول سال دیگه دوبار دوبار حاله سپاهانیا رو میگیریم
Printable View
ایول سال دیگه دوبار دوبار حاله سپاهانیا رو میگیریم
اینو هستم>>.....نقل قول:
بچاره استیل اذین سپاهان نوین رو دست کم گرفته بودن. استیل اذین و پیام سر این که با سپاهان نوین بیفتن دعوا داشتن.حالا من کلی حال میکنم این پیام مشهد بیاد لیگ برتر حال این پروین دوباره گرفته میشه.
گریه کنید به حال استیل اذین که سپاهان نوین را دسته کم گرفتند.
سپاهان با بازیکن هایی که کسی نمیشناخت اومد و ترکوند.
محمد پروین رو وقتی گل زد چکار کرد. اخی . سپاهان همیشه حرفه ای کار میکنه.
نه از استیل آذین خوشم میاد نه از سپاهان و ساکت.
سال دیگه سر کمیته انضباطی خیلی شلوغه آخه ساکت 2تا تیم داره و هر هفته 2 تا شکایت میبره کمیته انضباطی.
زاستی بازیهای پیروزی-سپاهان قرار بود بدون تماشاچی باشه ولی با اومدن سپاهان نوین رشته های کمیته انضباطی پنیه شد.ببینیم امسال قراره چند نفر کور و کر و ... بشند.
تو بعضی کشورها قانونی هست که یک تیم نمیتونه 2 تا نماینده تو یک لیگ داشته باشه.مثلا رئال مادرید ب نمیتونه تو لالیگا بازی کنه و یک دسته پایین تره.
تو ایران از این خبرها نیست
ايول ! ديروز قيافه تموم اين تهراني خيلي باحال شده بود ! از خياباني تا .... همشون :دي :دي
از سپاهان هر چند تا ميخواد باشه ولي از پرسپوليس يه تيم باشه بسه ...
راستي يك موضوعي هست كه حتما بخونيد ، البته تا به حال جايي چيزي گفته نشده :
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2486495&postcount=106
یه چیزی بگو که خندمون نگیره:16::21:نقل قول:
داداش اگه می خواستین کاری کنین فصل قبل باید می کردید
تیمی که قهرمان شد پرسپولیس بود
فصل بعد میبینیوتون:4:
سلام به نظر شما فردا ايران چه نتيجه اي مقابل امارات ميگيره اگه نظر منو بخوايد ميگم ايران ميبازه اما اميدوارم اينجوري نشه اما چه ميشه كرد چون به اين تيم اصلا نميشه اميدي داشت ..................
سپاهان نوين يه تيم جدا از سپاهانه با مديران مربيان و بازيكنان جدا از سپاهان كه نبايد اونو با تيم دوم سپاهان اشتباه گرفتنقل قول:
خودمونيما اين سپاهان نوين چه كرد با بچه پرسپوليس چه طوفاني به راه انداخت كه اين پرسپوليسيها مثل اين داداش اينطوري گريه ميكنند و دري وري ميگن قيافه فردوسي پور حالا ديدنيه همينطور قيافه حاج رضايي كه مثلا كارشناس فوتباله و سخن از برتري استيل آذين به ميان آورد اما بدجوري حالش گرفته شد همينجور قيافه پروين كه هرو از بر تشخيص نميده اميدوارم سپاهان نوين موفق باشه هر چند كه فدراسيون و داوران فصل آينده جلوي اين تيم دست انداز و سنگ وكلوخ ميزارن همون كاري كه با سپاهان كردند.نقل قول:
اول که این استیل آذین بچه پرسپولیس نیست و نبودهنقل قول:
دوما تیم نونهالان پرسپولیس هر دو تیم سپاهان رو حریفه
سوما اون شماهایید که دارید برای قهرمانی پرسپولیس گریه می کنید
پس فعلا ...
الان پرسپولیسیا دارن میپکن پس بهتره دوستان عزیز سپاهانی باهاشون بحث نکنند.
چون بحث کردن اخر عاقبت نداره .
تا دیروز همشون میگفتن یه سپاهان دیگه با یه پرسپولیس دیگه بازی داره. حالا میگن استیل اذین هیچ ربطی به پرسپولیس نداره.
من چقدر از فرزاد مجیدی متنفر شده. تا استیل اذین نیومد بالا داره تلاش میکنه دوباره بیاد استقلال.
مراتب تنفر ما رو هم به ايشون اضافه كنيدنقل قول:
چشم من ديگه بحث نميكنم بزار بتركن پرسپولسييها
روز چهارشنبه گذشته روزنامه الاتحاد امارات گفتگویی از برونو متسو « مربی فرانسوی تیم ملی فوتبال امارات » علیه علی دائی « مربی تیم ملی فوتبال کشورمان » چاپ نمود.
در خبر این روزنامه به نقل از متسو پس از اشاره به اظهارات علی دایی پیش از بازی ایران و امارات در تهران مبنی بر پیروزی قطعی ایران بر امارات ، آمده است :
اظهارات علی دائی ثابت نمود که او مربی کوچکی است و هنوز در اول راه مربی گری اش به سر می برد چرا که اظهار نظرات ، نتیجه بازی را از قبل مشخص نمی کند و هیچ پیروزی ای برای هیچ تیمی نمی آورد بنابراین او مربی ای است که فاقد تجربه است. چرا که نمی شود شرایط مسابقه را پیش بینی کرد کما این که نمی توان فشارهای وارده که برای کسب پیروزی به وجود می آید را بجای بازی بازیکنان پیش بینی کرد زیرا واقعیت میدان مسابقه به طور کامل متفاوت از آن چیزی است که در بیرون جریان دارد .
متسو روز بعد از انتشار این مصاحبه اعلام نمود که هرگز نگفته است علی دائی مربی کوچکی است بلکه گفته است که او تجربه لازم را ندارد .
این در حالی است که علی دایی پیش از مسابقه تیم ملی فوتبال کشورمان بارها در مصاحبه هایش تاکید نموده بود که امارات را در تهران با اختلاف دو گل شکست خواهد داد اما جریان مسابقه خلاف گفته های علی دائی را ثابت نمود .
اکنون تیم ملی کشورمان در آستانه بازی با تیم ملی فوتبال امارات با کسب سه نتیجه مساوی در سه بازی گذشته ، بیش از پیش بر حساسیت بازی با امارات در شهر العین امارات افزوده است چرا که بدون کسب نتیجه برد در امارات ، تیم ملی کشورمان در آستانه حذف قرار خواهد گرفت . این در حالی است که بر اساس اظهارات مربیان و بازیکنان امارات ، این تیم در تلاش خواهد بود تا با برد زمین مسابقه را ترک کند . از سویی دیگر مربیان و بازیکنان تیم ملی کشورمان معتقدند همین نگاه تیم ملی امارات می تواند راه برای حملات و برد ایران باز کند .
امارات در تهران با یک بازی بسته و کاملا دفاعی و با نیم نگاه به ضد حمله ، دروازه خود را بسته نگاه داشت اما باید دید آیا خواهد توانست در امارات به اولین برد سه امتیازی خود دست یابد ؟ بدون شک این بازی تیم ملی ایران یکی از مهم ترین و سرنوشت ساز ترین رویدادهای ورزشی علی دائی به شمار خواهد رفت . مربی تیم ملی کشورمان با هدایت درست و منطقی بازیکنان در العین و با کسب پیروزی می تواند بر همه نگاه های منفی به کادر مربی گری تیم ملی خط بطلانی بکشد .
منبع :تابناک
متسو: نگفتم دايی مربی کوچکی است!!
من گفتم دایی اصلا مربی نیست :31:
اگه راست میگه بیان دوتایی بقل هم وایسن ببینیم کی کوچیکتره :دی
آخه کجای دنیا یه تیم 2 تیم تو لیگ داره!!! همینه فوتبال ما پیشرفت نمیکنه
استیل آذین با اومدنش میتونست یه تکونی به فوتبال ما بده چون هم سرمایشو داشت هم امکاناتشو
حالا اصفهان 3 تا تیم داره یه زمین درست حسابی هم نداره !!!!
حالا بازی ساعت چند هست؟
========
edit : خودم فهمیدم ..ساعت 30/20
دايي هم اداي فيروز كريمي روداره در مياره :دي
هر تیمی که حرفه ای تر و بهتر بازی کرد اومد بالا حالا شما هی بگی استیل اذین فلان بود چی بود چی میشد>.................................اینا همه مزه می باشد.
میتونست ببره بیاد بالا. اکی.
ایران می باخت تا دهن این علی آبادی و سعیدلو و دورو بری هاش کش میومد خوب میشد.
هر چی بشه نمی بره .....
سلام
خدا کنه ببازه خدائیش حال می کنم
اون روزی که قرار بود سرمربی انتخاب بشه گفتم اگر قطبی نشد لااقل قلعه نوعی می شه ولی وقتی فهمیدم دایی شده شوکه شدم و تا تونستم فحش دادم والا کریمی هم حق داره این بی پدر چه می دونه سرمربی یعنی چی!! هنوز دهنش بو شیر می ده لقمه گنده تر از دهنش برداشته
ترسم از اینه که نریم جام جهانی و بگن دایی می تونه 8 سال دیگه ما رو ببره و بزارن سرمربی باشه
حالم ازش بهم می خوره
حیف واقعآ حیف!!!
در چه گروهی داریم حذف میشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من یادمه اینجا پست داده بودم و گفته بودم که بهترین تحلیلی هست که در مورد دایی شنیدم ..حالا نیست؟؟
آریا خان لطف کن شخصیتتو نشون نده با این حرفا.
واقعا برای مسئولای فدراسیون متاسفم که میخوان با خراب کردن دایی خودشونو پشت سرش قایم کنن.
دمش گرم فریدون عجب گلی زد هر چند یکم مشکوک میزد
ایران 1 بر 0 مقابل امارات به پیروزی رسید.
خودشون رو کشتن تا ببرن!
تبریک میگم پیروزی شیرینی بود
بنده هم تبريك ميگم... جاي شكرش باقي كه برديم......
درسته که دهنشون سرویس شد تا بردن ولی خب روی این عربا کم شدش.
يه برد خفيف چه فايده حتي اگه جام جهاني هم بريم با اين تيم زود حذف ميشيم
چيزي كه من حال كردم اين بود كه دهن متسو بسته شد.
آقا لحظه آخر اون ضربه سر رو دیدید به کی خورد هادی عقیلی ؟
نزدیک بود ثانیه آخر مساوی شیم
تیم خیلی ضعیف شده این جوری قیده جام رو باید زد
کاملا درسته.تیم خیلی ضعیفه...احتمال نرفتن به جام جهانی خیلی بالاست!
تیم ملی فوتبال ایران موفق شد در چهارمین بازی خود در مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی 2010، اولین پیروزی خود را به دست آورد و به صدر جدول صعود کند. ایران در خانه امارات با نتیجه یک بر صفر پیروز شد.
به گزارش خبرنگار آفتاب، تک گل تیم ایران را «فریدون زندی» در دقیقه 10 به ثمر رساند. زندی روی پاس عالی «محسن خلیلی» از تله آفساید گریخت و با ضربه ای فنی و روی پا، دروازه امارات را باز کرد.
در ادامه تیم امارات دست به حملات گسترده زد اما با درخشش خط دفاعی ایران و «سید مهدی رحمتی»، دروازه بان تیم این حملات بی ثمر ماند. ایران هم بارها روی ضد حملات خطرساز شد، هر چند که زندی، «غلامرضا رضایی» و «محسن خلیلی» موفق نشدند دروازه حریف را برای بارهای بعدی باز کنند.
ایران با این پیروزی شش امتیازی شد و دست کم برای یک شب صدرنشین گروه خود خواهد بود. بعد از ایران، تیم های سوریه، امارات و کویت با 5، 5 و 1 امتیاز قرار دارند. تیم های سوریه و کویت فردا شب دیگر دیدار روز چهارم را انجام خواهند داد.
منبع:آفتاب نیوز
دوست عزیز این جور بهشون نگاه نکن .... خود دایی لابی کرده بود ......... رئیس سایپا رئیس بسیج دانشگاه شریف بوده بقیش رو هم خودتون دیگه حدس بزنید چون اگه بگم بنیده خواهم شد و دیگر هیچ!نقل قول:
من نمی دونم کی گفتم استیل تیم دو پرسپولیسه؟؟!!
بعدشم من از هیچ کدوم از بازیکنای استیل خوشم نمیاد
چونکه همشون تموم شده هستند به غیر یک سری
و در آخر من تنها از علی پروین به عنوان یکی از اسطوره های فوتبال ایران و پرسپولیس خوشم میاد
و اگر من را میدید متوجه میشدید که من کاملا ریلکس هستم و خبری از پکیدن نیست
ولی فصل بعدتون را می بینیم سپاهانی ها
فعلا
حضور سپاهان نوین در لیگ برتر مغایر اساسنامه است/ فروش امتیاز ممنوع
کارشناس مسائل حقوقی ورزش گفت: طبق بند 5 ماده 20 اساسنامه فدراسیون فوتبال و تایید فیفا هیچ یک از اشخاص حقیقی و حقوقی نمی توانند همزمان کنترل بیش از یک باشگاه را برعهده داشته باشند.
هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: مصاحبه هایی که بعد از صعود تیم فوتبال سپاهان نوین به لیگ برتر از سوی آقای محمدرضا ساکت و حسین چرخابی مبنی بر حفظ تیم سپاهان نوین در لیگ برتر، صورت گرفت ناشیانه و غیر کارشناسی است.
نصیرزاده ادامه داد: این نوع مصاحبه ها با توجه به قید و بندهای قانونی که به صورت محکم مقابل آنها وجود دارد، مصداق چوب در لانه زنبور کردن است چرا که به استناد بند 5 ماده 20 اساسنامه فدراسیون فوتبال مصوب هیئت وزیران و همینطور بر اساس مفاد اساسنامه فیفا که 207 کشور جهان ملزم به رعایت آن هستند هیچ یک از اشخاص حقیقی و حقوقی نمی توانند همزمان کنترل بیش از یک باشگاه را برعهده داشته باشند، در غیر اینصورت تمامیت یک مسابقه و یا مسابقات را زیر سئوال خواهد برد.
این کارشناس مسائل حقوقی ورزش ادامه داد: به عقیده فدراسیون جهانی فوتبال اگر افراد کنترل بیش از یک تیم را برعهده داشته باشند و آنها در یک رده حضور داشته باشند احتمال تبانی وجود دارد و می توانند جدول مسابقات را به میل خودشان تحت تاثیر قرار دهند.
نصیرزاده در ادامه با تاکید بر اینکه احتمال کشیدن این موضوع به فیفا و ایجاد مشکلات بعدی وجود دارد خاطر نشان کرد: با این شرایط صحبت های مدیرعامل باشگاه سپاهان و سرمربی تیم فوتبال سپاهان نوین غیرمسئولانه است و با توجه به حساسیت های فیفا در تضاد آشکار با اساسنامه فدراسیون فوتبال است.
وی درپاسخ به این سوال که آیا احتمال واگذاری امتیازتیم فوتبال سپاهان نوین وجود دارد گفت: در کنگره اخیر فیفا واگذاری امتیازات تیم های لیگ برتر توسط فدراسیون جهانی فوتبال ممنوع ابلاغ شده است.
منبع:
خبرگذاری مهر.