این یکی رو نگاه کن ! نتوسنته بازیکن جذب کنه داره منتشو سر ما میذاره ! به قول حاجی همه چی فقط پول نیست سردار جان . نتونستی یکیو بگیری بگو نتونستم نگو کنار میکشیم !نقل قول:
Printable View
این یکی رو نگاه کن ! نتوسنته بازیکن جذب کنه داره منتشو سر ما میذاره ! به قول حاجی همه چی فقط پول نیست سردار جان . نتونستی یکیو بگیری بگو نتونستم نگو کنار میکشیم !نقل قول:
عزیز مبعلی که شما می گی می تونه نیمکت بشینه یا همون ساموئلی که می گی می تونه نیمکت بشه ولی فرهاد و انصاری فرد چی ؟ به نظرت کدوم نیمکت بشینن ؟ اصلآ می دونی یکی از دلایلی که فصل قبل انصاری فرد نیومد استقلال چی بود ؟ بودن فرهاد مجیدی مثال هایی که زدی رو اصول نیستنقل قول:
در ضمن خود جباری هم بعد اون چاغو کشی که تو تمرین استقلال شد اعتراض کرده و خودش اعلام کرده که اگر وضعیت تیم اینجوری باشه باز اون مصاحبه های جنگجالی هم خواهیم داشت
خدا رو شکر به احتمال زیاد انصاری فرد می ره پرسپولیس . کلآ انصاریفرد بازیکن علی دایی هست و اصلآ به شخصیت تیمی استقلال نمی خوره هر چند بازیکن خوبی هم باشه . مثل اینکه یه بی ام و ایکس 6 هم پرسپولیس بهش داده و امروز فردا هست که با پرسپولیس ثبت کنه .
در ضمن اینم بگم که تیم هایی که ژنرال توش بوده جنگجالی ترین تیم های لیگ بودن . پس فکر کردی برای چی ژنرال با اکثر بازیکنا مشکل داره ؟ باید این چیزا رو مد نظر داشته باشیم
به امید اینکه زنرال بتونه با استقلال موفقیت های زیادی کسب کنه و بعد از چند سال باز دستمون به کپ های بزرگ برسه
بزارین فصل شروع شه دو تا برد بیاره این قلعه نوعی ببینین تمام اون کسایی که مخالفشن اگه کیف نکردن.انصاری فر بهترین بازیکن برای استقلال می تونه باشه من یه چیزایی ازش می دونم که شما ها نمی دونین (نگین این دلاله ها:31:)ولی اونقدر بازیکن حرفه ای هست که توی اروپا هم بتونه مطرح بشه مثل بازیکنای ایرانی عمل نمی کنه.نقل قول:
خلعتبری هم که داره می ره پرسپولیس به سلامتی!!!!!!!!!!!!!1یادتونه غلامرضا رضایی رو گرفته بودن چه می سوختیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش که اومد پرسپولیس خراب کرد ما کیف کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا هم همون بحث هست خلعتبری بره دقیقا می شه یکی مثل غلامرضا.
مثل اولادی که پارسال توی ملوان عالی بود ولی امسال........................................ ..
من که از طرفدارای تیر قلعه نوعی هستم و همیشه نتیجه هاش عالی بوده و امسال هم ایمان دارم استقلال رو به جایی می رسونه .نقل قول:
ولی استقلال توانایی بالایی داره و بدون انصاری فرد هم می تونه نتیجه بگیره .
اره کلآ بازیکنای مطرح میرن پرسپولیس دست و پا شکسته بر می گردن . امیدوارم حداقل انصاری فرد این کار رو نکنه
به گفته مسئولین روزنامه استقلال جوان
بچه ها از فردا CD فصل قبل استقلال میاد تو بازار.بچه ها همتون شرایط تیمو میدونید من میخواستم ازتون بخوام به هرکی میدونید خبر بدید که بریم نفری یکیشو بخریم تا یه پولی جمع بشه واسه باشگاه که اینقدر ب پولی نکشن. ما عاشق استقلالیم و این کوچکترین کمکیه که میشه به تیممون کرد. پس هر استقلالی از فردا 1 سی دی آبی تر از دریا میخره. مرسی دوستان آبی
اختصاصی سایت گل / فرهاد مجیدی : استقلال خانه من است اما از این خانه کسی با من تماس نگرفته ! / دیگر در قطر نمی مانم / مطمئنم با کی روش به جام جهانی می رویم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالیکه هواداران استقلال بیش از هر زمان دیگری منتظر بازگشت مجیدی به استقلال هستند ، مرد شماره ۷ آبی پوشان در مصاحبه اختصاصی با سایت گل درباره این موضوع توضیح می دهد . معمای بازگشت مجیدی با استقلال زمانی پیچیده می شود که هر دو طرف خود را برای ادامه همکاری علاقمند نشان می دهند اما هنوز اتفاقی رخ نداده است !
در رسانه های ایرانی و خاورمیانه اخباری به گوش می رسد که شما چند پیشنهاد خوب خارجی داری ؟
بله ، من سه پیشنهاد از قطر و امارت دارم . یک باشگاه قطری و دو باشگاه اماراتی . البته پیشنهاد باشگاه قطری را رد کردم . چون دوست ندارم دیگر در قطر زندگی کنم
شنیده ایم یکی از باشگاههای چین هم به شما پیشنها داده ؟
حدود یک ماه قبل مذاکراتی انجام شد . لیگ چین در آن زمان در آستانه نیم فصل قرار داشت . پیشنهاد آن باشگاه چینی خوب بود . آنها خواستار یک قرارداد ۱۸ ماهه بودند که با شرایط من متفاوت بود . تاریخ لیگ در شرق آسیا با غرب تفاوت دارد و من به دلایل شخصی این پیشنهاد را نپذیرفتم .
وقتی شما هنوز هیچکدام از پیشنهادها را نپذیرفتید این ذهنیت بوجود می آید که می خواهید به استقلال برگردید ؟
من با استقلال قرارداد دارم و به صورت قرضی به قطر رفتم .
امروز فتح الله زاده گفته است که استقلال خانه فرهاد است و او همیشه می تواند به اینجا برگردد !
بله ، استقلال خانه من است اما از این خانه کسی با من تماس نگرفته است !
از طرف هیئت مدیره باشگاه چطور ؟ گویا رسولی نژاد با شما تماس گرفته ؟
یک ماه قبل آقای رسولی نژاد با من تماس گرفتند و من به ایشان گفتم که هر کمکی از دستم بر بیاید برای استقلال انجام می دهم
در این یک ماهه تغییرات زیادی در استقلال رخ داده و سرمربی این تیم تغییر کرده است !
در استقلال همیشه تغییرات وجود داشته اما چیزی که تغییر نمی کند علاقه ، معرفت و عشق هواداران به این تیم است . من از صمیم قلبم استقلال را دوست دارم و سعی کردم همیشه از حاشیه ها دور باشم و کمتر حرف بزنم و بیشتر عمل کنم .
درباره تیم ملی و تساوی مقابل قطر چه نظری دارید ؟
کارلوس کی روش مربی بزرگی است و از اعتماد کردن به او ضرر نمی کنیم . هواداران بدانند که اودر شرایط سخت تر از این هم به فوتبال ما کمک می کند و من مطمئنم که با کی روش به جام جهانی می رویم
خب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
کسایی که دوست داشتن کریم نیاد:با یه bmw x6 هوش از سرش پروندن یعنی:خ.......ش کردن:31:)فرستادنش پرسپولیس.واقعا متاسفم براش:41:ایشالله که بدترین سال رو داشته باشه.
به هر حال........................خداکنه استقلالیا خلعتبری رو بگیرن ولی خیلی خیلی بعید به نظر می رسه:13:به امید اینکه امسال دوباره کاپیتان برگرده و تعداد گل هاش توی دربی رو به عدد 5 برسونه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال موندن آندو می تونه بهترین کار توی نقل وانتقالات باشه.ولی خدا کنه لااقل یه ستاره بگیره استقلال .
خوب یک خبر خوب: انصاری فرد پرسپولیسی شد :12:
واقعا خوشحالم از آبی نشدن این بازیکن.بازیکنی که حتی تو شرایط سخت نمیتونه خوب استپ کنه.
به هر حال حول این بازیکن فقط تبلیغات بوده, خدا میدونه دلال چقدر از بازیکن سود برده.
قلعه نویی میتونه بهترین بازی ها رو از همین مهاجمانی که داریم بگیره. میداوودی,برهانی و اکبرپور
بازیکنایی هستن که هر تیمی آرزوی داشتنشونو داره. از بعدر فنی قلعه نویی نمیتونه مشکله حادی با خط حمله نداره.
البته یه وقت فکر نکنید موضع من در برابر قلعه نویی عوض شده, قبلا هم گفتم از بعد فنی مربی قابل قبولیه. من با اخلاقش
مشکل دارم.
به هر حال انتقالی که با BMW X6 جوش بخوره, اونم برای کسی که اصلا لیاقتش رو نداره, فکر نمیکنم آخر خوشی داشته باشه.
ضمن تشکر از آقا آرش و تایید نظرش در مورد انصاریفردنقل قول:
پ.ن:من نمی دونم این طرف زمین فوتبال رو با چی اشتباه گرفته؟؟؟؟؟از یه طرف می گن پرپولیس رفته توی واردات ماشین 25 میلیارد سود کرده ولی مطمئن باشید و شک نکنید یک نهاد یا یک فرد پشت سر این آقا داره می چرخه.................ولی واقعا متاسفم که یه فرد غیر فوتبالی اینطوری داره عمل می کنه.تا دو سال پیش نمی دونست فوتبالچی هست ولی.................
ولی امسال یادشون رفته که 5 تا تیم می افته پرسپولیس هم نباید دوباره 12هم بشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
خواهشا دوستان استقلالی در مورد تیم خودشون نظر بدن
هر مدیری برای ساختن تیم مورد علاقش و خرید بازیکنای خوب تلاش میکنه
مثل فتح الله زاده که سال پیش کلی بازیکن با چکهایی خرید که هنوز مشخص نشده مال چه کسی بودن
فصل پیش بانک تات و بازار مبل ایران پشت سر حاجی بودن امثال تجارت واردات ماشین پشت سر پرسپولیس
جدای از اینها من نگرانی بعضی از دوستان استقلالی رو از خریدهای پرسپولیس درک نمیکنم
شاید دوستان استقلالی دوست دارن مثل چند سال اخیر با تیمی بازی کنن که پر از بازیکنای متوسطه و خط حمله قدرتمندشون با دفاعی رو برو بشه که آقا زمانی رو در دفاع راست ببینه و شکوری رو در دفاع چپ
به نظر من هم استقلالیها یکی دو فصل شیرین رو در برخورد با امثال شیث و نورمحمدی ممدوتال سپری کردن و این کمی بدعادتشون کرده
اما به نظر من این اصلا خوب نیست که به ضعیف بودن حریف سنتی عادت کنید
گاهی یاد جمله مایلی کهن میفتم که میگفت اینا دوست دارن یه تیم دست و پا بسته رو بندازی جلوشون 6 تا 6 تا بهش گل بزنن
به نظر من استقلال نیازی به خرید آنچنانی نداره چون بهترین خریدها رو فصل پیش و در حالی که هیچ کس بهش اعتراضی نکرد انجام داد
ولی داستان پرسپولیس بعد از حضور حدود نیم دهه بازیکنای متوسط کاملا با استقلال فرق داره
و من امیدوارم رویانیان به این دوران سیاه پایان بده
هر چند از خرید کسی مثل انصاریفرد خوشحال نمیشم اما سایر بازیکنایی که خریده رو صد در صد قبول دارم
من فکر می کنم انصاری فرد علاوه بر بازارگرمی کمی هم دودل هست.اگه بره استقلال و مجیدی هم بر گرده برهانی و میداوودی هم هستند معلوم نیست فیکس بشه اگه بره پرسپولیس مطمئناً پرسپولیس با تک مهاجم بازی می کنه و زاید با اون سابقه خوبش نیمکت نشین نمیشه
این موارد به نظر من کریم رو تو شک هم انداخته و شایدم در سایپا بمونه
قبول دارم که که استقلال خیلی خوب بسته شده و مثل نظر خداداد عزیزی هم استقلال فصل پیش تا سه سال فاتح فصل نقل وانتقالات هست ولی به نظر شما با تمام اینا شما دوست ندارین که یه ستاره نامدار تیمتون بخره؟؟؟؟؟؟
به نظرم اگر بتونیم بازیکنای فصل گذشته رو حفظ کنیم ( رحمتی ، حیدری ، اندو ، زندی ) با خریدایی که کردیم تیمی پر مهره تر از سال پیش خواهیم داشت . هر چند از خرید بازیکنانی مثل صادقی و اکبرپور راضی نیستم ولی خرید دهنوی و مبعلی و منوچهری رو خیلی خوب می دونم . فقط اگه خدای نکرده هر کدوم از این سه ( رحمتی ، اندو و حیدری ) از تیم جدا شند . واقعا جانشینی برایشون نداریم . انصافا بازیکنی نمی تونه جای این ها رو پر کنه .
اگر فرهاد مجیدی هم بیاد که دیگه عالی می شه .
در کل تا اینجا تنها نگرانی من تمدید بازیکنای اصلی هست .
ضمن تایید, اضافه کنم ما هر وقت استقلال و پرسپولیس هر دو با هم رو قوی داشتیم, در نتیجش تیم ملی خیلی بهتری هم داشتیم.نقل قول:
یه جورایی یاد تیم ملی ایتالیا میوفتم, ایتالیا هم معمولا وقتی باشگاهایی مثل میلان,بوه و اینتر در اوج هستند شرایط خیلی بهتری داره.
البته فکر کنم درباره خیلی از تیم های ملی هم صدق کنه, مثلا اسپانیا که شاکلش از بارسا و رئاله و یا آلمان که بیس بایرن رو داره.
از طرفی خریدهای فصل پیش ما کافیه برای داشتن یک تیم خوب و با حجت موافقم که اولویت اول ما باید از دست ندادن بازیکنان فصل قبلمون
باشه تا آوردن بازیکنان جدید.
خیلی خوشحال میشم که فصل بعد دو قطب سنتی دوباره در اوج در کنار هم باشند و صد البته از وجود رقیب های قدر شهرستانی هم بشدت
استقبال میشه.
پرسپولیس که خوب مهره گرفته, امیدوارم استقلال هم تا آخر راه مسیر اشتباهی رو نره که فصل بعد جدال دیدنی بین دنیزلی و قلعه نویی ببینیم.
ای بابا جباری هم که رفت :41:کریمم که نیومد البته همون بهتر فکر نمیکردم اینجوری باشه ! گفتم که بازیکنای بی تصعبی مثل این و نیکبخت و انصاریان و بائو و ... اگرچه شاید از لحاظ فنی خوب باشن ولی به دل ماها نمیشینن ! برو دنبال ماشینت بچه جون اگه فرهاد ما بیاد 100 تای مثل تورو میذاره تو جیبش بدو بدو شنا میکنه !
واقعا دارم نگران میشم . یعنی مجیدی میخواد برگرده میلیون ها نفر هم میخوان مجیدی به فوتبال ایران و استقلال برگرده پس این همه تعلل دیگه برا چیه؟1 میلیاردم بخواد کمشه بابا اصلا هر کی میخواد بره بره فقط فرهاد مارو بیارید دیگه چیکار میکنید؟اینقدر دست دست میکنن الان که ...
آقای فتح الله زاده ما امسال نه تیم کهکشانی از شما میخوایم نه نقل و انتقال آنچنانی تا همینجا زحمت کشیدی بسه فقط اگه هوادارا واست مهم هستن باید بدونی الان همه از ته قلبشون میخوان فرهاد برگرده
نظر شماها چیه به نظرتون فرهادو میارن؟:41:
دقیقانقل قول:
ضمن تایید, اضافه کنم ما هر وقت استقلال و پرسپولیس هر دو با هم رو قوی داشتیم, در نتیجش تیم ملی خیلی بهتری هم داشتیم.
یه جورایی یاد تیم ملی ایتالیا میوفتم, ایتالیا هم معمولا وقتی باشگاهایی مثل میلان,بوه و اینتر در اوج هستند شرایط خیلی بهتری داره.
البته فکر کنم درباره خیلی از تیم های ملی هم صدق کنه, مثلا اسپانیا که شاکلش از بارسا و رئاله و یا آلمان که بیس بایرن رو داره.
خیلیها به اشتباه دارن فوتبال دو قطبی رو میکوبن در صورتی که اسپانیا حدود 1 دهه است که داره با همین سیستم بر فوتبال دنیا حکومت میکنه
یکی از دلایل افت فوتبال ما در این چند ساله که به عقیده بعضیها داره روز به روز بدتر هم میشه همین افت تیمی مثل پرسپولیس بود
در واقع پرسپولیس به عنوان یکی از قطبهای فوتبال ما در حالی که باید جایگاهی باشه برای بازیکنای خوب و در سطح تیم ملی که در طول یک فصل زیر فشار تماشاگر و فضای این باشگاه صیقل بخورن محلی شده بود برای امرار معاش یک مشت بازیکن متوسط
بودن دفاع چپی مثل شکوری در پرسپولیس هیچ سودی برای فوتبال ملی ما نداشت
بودن آقا زمانی یا علی عسگر در دفاع راست هیچ سودی برای فوتبال ملی ما نداشت
اما تو به بازی خسرو نگاه کن دیگه جا افتاده چون در طول سال داره زیر فشار بازی میکنه
در حالی که بازی پولادی در پرسپولیس قطعا برای فوتبال ملی ما هم خوبه
فکر میکنید چرا این ملیپوشا در بازی با تیمهایی مثل ازبکستان و قطر اینقدر استرس در ساقهاشون هست که نمیتونن یک دهم خودشونم باشن
به این خاطر که بخش زیادی از اینا اصلا در لیگ فشار تماشاگر و فضای یک تیم بزرگ رو درک نکردن
آرش جان برای درک عمق فاجعه ای که در این سالها پرسپولیس درونش دست و پا زده فقط کافیه به این نکته توجه کنی که رویانیان تا حالا کلی بازیکن خریده و تقریبا سهمیه لیگ برتریش هم تموم شدهنقل قول:
پرسپولیس که خوب مهره گرفته, امیدوارم استقلال هم تا آخر راه مسیر اشتباهی رو نره که فصل بعد جدال دیدنی بین دنیزلی و قلعه نویی ببینیم.
با این حال پرسپولیس هنوز در بعضی پستها یا فقط یه بازیکن داره یا اصلا بازیکن نداره
خب اولین شخص که نگرانش بودیم تمدید کرد.فری جون با مبلغ 450 میلیون تومان قراردادش رو برای یه فصل دیگه تمدید کرد.
خب امیدوارم این شروعی باشه بر تمدید قراردادهای:رحمتی،جباری،آن و و حیدری.
امیرحسین فشنگچی هم که انگار به توافقات به نهایی رسیده با استقلال و میمونه یه گلر خوب برای ذخیره رحمتی.البته با گرفتن فشنگچی فکر می کنم سهمیه هامون پر می شه درسته؟؟؟؟؟؟؟
و با فرهاد مجیدی هم که توی هفته ی آینده مذاکره می کنن که اگه امیر راضی بشه فرهاد هیچ مشکلی برای بازگشت نداره.
چی می شد بازیکنای ما هم مثل اروپایی ها قراردادهاشون رو تا 4-5 سال تمدید کنن که هر سال نخوایم دنبالشون با التماس بدوییم تا قراردادشون رو تمدید کنن.ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتن جباری اون چنان مهم نیست چون جایگزین اون بازیکنایی مثل زندی و مبعلی رو داریم و جباری در این صورت اگه باشه بیشتر حاشیه درست می کنه...
الان اگه فرهاد مجیدی و همین طور فشنگچی رو بگیریم تقریبا به بازیکنی دیگه نیاز نداریم
همون طور که قبلا گفتم تغییرات خیلی زیاد توی تیم هم خوب نیست و باید ساختار تیم حفظ بشه و جوری نباشه که تا آخر فصل طول بکشه که تازه بازیکنا با هم هماهنگ بشن!
ما فصل پیش هم تیم خیلی خوبی داشتیم و همین که یکمی تیم تقویت بشه کافیه و دیگه وضعمون اونجوری نیست که مثل پرسپولیس بیشتر تیم بخواد تغییر کنه
به نظر منم رفتن جباری بهتر از موندنشه . ازش خوشم نمیاد .
سالی دوازده ماه مصدومه و در عین حال طلبکار و شاکی .
به قول قدیمی ها دشمن دانا به از نادان دوست .
بچه ها خبر خوش
خبر فوری/ اختصاصی گل: کریم انصاریفر پرسپولیسی شد
به گزارش سایت گل، لحظاتی پیش مدیران پرسپولیس خبر توافق با کریم انصاریفرد را به سایت گل دادند و به اين ترتيب پرسپوليسي شدن او در فصل آينده قطعي شد. البته ثبت قرارداد اين بازيكن در هيات فوتبال به روز سهشنبه موكول شده تا انصاريفرد بتواند برگه تسويه حساب خود را از باشگاه سايپا دريافت كند. انصاريفرد يكي از پرمشتريترين بازيكنان فصل نقل و انتقالات بود كه تقريبا تمام تيمهاي بزرگ ليگ برتر خواهان او بودند اما در نهايت پرسپوليس در اين رقابت برنده شد و رضايت كريم را جلب كرد. سايت گل روز جمعه در خبري اختصاصي پرسپوليسي شدن كريم را قطعي اعلام كرده بود و اين در حالي است كه مديرعامل استقلال در مصاحبه امروزش اعتقاد داشت او به يكي از تيمهاي خارجي خواهد رفت
آخه انصاری فرد کجا استقلال کجا . از علی دایی می شه فهمید که پرسپولیسی تیر هست و به استقلالیا نمی خوره . این همه هم معطلمون کرد هم این فصل و هم فصل پیش
آقا هرچی می خواین بگید پرسپولیسیه پرسپولیسی نیست هر چی می خواین بگید باور کنین بازیکن خوبیه شما نمی دونم چرا باید از رفتن اون به تیم رقیبتون خوشحال بشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تیم رقیب هیچی ولی.............ولش کنید بابا.
اگه به فکر فرهاد مجیدی هستید که زرشک!قلعه نوعی فکر نمی کنم راضی به اومدنش بشه.
حیف خیلی حیف که از دستش دادیم خیلی خوب خیلی...................................:41:
دوستای گلم بدترین خبر این چند روزه رو مجبورم بهتون بدم تا دیگه نگید موفق بودیم:
بازیکن فصل قبل استقلال با قراردادی یک ساله به تیم خریطیات قطر پیوست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آندرانیک تیموریان بازیکن ملی پوش فصل قبل استقلال امروز با قراردادی یک ساله به تیم خریطیات قطر پیوست تا پس از فرهاد مجیدی دومین بازیکن ایرانی شاغل در لیگ این کشور باشد.با جدایی این بازیکن از استقلال، آبی های تهران فصل آینده کار بزرگی برای یافتن جانشین این بازیکن ملی پوش پیدا خواهند داشت.این تیم فصل گذشته در لیگ قطر در مکان هشتم قرار گرفت.
پ.ن:خب حالا کی می گه که موفق بودیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه ما باید شکست توی نقل انتقالات رو قبول کنیم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچ جوری هم نمی تونیم انکار کنیم درسته؟؟؟؟؟ولی با این حال ما باید قهرمان بشیم و داربی هارو بار دیگر ببریم تا اوشون بفهمند که فقط پول خرج کردن نیست.
خبر دوم:
تيم فوتبال استقلال با رحمتي، حيدري، منتظري و به توافق نهايي رسيد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه مذاكرات باشگاه استقلال با سه بازيكن فصل گذشته اين تيم، اين باشگاه با سيدمهدي رحمتي، پژمان منتظري و خسرو حيدري به توافق نهايي دست يافت.
قرارداد اين بازيكنان يك ساله بوده و فردا به امضا خواهد رسيد.
به امید قهرمانی در هر سه جام.زنده باد اس اس
اندو حیف شد
اما خوشحالم که انصاری فرد نیومد، مگه میخواست چی کارکنه ، ک اینهمه جار و جنجال داشت،
این پول رو میشه خرج کمپ تازه تاسیس کرد که برای همیشه مایه افتخار استقلال باشه
مطمئن باشید با همین تیم ، باز هم بالاتر از پرسپولیس با این خریدهای میلیاردیش تو جدول می ایستیم
رفتن اندو داغونم کرد! فقط امیدوارم تکذیب بشه
خداراشکر سید مهدی و زندی تمدید کردند
اگه فرهاد هم بیاد
فقط میمونه هافبک دفاعی.امیدوارم ساموئل یا یه خارجی خوب جذب کنند
البته قلعه نوعی توی رو کردن هافبک دفاعی جوان ژنرالیه واسه خودش.
آندو 100% رفته و با الخطر:31:قرارداد خودشو هم امضا کرده ......................حالا باید دنبال یه جانشین باشیم
آخه نمیدونم این انصاری فرد کیه که انقدر بعضی ها از رفتنش ناراحت شدن .
جالبه تو سایت پرسپولیس تو مصاحبه ش گفته 3 4 ساله آرزو میکردم پرسپولیسی بشم . یکی نیست بگه اگه انقدر آرزوت بود پس چرا همون اول به پیشنهادشون بله نگفتی ؟
بالاخره فعلا پول بیت المال به دهن همشون مزه کرده . پس هر کی بیشتر بده بهتر .
حالا اگه میومد استقلال مطمئنا همین حرف رو درباره استقلال میزد که 3 4 ساله آرزو میکردم بیام استقلال .
آدم پولکی و نون به نرخ روز خور اینجوری میشه و به درد استقلال نمیخوره .
اره دقیقآ ..نقل قول:
یکی از بچه ها نمی دونم تو چه سایتی بود حرف خوبی زد .
می گفت پرسپولیس با خرید انصاری فرد تازه یکی مثل برهانی رو خریده که یه فصل اینقدر خوب بازی می کنه و گل می زنه و اقای گل میشه و یه فصل هیچی
به نظرم هافبک دفاعی می تونه قاسم دهنوی و کیانوش رحمتی رو بذاره
اصلآ از همون اولم کار استقلال برای اقدام به خرید انصاری فرد اشتباه بود اگر همون وقت و .. رو صرف یه مهاجم نامدار دیگه می کردن تا الان به نتیجه رسیده بودننقل قول:
تو فیس بوک و چند تا سایت خوندم که دیشب علی دایی با رویانیان مزاکره کرده و به نتیجه هم رسیدن و توافق کردن . فکر کنم امروز فرداس که خبر سرمربی گری علی دایی در پرسپولیس برسه . :31::31:
اونطور که من از اطرافیان امیری شنیده بودم میگفتن اندو و مجتبی و رحمتی حتما تمدید میکنند.....اما متاسفانه فقط سید تمدید کرده تا الان....
اندو هم با 2 میلیاردو 700 میلیون رفت به تیم هشتم نهم قطر
جدا شدن اندو بدترین خبری بود که میشد بشنویم بازیکنی که تو ایران نظیر نداره.تنها بازیکنی که واسمون میتونه جاشو پر کنه جواد نکونامه که حتی فکر خرید نکو هم خنده دارو محاله......
اگه جباری هم جدا بشه یه جورایی کلاس خط میانیمون میاد پایین:31:
این تارانتینی در سطح اول فوتبال پرتغال بازی کرده شماره 8 هم میپوشیده و مورد تایید قلعه نویی هم قرار گرفته باید بازیکن خوبی باشه امیر بازیکنای خارجیه خوبی میاره نمونش توزی و لوپز در تراکتور و با وجود تارانتینی و دهنوی و رحمتی 3 تا هافبک دفاعی داریم که امیدوارم بتونن جای اندورو پر کنند......
یه سهمیه دیگه داریم که من دوست دارم یا افشینو بگیریم و یا فشنگچی....فشنگچی یه گوشه چپ سرعتیو تکنیکیه که با توجه به تفکرات قلعه نویی همچین بازیکنی خیلی بهمون کمک میکنه
فرهادم که فردا برای مذاکره میادو به احتمال %90 به توافق میرسن
الان جای هیچ نگرانی نیست.اسکلت تیم حفظ شده و فعلا از بازیکنای کلیدی فقط اندو جدا شده.ما فصل قبل هم 14 بازی تیموریانو نداشتیم اما این فصل دهنویو تارانتینی و رحمتیو داریم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
و نهایتا شاید جباریو هم از دست بدیم که مبعلی و بائو و زندیو داریم...امیدوارم جباری تمدید کنه که احتمالش هم وجود داره اما اگر هم تمدید نکنه مشکلی پیش نمیاد امیر با 2 تا هافبک نفوذی بازی میکنه زوج مبعلی بائو یا مبعلی زندی خیلی خوب جواب میده....هرچند جباری-مبعلی یه چیز دیگست.....میشه خودمونو توجیح کنیم که مجتبی مصدومه یا باز مصاحبه کرده اخراج شده:31:
در ضمن نباید فراموش کنیم ما الان چند قدم از تیمهای دیگه جلوتریم چون چند روزی میشه تمریناتمونو به طور جدی شروع کردیم و نتیجه اینو در نیم فصل دوم میبینیم
تیمهای قلعه نویی همیشه تمریناتشونو زود شروع میکنند و اگه دقت کرده باشین تیمهای تحت هدایتش نیم فصل دوم نتایج خیلی خوبی میگیرن
به نظرم تیم همین الانشم کامله و در هر پست به جز گلر دو سه تا بازیکن خوب داریم و به اینها به زودی 3بازیکن خارجی+فرهاد مجیدی+1سهمیه لیگ برتریه دیگه اضافه خواهد شد
من اینده بسیار روشنی برای این تیم پیشبینی میکنم
تیمی بسته شده که منوچهری از 150 میلیون گذشته و اومده استقلال و بدون اینکه هزار تومن پول بگیره داره تمرین میکنه
ایمان مبعلی که سفید امضا کرده
فریدون زندی که حاضر شد 200 میلیون کمتر از مبلغ درخواستیش بگیره و تمدید کنه با وجود اینکه مس کرمان پیشنهاد بالاتری بهش داده بود
ارش برهانی و میلاد میداودی که 300 میلیون از قراردادشون کم کردند
مهدی رحمتی که پیشنهاد 1میلیاردو 500میلیونیه مسو رد کردو تمدید کرد
خسرویی که حتی به پیشنهاد قابل توجه سپاهان فکر هم نکرد
حنیفی که بدون بازارگرمی همون اوایل با توجه به پیشنهادهایی که از سپاهان داشت تمدید کرد
پژمان منتظری که بیخیاله پیشنهاد دو تیم اماراتی و سپاهان شدو تمدید کرد
هیچ کدوم از این بازیکنا 1 ریال پول نگرفتند ولی تمدید کردنو در تمرینات حاضر میشن
خداوکیلی این خیلی ارزش داره شاید فرهاد مجیدی هم به اینا اضافه بشه که از پیشنهادهایی که از چینو قطرو امارات داره بگذره و بیاد استقلال
جباری هم اگه قیمتشو کاهش بده و تمدید کنه کار بزرگی میکنه که به خاطر استقلال از پول بیشتر بگذره اما اگر هم مثل تیموریان پول بیشترو که حقشونم هست ترجیح بده براش ارزوی موفقیت میکنیم
...................
پ.ن
دوستان عزیز خواهش میکنم در مورد استقلال صحبت کنیم.همونطور که ما دوست نداریم کسی بگه فتح الله زاده پول از کجا میاره قاعدتا دوستان پرسپولیسی هم از این حرفها ناراحت میشنو باعث میشه کدورت پیش بیاد...رویانیان داره دل میلیونها ادمو شاد میکنه همون کاری که ما از فتح الله زاده انتظار داریم.
با پولی که وزارت ورزش میده نمیشه تیمی بست که با تیمهای صنعتی رقابت کنه...استقلال هم یه عابر بانک داره که متاسفانه خبری به دلایلی ازش نیست:31:
جناب اقای علی انصاری کسی که چکهای شخصی حاجیرو پاس میکرد ولی هیئت مدیره نذاشته این فصل همچین اتفاقی بیفته
کسی که صاحب این قصر در شمال تهرانه+بازار مبل ایران+بانک تات+بازار موبایل ایران
علی انصاری کسیه که اگه خصوصی سازی بشه مالک باشگاه خواهد شد....کسی که برای حفظ جباری یه مغازه دو دهنه در بازار موبایل ایران بهش داد......
کاشکی این انصاریو رو نمی کردی که یه وقت پرسپولیسی ها ندزدنش.........:31:اتفاقا من هم چند روز پیش به همبن موضوع از طرفی یکی از دوستان برخوردم که یه دفعه یه چیزایی یادم افتاد که انصاری توی این چند ساله پشت استقلال بوده.
به هر حال باید 4 نفر باشن که این دوتا تیم تامین بشن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پرسپولیس هم حتما یه همچین فردی رو تو دستش داره که این طور خرج می کنه.آقا اصلا ولش کن.ما چی کار به این کارا داریم.برای ما فقط اس اس
امیر جان حرفات 100% تایید داره
اما درباره ی جباری من یه چیزی بگم تا اینجا نظر بعضی دوستانو خوندم دیگه دارن کم لطفی میکنن !
اولا جباری اگه توی اوج باشه مثل قبل مصدومیتش هیچ جایگزینی نداره . خودتونم میدونید مبعلی و زندی و هیچکی نمیتونه جایگزین جباریه آماده باشه !
دوما اینی که بعضیا میگفتن همش مصدومه و طلب کارم هستو اینا این نهایت کم لطفیه . اگه جباری مصدوم شده به خاطر استقلال مصدوم شده ! اگه افت کرده اگه دیگه اون جباریی نیست که ما میدیدم اگه تو تیم ملی کمتر بازی میکنه اگه توی اینهمه حاشیه افتاده به خاطر استقلال بوده . سر کوچشون فوتبال بازی نمیکرده پاش داغون شه که شماها اینجوری میگید یا توی زمین به خاطر استقلال بوده یا توی تمرین استقلال بوده و حقم داره اعصابش خورد بشه !
مگه کم برای ما زحمت کشیده ؟ اینهمه پاس گل و گل های دربی و ... همه اینا از یادتون رفته ؟ اینهمه آسیب جسمی و مصدومیت که فقط به خاطر استقلاله یادتون رفته ؟ حالا باید بگیم اینکه همش مصدومه و به درد نمیخوره و این حرفا؟خوب به خاطر ما مصدوم شده شب نخوابیده صبح پا شه ببینه مصدومه که ! تصادف نکرده که !
یه مثال براتون بزنم عین این میمونه کارگر خونه یکی در حین تمیز کردن خونه از بلندی بیفته پاش بشکنه صاحبخونه بگه این چه کارگریه به من چه که پاش شکسته این که الان 1 ماه نمیتونه کار کنه !
دوست ندارم قضیه جباری توی این تاپیک مثل قضیه کریمیه بدبخت تو اون تاپیک بشه ! 20 صفحه بزنید قبل همه قربون صدقش میرفتن اما حالا برید ببینید همه دارن میگن مگه فکر کرده کیه و مگه چیکار کرده و ...
مسئله ی سوم اینه بودن جباری توی تیم ژنرال هیچ حاشیه ای به دنبال نداره ! مگه اون سال که استقلال قهرمان شد یادتون رفته؟ کلا مصاحبه ای که توی اخبار ها از جباری ندیدیم اما سی دی آبی استقلالی رو اگه دوستان دیده باشن اونجا یه مصاحبه کرد گفت خیلی چیزا هست که الان نمیتونم بگم بعد پایان لیگ همرو میگم !همین بازیکن که توی تیم مظلومی اینهمه مصاحبه کرد و جنجال به پا کرد توی تیم ژنرال اون نصف جلمه رو فقط گفت !
پس الانم مسلما نمیتونه حاشیه ساز باشه . تیم های امیر خان درست همیشه حاشیه دار بوده اما حاشیه هاش رو همه هوادارا دوست دارن چون مربوط به بازیکن نیست مربوط به خود امیر خانه . یعنی مصاحبه هاش جنجالیه حرف هایی که میزنه حرکاتی که گوشه زمین انجام میده صحبت ها راجع به داوری و ... همه جنجالین . اما اینا فقط مربوط به امیر خانه و هیچ بازیکنی حق همچین مصاحبه هایی رو نداره . یکی از دوستان گفته بود همیشه تیم های قلعه نوعی جنجالی ترین تیم ها هستن درسته اما از این نظری که من گفتم نه از نظر بازیکنا !
به نظر من این انرژِی که حاجی گذاشت روی جذب انصاری فرد با اینهمه جنجال رسانه ای بین این دو تیم اگه نصفش رو خرج آندو میکرد و نمیذاشت بره ما بیشتر سود میکردیم .
[حذف شد]
پ.ن:اگه این یکی هم بره من دیگه چشمم رو به فوتبال کثیف ایران نمی ندازم و دیگه نه استقلال و نه هیچ تیم دیگه ای رو دنبال نمی کنم.فقط آرزوی موفقیت براش خواهم داشت.
واقعا چی می شد ایران اونقدر حرفه ای بود که قرارداد هاش 5 ساله باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که نخوایم باالتماس ناز یه سری رو اینقدر نکشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوستان اگه خبر از مجیدی شد یکی فورا بذاره دل تو دلم نیست:31:
امروز با حاجی جلسه داشته اما هیچ خبری ازش درج نکردن نامردا
نظری.جویباری در گفت.وگو با فارس:
رویانیان فکر می.کند فوتبال، اداره راهنمایی.ورانندگی است/ او توهین و امر و نهی می.کند
معاون باشگاه استقلال با انتقاد از اظهارات مدیرعامل پرسپولیس گفت: رویانیان با صحبت.هایش به هواداران و مسئولان ما توهین کرده است.
علی نظری جویباری درباره اظهارات روز گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: نمی.دانم آقای رویانیان چرا این طور برخورد می.کند. او یک فرد قانونمند است و پست.های حساسی داشته و سال.ها زحمت کشیده است اما باید بداند باشگاه.ها هم سالیان سال است که فعالیت می.کنند و این فعالیت در چارچوب قانون بوده است.
وی افزود: رویانیان که خودش مرد قانون است باید قانون را اجرا کند نه اینکه بگوید چون دیگران تخلف می.کردند، پس او هم تخلف می.کند. در این چند روز اخیر دیده.ام که او با صحبت.هایش به هواداران و مسئولان ما توهین کرده و همه در قبال این توهین.ها سکوت کرده.اند. رویانیان فکر می.کند فوتبال هم مثل اداره راهنمایی و رانندگی است و هر رفتاری که با زیر مجموعه.اش داشته، در فوتبال هم می.تواند همین رفتار را داشته باشد و به همه امر و نهی کند. اداره راهنمایی رانندگی شرایطی را می.طلبد که در ورزش این شرایط نیست، ورزش جای امر و نهی کردن نیست.
نظری جویباری تصریح کرد: رویانیان سردار است اما در حوزه کاری.اش. سرداران ورزش افراد دیگری هستند مثل فتح.الله.زاده، پورحیدری، قلعه.نویی، پروین و مظلومی و ... شخصی مثل محمد رویانیان نباید شأن و منزلت خود را پایین بیاورد. او مرد بزرگی در حیطه کاری خودش است و نباید قانون را زیر پا بگذارد.
معاون باشگاه استقلال درباره اینکه رویانیان گفته اگر پول داشت به جای ماشین، هواپیما به بازیکنان می.داد، گفت:. اصلا بحثی نیست او اگر از جیب خودش هزینه می.کند می.تواند F14 هم بدهد. مهم این است که این پول از بیت.المال نباشد.
نظری جویباری درباره اینکه در سال.های گذشته سپاهان و استقلال در نقل و انتقالات پیشتاز بودند و امسال که پرسپولیس در نقل و انتقالات پیشتاز بوده، همه انتقاد می.کنند،. گفت: من اصلا بحثی بابت یارگیری پرسپولیس ندارم. رویانیان برای شادی هواداران این تیم می.تواند هر بازیکنی که دوست دارد بگیرد اما قرار نیست با این سبکی که در حال یارگیری است به بقیه توهین کند.
وی اضافه کرد: آقای رویانیان! اگر قانون را می.دانی و سال.های سال پلیس بوده.ای این طور حرف زدن در شأن یک آدم بزرگ نیست. اینکه بخواهد به استقلال و سپاهان حمله کند،. درست نیست. واقعا ما فدارسیون ضعیفی داریم در شرایطی که خود فرد می.گوید در حال ریخت و پاش است، هیچ اقدامی نمی.کند و می.گوید مدرک نداریم. از این واضح.تر که خودش در تلویزیون می.گوید به بازیکنان هواپیما می.دهم.
معاون باشگاه استقلال با بیان اینکه جذب امیر قلعه.نویی مهمترین نقل و انتقال فصل بوده است، به فارس گفت: همه دوست دارند مربی.ای داشته باشند که برای آنها قهرمانی بیاورد و استقلال توانسته چنین سرمربی را جذب کند اما همه خیلی ساده از کنار این مسئله می.گذرند. اگر اکنون احسان قائم مقامی که استاد بزرگ شطرنج ایران است، با من بازی کند و به من مهره.های طلا بدهند و به او مهره.های پلاستیکی،. باز این من هستم که مات می.شوم. ما استاد بزرگ فوتبال ایران را صید کرده.ایم و در نقل و انتقال بازیکنان هم بازیکنان بزرگی گرفته.ایم. مگر سیاوش اکبرپور و امیرحسین صادقی بازیکنان کمی هستند؟
نظری.جویباری اضافه کرد: سال گذشته استقلال تیم بسیار خوبی داشت و اگر مصدومیت تیموریان و حیدری نبود، استقلال صددرصد قهرمان می.شد. این مسابقات است که مشخص می.کند چه تیمی در نقل و انتقالات موفق بوده است. هر چند معتقدم پرسپولیس مهره.های خوبی گرفته اما از قدیم گفته.اند دو پادشاه در یک اقلیم نمی.گنجند. نمونه بارز آن هم تیم استیل آذین بود. من می.گویم آقای رویانیان بهتر است کار خودش را بکند و این همه پرخاش نکند.
نظری جویباری با انتقاد از سقف قرارداد گفت: وقتی فدراسیون نمی.تواند با هیچ تیمی حتی آنهایی که ضعیف هستند، برخورد کند، چرا سقف قرارداد گذاشته است؟ ما خیلی خوشحال هستیم که پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات موفق باشد اما با توهین کنار نمی.آییم. بهتر است افراد هنگام حرف زدن به فکر آینده خود هم باشند. اصلا آقای رویانیان مگر از ورود شما به فوتبال چقدر می.گذرد؟ فوتبال جای دستور دادن نیست. ما به شیوه صحبت کردن و برخوردی که دارید، اعتراض داریم و نمی.توانیم مقابل این نوع برخورد سکوت کن
تورو قرآن اخبار امروز رو خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي استقلال بازيکنانش را از دست ميدهد
جدايي دهنوي در حالي که با استقلال قرارداد داخلي داشت، زنگ خطري براي آبيپوشان است و حال سؤال اين است که با اين شرايط نفر بعدي که از اين تيم جدا ميشود چه کسي است؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرارداد قاسم دهنوي با تراکتورسازي با وجودي که اين بازيکن با استقلال قرارداد داشت، نشان مي دهد اوضاع در استقلال اصلا بر وفق مراد نيست. آواي بي پولي و شرايط بد اقتصادي در اين باشگاه از همان روزهاي اول نقل و انتقالات به گوش مي رسيد و حالا راحت تر مي توان به اين موضوع پي برد.
چند روزي نيست که آندرانيک تيموريان بدون هيچ معطلي پيشنهاد تيم قطري را پذيرفت و امروز هم دهنوي رفت. روز گذشته امير قلعه نويي با انتقاد از وزارت ورزش به او اعلام کرد نبايد بين تيم هاي وابسته به وزارت ورزش فرق قائل شوند. به نظر مي رسد بين مصاحبه قلعه نويي و اوضاع بد اقتصادي باشگاه رابطه اي است.
امروز قاسم دهنوي با توجه به توافقي که با مسئولان استقلال داشت و گفته بود اگر چکش پاس نشود با تيم هاي ديگر مذاکره مي کند به تراکتورسازي رفت و شايد فردا مهره هاي اسمي تر بروند.
مهدي رحمتي هم به توافق رسيده که يک سال ديگر در کنار آبي پوشان باشد اما تضميني براي اين ماندن نيست. اگر چک رحمتي هم تا شنبه پاس نشود هيچ بعيد نيست که دروازه بان اول تيم ملي راه تيم ديگري را در پيش بگيرد.
به رحمتي مي توانيد پژمان منتظري را هم اضافه کنيد. او يک پيشنهاد مالي بسيار خوب از تيم السيليه قطر را دارد ولي با اين حال به استقلال فرصت داده اگر خواسته هاي مالي اش را برآورده کنند، بماند. با توجه به وضعيتي که وجود دارد حفظ اين بازيکنان کار راحتي نيست.
سؤال اين است که چه شده استقلال به اين روز افتاده است؟ آيا پول هست و خرج نمي شود؟ آيا پول هست و به استقلال نمي دهند؟ آيا کساني هسند که نمي خواهند پول به استقلال برسد؟ راستي از کميته اقتصادي باشگاه استقلال چه خبر؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم از پژمان:
پژمان منتظري در يک قدمي السيليه
يک سايت قطري از حضور مدافع استقلال در تيم فوتبال السيليه خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت الکاس قطر از طرف منابع آگاه مدعي شد باشگاه تازه ليگ برتري شده السيليه قطر مذاکرات خود را با پژمان منتظري، براي پيوستن به اين تيم در فصل جديد ليگ ستارگان آغاز کرده است.
اين سايت نوشت که تا چند روز ديگر مذاکرات نهايي به منظور قطعي شدن اين انتقال با منتظري انجام ميشود.
اين خبر در حالي امروز منتشر شد که مسئولان باشگاه استقلال مدعي شده بودند با اين مدافع مليپوش به توافق رسيده و قرار است وي به زودي قراردادش را با آبيپوشان تمديد کند.
پ.ن:همونطوری که بهتون گفتم من دیگه به فوتبال کثیف ایران نگاه نمی ندازم.و فقط آرزوی موفقیت دارم برای استقلال کجای دنیا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجای دنیا 2 جلسه با تیم تمرین می کنن فرداش می رن یه تیم.یه سری از افراد حال به هم زنن ولی چه می شه کرد .
فقط می تونم بگم که خدا پشت ماست اگر امسال اون آقایون استقلال رو نندازن لیگ دسته یک.و اینکه کجاست پس اون 25 میلیارد کمک وزیر ورزش؟؟؟؟به احتمال زیاد 20 میلیارد مال پرسپولیسه و 5 میلیارد مال استقلال نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال فقط دیگه اخبار رو دنبال خواهم کرد و دیگه هیچ کاری به فوتبال ایران ندارم.
موفق باشید.
میبینم که قاسم دهنوی هم فرار کرد .
زمونه زمونه پوله . دیگه عشق به تیم و پیراهن از بین رفته .
شما یه نفر رو مثال بزنید که به خاطر استقلال تو تیم مونده باشه . همشون تا حرف پول شده از تیم رفتن .
واقعا متاسفم اصلا ثبات برقرار نیست اینطوری نمیشه ادامه داد ، بااگه این شرایط ادامه پیدا کنه بزور بتونیم تا سوم چهارم بالا بیایم :41: فعلا که هر چی پوله ماله رویانیانه ما هم که هیچی نخودیم اینجا :2: فرهاد چی شد برمیگرده با این شرایط؟
دلیلش چیه که باید سوم چهارم بشیم؟نقل قول:
اونوقت حتما صد در صد آیه نازل شده که پرسپولیس قهرمان میشه درسته؟ :دی
آخه به این راحتی ها نیست
اولا که ما قلعه نوعی رو داریم که حداقلش برای رقابت های داخلی خیلی تجربه داره
دوما پرسپولیس توی کدوم پست ها از استقلال بهتره؟ شهاب گردان اون بهتر از رحمتیه یا ماهینی بهتر از حیدری؟!! :دی
این بازیکنایی که امسال پرسپولیس گرفته ما پارسال اکثرا بهتر از اونا رو گرفتیم
اینکه بازیکن فقط ملی پوش باشه که مهم نیست. مهم اینه که با توجه به نیاز ها بازیکن گرفته بشه...
فقط رفتن آندو می تونه به استقلال ضربه بزنه که باید حتما یه هافبک دفاعی جای اون بگیریم
وگرنه توی پستای دیگه مشکل نداریم