تشکر داداش
آخه من یه هفته تو کتم نمیرفت LED با این ضخامت ولی خوب نسبت به بودجه ام خرید خوبی کردم و واقعا راضیم آخه یه LED واقعی قیمتش 5 میلیون به بالاس.
Printable View
تشکر داداش
آخه من یه هفته تو کتم نمیرفت LED با این ضخامت ولی خوب نسبت به بودجه ام خرید خوبی کردم و واقعا راضیم آخه یه LED واقعی قیمتش 5 میلیون به بالاس.
شایدم خیلی بیشترنقل قول:
مبارکتون باشه
فقط اگه به اینترنت وصل هستی اصلا تلوزیونتو آپدیت نکن.ممکنه کیفیت تصویرت بیاد پایین.آپدیت جدید مشکل تصویر داره
آقا یه سوال دیگه
وقتی از Flash Memory فیلم می بینم هنگامی که فیلم رو pause میکنم یه نوار پایین صفحه هست که ظاهر میشه و یه جورایی رو اعصابه ، تو تنظیماتش گزینه ای پیدا نکردم که بشه غیر فعالش کرد ، آیا با آپدیت نسخه جدید نرم افزار مشکل حل میشه؟
آپدیت آخر که واسه تلوزیون های ال جی هست تصاویر sd و شبکه های دیجیتال خوب نیست مخصوصا موقع پخش فوتبال.ممکنه آپدیت بعدی مشکل تصویر هم حل بشهنقل قول:
این لینک آخرین آپدیت تلوزیون شما هست
Software FileVersion 04.04.35
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مشکل "شبکه یا سرور دارای ثبات نیست" حل شده و میتونین به حساب کاربری خود وارد بشین.
نقل قول:
باز هم تشکر
آقا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو سایت LG با توجه به مشخصات TV پیدا کردم ؛ مشکلی که نداره همین رو به جای اونی که شما لینک دادید نصب کنم؟
راستی چرا مدل ها تو سایت LG اینطوریه ، مثلا مال من 47LA62100 که تو سایت LG خورده 47LA6200
این LG آب زیر کاه اطلاعات دارندگان تلویزیونهای هوشمندو جمع میکنه و میفرسته به سرورهاش . اطلاعاتی مثل آی پی کاربر و نام فایلهایی که از طریق فلش مموری و هارد درایو ، روی تلویزیون پخش میشن و غیره .
در سایتها دیدم ادعا شده LG یک امکان گذاشته که بشه جلوی این کارو گرفت ولی من اصلا همچین چیزی در منوش ندیدم! در هر صورت مدتی پیش بوش در اومد که حتی با غیرفعال کردن گزینهء ادعایی برخی سایتها در تنظیمات ، باز هم تلویزیون به کار جمع آوری و ارسال اطلاعات ادامه میده .
بعد از این گاف LG گفت آپدیت جدید میده و حلش میکنه اما هنوز خبری از این آپدیت نشده ..
توی نت سرچ بزنید نتایج زیادی در این مورد میبینید . یک نمونه :
به تلوزیون شما نمیخوره چون از ال جی آمریکا گرفتید پیغام خطا میدهنقل قول:
باید از ال جی استرالیا دریافت کنید همون لینکی که من گذاشتم آخرین ورزن هست
تاریخ آپدیت مهم هست
گزینه view more باز کنید تلوزیون شما هم توی لیست هست
در مورد صفر اضافه هم باید بگم به این خاطر هست که گلدایران تلوزیون های قاچاق گارانتی نکنه
الان ورژن نرم افزار تلوزیونتون چند هست؟
راستی اگه بلد نیستید خودتون آپدیت نکنید تا مشکلی پیش نیاد
درود
دوستان بدون خرید بلوری ، میشه با خود tv مدل la62100 فیلم های 3 بعدی دی رو نگاه کرد ؟
دوستان مدل la62100 ----- م.ا.ه.و.ا.ر.ه داره ؟
تفاوت مل la62100 با la64100 درچیه ؟
خیلی ممنوننقل قول:
آقا اون قبلی رو که نشود نصب کنم ، حرف شما درسته به TV نخورد.
این ورژن رو هم فردا پس فردا امتحان میکنم.
نسخه فعلی 3.03 هست اگه اشتباه نکنم (یا 3.30)
روش نصب آپدیت هم که تو یه PDF تو سایت اصلی توضیح داده.
فایل آپدیت رو در پوشه ای به نام LG_DTVدر فلش مموری بریزم بعد فلش رو به TV متصل کنم و بعد مراحل نصب آپدیت...
راستی نسخه جدید از زبان فارسی پشتیبانی می کنه؟
داداش من که بد شما رو نمیخوام :n16:نقل قول:
الکی کلی اینترنت سوزوندی تا فایل اشتباه دانلود کنی
اگه از ال جی استرالیا یا ال جی آفریقای جنوبی بگیری بله پشتیبانی میکنهنقل قول:
اصلا شما هر فایلی خواستی برو ال جی استرالیا.آخرین ورژن ها اونجاست
تلوزون های الجی ساخت اروپا و آمریکا بجای دستگاه دیجیتال روش ----- نصب هست بخاطر همین فایلهاشون متفاوت هست وشما گول عدد ورژن و خوردید
بله میشه فلم سه بعدی دیدنقل قول:
La64100 مدلش بالاتره احتمالا هرتز تصویرش بیشتر باشه
هیچکدومش ر س ی و ر نداره.ولیگیرنده دیجیتال دارند
سلام دوستان امروز تلویزیون ال جی مدل la86000 47 خریدم . اگه نکته خاصی در مورد این تی وی هست ممنون میشم راهنماییم کنید ... :n16:و اینکه آیا با خود تی وی می تونم فیلم mkv با زیرنویس فارسی srt ببینم ؟ برای دیدن فیلم 3d به بهترین شکل چه توصیه ای داری ؟ راستی شنیدم میگید آپدیت نکنیم تی وی رو درسته ؟
سلام اول مبارکه
چند خریدی
منم می خوام همین از بانه بگیرم فعلا دارم بررسی می کنم
لطفا تجربه استفاده از این مدل رو بگو
ارزش خریدن داره
کیفیت تصویر چطوره
ممنون منتظرم
با تلویزون مشکلی در نمایش زیر نویس فارسی نیستنقل قول:
من آپدیت کردم مشکلی نبود.
از کجا و چقدر گرفتید؟
ممنون دوستان :n12: ار نمایندگی گلدیران سمت قلهک خریدم 5.300 قیمتش و خوب داده ؟؟؟ هنوز برای نصبش نیومدن که از تجربه استفادش براتون بگم . امیدوارم خرید خوبی کرده باشم و پشیمون نشم بعدا :n06:
من که بعد از نزدیک یک سال؛ از 64100 ام خیلی راضیم و هر دفعه فیلم سه بعدی باهاش می بینم کلی کیف می کنم. تا حالا حدود 100-120 فیلم و کارتون سه بعدی باهاش دیدم. خبر ندارم قیمت 64100 الان چند شده.
دوستان جریان این دوربین LG چیه؟
از کجا میشه تهیه کرد؟ اصلا تو بازار ایران هست؟
آپدیت جدید برای LM67100 اومده . ورژنش : 04.31.07
کسی نصب کرده ببینیم مشکل داره یا خیر ؟
لینکی چیزی نیست تغییرات احتمالیشو توضیح داده باشه ؟
سلام یه همگی من یه 42lm62000 دارم میخواستم ببینم این true motion وقتی روشن میکنم سه گزینه داره smooth-clear-user کدوم حالتو باید انتخاب کنم و چه تاثیری روی تصویر داره .مرسی
دوستان با آپدیت کردن به یه مشکل برخورد کردم.
وقتی باFLash Memory فیلم می بینم اگه بیش از 4 بار فیلم رو Pause / Play کنم اون وقت فیلم به حالت slow Motion میره و ناچارم یه بار دیگه از سر ببندم و بازش کنم.
سلام
آخرین آپ هنوز روی سایت نیست.
ورژن 04.31.07
کسی نیست جواب منو بده؟یه سوال جدیدترم دارم اونم اینکه EPG تلویزیونو فعال کردم اما وقتی کانالو عوض میکنم اسم برنامه بعدیو بالای برنامه ایی که داره پخش میشه مینویسه و حتما باید زیان تلویزیون فارسی باشه وقتی زبانو انگلیسی میکنم فونتا به هم میریزه و کلماتو بهم ریخته نشون میده.ممنون میشم راهنمایی کنین.
در مورد به هم ریختن فونت ، کلا فازشون اینطوریه! اگه زبان انگلیسی رو برای تی وی انتخاب کنید و بخواید فیلم زیرنویس دار ببینید هم با فونتهای درهم برهم مواجه میشید. با وجود اینکه توی تنظیمات، زبان منو و زبان زیرنویس بطور جداگانه انتخاب میشن!!!نقل قول:
من تی وی رو آپدیت کردم اما مشکل عدم کانکت شدن وای فای در صورت فعال بودن Mac filter سر جاش باقیه :| این مشکل رو که حل نکرد. برای دوستمون هم که یک مشکل درست کرده! امیدوارم مشکل دیگه ای ایجاد نکنه .
راستی یه سوال : به نظرتون راهی برای پخش زیرنویس دارای فرمت .sub روی این ال جی ها وجود داره ؟ من که هر کاری کردم نشد . نه از طریق وایرلس ، نه با فلش مموری . حتی زیرنویس رو در فیلم MUX کردم اما بازم جواب نداد . خیلی بده . یه سریال کره ای دارم زیرنویساش sub و idx هستند و مجبورم با تبلت ببینمش :(
سلام خدمت دوستان بنده ابدیت جدید رو نصب کردم ولی چیز خاصی ندیدم فقط با ورژن قبل با ال جی اسمارت مشکل داشت سینگ نمیشد ولی تو این ورژن مشکل نداره.اگه بازم سوالی بود در خدمتم.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان توی ورژن قبلی ازکیفیت تصویر دیجیتال و کانکت شدن وایرلس و فونت زیر نویس شاکی بودن.
البته من زیرنویس امتحان نکردم ولی با وایرلس مشکل نداشتم.
یه چک کلی کن و اگه ممکنه لینک دانلود را لطف کن.
ممنون.
از لحاظ کیفیت تصویر دیجیتال هنوزم به نظرم به نسبت قبل تعغیری نکرده الان که با کیفیت ----- مقایسه کردم کیفیت ماهواره ایش از دیجیتال بهتر بود مشکل کانکت نداره وایرلس هم از قبل مشکلی نداشت و زیرنویس هم همینطور الانم مشکلی نداره ولی یه مشکلی که این تی وی که من به تازگی متوجه شدم تو ورژن قبلی هم بود و الانم هست اونم اینه که رو کانالهای الجزیره اسپورت بی ان ال اسپورت اچ دی رو بدر و سهیل ست که میری صدای کانالها اسلومویشن میشه و تا وقتی تی وی رو خاموش روشن نکنی درست نمیشه از ----- نیست چون تو اون حالت حتی صدای دیجیتال هم به اونصورت پخش میشه همیشه اینطوری نیست ولی تو 90 درصد مواقع به این مشکل بر میخورد.نقل قول:
سلام به احتمال زیاد این سوال بارها پرسیده شده ولی میخواستم یه بارم منو راهنمایی کنین.
تلوزیون من lg la66000 هست حالا میخواستم بدونم وقتی با فلش فیلم mkv نگا میکنم چطور زیر نویس که با فرمت srt هست و بزنم بیاره؟؟؟؟
سلامنقل قول:
زیر نویس و فیلم و داخل یک فولدر قرار داده تلوزیون بصورت خودکار میشناسه.فقط زیرنویس و فایل تصویریتون باید هم نام باشند.
مثلا:
ّFilm123.mkv
Film123.srt
سلام من به تازگی lg 66000 خریدم
فیلم 3d رو روی فلش ریختم تنظیم عمق 3 بعدی رو هم روی 20 گذاشتم اما زیاد 3 بعدی نشون نمیده گرچه این فیلم رو تو سینما 3 بعدی دیده بودم خیلی عالی بود
چطوری میشه تلویزیون رو روی حداکثر گذاشت که از حداکثر 3 بعدی و کیفیت تصویرش استفاده کرد.... ممنون
کسیی نظری نداره ؟
سلام دوستان
می خوام بین la66000 و w804 انتخاب کنم. خدا وکیلی دور از تعریف های الکی کدوم از این دوتا بهتر هستن و چرا؟؟؟؟
باتشکر
سلام دوست عزیز من la 8600 دارم این مدل سونی رو می تونی با 7400 مقایسه کنی
سونی 804 رو بگیر اگه خواستی پیام خصوصی بده راهنمایی کنم
سونی 804 خیلی عالی هستش
اگه می گوفتی 804 یا 7400 باز می گفتم 804
ولی 8600یکم تو امکانات سر تره
شک نکن 804 رو بگیر
من تلویزیون LG مدل 47LM76100 دارم. چطوری میتونم هدفون رو بهش وصل کنم و صدا رو از راه هدفون بشنوم؟ چون فیش خروجی صدا نداره (شاید هم داره و من ندیدم)
البته سینمای بلوری هم دارم که LG مدل LH-880XBH هست. اون رو هم چک کردم فیش خروجی صدا برای هدفون نداشت.
اولویت برام تلویزیونــه چون فلش رو به اون وصل میکنم و فیلم میبینم
با سپاس
با سلام دوست عزیز مدل تلوزیون من 42lw57000 و در مورد کنترلش میخواستم بدونم با کدوم دکمه هاش میتونم simplink سینمای خانواده رو روی صفحه تلوزیون اجرا کنم یکبار دستم خورد به یکجاش دقیقا نمیدونم کدوم دکمش بود و کادری باز شد از simplink که دیگه نتونستم دوباره اجراش کنم میخواستم بدونم ایا کدی کلیدی مخفی داره چون کنترل مدل م من بجای این گزینه روی کنترلش ratio زده و اگه ممکن من راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان
میخوام یه تلویزیون 55 اینچ ال جی بگیرم میخواستم راهنمایی کنید که چه مدلی رو بگیرم
و اینکه کلآ مدلهای 55 اینچ چه فرقهایی باهم دارن
مثل این مدلها
55LA96000
55LA86000
55LA74000
55LA66100
55LA66000
55LA62100
خود نمایندگی که میگه فقط تو Hz با هم فرق دارن!
قسمت مقایسه Goldiran هم اصلآ بدرد نمیخوره و خوب نیست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
به احتمال زیاد هم میخوام از بانه سفارش بدم چون خیلی اختلاف قیمت دارن
اینجا فقط گفت یه کارت هدیه 1 میلیون تومنی روش هست که میتونی بیاری پولشو بگیری ولی با این تفاصیل بازم بانه به صرفه تره
سلامنقل قول:
اینا هر کدوم یه قیمتی هستش
اول بگین چقدر می خواین هزینه کنین
من سامسونگ دارم تنها علتش میتونه حجم و کیفیت فیلم باشه. در نظر داشته باش واسه سه بعدی حجم زیر ۴ گیگ اصلا دانلود نکن مخصوصا واسه ال جی که رزولویشن نصف میشه.من الان hobbit رو ۱۱ گیگ دارم میگیرم . نکته دیگه بستگی به فیلمشم داره مثلا فیلم saw 3d افکتهای کمی داره ولی ice age یا bait 3d یا اواتور خیلی خوب بود.در کل این تکنولوژی اوله راههنقل قول: