سلام آقا شایان میشه جزیات دقیق کارت گرافیکتو همراه با عکس بدی بعد قیمتش دقیقا چنده من بخرم توبازار هستشنقل قول:
Printable View
سلام آقا شایان میشه جزیات دقیق کارت گرافیکتو همراه با عکس بدی بعد قیمتش دقیقا چنده من بخرم توبازار هستشنقل قول:
دیشب از سایت دانلودها خواستم دانلود کنم صبح که بلند شدم تا 250 مگ قطع شده بود :41:نقل قول:
خوده سایت منظورت سایت اصلیشه ؟ لینک بزار و اینکه اگه وسط کار قطع شه دانلود اکسلاتور ساپرت میکنه که از همونجایی که قطع شد دانلود کنم ؟ چون دیشب هر کار کردم از همون جایی که قطع شد دانلود کنه نشد
زدیم تو کار ....................IVECO ماشین نرمیه:sq_25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیستم من چه چیزیش پایین تا تقویت کنم (مخصوصا گرافیک ایا پایین)
Ram:2gb
CPU:Intel(r) Pentium(r) Dual CPU E2180 @2.00Ghz 2.00Ghz
Graphic:NVIDIA GeForce GT 440 128bit 2Gb
بچه ها من بعد از ریختن چند تا Mod آخر محدودیت سرعتم برگشته نمیره بیشتر از 90 ...
یکی یه فایل گذاشت اما اونم کار نکرد ..
راه دیگه ای نی ؟
دیشب منم گذاشتم از دانلود ها یه چیزی بگیرم وسز دانلود قطع شدنقل قول:
فک کنم دیشب سرورش ایراد داشت:sq_10:
سلام
خوب بعد از مدتي طولاني برگشتم...
اين تاپيك مربوط به 1سال و نيم پيش هست...
خوب تاپيك رو زود زدم ، اما مي بينم كه خوب مشتري پيدا كرده...
كسي از مديران مي دونه چطور مي تونم پست اول رو ويرايش كنم؟
حيفه تاپيك به اين توپي پست اولش اينطور باشه...
و بازي رو هم خريدم (به همين دليل ياد اينجا افتادم) دست SCS درد نكنه...
عاليه...
گرافيك ،گيم پلي ، صدا گذاري ، و از همه مهمتر وسعت نقشه...
اين بازي بين بازي هاي تراكينگ شاهه ،شاه...
نقل قول:
سلام مد اشتباهه!!!
معلومه کسی که طراحیش کرده هیچی از اسکانیا سرش نمیشده!!! :دی
آخه های لاین و این سقف بلند؟!!!تنها فرقی که داشتن این بود که روی یکی نوشته تاپ لاین یکی نوشته های لاین!
نقل قول:
سلام پست هایی که 6ماه ازشون گذشته باشه دیگه نمیشه ویرایششون کرد!!
به مدیر یا ناظر بخش بگو ببین میتونه کاری بکنه!
من قیمت دقیق روز رو ندارم .قیمت تقریبی بالای 400 تومن هست. یه سرچ بزنید از سایت های فروش قطعات کامپیوتر پیگیری کنید. اینم مشخصات به همراه عکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه بنده خدایی اومده مد بسازه نمیدونسته چی بسازه اینو سرهم کرده زیاد سخت نگیر . البته من نتونستم تستش کنم نمی دونم میشه رو سقف کوتاه highline گذاشت یا نه اگه بشه که زیادم اشتباه نیست ، بعدشم تاپش که درسته دیگه .نقل قول:
یه سری صدای بوق باحال از اینور اونور جمع کردم سر فرصت آماده میکنم میذارم .
بابا خیلی کارت درسته . نمیومدی دیگه ! تاپیک زدی رفتی ... من همین تاپیکو تو بازیسنتر زدم هر روز بهش سر میزنم تازه اونجا هیچکی بازیو نمیشناسه کلا 8 صفحه رفته جلو اینجا که اووووووووووووووه الا ما شاء الله روزی 8 صفحه میره جلو .نقل قول:
خب نگفتی دیگه ! پرسیدم دیگه چه مد هایی ریختی تو بازی ؟ بگو شاید مشکل یکی از هموناست . آخه من با همون فایلی که واسه شما گذاشتم محدودیت سرعتم 120 هست . ببین پسوند مد ها رو از scs به zip تغییر بده بازش کن ببین غیر اون فایل مد فیزیک دیگه تو کدومشون فایل game_data.sii هست .نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب مارو هم بده !
علی جان سیستمت خوبه ولی رمت پایینه
یعنی اگه ببریش بالاتر بهتره
یکی لطف کنه لینک مود brighter night رو بذاره.کاش یه مود بود که ماه تو شب نور میداد و سایه هم داشت!
نگفتی که توقعت تا چه حده؟ جقدر میخای هزینه کنی؟پاورت چیه ؟ برای این بازی گرافیک میخای یا برای بازیای 2012-2013؟نقل قول:
بفرما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو رو خدا دیدی به چه روزی افتادیم یه روزی به ما میگفتن ادیتور نه یکی نیست زدمودلر رو کرک کنه این خارجیا هم رفتن خریدنش با او موداشون؛ مثلا این topline و hineline طرف رفته مدلشو ساخته خو ا عکس png استفاده کن.نقل قول:
هیف که ریجستر نمیشه که اسکانیا رو یه سرو سامونی بش بدم ؛ بنزش هم یه اشکالات ظاهری داره در مقایسه با مدل واقعی ؛ ولی fh 16 که فقط شبیه واقعیته شرفشو بردن تو بازی کولا باید تغییر داده بشه!
:45:
شما راه حلی نداری براش؟؟؟
بعیده به نظرم چون دانلودها لینک از سرور خودش میده تا چند روز جواب میده!!خب چرا از دانلود منیجر استفاده نمیکنید؟شاید اشکال کار از اون باشه من از سایت دانلودها همیشه دانلود میکنم با دانلود منیجر تا چند روز میشه ادامش رو دانلود کرد..نقل قول:
اینو خودم آپلود کردم لینک اش مستقیمه میشه قطع کرد بعدا دانلود کرد از ادامش.
من اول بار "قبلا از اینکه اینجا بحث چیت زدمن باز بشه " کار با cheat engine رو بلد بودم و پول و xp رو افزایش دادم ولی خیلی خیلی سریع از بازی زده شدم و معنی ای برام نداشت!نقل قول:
اون پروفایل رو بیخیال شدم با اینکه 8 هزار کیلومتر رانندگی کرده بودم ! و از اول بازی کردم و با یه ولوو درجه 3 شروع کردم بعدش هم اسکانیا و بعد هم بنز
پول جمع نکردم اول بار! تا کار میکردم وام رو تصفیه میکردم و باز وام میگرفتم تا راننده استخدام کنم
همونطور که گفتم بعد از اون که به 12 تا راننده رسید دیگه خیل عالیه به سود دهی رسیده بود و سریع تا 30 تا راننده هم پیش رفتم
آخرای بازی به طور متوسط 400 هزار تا در 24 ساعت میومد که دیگه پولم به 21 میلیون رسید ! شهر ها رو هم همه رو رفته بودم به غیر از دوتاش که اونها توی انگلیس بودن
دیگه دلیل زیادی برای ادامه بازی نداشتم و در کل 83 ساعت "طبق اطلاعات پروفایل " بازی کردم
البته الان هم هر از گاهی یه دور تو شهر میزنم یا یه بار کوچیک میبرم حوصلم سر نره :دی
حمله به سوی SCANIA R730:sq_2:
سلام .من چند تا اسکین دان کردم بعد گذاشتمش توی پوشه ی مد ولی حالا نمی دونم باید چی کار کنم
لطفا کمکم کنید
برو تعمیرگاه قسمت انتخاب رنگ اسکینی که ریختی رو میبینی.نقل قول:
تو این بازی خدا نکنه حواست پرت شه لاین رو اشتباه بری یا اشتباه دور بزنی کارت ساختس.
یعنی دور برگردون سرش گرده تو بازی:sq_11:
دسته گلت درد نکنه همون عصر دانلود اکسلاتور ورژن جدید نصب کردم و از همون سایت دانلودها گذاشتم دانلود شه خوشبختانه ایندفعه گزینه Resume هم فعاله دو بار هم قطع و وصلش کردم از همونجایی که قطع شده بود ادامه داد الان تازه روی 27% هستش ولی نصف شب سرعت بالا میره احتمالا تا فردا صبح دانلوده کیف میکنی سرعتو ؟ بازم ممنوننقل قول:
سلام دوستان به نظر شما با این گرافیک میشه روی ultra بازی کرد
به نظر من کم بیارهنقل قول:
سلام به همه ی اساتید محترم و راننده :sq_2:
اقا چند تا سوال دارم
این قضیه لایسنس کامیونا چیه؟به چه دردی میخوره؟اگه میشه برام بذارین(البته نکه مشکل اکتیو کد برم درست شه ها!اگه امکان داره مشکل برام درست کنه بیخیال:sq_7:)
چرا تو بازی من کامیون ولوو نیست؟یه اسم دیگه هست نمدونم والیانت!!؟چیکارش کنم؟و یه ماشین دیگه هم اسمش اشتباست.کمکم کنید
آقا خودت تو سوال دوم جواب سوال اولت رو دادی؟قضیه اینه که شرکت scs با شرکت سازنده اونا به توافق نرسیده و اسم دیگری روی ماشین در بازی گذاشته ولی کامیون های رنو و مان لایسنس شدن و اسمشون در بازی همون برند سازنده واقعیشون است.حالا این مد این کامیونی که لایسنس نشدن رو برات درست میکنه(اسم و آرمشون رو)حالا یه سرچی بزن حدود صفحه 250 پیداش می کنی.نقل قول:
میتونین کاری کنین تو صفحه اول این مدهای بازی برای دانلود بزارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
ما هم به جمع شوفرا پیوستیم :31:
الان دو تا بار رو مثل مرد بردم بازیش خیلی شبیه king of the road هستش من اصلا از داخل کابین نمیتونم ماشین برونم همش بیرون
بازیو از ایتالیا شروع کردم فکر کنم اشتباه کردم چون جنوب اروپاست از وسط بازیو شروع کنی بهتره درسته ؟ مثلا المان ؟
گرافیک رو روی یکی مونده به اخری گذاشتم 35 -40 بهم فریم میده برم تو کابین به 45-50 هم میرسه فقط بارون که زد فریم تا 23 افت کرد :41: راستی گرافیکم هم 4670 هستش cpu 4 هسته ایی و رم 4 گیگ
سلام
این تغییری که توی گیربکس توی پچ جدید اعمال شده کجاشه؟
من که ندیدم و متوجه چیزی نشدم ...
یکی از اساتید راهنمایی کنه والا
خوش آمدی.نقل قول:
بهتره عادت کنید از داخل برونید بعد مدتی میبینید خیلی حال میده!
خیلی خیلی هم خوب و عالی بهتون فریم میده.از 4670 همچین انتظاری نداشتم.
این بازی روی سی پی یو هم خیلی خوب مانور میده من وقتی وارد بازی میشم صدای زوزه فن سی پی یوم در میاد...
دوستان عزیز یه سوال؟!
به نظرتون گاراژمو آپگرید کنم بهتره یا اینکه برم تو یه کشور دیگه گاراژ بخرم؟از نظر پول در آوردن راننده هام میگم ها!!:sq_17:
خوش اومدی، اگه منظورت یکی مونده به آخری همون high هست که خوب پس میشه نتیجه گرفت سی پی یو هم خیلی تاثیر داره تو این بازی، چون منم گرافیکم 4670 هست و رم 4 اما سی پی یوم 2 هسته ایه روی high بسته یه شرایط حدود 20 فریم گاهی کمتر گاهی بیشتر میده، البته برند گرافیک هم تا حدی تاثیر داره، اما کلا 4670 فلفل ریزه ست!نقل قول:
دوستان منم پج 1.2.5.1 رو نصبیدم دیگه اکتیو نمی خواد و اون مشکل کرش که بعضی ها داشتن پیدا نکردم، فقط بدیش اینه که موقع بارون زمین خیس نمیشه:sq_11: اگه به خاطر اکتیو نبود با همون پج قبلی بازی میکردم بارون بدون زمین خیس که بارون نیست
لطفا یکی لینک پچ 1.2.5.1 رو بذاره برام. ممنون
میخوام از 1.1.1 آپدیت کنمش.
دوستانی که تو کار مد هستن نمیتونن مد actros 2012 رو گیر بیارن یا بسازن
دوستان عزیز توجه داشته باشند " به علت عدم استفاده از هوش مصنوعی بالا " در این بازی به هیج عنوان نیازمند سی پی یو بالا نیست . شخصا این بازی رو به روی چند سیستم مختلف از اقوام نصب و امتحان کردم . شاید جالب ترین قسمت برای من این بود که core i7 چهار هسته ای در بازی 10فریم بیشتر نمیداد با 8500 یعنی با این cpu شاخ باز هم کم میاورد ولی وقتی 6770 رو روی سیستمش نصب کردم با اسکالینگ 200 50 فریم گرفت .این بازی فقط گرافیک میخاد و بس .حالا اگه شما cpu 4 هسته ای قوی هم روی سیستم بندازید نهایت فقط بین 8 تا 10 فریم اضافه خواهید داشت .تعجب برانگیزه نه ؟ امتحان کنید.....