اگه برات مهمه یه دور ریکاوری کن ( وقتی سیستم بالا میاد دکمه f10 یا f11 رو بزن و restore c رو بزن تا برات ویندوز ارجینالو دوباره نصب کنه)نقل قول:
Printable View
اگه برات مهمه یه دور ریکاوری کن ( وقتی سیستم بالا میاد دکمه f10 یا f11 رو بزن و restore c رو بزن تا برات ویندوز ارجینالو دوباره نصب کنه)نقل قول:
یعنی یک نفرم نیست جواب سوالهای منو بده؟عجیبه یخدا:41:نقل قول:
نقل قول:
1-چرا کلیدهای F1 تا F12 توی STUDIO 1555 کار نمی کنه؟ مثلا من توی مرورگر OPERA میرم و کلید F11 یا F12 رو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده ولی در صورتی که باید عمل بکنه خوب سوال
دوست عزیز کیلدهای F لپ تاپ شما دو زمانه هستند یعنی درحالت آدی فقط صدا کم زیاد می کنند نور کمو زیاد می کنند و ... اگر شما می خواهید از کلید های F لپ تاپتون استفاده کنید باید کلید FN رو بگیرید و سسپس کلیدهای F رو فشار بدبد
دوست عزیز من روزانه با لپ تاپم بالای 16 ساعت کار می کنم. هیچ مشکلی براش پیس نمیاد در ضمن هیچ نیازی به باطری کشیدن بیرون هم نیست چون لپ تاپ های جدید جوری طراحی شدن که وقتی باری کاملا شارژ میشه دیگه به صورت IDLE در میان و هیچ برقی به باطری نمیرهنقل قول:
2- من روزانه شاید 8 ساعت با لپ تاپم یکسره بدو ن استراحت کار می کنم مشکلی نداره؟یعنی واسه لپ تاپ مشکلی پیش نمیاد؟ من از دوستان پرسیدم گفتن باطریش رو در بیار و کار بکن بهتره یعنی مستقیم به برق بزن خوب میخوام بدونم نمیشه توی تنظیمات وقتی به برق میزنم باطریش رو غیر فعال بکنیم؟اگه امکانش هست لطفاً را هنمایی بکنیدچون نمیشه هی باطری رو در بیارم و جا بندازم میترسم خرااب بشه
نقل قول:
و سوال آخر اینکه لپ تاپم صداش بعضی وقتا قاطی میکنه یعنی آهنگ میزارم صدا نداره چیکار کنم؟ راستی رو کیبورد که صدا رو کم و زیاد میکنم بعضی وقتا مقدار کم و زیاد شدنش رو روی lCD نشون نمیده اما کم و زیاد میشه نور صفحش هم همین مشکل رو داره
این مشکل می تونه از ویندوزت باشه
ممنون از کمکتون خوب ولی من منظورم اینخ که آیا امکانش هست وقتی لپ تاپ رو به برق میزنم باتری رو غیر فعال کنم؟که اصلاً کار نکنه یعنی انگار کلاً در آوردی از یکی پرسیدم گفت امکانش هست حالا میشه بگین نحوه تنظیماتش چجوریه؟
عزیر وقتی باطری idle میشه یعنی اینکه اینگار وجود ندارهنقل قول:
به محض اینکه جریان برق قطع میشه خودش سوئیچ میشه رو باطری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا
میگم درسته که win 64 بیتی بیشتر برق مصرف میکنه!؟
(( فصلها فصل زمستان شد.
صحنه گلگشتها گم شد، نشستن در شبستان شد.
در شبستان های تاریکی،
می تراوید از گل اندیشه ها عطر فراموشی... ))
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من یک لپ تاپ دل 1520 وسترو دارم حدود 4 ماه خریدم و از اون ابتدا مشکل باتری داره و با حداکثر کم کردن آپشن ها حدود یک ساعت و ربع کار میده:41: لطفا راهنماییم کنید اشکال چیه و باید چکار کنم
تازه این درحالیه که باتریش مثلا 9 سلولیه...
دوست عزیز جواب همه سئوالاتت اینجاست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327783
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=375642
سلام
من با لب تاب وسترو 1500 یه مشکلی داشتم اون هم این است که :
وقتی سیم برق را به لب تب وصل می کنم نور کم میشود و وقتی سیم را جدا می کنم نور صفحه خوب می شه
من تموم تنظیمات را چک کردم وباطری را هم چک کرد ولی مشکل از این ها نیست.
لطفا من را در این امر راهنمایی کنید
درود
يكي از دوستان لپ تاپ ASUS به قيمت 1 ميليون خريده كه امشب ميره تحويل بگيره.فروشنده بهش گفته 200تومن هم بايد بابت ويندوز 7 كه اصل خوده لپ تاپ هست بايد بده.
ايا اين كار متداوله؟
شما برو کنترل پنل- power options بعد adjust display brightnessنقل قول:
اینجا on battery مال وقتیه که با باطری و pluged in مال وقتیه که با برق کار می کنه:5:
ویندوز 64 بیتی با 32 بیتی تفاوتش تو سرعت پردازشه و از cpu بیشتر کار می کشه. احتمالا بیشتره اما فک نکنم قابل احساس باشه:20:نقل قول:
ببین داداش اگه مشکل از تنظیمات بود که خودم درستش میکردم. با اینکه brightness هم باتری هم برق ورودی تا ته بالاست و 2 تاش اندازه هم هست ولی با این حال وقتی برقش را وصل میکنم نور کم میشه و وقتی با باتری کار میکنه دباره زیاد میشه.نقل قول:
ممکنه مشکل از ویندوز باشه. ویندوزو تاحالا عوض کردی ببینی درست می شه یا نه؟؟نقل قول:
سلام
لپ تاپ من جدیدا بیخودی روی cpu usage 100% میمونه و عملا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد حتی وقتی هیچ برنامه ای هم باز نیست بین 90% 100% میمونه. قبلا هم اینطوری شده بود ولی خودش درست شد .
به نظر شما مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری؟
ممکنه ویروسی شده باشه؟
چه کنم؟؟؟؟
با تشکر
احتمال ویروس هست. احتمال دیگه هم اینه که نرم افزارای زیادی بدون اینکه شما بدونین اجرا می شننقل قول:
شما دکمه ویندوز روی کیبرد رو نگه دار و بعد R رو بزن تا RUN باز شه.
توی ران بنویس msconfig بعد تو تب startup نرم افزارهایی که اجرا شدنشون در بالا اومدن سیستم لازم نیست را تیکشو بردار.(اگه همه ی تیک ها رو هم برداری مشکلی برای ویندوز پیش نمیاد)
ممنون دوست عزیز که راهنمایی کردی وقتی ویندز را عوض کردم خوب شدنقل قول:
معمولا این جور مشکلات واسه لپ تاپ بیشتر از PC که ثابت هست پیش میاد. ویروسی شدن یا کند شد.ولی بازم نباید انتظاری رو که از یه pc داره از یه لپ تاپ داشته باشی. مگه واقعا خیلی عالی باشه. زیر یک میلیون چیز خوبی در نمیاد.
من 3 سال پیش خریدم مدلی که خیلی کم شنیده شده. ولی تا الان آخ نگفته.
FUJITSU SIMENS - AMILO M1425
با سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستانم hp2020 خریده . در قسمت مشخصاتش cpu که i7 هست زده 1.6 در صورتی که در spec خود لپ تاپ روی سایت 4 هسته ای 2.8 هست . از خود فروشنده که سوال کردیم گفت اصلا 2.8 نداریم و همشون 1.6 ه ولی چون hp کار درست تر از حرف فروشنده هست باور نکردم و یکی دیگه گفت که سرعت بین 1.6 تا 2.8 متغیره و بسته به حجم پروسس نرم افزار سرعت cpu تغییر می کنه . ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند.
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
CPU لپ تاپ حال موبایل یا همون متغییرو داره شما با برق وصل کند کامل نشون می ده اما مثلا با باطری می زنه 1.6نقل قول:
با سلامنقل قول:
سامان جان ممنونم از پاسختون ولی چه با باتری و چه با برق هر دو 1.6 نشون میده.
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
سلام دوستان.
من یه نوت بوک lg 120x دارم و win 7 ریختم روش.حالا می خوام recovery کنم و همون xp که default خودش بود بیاد.
باید چه کار کنم؟؟
ممنون از توجهتون
همون اول بايد ريكاوري تهيه ميكرديد براشنقل قول:
اگر نداريد بايد بريد سايت ال جي و دوباره درايورهاي XP رو دانلود كنيد و خودتون ويندوز نصب كنيد
نقل قول:
عزیز جان این مثال باطری رو مثال زدم
اما در کل شما با یک نرم افزار مثل EVEREST می تونی آمار کلی سیستم رو بگیری تا خیالت راحت شه
آقا سلام.
من یه مشکل با لپ تاپ اچ پی دارم!
همینطوری خود به خود پورت های usb از کار میوفته و باید برم تو بایوس به حالت پیش فرض برش گردونم تا درست بشه که اونم طول میکشه! فکر کنم هر وقت خاموش میکنم سیستمو اینجور میشه! آقا به فریادم برسید!
سلام
آقايونمن چند روزي هست دنبال درايور هاي dell مدل inspiron 6400 براي windows seven هستم و پيدا نمي كنم اگه ممكنه راهنمايي كنيد
در ضمن داخل خود سايت dell هم رفتم نبود
اگه توسایت دل برای ویندوز ویستا هست بگیرین و به این روش اجرا کنین:نقل قول:
اگه نبود هم اتوماتیک بگیرین:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4157737&postcount=8
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
ممکنه اشکال از بایوست باشه ببین تو سایت اچ پی برای بایوست آپدیت نیومده؟ اگه بود دانلود کن حدود 5 دقیقه طول میکشه تا آپدیت شه.در هنگام آپدیت هم لپتاپ باید به برق وصل باشه و برنامه های دیگه رو هم ببندیننقل قول:
روی High performance بذار تا توان واقعیش معلوم بشهنقل قول:
سلام یه لپ تاپ اچ پی هست که ویندوزش ویستا نسخه هوم تا حالا فقط آپدیت کرده حالا میخواد ویندوز رو عوض کنه درایوراشو چطور باید پیدا کنه فقط از اینترنته .
ممنون میشم راهنمائی کنید
نقل قول:
سلام شما می تونید از ریکاوری خودش استتفاده کنید یا از طریق اینترنت درایوراشو دریافت کنید یا از طریق نرم افزار های DRIVER DETECT مثل DRIVER MAGICIAN درایورهای لپ تاپیتون رو بروز کنید
سلام! من 1 لپ تاپه Dell-Studi XPS 1340 دارم.وقتی Shutdown میکنم هارد و LED خاموش میشن ولی Fan و به عبارتی دستگاه خاموش نمیشه. اگه کمکی میکنه باید بگم نرم افزار Tuneup utilities 2010 روش نصبه.
سلام من از يكي از دوستام يه لپ تاپ ايسر خريدم ابتداي ورود رمز مي خواد چطور مي تونم واردش بشم (ايسر 4230) اونم از لب مرز خريده نمي دونه لطفا" راهنمائي كنيد
سلام دوستان ببخشيد گرافيك 1790 مگابايت -NVIDIA GeForce GT 210M GPU - 256MB Dedicated
چه جوريه؟كلا واسه گيم مناسبه؟
گرافیک نسبتا قوی هست اما اینو به خاطر داشته باشید که هر چی میزان dedicate بودن بیشتر باشه بهترهنقل قول:
احتمالا شما از ویندوز ویستا استفاده می کنی. همومنطور که توی شکل می بینید اون علامتی که توی ویستا به شکل علامت خاموش کردن هست کامپیوتر رو به sleep mode می بره و همونطور که گفتید بعضی قسمت ها روشن می مونن. شما باید مطابق شکل ا.نجا که نوشته shutdown رو کلیک کنید تا به درستی خاموش بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما پسوردی که توی بایوس ست شده رو میگید(که همون اول و توی یه صفحه سیاه و یا آبی میاد) توی لپتاپ از بین بردنش تقریبا غیر ممکنه:41:نقل قول:
اما شاید تعمیرگاه بتونه برات درست کنه
حاجي نوت بوك)hp( من اصلا setup رو نمياره ؟؟
نقل قول:
موقع روشن شدن
کلید F2 یا del یا f1 رو بزنید امکان نداره وارد Setup نشه
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده .وقتی میخام لپ تاپ رو شارژ کنم وشارژر رو بهش وصل می کنم عکس به 2 شاخه میاد ولی شارژ نمیشه.قبلا که این مشکل رو نداشتم یه پرنده ی آبی میومد..
مشکل از شارژر نیست چون وقتی شارژرو وصل میکنم نور صفحه زیاد میشه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.مدل لپ تاپم hp compac nc 6000 است.