آخرای 2011نقل قول:
جفتش
مثل گوشیهای معمولی
آخرای 2011نقل قول:
جفتش
مثل گوشیهای معمولی
با سلان خدمت اساتید
متاسفانه این بخش داره به بیراهه میره ، لطفا پست ها در خصوص اس 2 باشه.
چشم اوستا :31:نقل قول:
شما سوالی اگه راجع به جی اس مونده بفرمایید جواب بدیم :46:
در ضمن اینجا مدیر و همکار هستن (البته اگه باشن)خودشون می دونن چی کار کنن
پ.ن: دوستان سوالی بحثی مطلبی درباره نوت هست تو تاپیکش بپرسید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=513149
من چجوري بايد جي پي اس gs2 ما راه بندازم:11:
راه انداختن نداره ، از setting بخش GPS اونو on کنید و لذت ببرید ! :دی برا نقشه ها هم میتونید از همون مپ خود گوشی استفاده کنید که منتهی اولش باید از اینترنت دانلود بشه. البته میتونید از برنامه ای مثله maverick هم استفاده کنید که میتونید مپ هاش رو آفلاین دانلود کنیدنقل قول:
من چجوري بايد جي پي اس gs2 ما راه بندازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه Ndrive سامسونگ هم هست برید کلوپ همسایه ( اندروید فروم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بازی splinter cell رو رو گوشی i9100 نصب کردم گرافیکش کلا سیاه و سفید نشون می داد بعد از منو ولی خداییش عجب بازیه باحالیه با این که سیاه و سفید هم هست اگه میشه یکی بگه چجوری من کاری کنم سیاه و سفیدیش بره تو رو خدا!!!!!!!نقل قول:
من نصب کردم مشکل نداره
من با اون روشی که باید فایل apk رو zip کنی و بعد چند تا فایل که مربوط به چک کردن آنلاین میشه رو پاک کنی نصب کردم که اینجوری شد شما چجوری نصب کردید؟ با وای فای یا اینترنت گوشی یا هیچکدام؟نقل قول:
بعد یه سوال دیگه من بازی realfootball رو می خوام رو گوشیم گیم دیتاش رو بریزم ولی چون گوشیم به حالت usb on the go نیست خیلی طول میده تا فایل های ogg کپی بشه کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟ در ضمن برنامه assisstant for android هم رو کامپیوترم نصبه
راستی من هر کاری کردن نتونستم asphalt 6 رو نصب کنم گیم دیتاش رو نمی خوند !!!! کسی تا حالا تونسته این بازی رو نصب کنه و اگه تونسته لطفا بگه چجوری؟
یعنی چی رو usb on the go نیست؟! چه ربطی داشت! USB-OTG سیستمی هست که میتونید فلش و موس و کیبورد و ... رو به گوشی وصل کنید. ربطی به حالت خاص و سرعت کپی ... نداره!نقل قول:
usb on the go منظورم مثله وقتیه که فلش مموری رو به کامپیوتر وصل می کنی و اونجوری بالا میاد و سرعت هم برا کپی بیشتره اما الان سرعت کپی فایل های ogg خیلی پایینهنقل قول:
یه راه حل پیدا کردم که فایل ها ogg رو zip کنم و تو گوشی بریزم و بعد از تو گوشی extract کنم حالا اگه شما راه حله دیگه ای دارید بگید
مگه شما وقتی گوشی i9100 رو به کامپیوتر وصل می کنید مثله فلش مموری براتون بالا میاد یا مثله من یه جور دیگه بالا میاد؟
ممکنه یکی از دوستان لطف کنه و ویجت های گالکسی اس 2 رو استخراج کنه و بذاره برای دانلود؟
ممنونم
کسی میدونه محافظ صفحه رو از کجا باید عوض کرد؟
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
این عکسو میبینید فکر کنم کابل Hdmi هست میخواستم ببینم تو ایران اومده وآیا دوستی این کابل رو داره یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میگن که فلش هم بهش وصل میشه واقعیت داره وآیا کابلش هست؟
ممنون.
شما تو حالت USB Storage وصل کن گوشیو، سرعتش بالاس.نقل قول:
تو ایران هست، سخت پیدا میشه حدودا بین 55 تا 75 هزار تومن هم قیمتشه (اینترنتی 75 میدن):8:نقل قول:
ممنون ازپاسختون من میخواستم این گوشی رو تهیه کنم رفتم مرکز مبایل ایران نمایندگی سامسونگ به من میگن800تومن!!!!!!نقل قول:
تو ایران هست، سخت پیدا میشه حدودا بین 55 تا 75 هزار تومن هم قیمتشه (اینترنتی 75 میدن)
تازه 16گیگشوبعدشم طبق این عکس تو جعبش باید کیف باشه ولی میگه توش کیف نیست....
نگیفتین فلش بهش میخوره یانه یا کابلش اگر هست قیمتش چنده...
ممنون .:11:
75 هزار تومن چه خبره راستی من جعبه گوشیم اینجوری نیستا از این کوچیک تره از دبی گرفتم 720
از نمایندگیها که نباید بخری اصلا، گرون مید، نمایندگیها باید فقط شوروم باشن و گوشی رو نشون بدن، متاسفانه فقط ال جی همچین کاری کرده و نمایندگیش فروش نداره !نقل قول:
پیشنهاد میکنم بری بدون گارانتی بگیری از زیر زمین بازار موبایل یا علایدین که باید چهر چشمی بپایی، حواستم باشه 24 ساعت یا 48 ساعت محلت تست بگیری از فروشنده./
فلش هم میخوره دیگه دوستان گفتن، قیمت کابل رسمی سامی 20 تا 35 تومنه که اصلا نمیصرفه و خیلیم پت و پهنه! ولی میتونی کابل معمولی بگیری حداکثر 5 تومن پولشه. سبک و قابل حملم هست.
از پرژا اندروید بپرس اون داره فک کنم./ این پکیم که عکسشو گذاشتی فول پکشه
اینم از کابل mhl
کد:http://gooshi-bazar.com/products/accessories/others/477.html
این عکسایی که شما گذاشتین، مربوط به SII هایی هست که توی هند عرضه شده و توی هیچ کشور دیگه ای موجود نیست.نقل قول:
اما من 2.3.3عربی مربوط به اخرین اپدیتش ریختم و روت کردم نه مشکل داغی دارم و نه مشکل باطری.مشکل فارسی هم باش ندارمنقل قول:
شاید شما از 2.3.3اروپا و همون ورژن های قدیمی استفاده میکنید؟نگا کنید بینید JPKH1 هست یا نه؟
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
خدا اجرت بده رفیق کاره خوبی کردی اما یادت رفته بود که کمک به بچه های فروم از سومالی واجب تره؟؟؟:5:نقل قول:
قیمت که خیلی خوب گرفتینقل قول:
اخرین ورژن فارسی که اومده2.3.3هست اما مشکل گرما وباطری نداره.من خودم نصبیدم وبخوبی3روز بدون گرما باش کار میکنم
زردی و حاله ی صورتی هم که خودش ثواب داره پس بیخیال
واسه مارکت هم برو به حالت فلایت مود و بعد با چی فی ان به نت وصل شو وکارتو انجام بده راحت
مشکل فارسی نویسی هم با نصب رام جدید عربی/فارسی که در ماه آگوست ارائه شده مشکلش حل میشه و جای نگرانی نیس
در موردHDMIهم فعلا دنبالش نگرد اما کابل OTG رو خودت برو یه کابل N8بخر و پایینشو سوهان بزن و به اسونی ازش استفاده کن
همین و بس
کابل hdmiبسختی گیر میاد اما کابلی که بش فلش و موس و این لوازم جانبی وصل میشه رو میشه با خرید یه کابل n8 و کمی سوهان کاریه لبه هاش بدست آوردنقل قول:
سلام.
آقا این سایت گوشی بازار قضیش چیه همه قیمتاش من فکر کنم یه صفر بیشتر داره!
Micro sd مدل16گیگ رو زده700000یعنی هفتاد هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدش آدرشو زده اصفهان تو تهران ازاینجور فروشگاهای اینترنتی گیر میاد؟
نقل قول:
چه کلاسی؟ چه مارکی؟
الان دیدم سامسونگه و کلاس 10 ... نظری در مورد مموری سامسونگ ندارم ولی مدل :
Patriot
MicroSDHC 16GB LX Series
Class 10
41,000 تومان
دوستان درایور مودم usb رو ندارین درایور گالکسی اس 1 که روش نخورد
اصلاًهمه چیش فکر کنم بدون تعارف داره روی همه چی میخوره جز گوشی.نقل قول:
چه کلاسی؟ چه مارکی؟
یعنی تمامی لوازم جانبیش همشون20تومن سودو واسشون داره.
خوب باید بخوره تا پول رانت بازی تو فروم ها رو بتونه بده دیگه :31::31: تو بعضی از فروم ها هم خوب نفوذ کرده :31:
به نظر من که مسخره بازی محضیه سایتش....نقل قول:
خوب باید بخوره تا پول رانت بازی تو فروم ها رو بتونه بده دیگه تو بعضی از فروم ها هم خوب نفوذ کرده
من حاضرم کل بازار رو زیرو رو کنم ولی ازاین سایت خرید نکنم.
یه سوال دارم هرکاری کردم نتونستم بهمم چطوری لاک وآنلاک میشه هرچی ویدیو ازش دیدم شانس من لاک وآنلاک نکردن توش...
ممنون میشم بگین چطوریه.
راست میگن سامسونگ جو گیر شده این دیگه چیه13سانت در7سانت!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تاریخ عرضه کی هست کی میاد ایران خبری ازش هست؟
این بیاد قطعاًقیمت کاذب گالاکسی2میاد پایین.
سلامنقل قول:
دوستان این مطلب واقعیت داره؟
یعنی دیگه برنامه واسه این گوشی ازاندرو نمیشه گرفت؟
تاریخ اجرای حکم 13اکتبر21مهرهست یعنی دیگه فروشش خیلی کم میشه؟
اونجوری که من شنیدم
فقط توی اروپا فروش سامسونگ متوقف شده تا تکلیفش مشخص بشه
جاهای دیگه مشکلی نداره
واسه اونجا هم یه ترفندی میزنه قربونش برم
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی دوماهی بود وقت نکرده بودم بیام اینجا سربزنم و بعداز این مدت میبینم که سروکله ی بروبچه های جدیدی پیداشده....البته به نظر باحال میان...!:31: در هرصورت ما کوچیک بروبچ قدیمی(kissyou , persaindroid, mehdi berg , samsung ,وبقیه بروبچ گل قدیمی) و جدید هم هستیم
آقا جونم براتون بگه با هزار بدبختی و این در و اون در زدن بالاخره ما هم تونستیم یه دونه ناقابل Galaxy S II بگیریم
مثلا خیرسرم هم نشسته بودم و توصیه های بروبچه این فروم رو کامل خونده بودم که گوشی که میخرم لکه صورتی و پیکسل سوخته و خط وخش و زردی صفحه و ... رو نداشته باشه...
رفتم به یاروحه که اتفاقا بچه ی باحالی هم بود گفتم که من به شرطی میگیرم که زردی و ... نداشته باشه ، اون هم گفت داداش باید هم اینطورباشه ،داری جنس نو میخری
خلاصه سرتونو درد نمیارم ، 725 بدون گارانتی،با کارتون عربی مخصوص خاورمیانه خریدم و نورش رو کم کردم وNotification Area رو آوردم ولی نورزیاد بود و متوجه زردی کم رنگی در کناره ی سمت چپ ال سی دی نشدم و نهایتا اینکه خیرسرم حواسمو جمع کرده بودم که زردی نداشته باشه و وقتی توی مغازه به دلیل نورزیادروز متوجه نشدم و وقتی رسیدم خونه متوجه شدم،یعنی جدامیگم واقعا بیرون از خونه،حتی در سایه ، اون هم در رنگ خاکستری، به سختی قابل تشخیصه و الان هم چند روزه دارم حرص میخورم که چرا خوب دقت نکردم...
خلاصه اینکه گوشی رو نخریده از چشمم افتاد !!!!!:2:
آقا راسته میگن اون زردی به مرور زمان حل میشه؟
البته 100% مطمئن شدم که سخت افزاریه چون از صفحه اسکرین شات گرفتم و داخل کامپیوتر نگاه کردم هیچ مشکلی نداشت و این یعنی هرگز با آپدیت برطرف نخواهد شد و باید امیدوار باشیم که این مشکل مثل مشکل اپل باشه ( آخه اون هم صفحه اش مشکل رنگ داشت ولی اپل رسما اعلام کرد به خاطر نوع چسبیه که درساختش بکار رفته و به مرور زمان برطرف خواهد شد) . بازهم دم اپل گرم که اینقدر مرد بود که بیاد و توضیح بده ولی سامسونگ که فهمیده چه گندی بالا آورده سکوت کرده و نشون به اون نشون که در گوشی بعدی Galaxy Noteدیگه Super Amoled Plus بکار نبرده و اومده مثل آدم پیکسل هاشو برده بالا...بله ، این زردی افتضاحی بود که ناشی از Super Amoled plus بود....
گرما و دربازی های سنگین گاهی داغی هم داره ولی کلا چیزی که روی اعصابه گرم شدن ال سی دی هست
باتری هم برای من که استفاده ی متوسط میکنم دوروز یکبار باید فول شارژ کنم که تقریبا راضی هستم
دوستان کسی هست که خریده باشه و اون هم مثل مال من زردی داشته باشه؟
البته اگه بخوام واقع بین باشم در برون از خانه مطلقا معلوم نیست،حتی در Notification Area . و فقط داخل خونه به دلیل نور کم محیط خودشو نشون میده اون هم فقط و فقط در Notification Area و گاهی هم خیلی خیلی خفیف در Key Pad دکمه های 3و6و9 خیلی خیلی ناچیز و نامحسوس از 1و4و7 روشن تر هستند
ولی گوشی به قول رویوی kissyou عزیز ( که این یه جملش خیلی باحاله و هنوز رویوش رو گاهی میزارم و به خاطر این یه جمله اش هم که شده دوسه روز یکبار نگاه میکنم!!!!!!!) گوشی بسسسسسسسسسسسسیییییییییییی یییییااااااااررررررر باکیفیته:31::16: kissyou جان شوخی کردما ! به دل نگیری!؟ داداش چش مایی...
از شوخی بگذریم مال من که بجز ایراد صفحه ، خداروشکر ایراد دیگه ای نداشته و واقعا نرم و بدون لگ کار مینه
یه چیز دیگه اینکه من قبلا هم گوشی با صفحه ی Super Amoled داشتم GTS8500 Wave I و زاویه ی دیدش عالی بود و هرچقدر زاویه میدادم بازهم تغییر رنگ نمیداد ولی توی این گوشی بخصوص در پس زمینه های روشن با تغییر زاویه احساس میکنم رنگ گوشی به مقدار ناچیزی یکم به سبزی یا آبی میزنه....
نهایتا این که اگه بخوام احساس درونی ام رو درمورد این گوشی و سامسونگ به زبون بیارم قطعا پستم حذف میشه ...:grrr: پس همون بهتر که نگم...!!!
سلام
ممنون از توضیحات کاملت بهمن جان
من موندم که فقط اگه بتونم با همه این مشکل هایی که گفتی بسازم با این که این گوشی hdmi رو پشتیبانی نمی کنه چیکار کنم
آیا مدلی هم هست که با این cpu و ویژگی hdmi داشته باشه؟
دوستان راهنمایی بفرمایند.
HDMI هم داره دوست عزیز
TV-out (via MHL A/V link)
مهدی جان متشکرمنقل قول:
ولی ظاهرا این نمونه ای که شما گذاشته اید در ایران موجود نیست نمی دونم آیا شما جایی این مدل رو دیده ای توی ایران
به نظر می رسه این نوع که شما گذاشته ای مخصوص اروپا باشه
لطفا کمک بفرمائید
در صورتی که توی ایران سراغ دارید اگه شیراز باشه که عالیه
اساتید کمک!!!!
همیشه ادمای صادقو تحسین کردم :دی
سلام.نقل قول:
مهدی جان متشکرم
ولی ظاهرا این نمونه ای که شما گذاشته اید در ایران موجود نیست نمی دونم آیا شما جایی این مدل رو دیده ای توی ایران
دوست عزیز این کابل تو ایران هست پیدا میشه هم بصورت اینترنتی وهم تو بازار هم هست البته تو بازار من55تومن قیمت داشتم ولی تو خرید اینترنتی75هست اینم سایتش!
کد:http://gooshi-bazar.com/products/accessories/others/477.html
یعنی هرمشکلی پیش بیاد خدایی نکرده مال اروپاس به ما ربطی نداره پس خیلی خیلی ممنون.نقل قول:
اونجوری که من شنیدم
فقط توی اروپا فروش سامسونگ متوقف شده تا تکلیفش مشخص بشه
جاهای دیگه مشکلی نداره
واسه اونجا هم یه ترفندی میزنه قربونش برم
ببخشید اساتید محترم یه سوال داشتم راجع به لاک وآنلاک گوشی میخواستم بدونم که وقتی گوشی بادکمه پاور لاک شد واسه آنلاک کردنش چند راه وجود داره میشه بادکمه بک آنلاک بشه؟
اساتید کمک!