بازی رو pc بهترین گرافیکو داشت ...فوق العاد بود!
Printable View
بازی رو pc بهترین گرافیکو داشت ...فوق العاد بود!
سلام
شنیدم بازی شماره 2 اومده که خیلی خفن میشه ! میزنی احم--دی---نژ-----اد میکشی ؟! راسته؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
بشنو ولی باور نکن :31:
عجب چيزايي ادم ميشنوه ها
بگذریم حالا این solomon که همه رو سرکار گذاشته بود کجایی بود؟
عراقی... و یک عرب بود فاروق البشیر هم مثلا ایرانی بود ولی اسمش گویای این هست که یک ایرانی الاصل نیست... کسی تا به حال از خودش نپرسیده که چرا شخصیت های منفی مثل سلیمان و البشیر اسامی عربی دارن نه ایرانی! اگه کمی تامل کنید خواهید دید این بازی ضذ عربی هست نه ضد ایرانینقل قول:
عجب آشغالی بود خدایی ای کاش بازی رو نمیگرفتم : دی
نه گرافیک نه گیم پلی نه داستان نه صداگذاری نه هوش مصنوعی نه جذابیت . خلاصه رو کنسول آشغالی ساخته بودن تکرار نشدنی واقعا خسته نباشن : دی
اینارو جدی گفتی؟ :18:نقل قول:
نه گرافیک نه گیم پلی نه داستان نه صداگذاری نه هوش مصنوعی نه جذابیت . خلاصه رو کنسول آشغالی ساخته بودن تکرار نشدنی واقعا خسته نباشن : دی
حالا میگیم روی کنسول فاکتور گرافیک رو ازش حذف کنیم از لحاظ گیم پلی و صدا گزاری و .. فرقی با پی سی نداشت..
از نظر من یکی از بهترین شوترهایی بود کعه بازی کردم ( مخصوصا از mw3 خیلی بهتر بود. :31:)
:18: واقعا ؟نقل قول:
همونطور ک آقا مجید گفتن حالا رو کنسول گرافیکش پایینه ولی موارد دیگه ....به هر حال هر کسی برداشتی داره ،نظر شمام محترمه !:11:
از لحاظ صدا #1 بود...... با سینمای خانگی پایونیر صدا گرقتم از زندگی لذت بردم:31:
تو کنسول گرافیکش در حد این همه فحش نیست ! احتمالا ایشون روی 360 آرکید بدون هارد بازی کرده این حرفو میزنه ...
آره حتما ! شما کنسولت که باعث شده فکر کنی این بازی گرافیک خوبی داره مدلش رو به من بگو ببینم از بچه ها کسی داره یه تستی بزنم !نقل قول:
من با نوید موافقم:21:نقل قول:
گرافیک نسخه کنسولی در مقایسه با نسخه PC با بهترین سیستم خب خیلی فرق داره:20:
مسلما PC خیلی قوی تره:8:
چرا سرچیزی رو که همه مون میدونیم و قبول داریم
بحث میکنیم؟
ول کنید دیگه:19:
من خودمو کشتم نتونستم بعضیارو درست کنم...نقل قول:
هر چی هست اینه که مسلما کنسول ها فعلا از pc ضعیفترن.
عزیز همون زمان هم که تازه ایکس باکس یا پلی تری اومده بودن پی سی میتونستی ببندی که قوی تر باشه. نمیتونی اینطوری بگی چون یه بچه رد میشه فک میکنه هر پیسی بخره میتونه همه بازیهارو روی انده جزییات بازی کنه. پارسال رو بیخیال که ایکس باکس بدون هارد این موقع 250 تومن بود و پلی تری 360 تومن ...حتی الان هم که طرفا 600 700شدن نمیتونی با این پول پی سی ببندی که بتونه بازیهای مولتی پلتفرمی مثل Crysis 2 یا مثلا ME3رو همونطور که روی کنسوله واست پردازش کنه.
خواهشا هیچوقت اینطوری مقایسه نکنید چون باعث به اشتباه انداختن دیگران میشید.
ایهاالناس ... جون من اگه کسی جایی یا سایتی میشناسه که این بازی رو برای xbox روی دیسک BurnerMax میفروشه , خبر بده. مردم از بی آنلاینی !
لایو الان اصلا امن نیست اگه تا این حد آنلاین باز هستی به نظرم بهترین کار اینه که بری تو خط اورجینال... اگه دو تا ایکس باکس داشته باشی لینک سیستم کنی شبکه ای هم خیلی حال میده هم این بازی و هم کال آف خیلی امکانات خفنی دارن. اگه برو بکس فامیل ایکس باکس داره شبکه کنید مقابل هم بزنید ببینید چه هیجانی دارهنقل قول:
درود نبودی یه مدت یا من ندیدمت:31:نقل قول:
داداش من همه که مثل من و تو رو گنج نخوابیدن:27:
طرف با هزار جور وام و قرض الحسنه و پس انداز و صندوق مسجد و ...:31: یه کنسول خریده بعدش میفرمایی یدونه هم بگیر واسه لایو:18:
در ضمن پیشنهاد دومت هم خیلی محشره:8:
خودم تجربه ش کردم
البته این بازی رو نه یه شوتر دیگه
و آخرش از کشت و کشتار مجازی به درگیری شدید فیزیکی انجامید:21:
به به آرمین جون. کجایی نیستی؟ :10:نقل قول:
درضمن. مگه نمیگن این دیسکای burnermax کاملا برای لایو امنه ؟؟!
کریس جون هم کاملا درست میگه ! مگه ما رو گنج نشستیم ؟ :31: :31:نقل قول:
امن بود شاید الانم امن باشه اما چه تضمینی هست؟ جنگ نرم افزاری مایکی با c4 تا حالا به این شدت نبود! توی بازه های زمانی طولانی مایکی ضد -- نمی داد به این سرعت... به هر حال این برهه از زمان خیلی ریسکه رفتن به لایو و آنلاین بازی کردن حساسیت مایکی بیش از پیش شده این کاملا مشخص هستنقل قول:
به به آرمین جون. کجایی نیستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن. مگه نمیگن این دیسکای burnermax کاملا برای لایو امنه ؟؟!
فکر نکنم شبکه به صورت لن اگه منظورتون همین باشه بشه چون خودم امتحان کردم همش میخواد به لایو وصل بشه.شاید روش شما طور دیگه ایه!اگه لن کردید به ما هم روشش رو بگید البته نسخه ایکس باکس رو.نقل قول:
البته من لن بتلفیلد 3 رو خودم امتحان نکردم ولی 3-4 روز پیش mw3 رو با داداشم شبکه ای بازی کردیم ولی بتل3 محاله که سیستم لینک رو ساپورت نکنه توی قسمت مولتی پلیر به قسمت سیستم لینک بریدنقل قول:
مدرن که همه سریهاش میشه اما بتل 3 نه اصلا واسه آفلاین یا لن مولتی نداره بجز مولتی آنلاین اگه میشد که عالی بود من خودم گیم نت دارم اکثر بازیهای ea همش آنلاین اصلا لن نمیزاره توش خیلی بد که توجه نداره به لن.شما اگه پیدا کردی لن بتل 3 رو ما رو هم خبر کن خوشحال میشیمنقل قول:
3 تا DLC جدید برای بازی تا پایان سال میاد که اولیش تو خرداد ماه هست
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته الحاقی جدیدی برای بازی معرفی شده به نام Close Quarters که قراره ماه ژوئن برای بازی منتشر بشه.
تریلری هم از این بسته الحاقی منتشر شده که اسمش، Ziba Tower هست، Ziba Tower در واقع نام یکی از مپ هایی جدیدی است که قراره توسط این بسته به بازی اضافه بشه.
با توجه به تریلر میشه فهمید، در این مپ شاهد مبارزات نزدیک و سخت خواهیم بود...
سلام
می خواستم بپرسم این بازی رو میشه در شبکه های بازی مثل garena و.... آنلاین بازی کرد؟
چه سرعتی می خواد ؟ 1 مگ میشه؟
ببخشید چه کسایی اینجا بتل رو مولتی میزنند؟؟
ممنون به خاطر خبرنقل قول:
تریلرشو اگه دارید بزارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پروفایل بنده هست.نقل قول:
------
بفرمایید این لینک ویدئو از گیم اسپاتنقل قول:
نه عزیز، امکانش نیست.نقل قول:
بستگی به ISP ـتون داره، با 128 هم میشه بازی کرد.
Ping ها بالا نیس ؟؟؟ راحت میشه بازی کرد؟
از نظر پینگ هیچ مشکلی نیست! بعضاً سرورهایی پیدا میشن که پینگشون زیر 150 هست!نقل قول:
سلام دوستان
تو اون مرحله که سوار جت میشه بعد با یه دوربین سیاه سفید پایینو نگاه میکنه اول باید چند تا جت و ... رو بزنیم بعد میگه کلید 3 رو بزن تا علامتگذاری کنیم و با جت بمبارون کنن منطقه رو
اول یه هلیکوپتر هست که منفجرش میکنم بعد ماموریت میده Take Out Runner یه همچین چیزی و 5-7 تا نقطه کوچیک روی زمین پیدا میشه که یکیشون حرکت میکنه فک کنم آدم باشند
اونجا من هر چی علامتگذاری میکنمو بمبارون میشه هیچ اطفاقی نمیافته و ماموریت تموم نمیشه
چیکار باید کرد ؟
سلام کسی میدونه این بازی رو از کجا گیر بیارم هر مغازه ای میرم میگه ممنوعه!
اگه کسی امکان فرستادنش رو داره یا شماره تلفنی چیزی بدین ممنون میشم . من تهران هستم .
منم متاسفانه نمیتونم گیرش بیارم .....کسی داشت مارو بی خبر نذارهنقل قول:
دوستان کسی سیو بازی رو اونجایی که از یکی فیلم میگیرند و میشکنندش رو داره؟ البته من جلوتر بودم تا اون جایی که میریم یه نفر که میاد جلو دوربین حرف میزنه رو میگیرم میریم تو هلکوپتر و بعد یه چیزی که قراره اتفاق بیفته رو بهمون میگه و میمیره
من خیلی وقت بازی کردم که ویندوز عوض کردم و سیوش پرید اگه کسی داره بذاره بریم تمومش کنیم:10:
یک خبر خوش بتل بدکمپانی 2 و بتل 3 سرور ه ک شدن و مثه مادرن 2 امولاتور دارن اونم به کمک اسکید رو . خدا خیرش بده
کسی نیست ؟ جاااان من یکی بگه. Battle3 برای xbox روی دیسک burnurmax میخوااااام !نقل قول:
یکی از دوستان سایتی رو معرفی کردن اما فروشگاش گفت نمیدم!
دوستان این بازی رو از کجا می شه گیر اورد!؟!؟! شماره ای ، سایتی ...
اصلا پیدا نمیشه!:41::42:
سلام من رسیدم به اون مرحله که میگه
secure apartment block
clear apartment block
همه ی دشمنارو کشتم اومدم پشت یک در ساختمان ولی E نمیاد که بخوام درو باز کنم!
جریانش چیه؟
منم به همین مشکل برخوردم.نقل قول:
دوستان کمک....
تو این بازی اگر به مشکل خوردید مرحله رو ریست کنید. برای من 2 بار این مشکل اتفاق افتاد.نقل قول: