جللخالق ای دیگه چیه انگار بنز و اسکانیا رو با هم قاتی کردن,:12: قشنگه.
Printable View
جللخالق ای دیگه چیه انگار بنز و اسکانیا رو با هم قاتی کردن,:12: قشنگه.
یکی به من کمک کنه
کسی تا حالا اینجا چرخ برا ژرمن تراک ساخته؟ چرخ رو میسازم ذخیرش میکنم اجرا که میشه مدل همش بنفشه یعنی تکسچر ها رو پیدا نمیکنه فایل: tobj. رو ذخیره میکنه, تو متریال بهش آدرس میدم, تکسچر ها هم تو محل آدرس هستن,ولی نمیدونم چشه!
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. تشکر.
مشکل حل شد.
نایس جان بی معرفت شدی ! دیگه جواب پیام خصوصی نمیدی !
سلام زبان آلمانی بازی جرمن تراک رو چه جوری تغییر بدم ؟
برام توضیح بده چکار کنم برای انگلیسی شدن زبان
مرسدس بنز اکسور شرکت نفتی همراه با تریلر + لینک دانلود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این اکسور توسط تیم انجمن بازیهای شبیه ساز برای جرمن تراک طراحی شده و به زودی ولوو شرکت نفتی هم آماده میشه برای راحتی کار سیو بازی هم قرار گرفته تا راحت ماشین را در اختیار داشته باشید امیدوار راضی و خوشنود باشید .
لینک دانلود + سیو مخصوص : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان دو تا سوال داشتم اگه میشه سریعتر جواب بدن ممنون میشم
1 - چرا وقتی مود مرسدس بنز رو می ریزم دوربین کابین (شماره 4 ) بیرونو نشون نمی ده فقط صدای ماشین و نقشه و اینه و بقیه چیزا میاد و تصویر محیط و جاده سیاهه ؟
2- وقتی دسته بازی رو وصل می کنم تموم دکمه ها کار می کته بجز فرمون یعنی تو تنظیم هم میرم گزینه مربوط به فرمون چپ و راست غیر فعاله و اصلا تنظیم نمیشه
ببخشید ، منتظرم :20:
این بازی مثل Hard Trauk هست؟ کجا میشه گیرش آورد . من لینک درست حساب پیدا نکردم کلا این بازی های سیمولاتور ها رو دوست دارم ....
یه لینک دانلود صفحه اول همین تاپیک هست .نقل قول:
این بازی یه خورده دیگه قدیمی شده اگه واسه دانلود محدودیتی نداری Scania Truck Driving Simulator رو دانلود کن درسته که شبیه دمو هست و زیاد کامل نیست ولی از نظر گرافیک نورپردازی فیزیک و ... از جرمن سرتره . فعلا باهاش سر کن چون ممکنه تا کمتر از یک ماه دیگه Euro Truck Simulator 2 بیاد که فعلا ختم تمام شبیه سازهای کامیونه .
خیلی خوشگل شده سقف بلندش رو نداری؟؟!:31:نقل قول:
دوستان من زبون بازیم آلمانیه و اصلا اینگیلیسی ندارم ، حالا با آلمانی کنار اومدم و حله ولی جدیدا نقشه دانلود کردم رو مُد میریزم زبون بازی عجق وجق میشه ، چرا ؟ چی کار کنم درست شه ؟ کسی اطلاع داره ؟
سلام لطفا بگین فایله اجراییه بازی جرمن تراک رو چطور دانلود کنم ؟ تورو خدا زود جواب بدین
شما باید کرک EN رو نصب کنینقل قول:
مرسی ! نه اگه میبود بلد میزاشتمنقل قول:
3 تاز از کارای جدید انجمن بازیهای شبیه ساز
سلام خسته نباشید . من 8تا پارته بازی رو دانلود کردم یه هفته پیش اما هرچی میکنم نمیدونم فایل اجرایی که لینکشو دادین چطور دانلود کنم ؟ لطفا جواب بدین ازتون متشکرم .
سلام چند تا سوال داشتم :
1- آخرین پچ منتشر شده بازی چه ورژنیه؟ اگه میتونین لینکی برای دانلودش بذارید.
2- چطور میشه وقتی New Game بازی میکنی ماشین دلخواه خودتو انتخاب کنین.
3- اون مدهای تریلی که پست اول گذاشتن رو دیدم میخواستم بدونم قدرت موتور و سرعتشون با هم فرق میکنه یا نه؟ یه لینکی برای دانلود یه تریلی فول آپشن معرفی کنید من که حوصله ندارم یکی یکی دانلود کنم و تستشون کنم.:31:
قربان از کجا میتونم این کرکو دانلود کنم ؟نقل قول:
سلام به همه این رمزو میدم برای کسانی که میخوان از اول حال کنند. :3: cheat mony:رمز پول
وقتی رفتین تو بازی دکمه بالای tabرو بزنید و رمز را وارد کنید و انتر را بزنید وبرید ماشین بخرین حال کنید و از دست صابکار خلاص شید.
کرک EN واسه ژرمن تراک ورژن 1.32 از کجا پیدا کنم ؟
آخر بازی چی می شه؟
سلام دوستان ورژن بازی من 1.00هست چگونه میتونم اونو ارتقا بدم
توی عکس های این بازی دیم که کامیون داره یک بولدوزر رو منتقل میکنه، من الان به level elite رسیدم اما همچین باری به من نمیدن، چرا؟
اين ها از بار هاي ويژه هستن كه از طريق ايميل داخل بازي بهت پيشنهاد داده مي شن...
من دوباره اومدم؛ اسکانیای T&T رو ادیت کردم و تبدیلش کردم به سه تا از آخرین مدلهای شرکت اسکانیا این بار عالی از آب دراومد از رو نمونه واقعی ساختمشون جزئیاتش رو عین واقعیش درست کردم:
اسکانیا V8 TOPLINE با 730 اسب بخار قدرت آخرین مدل شرکت اسکانیاست.
به نظرم قشنگترین مدلیه که تا حالا اسکانیا طراحی کرده: SCANIA 440 TOPLINE
»نمای بیرونی رو مثل نمونه واقعیش ادیت کردم و خواستم شکل مدل اصلیش باشه و هیچ وسیله تزئیناتی روش نگذاشتم.
»نمای داخل کابین کلاس A و B مثل خودشونه ولی چون ژرمن تراک برای هر ماشینش فقط دو زیرمجموعه کابین رو میتونه داشته باشه کلاس نمای داخل کلاس C رو به جای خاکستری همون کلاس B کذاشتم. و زیاد روی جزئیات داخل کابین کار نکردم البته آفتابگیر رو براش ساختم. چون نداشت.
»بر اساس اصلاعاتی که تو سایت اصلیش بود قدرت موتور و ظرفیت باکشون هم مثل نمونه واقیه (فقط برای راحتی تو روندن ماشین کلاس C رو 12 دنده و کلاس A و B رو 14 دنده قرار دادم.)مشکل پیچیدن اسکانیا و از کنترل خارج شدن ماشین رو هم حل کردم.
+ چرخ های اصلیشون رو هم از روی نمونه واقعی براشون ساختم.
+Flare مخصوص براش ساختم (فلارهای لامپهای جلو فلارهای مافیا 2 هستن)
+ راننده T&T.
+ صداهای ادیت شده کامیون .
+طبیعت ادیت شده (size 1/2 offset 1/2)
+دوربین ادیت شده.
...
هر کی ژرمن تراک رو بازی می کنه این رو دانلود نکنه مطمئن باشید ضرر کرده چون خیلی روش کار کردم.
لینک دانلود برای عاشقان SCANIA با حجم 6.5Mb
Model Maker & editor: Rasool nice_2000
باید تمام پارت ها رو دانلود کنیم؟:n04:
سلام به بچه های خوب خوب کسی مد ماشین های مرسدس بنز رو داره به من بده لینک دانلودش رو میخوام:n18:ممنون میشم:n05: کمکم کنید:n12: یه چیز دیگه مد خوندن موزیک ایرانی برای بازی رو هم داریم یا نه
سلام بر همه راننده های جاده:n02:دوستان من تمام پارت های جرمن تراک رو از صفحه اول دانلود کردم ولی پارت آخر که فایل اجرایی بود دانلود نمی شه و وارد سایت مدیافایر که می شه هیچی نیست برا دانلود :n14: دوستان یه لینک سالم برای فایل اجراییش بدین بدجور تو کف این بازیم ممنون ار همتون:18::34:
بهتره كه بازي رو يك جا از سايت اصلي خود بازي دانلود كنيد...
ممنون ولی من دانلود کردم اگه دوستان لطف کنن لینک فایل اجرایی رو بدن ممنون می شم یه لینک سالم:n16:
از دوستان عزیز کسی نیست یه کمکی بده؟؟؟؟؟:n28::n30::n14:
من از وقتی پچ انگلیسی ژرمن تراک رو گرفتم کپی کردم دیگه نمیتونم بازی کنم یعنی بازی که داره Load میشه یه دفه هنگ میکنه باید Dont send بکنم.:n21:
بی زحمت یکی آقایی بکنه جواب مارو بده
با سلام و خسته نباشید
سیستم من اینه.به نظر شما این باز ی خوب کار میکنه رو این سیستم:
Operating system: Windows XP
Processor 2.00GHz
RAM 1GIG
VIDEO CARD:512 GEFORCE 7300 SE/7200GS
نه.فکر نکنم روی بهترین تنظیمات اجرا کنه.نقل قول:
سلام کسی میدونه چطوری دنده رو تو جرمن تراک دستی کرد ؟ کسی میدونه اموزش بده :n12:
با سلام و خسته نباشید من بازی uk truck simlutor دانلود کردم ولی می خوای بازی کنی فقط میتونی 1 ساعت بازی کنی لطفا راهنمایی کنید چطوری میشه دایمیش کرد ممنون
سلام چون شما راننده اید نمیتونید خودتون انتخاب کنید برای اینکه ازاد شید اول باید یه کامیون بخرید برای اینکار دنبال گاراژ با علامت سوال بکردید ماشینو بخرید و بارو ببرید بعد بار ازاد میشید
تو رو خدا کمکم کنین شیرین خانوم من این آدرسی که برای کرک بازی جرمن تراک دادین زدم ولی میگه آدرس پیدا نشد تو رو خدا پچ رو برام بذارین چند روزیه بازی نکردم دارم دیوونه می شم تو رو خدا هر کی داره پچ این بازی رو داره برام بذاره لطفا...:n29::n30:
بله من بلدم