تر خدا يکي جواب مارو بده خيلي ضروري.باتشکرنقل قول:
Printable View
تر خدا يکي جواب مارو بده خيلي ضروري.باتشکرنقل قول:
دوست عزیز یک بار فول وایپ کن درست میشه!
برو وبلاگنقل قول:زیادی هست با توضیحات و نشریه بچه ها هر کدومو فکر میکنی مناسبت همونو دانلود کن نصبش کن.کد:www.x8.blogfa.comرامهای
سلام.
اگه دقت کنید جایی که هنزفری گوشی میخوره کناراش یه جای خالی هست که توش 2تا زبونه فلزی هست میخواستم ببینم اون برای چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جای خالی مخصوص هندزفری های مخصوص سونی هست که امکان جلو و عقب بردن آهنگ رو دارند مثل mh810نقل قول:
دوستان این رام جینجر اکسپریا 15 انگاری طریقه ی نصبش با نسخه ی های قبلیش فرق میکرد و باید از طریق backup & resture نصب میشد !! منم خواستم اینکارو کنم و فایل هاشو رفتم جایگزین بک اپی که از قبل داشتم کردم :27:!!
.
حالا دیگه گوشی بالا نمیاد !! ا و فقط تا لوگوی جینجر اکسپریا میاد و ساعت ها میمونه !! :31:
.
چیکار کنم ؟! :19:حتی وقتی گوشی رو روشن میکنم با دکمه ی back و اینا هم وارد منوی ریکاوری نمیشه !! و کلا دستم بستست ! لطفا کمک کنید :20:
کسی نمیدونه یا پیش نیومده برا کسی ؟نقل قول:
نقل قول:
میدونید این هندزفری ها هست؟؟قیمت اش چند؟؟
اگه نمیتونی بازش کنی ریکاوری با نرم افزار فلش تولس گوشی فلش کننقل قول:
یعنی راه دیگه ای غیر از فلش نیست ؟! :13:نمیشه فلش کردم مستقیم رام مورد نظر نصب شه ؟! یا اینکه حتما طبق اموزش باید رام رسمی نصب شه و اون همه مرحله رو برای روت کردن و نصب منوی ریکاوری و این مسخره بازی ها انجام بدم تا بتونم دوباره بیام رو رام کاستوم :31:؟نقل قول:
ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺍﻗﺎﺳﺠﺎﺩ. ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻃﻲ ﮐﻨﻲ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ.
راستش رو بخواهید یه مدتی دنبالش بودم اما پیدا نکردمنقل قول:
این روزها سریال های خارجی خیلی طرفدار پیدا کردن و معمولا به علت تعداد زیاد قسمت ها اونارو به یه فرمتی تبدیل میکنن که با وجود حجم کم کیفیت مطلوبی داشته باشن و برای دیدن این سریال ها باید ساعت ها پای کامپیوتر بشینیم.
نرم افزار mx video player این قابلیت رو به x8 داده که به راحتی فرمت های مختلف رو به همراه زیرنویس بدون هیچ مشکلی پخش کنه
من چنتا برنامه دیگرو امتحان کردم و همه مشکل داشتن این نرم افزار دیوونس
دوستان این رام جینجر ورژن 14 رو نصب کردم !! حالا 15 رو هم دانلود کردم !! اما انگاری روش نصبش فرق میکنه و از طریق بک اپ و ریستور باید نصبش کرد !! اما من نمیتونم نصبش کنم از طریق xrecovery !! کسانی که نصب کردن این ورژن رو لطفا راهنمایی کنن :11:
1.وقتی فایل zip رام رو دانلود کردید ، در کامپیوتر اونو از حالت فشرده خارج کنید. حالا یه پوشه با نام GingerXperia.Odex.updateV15 دارید.نقل قول:
2. گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید (یا sd card گوشی رو با رم ریدر وصل کنید). باید پوشه بالا رو به مسیر زیر انتقال بدید.
phone card --> xrecovery ---> backup
3. حالا کافیه گوشی رو ریستارت کنید و وارد محیط xrecovery بشید. سپس در قسمت backup and restore به بخش backup برید و پوشه بالا رو انتخاب کنید. صبر کنید تا کامل نصب شود.
4. بعد از نصب باید factory reset یا فول وایپ رو انجام بدید.
رام شما آماده استفاده میباشد.
بله این هندفری ها موجودهنقل قول:
اینم مشخصات MH 810
به زبان شیرین فارسی
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/phpspecifications/mh810?cc=ir&lc=fa
هندزفری مبحث خیلی گسترده ایه
من این مدل رو به دلیل داشتن سوکت خاص پیشنهاد نمیدم ،چون تو سایر وسایل نمیتونید ازش استفاده کنید
میشه از مدلی که با x10 گویا ارئه شد استفاده کنید
ولی در کل هزینه + کیفیت مورد نظرتون مهم هستند.کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=ir&lc=fa
من قیمت دقیقشونو خبر ندارم ،
اما فکر نمیکنم به قیمتشون بیارزه
منتها میشه با 30 تومن یه بلوتوث هندفری معمولی گرفت
باید نیاز دیده و بررسی بشه
باز هم برای اطلاعات بیشتر فروم زیر رو بهتون معرفی میکنم که مربوط میشه به لوازم جانبی موبایل
w w w.h a n d heldusers.com/forum/f88.html
سلام دوستان من مولتی تاچ رو از طریق شناسایی سیستم عامل و نصب از طریق ایکس ریکاوری رفتم اما برای بعضی بازی ها فعال شده بود اما بعضی ها هم مثل سوکر 2011 نمیشد مولتی تاچ بازی کرد
سلام بچه ها میخوام امروز یه بازی توپ رو بهتون معرفی کنم بازی اکشن Modern Combat: Sandstorm 3.1.5 این بازی رو گوشیه خودم نصبه عالیه هم روون وهم گرافیکی اینم لینک دانلودش
http://hotfile.com/dl/116078415/babba7c/Modern_Combat_Sandstorm_HVGA_v3.1.5_with_cache.7z. html
rangoabzar میشه لینک دانلود mx video player و بذاری من گرفتم ولی کار نمیکنه
سلام دوست من لیلی توپولی شما باید این برنامه رو با کدکش نصب کنی من گیرم اومد با حجم 6.5 مگ تو گوگل سرچ کنی با کدک هم گیر میاری
این کدک مخصوص x8بعد اینکه برنامرو نصب کردی اینم نصب کننقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/ii36s76cz62y
دوستان یه پیشنهاد دارم :
برا زودتر رسیدن به سوالهایی که داریم میتونیم به صورت آنلاین و فیس 2فیس باهم چت کنیم و زودتر به نتیجه برسیم الان من با محمد رضا عزیز(rangoabzar)خیلی راحت از هم برنامه میگیریم و به هم کمک میکنیم.
هر کی موافق این ایدی30000318 منو ادد کنه یا ایدیشو اینجا بگه دوستان اددش کنن یااگه ایدی ندارین میتونین بسازین اینم یه پیشنهاد هرکی دوست داشت میتونیم دوستای خوبی باشیم . ممنونم.
گفتم این نرم افزار رو اینجا معرفی کنم بلکه شاید برخی دوستان اطلاع نداشته باشن از امکاناتش :20:و تستش نکرده باشن !
Camera ZOOM FX
همونطور که میدونید گوشی های ما ( x8 ) قابلیت زوم نداره تو عکس برداری :13:
.
شما با این نرم افزار علاوه بر اینکه با کیفیت بهتری عکس میگیره و کلی امکانات و کلی افکت برا عکس ها داره !! باهاش میتونید زوم هم کنید :27:
اینم لینک توضیحات و دانلودش :20:
[HTML]http://approb.com/Android-Apps/photography/201108/182.html[/HTML]خلاصه بنظرم بهترین و کامل ترین نرم افزار موجود در این ضمینه برای این گوشی هستش و از اون دسته app هایی هستش که باید رو گوشی نصب باشه .
+
امیدوارم مفید واقع بشه :20:
عزیزم شما که زحمت میکشی برنامه معرفی میکنی لینک میذاری یه لینک ساده بذار اینو باید از هفت خوان رستم رد شی اخرشم نمیشهنقل قول:
:31:عزیز من از همون جا دانلود میکنم نرم افزار ها مو :27:نقل قول:
+
باز چشم از این به بعد نرم افزار مناسبی اگه به نظرم اومد سعی میکنم یه لینک مستقیم یا به قول شما ساده بزارم :31:
+
اینم لینک دانلود سادش :31::
[HTML]http://www.share724.com/download2/Mobile/Android/Camera.ZOOM.FX.v3.0.2.zip [/HTML]پسوورد ::46:کد:www.p30world.com
ٱقایان من در پستهای قبل چنتا نرم افزار معرفی کردم و الان چنتا نرم افزار لازم دارم که نتونستم پیدا کنم اگه دوستان کمک کنن متشکر میشم
1 با موزیک پلیر گوشیم مشکل دارم یه برنامه میخوام که بتونه فولدر رو بخونه یعنی هونطور که من داخل مموری پوشه بندی میکنم بخونه و خودش آلبوم درست نکنه
2 میخوام یه برنامه باشه که هر روز کارهای روزانمو سر ساعت بهم اطلاع بده
من فقط روی دوربین و مصرف باتریش حساسم .. :11:
اقا محسن شما میتونید از رام جینجر 12 یا رام dx 19 استفاده کنی
برای مورد اول زیاد دنبالش نبودم .ولی برای دومین مورد نرم افزار تقویم ویادداشت پانیذ چیز جالبیه وبرات پیشنهاد میکنم .تقویم ایرانی وکاملا فارسی .ساخت وطن.نقل قول:
کاستوم رامها سلیقه ای هستند بعضی ها سرعتی وبعضی ها گرافیکی و زیبا.نقل قول:
رامهای جینجر دی ایکس و سایبورگ رامهای خوب و کم نقصی هستند .
خودم در مرحله اول سایبورگ 6 بهت پیشنهاد میدم.بعد هم جینجر.باز هم تاکید میکنم کاملا سلیقه ای هست.
موفق باشید.
مورد دوم رو که دوستمون معرفی کرد !!نقل قول:
.
اما در مورد پلیری که مد نظرت هست بهترین پلیر تو این ضمینه Mort Player هستش !! که مخصوص کسانی طراحی شده که میخوان بصورت پوشه ای موزیک هاشون رو داشته باشن !!! با یه جستجوی کوچیک راحت میتونید پیداش کنید :46:
سلام به دوستان من میخوام با gprs این گوشی با لپتاپ بوسیله ی بولوتوث کانکت شم ولی نمیشه یعنی لپتاپ مودمی تو گوشی پیدا نمی کنه که بشه باهاش کانکت شد ولی تو سند ورسیو فایل ها با بلوتوث مشکلی ندارم . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چطور می تونم با این گوشی با لپتاپ کانکت شم?
نقل قول:
یه برنامه هست به نام pdanet که اینکارو انجام میده من خودم الان به وسیله کابل دارم با پی سی از gprs به وسیله این برنامه استفاده میکنم و توی این برنامه گزینه ای با نام کانکت با بلوتوث هم هست ولی من استفاده نکردم .با این برنامه میتونی اس ام اس هم با لب تاپ بدی و بگیری .اسمشو سرچ کنی می یابیش اگه نتونستی بگو تا لینک بدم
بچه ها من چند تا سوال دارم:
1- چه طور میشه عکس پس زمینه رو تی منو آورد یا لا اقل عوض کرد
2- مشکل کیبورد فارسی واسه کاستوم رام چه طور درست می شه ؟
3- میشه جایگیری آیکن های صفحه اصلی DX20 مثل رام پیشفرض باشه ..
4- چه طور میشه مسیج ها مثل مسیج پیش فرض باشه ( منظورم سند و دریافت توی یک صفحه باشه )
ممنونم :11:
ممنون دانلود کردم با USB راه افتاد ولی با بولوتوث نمیشه از دوستان کسی هست که تونسته باشه با بولوتوث کانکت بشه؟نقل قول:
با بلوتوث گشتم نبود نگرد نیست:27:نقل قول:
1 _برای عوض کردن روی صفحه اصلی دکمه سخت افزاری که 4تا مربع روشه بزن از گزینه wallpaper استفاده کن من dx 20 رو ندیدم اما اگه میخای عکس تو منو باشه باید از یه لانچری مثل رام اصلی استفاده کنی بعضی لانچرا نمیشه رو منو عکس گزاشتنقل قول:
2_بعضی رامها این مشکل رو دارن که باید یه کیبورد نصب کنی مثل smart keyboard البته اینم مشکلاتی داره به نظر من از رامی استفاده کن ک پیشفرض فارسی ساپورت کنه
3_ باید لانچر عوض کنی
4_ من تا الان هر رامی دیدم به همون شکله که سند و دریافت یه جاست ولی اگه رامت اینجوری نیس برنامه chompsms رو نصب کن
من اگه جای تو بودم یه رام عوض میکردم دردسرش برام کمتره
انتشار نگارش اول رام جدید
سلام
رام جدیدی منتشر شده بنام AliensDroid
این رام سفارشی شده بر اساس اندروید ۲.۳.۴ است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگیهای کلی رام بشرح زیر می باشد:
• Gingerbread 2.3.4
• بازیابی دوگانه و راه اندازی مجدد به xRecovery / CWM
• دیگر موارد معمولی مانند : وایرلس/ بلوتوث / USB / سنسور / 3D / ویدیو / رادیو FM / دوربین / روت شده / JIT / zipaligned / ذخیره روی کارت حافظه /........
• باتری کم مصرف است و بیهوده نمی اسراف نمی شود
• ماژول های: mddi، آندرولت، اورکلاک، اسمارتاس، دو لمسی
• دوربین روان بدون تداخل
• اورکلاک تا 710 مگاهرتز
• اجرای بازی روان به دلیل استفاده از ماژول mddi
• تم های جدید
• مبتنی بر cyanogenmod 7
• افزون برنامه های کاربردی
• بدون نیاز به حذف کردن برنامه های کاربردی
• کپی سریع / چسباندن سریع
• قالب جدید
• به روز رسانی بازار 3.3
• به روز شده سوپرکاربر
• بهینه ("smoothened") اسکرول / حرکت سریع و روان
•مورد نیاز
-- گوشی روت شده باشد
-- Xrecovery نصب شده باشد
-- آخرین کرنل و آخرین باند xxx015
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب رام
- وارد مجیط Xrecovery شوید
- تنظیمات را به حالت کارخانه ای در آوریر (factory reset)
- گزینه نصب فایل های سفارشی فشرده را انتخاب کنید (instal custom zip)
- رام را نصب کنید
فایل بروز رسانی و تعمیر را از اینجا دریافت و نصب کنید
گوشی را راه اندازی مجدد نموده و از آن لذت ببرید
- کلمه عبور برای دریافت فایل traitor100 می باشد
توضیح ناشر:
سلب مسئولیت
من مسئولیتی ندارم اگر این رام برای گوشی دوست داشتنی شما مشکلی بوجود آورد !
برای نصب بعد از دریافت رام از لینک زیر آنرا در محیط xRecovery نصب نمایید
لینک دانلود
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
سلام دوستان لطفا مزایا و معایب این رام رو بگید
سلام دوستان لطفا به این لینک برید و رام کم مصرف StornMix V2.0.0 هم امتحان کنید و اگه خوب بود به ما هم پیشنهاد بدید
میخوام یه جیزی بگم که شاید هیچ ربطی به این جا نداشته باشه و خیلیها مخالفش باشن اما چه کنم میگم دیگه
اینجا خیلیها به وبلاگ x8.blogfa سر میزنن شاید یه نگاهی به قسمت مقایسه سیستم عامل ها کرده باشید.چنتا سوال متداول اونجا بود ولی به نظرم کامل نبود میخام چنتا اضافه کنم
نمیدونم چرا اندروید رو مثل سارق میبینم زمانی ios به تنهایی سر افرازی میکرد و سیستم عامل های نظیر سیمبین جاوا و.... سخت تلاش میکردن بازار رو به دست بگیرن خیلی سعی کردن با یک کار خلاقانه خودشونو به ios نزدیک کنن. حتی ویندوز برای خودش شخصیت درست کرد با قدرت بسیاری خیلی علاقه مند جذب کرد اما در این دوران بود که گوگل وارد شد واقعا عجیب بود اندروید ضاهری بسیار شبیه به ios داشت خیلیا حال کردن از جمله خودم .حالا اندروید با لباس ios خودشو تو دل مردم باز کرد تنها مشکل همایت نرم افزاری بود .وقتی ضاهر یه سیستم عامل به سرقت میره دیگه نرم افزار که چیزی نیس .قدیما خیلیا منتظر بودن مثلا یه ورژن از بازی angry bird برای ios بیاد ولی به همین خاطر طول میکشید تا آمار نرم افزار یه سیستم عامل بالا بیاد.حالا فک کنید یه سیستم عامل بیاد 10 تا ورژن یه بازی رو هم زمان وارد کنه .خوب یه مشکلی بود هنوز اندروید کامل نشده بود نرم افزتر زیاد داشت ولی نه نرم افزارهای کار آمد .خوب این بار نوبت سامسونک بود که با گلکسی دنیارو بترکونه .s2 خیلی شبیه اپل 4 بود اما tab 10 کاملا شبیه ipad2 بود این جوری شد که استیو جابز از دست سارقین رفت تو گور(علت اصلی مرگ وی).راستی فک نمیکنید 4 اینچ یکم بیشتر از استاندارده .خلاصه که میگن عدو سبب خیر شود واسه ما که بد نشد با 200تومن اپل کوچولو داریم امیدوارم آتیشه بزرگی درست کرده باشم که با مخالفت دوستان روبو شم
بازم ببخشید که اینجا مطرح کردم فقط به خاطر این بود ک مخاطبین اون وبلاگ همین بچه های اینجان.
روحش شاد و یادش گرامی. (استیو جابز نگون بخت)
رنگ وابزار جان :31: میبخشید اسم شما نمییدونم .من با کلیت حرف شما موافقم .این که سامسونگ رفته اپل به قول خودمونی های کپی کرده و برای اپل خیلی گرون تموم شده و خیل عظیمی به سمت گوشهای میان قیمت گلکسی کشیده شدن .چون با کمترین قیمت بالاترین سخت افزار وامکانات در اختیار کاربر قرار میده .ناگفته نمونه اپل هر موقع که باشه و به هر قیمت طرفداران خاص خودشو داره .
برای ماها که بد نشده یکی مثل خودم بجای اینکه بخوام 800 بدم آیفون 4 بخرم با نصف اون میرم گالاکسی اس میخرم که در نوع خودش شاهکاره .
اما در مورد 4 اینچ بنظر بزرگ میاد اما راحت با یک دست میتونی کار کنی . باهاش البته نه به اندازه 3 اینچ .خودم تو خونه غیر از ایکس 8 :40: که گوشی خودم نیست یه دونه گالاکسی اس دارم .اما بیشتر اوقاتم با ایکس 8 سروکله میزنم تا گالکسی .
در آخرهم به همه بچه های x8.blogfa مقیم مرکز :21:خسته نباشید میگم .
موفق باشید.
منتظر این پست بودم
کاملا مشهوده ک کسانی ک اپل دارن هیچ وقت ویجتشون رو تغیر ندادن و به گوشی خودشون تعصب وحشتناکی دارن و بحث من این بود که خلاقیت در دستان اپله و دیگر سیستم عاملها دنباله روی اون هستن ومثلا در آینده شاید شاهد تحولی با سیری باشیمو دنیای اس ام اس به پایان برسه این کارهاییست که در دستور کار اپله در حالی ک اندروید ففط به فکر شبیه سازیست همیشه من به خاطر استفاده از اندروید احساس گناه میکنم ک البته بزرگترین علت استفاده از اندروید موقعیت جغرافیاییست من اندروید رو سیستم عامل نمیبینم فقط یه شوخی از سمت هکر ها میبینم .راستی من یه مدت گلکسی اس دستم بود کیف داشت به سختی تو جیب شلوارم میرفت ولی واقعا صفحه نمایش بزرگ دیوانه وار بود البته من hd2 رو هم 2 روز داشتم صفحه نمایش 4.3 حتی با یه دست نمیتونستم قسمت بالاشو لمس کنم