[QUOTE=Sh4|)0w;6755705]فکر نمیکنی این rain drops که بهش معرفی میکنی زنونه است؟؟نقل قول:
بهترین کارای اجمل به نظرم اینا هستند و کیفیتشون به نسبت کارای ارزون دیگه خیلی بهتره:
Vice
Shadow
Utopia
Chemistry
وایس دقیقا همون مدل شیرینه که دوست داری
Printable View
[QUOTE=Sh4|)0w;6755705]فکر نمیکنی این rain drops که بهش معرفی میکنی زنونه است؟؟نقل قول:
بهترین کارای اجمل به نظرم اینا هستند و کیفیتشون به نسبت کارای ارزون دیگه خیلی بهتره:
Vice
Shadow
Utopia
Chemistry
وایس دقیقا همون مدل شیرینه که دوست داری
با سلام خدمت شما دوست عزیز
حقیقتش از خرید محصولات دبی پشیمونم.
ولی با این حال میخواستم بوی این کارای اجمل رو که به ترتیب از vice شروع کردی رو اگه امکان داره برات واسم تشریح کنی وموندگاریشونم بگی؟
مرسی:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
آقا دمت گرم
زنونه کردونش زیاد برام مهم نیست. ادکلنه دیگه می زنیم:دی
پس وایس از همشون بهتره
من 50 میل را دیدم 15 تومنه
درسته؟
vice:نقل قول:
شیرینی کاپتان بلک رو داره و خنکی کول واتر و در عین حال بوی ادویه ای ch کارولینا هررا توش هست...بهترین توصیفیه که میتونم ازش بکنم.
shadow:
دو مدل داره اولین مدلش که جعبه اش آبیه به علت نت غالب وتیور بویی بسیار شبیه به zirh ikon و همین طور عطرای دیگه وتیور مثل لالیک مشکی رو میده
مدل بعدیش که بالای جعبه اش طوسیه دقیقا بویی شبیه به 212 معمولی که قوطیش طوسیه داره یه کمی هم بوی پودری دیور هوم اینتنس توش هست.
utopia:
بوی تنباکوی غالبی داره که بسیار شبیه به بوی شیگار وینستونه و همینطور بوی ادویه زیاد باهاش قاطی شده اما بوی مرکبات باعث شده نه تنها گرم نباشه بلکه کاملا خنکه
chemistry
بوی گیاهی داره که شیرینه و قاطی شده با ادویه و چوب
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
محض اطلاع بگم که من تا حالا ادکلنی از اجمل ندیدم که 50 میل باشه...اشتباه دیدی فکر کنم...ادکلنای مردونه اجمل اصلا تو بازار 50 میل ندارن...مگه 100 میلش چقدر قیمت داره که بخوان 50 میلشو بزنننقل قول:
احتمالا 100 میلش رو دیدی که 15 تومن بوده...خودم دیشب رفتم یه 100 میل دیگه از وایس گرفتم چون خرید قدیمش بود و برای نمایش گذاشته بود روی طبقه یعنی آکبند نبود بهم داد 13 تومن..الان فکر کنم اغلب جاها 20 به بالا میدن 010
نقل قول:
ولی من فکر کنم vice رو 50 میلشو دیدم.
کمیستری هم فکر کنم 100 میل نبود.شیشه اش رو ندارم ولی فکر کنم 90 بود.
کسی میدونه چرا vice تو سایت اجمل نیست !؟ ( بقیه همه هستن )
یه کم درباره این بیشتر میگی ؟ بوی تنباکویی و سیگارش فقط واسه اولشه یا نه تا آخرش این بو رو میده ؟ ( بقیه فکر نمیکنن سیگار کشیدیم ؟ :31: )نقل قول:
utopia:
بوی تنباکوی غالبی داره که بسیار شبیه به بوی شیگار وینستونه و همینطور بوی ادویه زیاد باهاش قاطی شده اما بوی مرکبات باعث شده نه تنها گرم نباشه بلکه کاملا خنکه
البته بگم من خودم عاشق بوی تنباکویی و تا حدودی سیگاری هستم
دوستان سلام
اگه امکانش هست میخواستم یجایی تو تهران بهم معرفی کنید که بتونم ادکلن لالیک اصل بگیرم.
اگه کسی قیمتشم داره لطف کنه ممنون میشم.
با احترام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمیستری 90 میله اما وایس فقط 100 میل داره...من که تا حالا 50 میلشو ندیدم و اینترنت هم هر چی سرچ زدم 50 میلشو نیافتم.نقل قول:
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
درسته بوی تنباکو میده اما مسلما هیچ ادکلنی وجود نداره که بزنی و پیرهنت بوی سیگار بگیره...منم منظورم از بوی سیگار بوی دود سیگار نیست که لباس بعد سیگار کشیدن میگیره...بلکه منظورم بوی توتون خشک و خام سیگاره...بوی محتویات داخل سیگار قبل از کشیده شدن رو میده...به همراه بوی ادویه..چون انگار بیسش تنباکوئه تا آخر بوی تنباکو میده...سایتای شرکت های اماراتی کلا هر چند سال یه بار آپدیت میشه...مثلا به غیر از وایس اون یکی ادکلن شادو ورژن دومش هم روی سایتشون نیست....یا مثلا تو سایت رصاصی هم ادکلن رویال سبزش نیست...زیاد سایتاشونو جدی نگیرنقل قول:
سایتا
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
عطرفروشی مادر تو ولیعصر بین عباس آباد و تخت طاوس.نقل قول:
عطر فروشی شقایق تو وزرا..
عطرفروشی گل آفتاب تو بوستان پونک..تنها جاهایی هستن که من بهشون کاملا اعتماد دارم
دوستان امروز رفتم آرامیس طلایی خریدم. قبلا 55 میخریدم ولی الان با تخفیف 74:18:
دوستان اگر کسی ادکلن اصل با قیمت مناسب خواست بگه تا راهنماییش کنم
سلامنقل قول:
اگه میشه چندتا ادکلن یاعطر خنک وبیشتر سرد زنانه بهم معرفی کنین فقط شیرین نباشه
با قیمت مناسب! :20:
دوست عزیز شما میتونید اترنیتی سامر کلوین کلین و کول واتر رو تست کنین.نقل قول:
البته منظورم این بود که 2-3 تا ادکلن دارم که میخوام بفروشم. هرکس خواست در خدمتم
آخه شما یه جا اینو نوشته بودی :نقل قول:
درسته بوی تنباکو میده اما مسلما هیچ ادکلنی وجود نداره که بزنی و پیرهنت بوی سیگار بگیره...منم منظورم از بوی سیگار بوی دود سیگار نیست که لباس بعد سیگار کشیدن میگیره...بلکه منظورم بوی توتون خشک و خام سیگاره...بوی محتویات داخل سیگار قبل از کشیده شدن رو میده...به همراه بوی ادویه..چون انگار بیسش تنباکوئه تا آخر بوی تنباکو میده
البته شاید شوخی کردی !نقل قول:
در ضمن اون 2 تای آخری یعنی Traveler و Voyager همون جوری که دوست داری قشنگ به سبک کاملا مردونه بوی توتون میدن و و پیرهنت یه بویی میده که انگار سیگار مارلبرو مدیوم کشیدی
ممنون هر سه تای اینارو قبلا هم تست کردمو داشتم هرسه محشرننقل قول:
یه عطر خنک هم اخیرا دیدم که جدید اومده خریدمش ولی اسمش یادم رفته اونم خیلی خوش بو هست سرده سرد:santa:
خوب هر موقع اسمش یادتون افتاد به ما هم بگید تا به تجربیاتمون اضافه بشه!نقل قول:
آخه ده سی سی خریدم امتحانی اسمش یادم نیست ایندفعه ازش میپرسم برات...
ممنون.نقل قول:
چون منم خیلی دنبال عطر زنونه خیلی خیلی خیلی سرد گشتم ولی......:41:
سلام بروبچ عطر ساز و عطر دوست و عطر دوش گیران عزیز !
کسی ادکلنی به اسم لیکاپ یا لیکوپ شنیده ؟ بستش هم میگن مثلثی هست تقریبا ؟
بعد یه چیز دیگه ادکلنی که بوی تلخی ( از نوع باحالش ) بده مث مثلا عطر Wish نمیشناسین ؟
ادکلن ناپلئون باس ( Boss ) چند قیمت هست ؟
دیگه هم چیزی یادم نمیاد بپرسم اگه اومد میام مزاحمت !
Take Care:40:
حتما خبرت میکنم:20:نقل قول:
لیکاپ ادکلن قدیمی کمپانی لومانی هستش. قیمتش هم مختلف هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادکلن خنک و تلخ:
آلور ادیشن بلانچ
رودستار کارتیر
بولگاری سویر
...
کاش میشد بوی عطرها رو هم تو تاپیک تست کرد:31:
آفرین اطلاعات...! مرسی عزیزم :11:نقل قول:
دقیقا قدیمی هم هست ، خودشه ..
این ادکلنای دیگه که گفتی کدومش منحصر به فرد تره ؟ ولی اسماشون که میگه من خیلی خوشبو هستم !
Take Care:40:
اگر کمی رایحه شناسیت اوکی باشه میتونید با استفاده از اطلاعات مربوط به هر ادکلن کمی متوجه رایحه هش بشوید.نقل قول:
عطر مردونه سرد چی؟خیلی تلخ نباشه
با ماندگاری زیاد
شیشش یا جعبش هم قشنگ باشه مثلا برای هدیه به یک دوست...
disel only هم شیشه اش خاصه و هم خیلی خنک با رایحه ادویجات معطر هستنقل قول:
پولو بلو هم سرد نیست ولی خنک و بسیار شیک و بوی با کلاسی داره
درود
دوستان عطر ادکلن مردانه با رایحه سرد و خنک با ماندگاری بالا چی میشناسید؟چند اسم میگید؟
قیمت نمیخوام بالای 30-40 تومن بره.
فقط همونطور که گفتم بسیار سرد باشه چون تند خیلی اذیتم میکنه و بدجور سردرد میگیرم.
مرسی
آزارو کروم هم خنک و با رایحه مرکبات هست و موندگاری خوبی داره.نقل قول:
جز اون دسته از ادکلنهایی هست که همه ازش خوششون میاد. البته قبل گرونی 50 بود. شاید هم بتونی با این قیمت هنوز پیدا کنی.
به راحتی گیر میاد؟azaro اسمشه؟؟نقل قول:
سئوال دیگه ضد عرق چی میشناسید چون من زیر بغلم خیلی زیاد عرق میکنه.چه مارکهایی خوبه؟
نقل قول:نقل قول:
تا حالا چه چیزایی رو دوست داشتید؟
تا به حال به فکر مارک خاصی نبودم!نقل قول:
مثلا یه ادکلن خریده بودم به اسم زنیت که ایرانی هم روش نوشته بود.از بوش خوشم میومد.ملایم بود ولی من بسیار سرد میخوام چون عصبی ام و میخوام ریلکس بمونم تا تندی رو تحمل کنم.
نقل قول:
کول واتر چیزه خوبیه.ولی خب ادکلن که خنک بشه موندگاری کم میشه.دانهیل دیزایر آبی هم هست.ولی قیمته
جدید رو نمیدونم .
من zirh ikon خریدم 32 تومن خوب خریدم ؟
نقل قول:نقل قول:کنزو چی؟ خوب نیست؟کنزو ری لکس می کنه من آزارو و کول واتر رو هم تایید می کنم البته آزارو بیشتر ری لکس می کنه فک کنم ..نقل قول:
راستی شما اگه عرق زیاد می کنی بهتره یه دکتر بری داخلی یاغدد ممکنه یه مشکلی باشه که راحت با یه دارو حل بشه ... این عرق زیاد و جدی بگیرن ... مخصوصا اگه به نظرتون غیر طبیعی باشه وسعی نکنین با دیودرانت و مام و این چیزا از بین ببرین .. مخصوصا اگه هرروز حمام تشریف می برین و لباساتونم عوض می کنین ... از ما گفتن بود.
125 میل؟:18:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
کنزو لئو پار هم خیلی ملایم و خوبه.نقل قول:
هر چی موندگاری بیشتر میشه اولش بیشتر حسه سر درد القا میکنه.چون از نت هایه تند درشون اسفاده کردن.
بوهایه ملایم ریلکس میکنن ولی زود هم اثرشون میره.
نه 75 میل هستش
دقیقا! یکی از ایرادات معرفی عطرها به این روش همینه! و به نظرم بعضی دوستان جهت تبلیغ و حتی فروش جنس نسبت به معرفی ادکلن ها اقدام می کنند! که اینکار درست نیستنقل قول:
بهترین کمکی که این تاپیک می کنه آشنایی با مدل ها مختلف ادکلن هست و گرنه عقل سلیم حکم می کنه که باید حتما به مغازه عطر فروشی رفت و با تست زدن و امتحان کردن عظر رو خرید نه از طریق تجربه نتی و تبلیغ اینترنتی!!
مبارک باشه.بازم با قیمتایه جدید خوب خریدی.:11:نقل قول:
به نظرم بیاین برای راحتی کار اگه کسی وارده یا اطلاعاتش بیشتره وبیشتر توی این تاپیک بوده یه جدول بزنه شامل ادکلن وعطر :
1-گرم وتلخ
2-گرم وشیرین
3-گرم وملایم
4-سردوتلخ
5-سردوملایم
6-...
برای هرکدوم هم 7-8 مورد نمونه مثال بزنه
اگه بچه ها باز فراتر سوال داشتن مطرح کنن توی یک دسته بندی که باشه خیلی بهتره:20:
اگه زحمتی نیست توی یک ستون جدول حول وحوش قیمتشم بزنین:43:
دقیقا خرید ادکلن باید توی مغازه عطر فروشی صورت بگیره نه از روی دیدن عکس و تبلیغ اینترنتی!نقل قول:
من احساس می کنم بعضی از راهنماییها جهت تبلیغ جنس وبیشتر فروش هست تا دلسوزی و کمک بهتره دوستان مواظب باشن!
البته مزیتی که این تاپیک داره آشنایی با انواع ادکلن ها و عطرها و با اطلاعات خوبی می شه برا خرید وارد مغازه عطر فروشی شد
100% باید اینطوری باشه فکر نکنم کسی بخواد بو نکرده یه چیزی رو بخره دوستان زحمت میکشن در مورد گروه بویایی پخش موندگاری و.... اطلاعات میدن تا خرید راحتری صورت بگیره و تو مغازه بین جنسای جورواجور سردرگم نشیمنقل قول:
و ممنون از احساس مسولیت شما:11: