نقل قول:
حالا چی شد؟یکی بگه چجوریاس اینجا؟
Printable View
نقل قول:
حالا چی شد؟یکی بگه چجوریاس اینجا؟
کسی جواب نمی ده ؟نقل قول:
آقا من امروز رفتم با شماره چهار سر مبارک رو زدم ... گفتم یکی دو روز اینور اونور مهم نیست ... این شماره چهار هم خیلی کمه ها ... کف سرم پیداست :دی
1 تیر ، مالک اشتر، اراک
رفیق من فکر کردم شما افتادی نیروی هوایی سپاه . میخواستم بدونم سابقه بسیج داری یا نه چون من میخوام بیفتم سپاه ولی سابقه بسیج ندارم.نقل قول:
ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﻦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥنقل قول:
سلام بر 1 تیری های عزیز:40:
منم یک تیر
آموزشی انتظامی مشکین شهر
دوستان کوله هم مگه میدن؟نقل قول:
اگه آره پس ما ساک زیاد بزرگ نبریم؟
من میخوام یدونه از این کیف معمولی ها ببرم. خوبه؟
دوستان گفتند وسط آموزشی هم میتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی کلا توی خدمت هر موقع هم میتونی اقدام کنی.نقل قول:
وایسا حتمآ جواب میدن دوستامون.
دوست من متولد 69 نیمه دوم هستش
حدود 7 ماهه که ترک تحصیل کرده
اگه الان دفترچه رو بفرسته چند ماه دیگه اعزام میشه؟
مرسی ممنون :10:
سلام به همه آش خور های عزیز :31:
آموزشی تموم شد .
دیروز ، مراسم تحلیف و رژه داشتیم . جلوی فرمانده نیرو زمینی رژه رفتیم ( یه بار بهمون خیلی خوب داد )
میگفتن موقع رفتن به خونه ، با گریه از دوستای دوره آموزشی جدا میشین . راست میگفتن .
==
اونایی که آموزشی رو 01 نیرو زمینی هستن ، خوشحال باشن . کلی حال میکنن .
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:08 AM ----------
1- زیاد .نقل قول:
2- احتمالا
3- از همون اول .
روز های اول آموزشی تون ، چند نوع نگهبانی دارین .
نگهبان اسلحه خونه ، نگهبان آسایشگاه ، پاس بخش و گروهبان نگهبان
اگه با منشی رفیق باشین ، به نفعتونه . پاس 1 آسایشگاه خیلی راحته .
از هفته دوم ، بسته به اینکه محل گروهانتون کجا باشه ، نگهبانی های دیگه ای هم دارین
4- وقتی رفتی سوال کن . من امریه نداشتم اما تا اونجا که یادم میاد بچه ها مدرکی نیاوردن.
بازم بپرس
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
در مورد معافیت پزشکی ،
قبل از اعزام خیلی سخت معافیت میدن ، اما توی دوره آموزشی اگه کسی اقدام کنه ( اونایی که اقدام کرن و نتیجه نگرفتن ) احتمالا یه شانسی داشته باشن
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
یه چیزی به اسم کیسه انفرادی بهتون میدن .نقل قول:
دوستان کوله هم مگه میدن؟
اگه آره پس ما ساک زیاد بزرگ نبریم؟
من میخوام یدونه از این کیف معمولی ها ببرم. خوبه؟
پیشنهاد میکنم یه ساکی که طولش زیاد باشه ( شبیه این ساک تنیسی ها - بزرگ ) ببرین .
دوستان جریان این سپاه چیه؟ یعنی چه مزیتی داره که همه میخوان بیفتن سپاه؟
آقا 1/4 جوادنیا ، قزوین از کسی هست اینجا ؟
فردا دارم میرم کلرو بتراشم !
در ضمن یه سوال ، موقع تکمیل دفترچه تو پلیس +10 نحوه اعزام رو زدم "مراجعه شخصی به محل آموزش" ! یعنی همونی که خودت بری خودتو معرفی کنی و بعد هزینه ایاب و ذهاب بهت میدن! خواستم ببینم 1/4 لازمه به مرکز نظام وظیفه ( میدون سپاه ) مراجعه کنم یا اینکه مستقیم برم یگان آموزشی ؟؟؟؟
هرکی 1/4 میام جوادنیا یه ندا بده که از همین الان بساط عشق و حال و عیش و نوشو بیچینیم !
همه آش خورارو عشقه
آقا 1/4 جوادنیا ، قزوین از کسی هست اینجا ؟
فردا دارم میرم کلرو بتراشم !
در ضمن یه سوال ، موقع تکمیل دفترچه تو پلیس +10 نحوه اعزام رو زدم "مراجعه شخصی به محل آموزش" ! یعنی همونی که خودت بری خودتو معرفی کنی و بعد هزینه ایاب و ذهاب بهت میدن! خواستم ببینم 1/4 لازمه به مرکز نظام وظیفه ( میدون سپاه ) مراجعه کنم یا اینکه مستقیم برم یگان آموزشی ؟؟؟؟
هرکی 1/4 میام جوادنیا یه ندا بده که از همین الان بساط عشق و حال و عیش و نوشو بیچینیم !
همه آش خورارو عشقه
درود
من 4 سوال داشتم ممنون میشم به من پاسخ بدید.
1- بیماری دارم میخواستم ببینم از کجا میتونم مشاوره بگیرم که ممکنه معاف بشم یا نه؟
2- الان دارم درس میخونم دانشگاه هستم.قوانین دانشگاه را خوندم 3 ماه میشه درخواست ترک تحصیلی داد.آیا میشه چند روز بعد از درخواست ترک تحصیلی برای خدمت اقدام کرد و معاف شد و مجددا به دانشگاه برگشت؟راهی برای دور زدنش نداره؟
3- بر فرض که خدمت من 10 ماه باشه،آیا میتونم 2 ترم مرخصی از دانشگاه بگیرم و خدمت کنم برگردم؟
4- اگر انصراف بدم و برم خدمت و برگردم یا معاف پزشکی بشم اگر دوباره کنکور بدم این تعداد واحد رو که پاس کردمو برام درنظر میگیرن یا باید از اول درس بخونم؟
مرسی
اینجا فقط سوال میشه
کسی نیست جواب بده؟:41:
آقا من مشکل عصبی دارم
قرصای اعصاب هم مصرف میکنم
اصلا هم قعالیت بدنی مثل دویدن نمیتونم انجام بدم،سریع نفسم بند میاد.
آیا میتونم معافی بگیرم؟
اینو یکی جواب بده مرسی :11:
یه کیسه بهت میدن بهش میگن انفرادی تمام وسایلت توش جا میشه یه استوانه بزرگهنقل قول:
یه جورایی شلم شورباس به نظر راحتترهنقل قول:
ببین دوست من هر کی هر چی بهت بگه نمیشه بهش استناد کرد بهتر ه بری یه درمانگاه طرف قرداد و معتمد با اونا مشورت کنی مثل درمانگاه حضرت ابولفظل یا بقیه اللهنقل قول:
اره دوست من بهت یه کیسه انفرادی میدن....تقریبا همه وسایلت توش جا میشه خیالت راحت البته یه ساک معمولی و کوجک هم با خودت ببری بد نیستنقل قول:
نمیشه دقیق گفت که کی اعزام میشی ولی احتمالا برج 8 یا 9 اعزامینقل قول:
بعد هم اینکه احتمالا 3 ماه اضاف هم خوردی!!!:13:
نه آقا، همون برگه سبزت رو ببر نظام وظیفه. اونجا پشت باجه های مشاوره یکی رو انتخاب کن بگو میخوام تمدید کنم. 5 دقیقه هم طول نمیکشه.نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
روزش رو نمیدونم در مورد مدرک هم برگه سبزت و یه مدرک شناسایی داشته باشی بسه
تمام مزایا تو سپاهه. فقط اینو بهت بگم که یه اماده باش بود هم ما رو از نیرو انتظامی برده بودن هم بچه های سپاه اومده بودن موقع شام نیرو انتظامی برا ما یه کوکتل اورد با یه نصفه نون ولی سپاه بهترین غذا رو اورده بود به همراه چند قلم میوهنقل قول:
نه بابا برو میدون سپاه از اونجا میبرنتوننقل قول:
این که فکر کنی پادگان بهت پول بده خیال خامه (البته جوادنیا راهی نیست که هزینه ی خاصی داشته باشه)
در مورد سوال اولت نمیدونم ولی احتمالش کم نیست.نقل قول:
ارتش خوبیش اینه که هر موقع تعطیلی رسمی باشه شما هم تعطیل هستین پس احتمالا مرخصی میدن. نیرو انتظامی هر موقع ملت تعطیل بشن شما میرید تو اماده باش.
بعید میدونم بشه دور زد ولی اقدام کن بتونی خیلی خوب میشه . شما موقع ثبت نام خدمت باید زمان ترک یا فراغت از تحصیل رو به کسی که تو پلیس +10 هست بگی (نامه ی دانشگاه رو نشون بدی).نقل قول:
در مورد مرخصی من یه همچین چیزی رو شنیدم که طرف این کارو کرد ولی شما که 10 ماه خدمت داری احتمالا دو سه ماه هم معطلی برا اعزام داری .
بستگی به دانشگاه داره ولی اگثر دانشگاهها اون درسهایی که با نمره ی بالای 12 پاس کردی رو قبول میکنه ولی اونها که با زیر 12 پاس کردی رو باید از اول بگذرونی
اینطور که شما گفتی حتمامعاف میشینقل قول:
هنوز معلوم نیست کجام؟نقل قول:
هتل که نه ولی یه سری بچه ها گفتن بهمون میان دوره میدن اونم جوری تنظیم می کنند که 2 3 روز تعطیلی پشت سر هم باشه توی اون دو ماه اموزشی من فقط همون موقعس که 2 3 روز تعطیلی می خوره منم گفتم امکانش هست 2 3 روز اول نگه دارن بعد بگن برید برای اتیکت و این حرفا و میان دوره هم همون موقع بدن؟
البته می دونم که همش به نظر فرمانده بستگی داره .
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
یعنی عید فطر ها اماده باشه. روز قدس که تازه ما دو سه روزه رفتیم پادگان چیزی بلد نیستیم که .نقل قول:
شما کجا بودی ارتش؟
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
پس چه جوری سپاه افتادی؟ برگه سفیدت مازاد بود؟نقل قول:
عزیزم میان دوره یعنی وسطه اموزشی تازه خیلی هم بهتون حال بدن 4 روزه اونهم وسطه اموزشی نه اول بسم اللهنقل قول:
تمام روزهایی که مردم یه جایی تجمع میکنن برای نیرو انتظامی اماده باش هست.
شما که قرار نیست برید از دست ادمکشها ادم نجات بدین که نیاز به مهارت خاصی داشته باشه باید با یه طونفا یا یه باتوم برید یه جایی که براتون تعیین میکنن وایسید.
من نیرو انتظامی بودم اونهم یگان امداد تهران.ر مثلا یه نفر رو میخوان اعدام بکنن بچه های یگان امداد اونجا هستن.
ارتش که اماده باش نداره همه ی بدبختی ها ماله این نیرو انتظامی هست.
نه غزیز یه دوست من اصلا بسیجی نبوده ولی با پارتس افتاده پادگان حضرت ابوالفضل توی بزرگراه فتح . . . .. . شما پارتی داشته باشی جات هر جایی میتونه باشه . . . . .شاعر میگه این خانه ز بن ویران استنقل قول:
دوستان یه چند تا سوال برام پیش اومده
1-پادگانای آموزشی و خصوصا 06 ارتش (پاسداران) دستگاه ATM دارن؟ عابر بانک کارایی داره یا همه رو نقدی ببریم؟
2-در مورد امنیت هم یه سوال دارم والله من چند سال خوابگاه دانشجویی بودم تقریبا هیچ مشکلی از بابت دزدی و اینا نداشتم (غیر از دمپایی که اونم همش اشتبا میشد) تازه اون موقع داشتیم لیسانس میگرفتیم! حالا توی آموزشی که همه حداقل لیسانس هستن واقعا آدم باید نگران این جور چیزا باشه به نظرتون؟
3-فردا که به ما گفتن بیاید شاهین شهر کرج فقط برگه سبز و سفید و واکسن و ملی و شناسنامه با کپی هاشونو ببرم؟ دیگه چی؟
ساک اصلی که برا سربازی میبندیم که نمیخواد اون روز برد !؟ برمیگردونن دیگه؟ ها؟
(ممنون از بچه هایی که جواب میدن امیدوارم سوالام جامع باشه و دیگران هم جوابشونو بگیرن)
ممکنه میان دوره طرفای نیمه شعبان باشه؟
زمانش مناسبه 26 تیر و یکشنبه ست و مثلا می تونن از جمعه تا دوشنبه مرخصی بدن که البته این فقط یه پیش بینیه :دی
اگه کسی بسیجی باشه می شه تو شهر خودش بیفته یا حداقل تو استان خودش بیفته؟
دوست من خودت داری میگی میان دوره!! اسمش مشخصه یعنی وسط دوره شما که برج 6 هستین اخرای برج 6 بهتون 4-5 روز میان دوره میدن برین خونه یه حالو هوایی عوض کنید.... (تازه اگه بهتون میان دوره بدن)نقل قول:
آماده باش هم چیز خاصی نداره فقط یه بدی داره و اونم اینه که همه باید تو یگانشون حاضر باشن و همه لغو مرخی میشن.....
پس اگه نیروی انتظامی باشی مطمئن باش عید فطر رو نمیزارن بیای خونه...ربطی هم ندره که تازه رفته باشی آموزشی یا روزای اخر خدمتت باشه....کار خاصی هم قرار نیست انجام بدی میبرنتون مثلا جایی که قرار نماز برگزار بشه بهتون نفری یه باتوم یا تومفا میدن میگن همینجا وایستن...تا نماز تموم بشه و همه برن خونه هاشون...یه ساعت بعدش دوباره سوار ماشین میکننتون و برتون میگردونن توی پادگان........ قرار نیست درگیری یا کاری کنید که نگران چیز خاصی باشین!!!
ویرایش:
ظاهرا دوست خوبم hts1369 قبل من جواب سوال شمارو داده بود...
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
اره احتمالش هست......شما دعا کن اصلا بهتون میان دوره بدن زمانش حالا مهم نیست زیاد!!:31:نقل قول:
خیر...هیچ ربطی نداره....شانسیه :46:نقل قول:
برگه سبز که اومد رفتم پیشه آشنامون توی پادگانشون، مارو برد قسمت کارگزینی پذیرش شدم، مدارکم رو فکس کرد واسه وظیفه و تمام، چیزی از بسیجی بودن یا نبودن و این چیزا نپرسید، فقط یه سوال کرد اونم احوالپرسی بود:دی پیشه پزشکشون هم فرستاد که فقط پرسید مریضی داری یا نه که گفتم نه. برگه سفید هم که اومد، زده بود هوافضای سپاه و اینا دیگه، که ایناش معلومه. البته اینم بگم گفت اگه دیرتر میومدی نمیشد. دیگه از ماجراهاش سر در نمیارم من.نقل قول:
شاهین شهر کرج دیگه کجاست؟نقل قول:
شاهین شهر که مال اصفهانه
یعنی هیچ راهی نداره تو شهر خودمون بیفتیم؟
پس این جریان بومی و اینا چیه؟ من تک فرزند پسرم می شه کاری کرد؟
چون دارم کار می کنم و نمی خوام کارم رو از دست بدم.
میشه امریه گرفت؟ اگه میشه کجاها معمولا بر می دارند، من رشتم کامپیوتره.
شرمنده زیاد سؤال پرسیدم
:10:
تو همین یگانی که الان دارم خدمت میکنم یه نفر داریم که بچه ترکمن هست تک فرزند و پسر هست ولی تهران خدمت مکینهنقل قول:
البته بعد از 6 ماه خدمت در یگان میتونه درخواست انتقال به شهر خودش رو بده
ضمنا وقتی وارد خدمت شدی (به خصوص نیروی انتظامی) باید بی خیال کار بشی چون خدمت 24 ساعته س
من شنیدم اواخر آموزشی یه فرمی میدن برای اونایی که تک پسر هستند تا بیفتن شهر خودشون، راسته؟نقل قول:
نقل قول:راستی بچه ها یه سوال داخل پارانتزنقل قول:
اگه همچین مواقعی از دستور سرپیچی کنی چه عواقبی داره؟
راسی اصلا حواسم نبود....برای نیروی انتظامی نیمه شعبان آماده باشه....ولی برای سایر جاها خیر!!! احتمال بهتون میدن پایان دورهنقل قول:
ممکنه میان دوره طرفای نیمه شعبان باشه؟
زمانش مناسبه 26 تیر و یکشنبه ست و مثلا می تونن از جمعه تا دوشنبه مرخصی بدن که البته این فقط یه پیش بینیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
اره میدن چنین برگه هایی همون اول هم میدن ولی تاثیر زیادی نداره!!! الکیه همش برای اینه که دلتون رو خوش کنننقل قول:
منم جوادنیا افتادمنقل قول:
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
بچه ها لازمه اصل شناسنامه یا کارت ملی رو ببریم؟ ( خودشون که کپی رو نوشتن)
نه بابا atm کجا بودهنقل قول:
متاسفانه باید بگم دزد همه جا هست ولی محیط خدمت یه فرقی که داره اینه که مثلا به ما یه لباس ضد ضربه (لباس سوسکی ) داده بودن 600 تومن پولش پود یه لباس چرم داشتیم 300 تو من پولش بود اگه یه نفر به هر دلیلی گم میکردش مجبور بود از یه نفر دیگه بدزده و تا اخر چرخه ادامه داشت. اصلا محیط خوابگاه (من دوره دانشجویی خوابگاه بودم) رو با محیط خدمت یکی نکن.
شما که پاسداران هستی نمیخواد ساک ببری ولی اونها که راهشون دوره ساک ببرن بهتره.
همون ها که نوشتی رو ببری کافی هست.
بچه های نیرو انتظامی خدا خدا کنید که درگیری نشه من دو بار تو درگیری بودم تمام مدت رو موتور گریه کردم.نقل قول:
بچه ها یه توصیه بهتون میکنم بخدا قصد ترویج فرهنگ غلط رو ندارم ولی روز اولی که من داشتم میرفتم خدمت بابام بهم گفت اگه اونجا یه چیزیت گم شد سریع داد و بیداد نکن که همه بفهمن تو هم سریع و بی سرو صدا مال یکی دیگه رو بردار حالا منهم این توصیه رو بشما میکنم .
بچه ها رو وسایلتون دوتا نشونه بذارید یکی که معلوم باشه بفهمن که ماله شماست و یکی که فقط خودتون بدنید.
نه نبرنقل قول:
میبری اونجا گم و گور میشه.
من که نمیبرم.
بنا به توصیه دوستان تصدیق هم میگم ندارم اصلا.
از اون سیاه ها منظورته؟نقل قول:
یکم هم حالت پفی داره؟
توی تظاهرات و اینا میپوشن؟
اینجا همیشه بوی آش پشت پا + گریه جدایی از پدر و مادر + دو ماه آموزشی سخت می ده:46:
ایشالا که همه پسرا برن خدمت، صحیح و سلامت برگردن به آغوش خانواده (چیزی هم توی خدمت که مفید فایده نیست یاد نگیرن):31:
ببخشید شاهین ویلانقل قول:
همش از استرسه کلا قاطی کردم:31:
منم دیروز کله مبارک رو تراشیدم ! آقا قیافه ام خفن شده کسی جرات نداره چش تو چش نگاه کنه بهم : دی
06 ها آماده باشین اونجا هوای همدیگه رو داشته باشیم ، بچه های P30World اونجا تو پادگان سعی کنید همدیگه رو پیدا کنید یه اکیپ درست کنیم ، اینطوری راحت تر میگذره همدیگه رو از قبل بشناسیم
دوستان من سرچ کردم چیزی پیدا نشد، کسی میتونه بگه این "خشم شب"دقیقا چی هست، و چه باید کرد؟:دی
دوستان اگر تجربه ای دارن بریزن بیرون لطفا:دی
هیچی در خواب مبارک داری به سر میبری یههویی نصف شب میان گلوله در میکنن و بیدارتون میکنن از خواب باید سریع وضعیت کامل کنید بریزین از آسایشگاه بیرون و.... از اینچرتو پرتها....نقل قول:
ما که چنین چیزی نداشتیم!!!:دی
تو ارتش زیاد خشم شب داریم!!