با سلام، یه گوشی میخوام حدود 550-600 اندروید باشه، اونم فقط واسه برنامه هاش، بازی نمیخوام روش اجرا کنم، کیفیت صفحه واسم خیلی مهمه و بعد از اون هم دوربین، خودم چند مدل اچ تی سی مد نظرم هست، میخواستم ببینم نظر دوستان چیه؟
Printable View
با سلام، یه گوشی میخوام حدود 550-600 اندروید باشه، اونم فقط واسه برنامه هاش، بازی نمیخوام روش اجرا کنم، کیفیت صفحه واسم خیلی مهمه و بعد از اون هم دوربین، خودم چند مدل اچ تی سی مد نظرم هست، میخواستم ببینم نظر دوستان چیه؟
سلامنقل قول:
سونی ایکسپریا U
کیفیت صفحش فوق العادس
قیمت 510 تومن
سلام
یک گوشی سونی بین 800 تا حداکثر یک میلیون . حتما می خوام سونی باشه
شاید بگید خب 1 میلیونی بخر بهتره... اما یه موقع یه امکاناتی رو شاید بشه صرفنظر کرد و ارزونتر خرید.
در ضمن بین اندروید v4.0 - Ice Cream Sandwich و v4.1 jelly bean کدوم بهتر هستند آیا خیلی فرق دارند؟
مدل p , s قدیمی هستند مدل T , TX جدید هستند و هم GPU بهتری دارند و هم دوربین و ... اما من خودم نظرم روی مدل SP هست که اندروید 4.1 داره و cpu 1.7 و GPU 320 و کیفیت صفحه 1280x720 دوربینش هم 8 مگاپیکسل هست که برام بسه
خواستم تو عمل و تجربه اگر کسی sp داره از خوبی و بدی هاش بگه یا اگر تجربه ای داره ... یا اگر مدل دیگه ای غیر از SP پیشنهاد می دید ... چون بعضی وقتها مشخصات یک مدل خیلی خوبه ولی در عمل برای مشتری راضی کننده نبوده
باتشکر
تشکر، خیلی گوشی خوبیه ولی این نداشتن اسلات مموری کارد واقعن مشکل بزرگیه، حافطه ی خودش هم که کمهنقل قول:
اگه میتونین صبر کنین اگه Z1mini اومد اونو بخریننقل قول:
در غیر این صورت تو سونی به ترتیب قیمت و ارزش قیمت:
1: xperia Z
2: xperia ZL
3: xperia SP
اس پی به 4.3 هم اپدیت میشه
با توجه به بودجه ای که دارم همون sp می تونم بخرم. راستی تو همین انجمن یکی گفته که تاچ sp خوب نیست هر چند این حرف در ظاهر کارشناسی نیست اما کمی نگران کننده است شما نظری ندارید؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
آره ولی خب نسبت به قیمتش از بقیه گوشی ها بهتره
و اینکه برای مشکل رمش میتونید از usb on the go استفاده کنید
میسخواستم بدونم گوی htc one mini چطور گوشی هست از نظر کیفیت ساخت به آن اطمینان دارم
فقط میخواستم بدونم دوربین اون در چه سطحی هست آیا کیفیت داره یا نه چون میگن 4 اولترا پیکسل هست و در مقایسه با 8 مگاپیکسلیها سامسونگ چطوره ؟
و یا در اجرای نرم افزارها و بازیها چطوره؟
در ضمن میخوام که بدون غرض و طرفداری از هیچ برندی نظر بدید
سلام
دوستان اگه ممکنه یه گوشی با مشخصات زیر که از همه نظر تایید میشه به ینده معرفی کنید(اگه ممکنه سامسونگ سونی و یا اچ تی سی باشه)
دوربین8(کیفیت HD و فیلم برداری عالی)
صفحه نمایش عالی (سایزش مهم نیست)
آندورید (ورژنش مهم نیست اما اگه بالا باشه که چه بهتر)
CPU و RAM هم واسم مهم نیست چون نمیخوام زیاد رو بازی مانور بدم.
ممنون...
سلام.نقل قول:
دوست عزیز مقدار پولی که میخواهید هزینه کنید رو باید بفرمائید تا طبق اون و خواسته هاتون بهترین گزینه بهتون معرفی بشه.:11:
حدوداً 1,200,000نقل قول:
با توجه به مشخصاتی که داره، گوشی گرونیه! گوشی هایی ارزون تر یا با همین قیمت هستن که از این بهترن. با اندازه 4.7 یا 5 اینچ مشکلی دارید؟نقل قول:
سلام دوستان...
دو هفته دیگه تولد خواهرمه و واسه تولدش میخوایم گوشی بخریم... اگه میشه یه گوشی خیلی خوب تو این رنج قیمت (800 - 900 تومن) بهم معرفی کنین...
:n16:
سلام.نقل قول:
شما که صفحه نمایش اولویتتون هست میتونید از سامسونگ انتخاب کنید. s3 یا galaxy mega 5.8 یا 6.3 ... گلکسی نوت هم به خاطر صفحش که بزرگه بد نیس.
از سونی هم xperia zr انتخاب خوبیه...
از htc هم one-x به بودجتون میخوره یا حتی butterfly که البته بعضی فروشنه ها الکی گرون میفروشنش.قیمت این گوشی نهایت نهایتش 1.300 بیشتر نباید باشه.
از LG هم nexus 4 خوبه...ولی اگه آهنگ با هدفون زیاد گوش میدین ومیخواین از گوش دادن به موسیقی لذت ببرین توصیه میکنم طرف LG نرید که اصلا تعریفی نداره ولی در عوض htc تو این مورد فوقالعاده ست.
کلا بستگی داره از چه بازاری می خواین خرید کنید چون هر شهر با شهر دیگه قیمتاش فرق میکنه...گوشی با گارانتی میخواین بخرین یا نه؟؟؟؟؟ اگه به گوشی خیلی وارد هستین،بدون گارانتی بخرین و شما که سمت غرب کشور هستین یه تک پا برید طرف سنندج و مریوان و بانه از اونجا بخرین که ارزونتره.البته اگه میترسین که مشکلی چیزی داشته باشه و نتونین بفهمین،ریسک نکنین و با گارانتی بخرین...
در خدمتیم:n01:
سلامنقل قول:
sony xperia sp میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه.
خودم هم نظرم رو این بود... ولی شنیدم میگن هم تاچش مشکل داره هم باتریش زود خالی میشه...:n27:نقل قول:
سلام
تو رنج زیر 400 تومن یک گوشی پیشنهاد بدهید
هدف اس ام اس !!
اندروید هم باشه که بعضی برنامه ها رو که می خوام ساپورت کنه
خودم نظرم روی سامسونگ 6310 و 6810 هست ولی صفحه های مذخرفی داره اما زیاد مهم هم نیست
مشکل تاچش با آپدیت برطرف میشه و باتریش جز بهترین هاست... اما دوربین خوبی نداره. صفحه نمایش های سونی هم که کلا یه سروگردن پایین تر از بقیه برندان...نقل قول:
One XL با قیمت 850 هم گزینه ی خوبیه
باترفلای و اکسپریا زد پایین تر Optimus G , SIIIنقل قول:
موفق باشید
اندروید تو رنج پایین خیلی جالب نیست یه نگاهی به Lumia 520 بنداز...نقل قول:
تشکرنقل قول:
اندروید تو رنج پایین خیلی جالب نیست یه نگاهی به Lumia 520 بنداز...
این گوشی بالاتر از رنج پولی هست که می خوام بدم.
اگه بخوام بیشتر پول بدم یهو S III mini می گیرم.
فعلا یه چی می خوام دستم باشه بعد بدم به یکی دیگه از اعضای خانواده و گوشی بهتری برای خودم بگیرم. (برای همین ساده تر از ویندوز فون باشه بهتره)
البته خودم سایت ها رو زیر و رو کردم، چیز جالبی نیافتم :n03:
لومیا 520 اگر تهران هستید از طبقه 5یا 6 علائدین تهیه کنید،آخرین قیمتی که داشتم 410بود
برای خرید لومیا فوقش 40 تومان پول اضافه تر باید بدی ولی برای s3 mini باید 400 تومن دیگه پول بذاری:n02:نقل قول:
منم میگم Lumia 520 بگیر!!
مرسی :n16:نقل قول:
برای خرید لومیا فوقش 40 تومان پول اضافه تر باید بدی ولی برای s3 mini باید 400 تومن دیگه پول بذاری:n02:
منم میگم Lumia 520 بگیر!!
s III mini که اطراف 700 هست!
رفتم به امکاناتش لومیا 520 نگاه کردم (قیمتش 120 یورو هست!). صفحه و پردازنده جالبی داره با توجه به قیمتش، اما از نبود برنامه یا نحوه نصب و ایناش شکایت زیاد بود (یعنی ملت باهاش راحت نبودن)
باز اندرویدها (تو این رنج قیمت) با اینکه صفحه ضعیفی دارند اما اگه نیاز به برنامه بشه مشکل زیاد ندارند (گرچه می دونم سر هم 4 تا برنامه کاربردی بیشتر استفاده نخواهم کرد!!)
قبلا hTC wildfire داشتم و Xperia P و Xperia U رو هم امتحان کردم. وایلدفایر صفحه اش و سرعت سی پی یوش خیلی اذیت می کرد (حتی برای angry birds) - سر همین فروختمش !
کاش دلار میشد 1200 می رفنم S III می خریدم :n27:
هواوی g510
اینو ببینید
450 هست یا کمتر شاید
520 سخت افزار قوی ای داره و در کل وین فون تو رنج پایین هم روون و سریع هستشنقل قول:
چیپ گرافیکی Adreno 305 قدرت بالایی داره.
اگه تو خونه وایفای داشته باشید مشکلی نخواهید داشت همه ی برنامه ها رو میتونید مستقیم از ویندوزفون استور دانلود کنید...
چیزی که 520 کم داره فلشه اونم نه واسه عکاسی به عنوان چراغ قوه:n02:
سخت افزار این گوشی فوق العاده استنقل قول:
نیازی به فلش و چراغ قوه نیست، نِت بوک دارم، برقا میره نور صفحه اش رو زیاد می کنم همه جا روشن میشه :n02:
وایفای هست ولی نمی خوام همیشه به اینترنت وصل باشه.
یحتمل همینو بگیرم.
مرسی از کمک هاتون :n16:
راستی کسی با این گوشی کار کرده؟
مسیجینگ گوشی برام مهمه. من تو 1 سال و 2 ماه که یه گوشی دستم بود، 29 دقیقه مکالمه خروجی داشتم!!! معمولا مکالمه بالاتر از 15 ثانیه ندارم! اما اس ام اس خیلی برام مهمه
نمی خوام تو اس ام اس هنگ کنه
یه بنده خدایی اینا رو نوشته:
Good:
+ Performance smooth, no lag
+ Apps can be purchased by pulse cut (prepaid SIM card)
+ HERE maps is good
+ 8 GB memory with dual core 1 GHz processor in affordable price
+ Office is editable and looks good
+ Secure system
Bad:
- No notification center
- No file manager
- Doesn't support Windows XP
- Can't choose ringtone that available in phone memory or SD card to change default ringtones
- Video is restricted
- Internet Explorer can't upload, can't download universal files like UC Browser
- Can't extract files (.zip, .rar)
- Can't copy paste file in SD card, move files, remove files in SD card
- Most apps are paid and still behind Android apps
- Can't do multiple documents attachment via email, can't attach zip file
- Can't edit format 2003 office
- Will restart by itself without reason if inserted no class microSD (I'd experienced this issue on Lumia 520)
g510 تو این رنج یکی از بهترین گوشی هاست.نقل قول:
صفحه نمایشش چطوره؟
g525 (مدل چهارهسته ای این گوشی با رم 1 گیگ) چطوره؟
g510 رمش 512 مگه.
سلام دوستان از بین گوشی های HTC One-LG G2-Note 3 با توجه به اولویت های زیر کدوم رو ژیشنهاد میدید ؟
موزیک(فقط با هندزفری)-بازی-دوربین-کیفیت ساخت
من معمولا گوشی رو زیاد نگه میدارم(بالای 5 سال) برای همین هم محدودیت مالی میشه گفت ندارم - طبیعتا گوشی بعدیم رو هم میخوام همین مقدار نگه دارم.
جی 2 روشنیدم فقط 16 داره .....32 میاد ؟
و در آخر عجله ای هم برای خرید ندارم.
اگر بجز اون 3 تا گزینه بهتری هست بفرمایید.
اون تو رنج 500 عالیهنقل قول:
کلا گوشی های رده پایین هواوی عالیه
من یک گوشی با این ابعاد و کیفیت ساخت بالا میخواستم و htc one mini هم این مشخصات را همراه با دیزاین عالی داره برای همین هم دست رو این گوشی گذاشتمنقل قول:
برای همین هم میخواستم در مورد کیفیت دوربین و اجرای نرم افزار و بازی چطور عمل میکنه
لطفا بدون طرفداری از هیچ برندی نظر بدین
5 سال!!! الان داستان فرق میکنه با قدیما ها.نقل قول:
اس 4 رو فراموش کردید. از بین این 4 گوشی هر کدوم رو بخرید پشیمون نمیشید.اما پیشنهاد من نوت 3 هستش. امکانات جالبی داره بعد جی2. معلوم نیست کی بیاد 32ش
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
فراموش نکردم ولی زیاد خوشم نمیاد ازش.
منظور شما اینه که اس 4 از این گزینه ها بهتره؟
راستی اینکه میگن Z1 زاویه دید کمی داره واقعیت داره؟
سلامنقل قول:
منظور شما اینه که اس 4 از این گزینه ها بهتره؟
راستی اینکه میگن Z1 زاویه دید کمی داره واقعیت داره؟
من بهتون پیشنهاد میدم اگر تهران هستید بعد از مطمئن شدن از سخت افزار، برای کار کردن با خود گوشی به علاالدین یا بازارهای دیگه تشریف ببرین.
من امروز علا بودم و گوشی های برندهای سونی، سامسونگ، اچ تی سی، و ال جی برای کار کردن بودن. صفحه G2 به نظر من فوق العاده بود اما دکمه هاش نافرمه... شاید به دلیل عادت داشتن من با همین سیستم قدیمی ها که 3 تا دکمه این پایین داره
صفحه نمایش بقیه هم جالب بودن مخصوصا S4 ... اما به زاویه دید زیاد توجه نکردم جز گوشی GLX که دوستم داشت باهاش کار می کرد و من از کنار می دیدم و اصلا جالب نمی زد
بستگی به نوع استفاده ات داره اگه واسه زیبایی بدنه و طراحی و کلاس گذاشتن (البته اگر ایران هستید :n09: ) بهترین گزینه بین اندرویدی ها صد در صد HTC One هست البته وان در زمینه سیستم صوتی و کیفیت اسپیکر از جی2 و نوت3 بهتره البته در نمایشگر هم کم نمیاره فقط پردازشگر و گرافیک نوت3 و جی2 بهتر هستند اگر اندازه نوت3 براتون مشکل ساز نیست و به دنبال کارایی هستید نوت3 بهترین گزینه هست البته من توصیه میکنم حتماً نوت3 مدل N9005 با چیپست اسنپدراگون 800 رو بگیرید (نسخه چهارهستهای) چون هم بهینه تر هست (نسخه 8 هسته داغ کردنش زیاده و مشکل ساز) و هم گرافیکش قویتره. اگر هم ابعاد نوت3 آزاردهنده است بهترین گزینه جی2 هست، البته من اس4 رو زیاد توصیه نمیکنم یعنی خوبه اما وقتی جی2 هست چرا اس4>>؟! :n02:نقل قول:
سلام به اساتید محترم
اقا من میخوام گوشی بگیرم بعد کلی تحقیق نسبت به بودجه خودم این دوتا رو انتخاب کردم و به نظرم تو این رنج بهترینن
خوب
1-lg l9 p768
2- galaxy s II plus
اقا واقعا نمیدونم چیکار کنم
ال جی رو دوست دارم به خاطر قوی بودن باتریش و بزرگ بودنش 4.7 اینچ
ولی گالاکسی رو دوست دارم به خاطر 1.2 گیگا هرتز و دوربین بهتر و قطعات بهتر واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم واقعا گیج شدم
واقعت به کمک شما نیاز دارم :(
دوستان تا 700 تومن چی خوبه؟
دوستان اینکه میگن باتری های نوت3 مشکل داره و ممکنه باد بکنه یا بترکه(!) :) درسته؟ یا فقط شایعه هستش؟
این سوالتون رو اگه اینجا بپرسید بهتر نتیجه میگیرید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان منتظر نظر شخصی شما :|نقل قول:
سلام به اساتید محترم
اقا من میخوام گوشی بگیرم بعد کلی تحقیق نسبت به بودجه خودم این دوتا رو انتخاب کردم و به نظرم تو این رنج بهترینن
خوب
1-lg l9 p768
2- galaxy s II plus
اقا واقعا نمیدونم چیکار کنم
ال جی رو دوست دارم به خاطر قوی بودن باتریش و بزرگ بودنش 4.7 اینچ
ولی گالاکسی رو دوست دارم به خاطر 1.2 گیگا هرتز و دوربین بهتر و قطعات بهتر واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم واقعا گیج شدم
واقعت به کمک شما نیاز دارم :(
مطمنین تو این رنج بهترینن ؟
بین این دو گلکسی بهتره ،حداقل استایل پرچمدار چنذ سال پیش رو داره،دوربینش و صفحش