درود.نقل قول:
کوتاه ترین راه Factory reset
Sent from my ASUS using Tapatalk
Printable View
درود.نقل قول:
کوتاه ترین راه Factory reset
با سلامنقل قول:
خب می خوام ترجیحا این کار رو نکنم. تمام پیامکها و یادداشتهام پاک می شه.
حالا مخاطبین رو به راحتی می تونم بک آپ بگیرم و برگردونم.
دوستان برنامه ای هست که اسم آهنگ رو موقعی که حتی گوشی صفحه اش خاموشه بگیم و شروع به خوندن کنه؟ :n13:
درود. گلکسی A7 2015 دارم. هنگامیکه با صدای بلند با هدفون آهنگ گوش میدهم صدا دیستورت میشه و با کاهش بلندی بهبود می یابه. همون هدفون به A7 2017 زدم ولی این دشواری نداشت. چرا؟
درود.نقل قول:
ممکنه ۱.هدفون با A7 2015 سازگار نباشه.۲.ممکنه خروجی صدای گوشی نتونه ساپورت کنه.
هدفون خود کارخونه بوده. گوشی هم از نمایندگی خریده شده بودنقل قول:
سلام
گوشی Vinovo R5 دارم که فقط 10 مگ حافظه داخلی داره. باید چی کار کنم؟ راه حلی داره؟ غیر از عوض کردن رام راهی نداره؟
سلام
گوشی Vinovo R5 دارم که فقط 10 مگ حافظه داخلی داره. باید چی کار کنم؟ راه حلی داره؟ غیر از عوض کردن رام راهی نداره؟ در قسمت استوریج 7 گیگ حافظه نشون میده!:n30: که 7 گیگ هم فضای خالی هست.
سلام دوستان
یه مشکل عجیب برای من پیش اومده
گوشی LG V20 هست
از ظهر تقریبا میخوام برم توی قسمت messaging گوشی ارور stopped working میده
مشکل کجاست و چجوری حلش کنم؟
لطفا زودتر جواب بدید بینهایت سپاسگذارم جایی هست ارور که خیلی کارم با این قسمت گوشیه
ممنونم
سلامنقل قول:
با خاموش روشن حل نشده ؟
شاید هم هگ شده اگر که دایم به نت وصل هست و آنتیویروس قوی و به روز مثل هم نداره
اگر حل نشه چاره ای جز حذف برنامه مسج و دانلود از گوگل پلی بلد نیستم
سلام و ممنون
یه گند بزرگ زدم تو گوشی!!!
بک آپ گرفتم با برنامه خود ال جی بهش اعتماد کردم و ریست فکتوری کردم وقتی برگشتم دیدم اون بک آپ رو هم پاک کرده!!!
حالا راهی هست برگردونم اطلاعات رو حداقل عکس هامو؟
مشکل اینجاست که رو حافظه خود گوشی سیو شده بود اطلاعات
لطفا چند تا چیز خیلی مهم داشتم راهنمایی کنید چیکارکنم
ممنونم
سلامنقل قول:
بیشتر برنامه های بک اپ باید قبل از بکاپ گیری ، مکان فایل بکاپ رو انتخاب کنیم . باید مموری کارت رو انتخاب کنیم
اگر آپشن انتخاب نداره پس باید بعد از بکاپ گیری ، فایل بکاپ رو منتقل کنیم به مموری کارت
شما حالا یک برنامه ی recovery photo لازم دارین که در گوگل پلی فراوونه
ضمناً بهتره در دوربین ، محل ذخیره عکسهای گرفته شده رو مموری کارت انتخاب کنید
اگر چنین آپشنی نداره پی باید چند وقت یک بار عکسها رو منتقل کنید به مموری کارت .
این کار از پر شدن حافظه گوشی هم جلوگیری میکنه
برنامه ES FILE EXPLORER برنامه ی خوبی هست برای نقل و انتقال فایلها
سلام سامسونگ جی3 افتاد از دستم صحفه اولش مشکلی نداشت حتی اهنگ هم گوش دادم بعد نصف صحفه سیاه شد و وبعدش کاملا سیاه شد ایا قابل تعمییر یا باید تعویض شه؟
درود.نقل قول:
ببرید پیش یه تعمیرکار چک کنه.
به احتمال زیاد پیکسل ها سوختند و باید تعویض بشه.
سلام گوشی سامسونگ j2 خودم قبلا 4g رو ساپورت میکرد یعنی تو قسمت network mod ، lte وجود داشت
ولی این هفته که گوشیمو آپدیت کردم دیگه lte تو گزینه هاش نیست روی هیچ کدوم از دوتا سیمکارتش
اینم عکس اینفو گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقطه یاب برای اندروید داریم؟ جی پی اس نباشه ها ! نقشه نباشه. مثلا مثل گارمین باشه طرف تو دریا نقطه بزنه بعدا بخواد بره اونجا سریع بتونه ردیف کنه تو نقطه یاب.
سلام دوستان
خیلی از برنامه های گوشی های اندرویدی مخفیانه و آشکارا به نت وصل میشه و اطلاعات رد و بدل میکنه و کلی ترافیک میخوره .
اگر مشکل مصرف زیادِ ترافیکِ اینترنت دارید پس مطلب 224 در این صفحه رو بخونید تا مشکلتون حل بشه .
سلام
آیا گزینه و یا برنامه ای هست برای ممنوع کردنِ دیگران از جواب دادن به تلفن ؟
یعنی وقتی گوشیمون زنگ میخوره و خودمون کنارش نیستیم , کسی غیر از خودمون نتونه جواب بده . یعنی همه چیز تلفن کاملاً قفل باشه
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
دوستان سلام
گوشی z2 sony دارم با اندروید 6
جدیدا ( از دیروز تاحالا ) وقتی گوشی روشن هست و میزنم به شارژ مقدار بسیار کمی باتری رو شارژ میکنه ( بعد 1 ساعت فقط 15 درصد !!! )
ولی وقتی گوشی رو خاموش میکنم و شارژ میکنم درست سر موقع از 0 تا 100 باتری رو شارژ میکنه ( 2 ساعت 45 دقیقه )
زمانی که گوشی روشن هست مقدار بسیار کمی شارژ میکنه !
نمیدونم از چیه
هیچ نرم افزار خاصی از زمان مشکل نصب نکردم ( کلا کاری نکردم )
چه کنم ؟ :n27:
شما اول شارژر و سیم شارژر رو عوض کن اگه درست نشد باتری گوشی رو کالیبره کن اگه باز هم درست نشد احتمالا مشکل یا از باتری هست یا آی سی شارژ که باید ببری بدی تعویضش کنن (احتمالش کمه اما اگه خواستی قبل از بردن پیش تعمیر کار یه بار گوشی رو فلش کن شاید درست شد)نقل قول:
آموزش کالیبره کردن باتری موبایل:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
سلام
چطوری بفهمم سایتی که تو برنامه اندروید بالا اومده چیه ؟
یه برنامه دانلود کردم اجرا کردم مستقیم میره تو سایت و آدرس باری هم وجود نداره میخوام بدونم آدرس سایت چیه چطوری بفهمم ؟ اسم سایت هم مشخص نیست
لطفا راهنمایی کنید از هر کی میپرسم بلد نیست (از انجمن خارجی ها هم پرسیدم)
سلام.
راهی هست اطلاعات گوشی ای که ضربه خورده و تصویر نداره و تاچش هم خراب شده ولی روشن میشه و کار میکنه ولی USB Debugging هم چون تاچ کار نمیکنه نمیشه تأیید کرد رو برداشت؟
من یک برنامه دانلود کردم وارد یک صفحه اینترنتی میشه
چطوری بفهمم آدرس صفحه چیه آدرس بار هم نداره و اسم سایت هم ننوشته
آیا راهی هست لطفا راهنمایی کنید
من یک برنامه اندروید نصب کردم وارد یک صفحه اینترنتی میشه
چطوری بفهمم آدرس اون صفحه چیه ؟ آدرس بار هم نداره
سلامنقل قول:
اسم برنامه چیه ؟ کارش چیه ؟
با برنامه ی noroot firewall میشه فهمید به کجا میخواد تماس بگیره در نت
جزئیاتش در صفحه قبل هست
===================================
ممنون بابت راهنمایی حداقل راه رو نشونم دادی از هر کی میپرسم جواب نمیداد از انجمن خارجیا هم پرسیدم
یه برنامه تبلیغاتیه از اینا هستن که نوشته تبدیل سایت به برنامه اندروید
برنامه اندروید هست ولی اصلا کدی نداره فقط صفحه وبه
سلامنقل قول:
قابلی نداشت دوست عزیز .
اونهایی که جواب رو بدونند اکثراً دریغی ندارند
نوروت فایروال مچش رو میگیره و آدرس سایتش و آی پی مربوطه رو بهتون نشون میده در قسمت access log
سلام
وقتتون بخیر دوستان
یکی رمز گذاری حافظه رو تو قسمت امنیت گوشی سامسونگ زده و رمزگذاری کرده بعدا هم برداشته ولی رمز که برداشته میشه عکسارو نشون نمیده !
مشکل چیه راه حلی دارین؟
سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی اساتید محترم.
پیرو مشکل عجیبی که اخیرا برای من پیش اومده،ازتون عاجزانه درخواست کمک فوری و فوتی دارم.
اخیرا در گوشی اندروید من (Nokia 6) که آخرین ورژن اندروید نوقا روش نصب هست،تعدادی از أپ هایی که تا همین یکی دو روز قبل بدون مشکل خاصی کار میکردن،دچار مشکل شدن.
برای مثال،وقتی أپ instagram رو باز میکنم،بلافاصله پیغامی با این متن میاد و میپره از اپ بیرون:
Instagram has stopped
CLOSE APP ×
یه چند اپ دیگه نظیر Google Photos هم این مشکلو پیدا کردن.
البته این مشکل رو با Microsoft Excel هم دارم! با این تفاوت که در این أپ،هیچ پیغامی نمیاد و بعد از اجرا خود به خود میپره بیرون.
همه ی این أپ هارو چندین بار unistall کردم و مجددا نصب کردم! اما مشکلم حل نشد که نشد.
حتی data و cache شون رو هم پاک کردم اما مشکل همچنان بر قرار مونده!!
آپدیت أپ های نامبرده هم دردی رو دوا نکرد که نکرد!!
پ.ن:
امروز برام پیغامی مبنی بر آپدیت سیستم عامل اندروید از ورژن ۷ به ۸ اومد.
ممکنه آپدیت اندرویدم مشکل رو حل کنه ... ؟؟!
بشدت منتطر راهنمایی و کمک هاتون هستم دوستان.
پیشاپیش سپاس...
سلامنقل قول:
1- وقتی update و upgrade میاد عجله نکنید و صبر کنین تا مردم نصب کنند و نظر بدند که چطور هست .
خیلیها پشیمان شدند از آپدیت و آپگرید
در همین گوگل پلی ستور آپدیت اومد برای واتس اپ اما بدافزار داشت و اطلاعات بانکی ملیونها نفر سرقت شد
در همون گوگل پلی مردم نظراتشون رو مینویسند در مورد برنامه ها و اپدیت ها که خیلی ارزشمنده
مثلا همین اندروید 8 در گوگل بنویسید whsts new in android 8
اگر چیز زیادی نداره پس عجله نکنید و یکی دو ماه صبرکنین تا عیب و ابرادهاش برطرف بشه با اطلاعاتی که مردم میدند و بعد نسخه ی صاف و صوف شده رو نصب کنید
2- در اندروید 7 وقتی انگشت رو روی ایکون برنامه ها نگهدارید app info ظاهر میشه
واردش بشید
وارد data usage بشین و background data رو از کار بندازین چون تاثیر زیادی داره در مصرف باتری و جولان ندادنِ برنامه به صورت مخفیانه
3- وارد permission بشید .
بعضی برنامه ها از دسترسیهاشون رو قطع کنین درنتیجه همون پیامی که برای شما میاد رو نشون میده
برای مثال برنامه ی بسیار مفیدِ super backup اگر دسترسیش به storage رو خاموش کنین دیگه باز نمیشه و همون پیام رو میده
4- برنامه هایی که به ندرت باهاش کار دارین رو خفه کنین !!! با force stop . مثلاً همین سوپر بکاپ بنده با برنامه ی بسیار مفیدِ noroot firewall مچش رو گرفتم که مخفیانه میخواد با نت تماس بگیره
برای خفه کردنش اول تمام دسترسیهاش رو قطع کردم بعدش هم با فورس استاپ خاموشش کردم .
هر وقت هم لازمش دارم وارد اپ انفو میشم بهش دسترسی به ستوریج میدم و اگر برفرض مثال بخوام از مسجها بکاپ بگیرم بهش دسترسی به پبامکها رو هم میدم و بعد که کارم تمام شد دوباره دسترسیهاش رو قطع میکنم و با فورس استاپ از کار میندازمش
5- بعضی برنامه ها رو هر چی فورس استاپ بزنین دوباره خودش فعال میشه
اینها رو با disable از همون اپ انفو ار کار میندازم
وقتی هم باهاش کار دارم برای فعال کردنش وارد setting > apps میشم و دوباره فعالش میکنم
6- از بالای صفحه وارد باتری بشین و سپس more setting .
سپس background activity managerial و همه رو خامئش کنبن جز برنامه ای که واقعاً بهش احتباج دارین که در پشت زمینه فعال باشه
بنده فقط به کسپر اسکی اجازه دادم یهنی در همون بک گراند اکتیویتی نوشته 1 app being allowed to work in background
7- از همون اپ انفو تمام برنامه هایی که روزانه باهاش کار ندارید خفه کنین به نفعتونه
مثل کیبورد هندی , گوگل پلی نیوز ستاند , , google play books , کیبورد چینی , keep , wallpapers , بازیهای کم کار و غیره
8- با برنامه ی سوپر بک اپ دائما بک اپ بگیرین از تلفونها و مسجها و برنامه های جدید و غیره و
بزنید رئی sd memory
بسیار مفید هست
9- بنده حتی گوگل پلی استور رو هم از کار میندازم با didable چون با نوروت فایر وال مچش رو گرفتم که همش در تلاش هست برای تماس با نت و کلی هم ترافیک میخوره
10- برنامه es file exploeer هم خیلی مهم و کارآمد هست برای انتقال بعضی فایلها از گوشی به مموری کارت و یا پاک کردن حافظه گوشی از فایلهای به درد نخور
بنده با همین برنامه یک فایل 650 mb پیدا کردم در گوشی که به احتمال 99% اطلاعات جمع آوری شده از همه چیز هست و آماده ی ارسال هست . دائماً پاکش میکنم . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
با ادونسد سرچ و گشتن دنبال فایلهای بزرگتر از 128mb پیداش کردم
حجمش نا 850mbهم میرسه !!!
اولش ادونسد سرچ نمیبیندش اما با زدنِ file not found ? try deeper search که در پایین صفحه نوشته میشه پیداش میکنه
11- برنامه A-Volume widget v 2.2.1 از دکمه ی مکانیکی ولوم بی نیاز میشید
12- برنامه note v 2.1.6 بسیار مفید هست برای یادداشت برداری تقریباً مثل برنلمه word هست در office
13- برنامه floating note lite v 1.01 بسیار مفید هست برای یادداشت برداشتن به صورت شناور . بعنی مثلا مسج رو باز میکنین و نوت شناور رو هم باز میکنین و از مسج یادداشت برمیدارین و میتونین ذخیره کنین یا ارسال کنین با یک برنامه دیگه
14- مینی اوپرا فوق العاده هست برای وب گردی با ترافیک خوری کم . تنطیماتش رو هم میشه تغییر داد که کمتر هم بشه ترافیک خوریش
15- برنامه cool tool v 5.7.0 خیلی گل هست . عجب برنامه ای.
بالای صفحه چیزهای بسیار مهمی رو بهتون نشون میده مثل درصدِ cpu که باهاش میشه فعالیت گوشی رو زیر نطر گرفت و اگر داره هـک میشه فوراً متوجه میشین چون مصرف cpu یهو میره بالا
همچنین وقتی سی پی یو خیلی درگیره پس صبر میکنین تا کارش سبک بشه و بهس فشار نمیارین
این فقط یک چیز مفیدش هست
دههاویز دیگه هم داره مثل حرارت , امپر باتری , تقویم کامل , سرعت ارسال و دریافت ترافیک اینترنت که بسیار مفیده و بنده تنطیمش کردم تا به محض ارسال یا دریافت اطلاعات رنگش قرمز بشه که خیلی مفیده
کنتور ترافیک اینترنت هم داره
اگه بخوام راجع به این چیزها بنویسم تمومی نداره
16- persian xalender هم عالیه ولی وقتی کاریش ندارین با فورس استاپ خاموشش کنین . تمام دسترسیهاس رو هم قطع کنین
17- وقتی وارد اپ انفو میشید بعضی برنامه ها دسترسی به setting و تغییرش رو داره . همه رو از کار بندازین مگر خودِ برنامه ی setting
18- اگر دانلود ندارید همیشه گوشی رو روی 2g بذارید . بسیار مفید هست برای کاهش قدرت فرستندگی گوشی و کاهش خطر امواجش و همچنین کاهش مصرف باتری
اگر در بالای صفحه روی هواپیما انگشت نگه دارید میتونین با دو سوت از 2g برید به 3g یا 4G از قسمتِ cellular networks
19- اگر روی چرخدنده بالای صفحه بزنید و وارد ستینگ بشین و سپس در چاینِ پایین وارد سیستم یو آی تیونر بشید میتونین چیزهایی از بالای صفحه رو به میل خودتون تغییر بدین
چیزهای دیگه هم هست . شاید وقتی دیگر اگه عمری باقی باشه
سلام
در منزل دوتا خط Adsl وجود داره، یکی با حجم نامحدود و یکی حجم محدود و سرعت بالا
گوشی honor light 8 بصورت خودرکا مدام به اینترنت سرعت بالا و حجم محدود وصل میشه!
تنها راهش اینه فورگت پسورد بزنم که اون هم هر بار حوصله می خواد
راه حلش چی هست؟ بخش خواصی باید تنظیم بشه؟
چندتا گوشی دیگه در منزل هست اما فقط این بصورت اتوماتیک اینترنت وای فای خودش رو عوض میکنه!
سلام
تو اندروئید چطوری میشه آدرس یه لینک رو تو کلیپ برد کپی کرد و یه جای دیگه پیست کرد؟
تو ویندوز رو عبارتی که لینک هست کلیک راست می کنیم و copy link address رو میزنیم.
همین کار رو تو اندروئید چطور باید انجام بدم؟
ممنون
دستتون رو روی لینک نگهدارید و گزینه کپی ادرس پیوندنقل قول:
دوست عزیزمنقل قول:
ممنونم از جوابتون :
من اندروید باکس دارم. تو تلویزیون می بینم. گوشی نیست که لمسی باشه.
با صفحه کلید چطوری اینکار رو بکنم؟
وقتی دکمه کلیک راست موس رو میزنم صفحه وب back میشه.
سلام دوستان
من با برنامه navitel میخوام کار کنم پوشه نقشه رو درست میریزم ولی وقتی پوشه نقشه رو انتخاب میکنم میگه نقشه ها یافت نشدند !
با آموزش زیر رفتم ولی هر کاری میکنم بعد از انتخاب پوشه همون خطایی که گفتم رو میده !
راهنمای نصب برنامه :
نرم افزار را نصب کنید و سپس آن را اجرا کنید تا فولدر دیتای آن در مموری ساخته شود. (در هنگام اولین اجرا سوالاتی از شما پرسیده میشود از جمله اینکه نرم افزار به اینترنت دسترسی داشته باشد یا خیر، که شما این اجازه را صادر کنید)
جدیدترین نقشه ها را دانلود و فایل های موجود در فولدر Maps را به پوشه NavitelContent/Maps در کارت حافظه SD دستگاه خود کپی کنید.
نکته: در اکثر گوشی های اندرویدی مسیر نصب باید در NavitelContent/Maps که یا در مموری داخلی و یا خارجی موبایل هست وجود داشته باشد، اما در اندروید 4.4 و بالاتر از آن فایل های نصبی لزوما در شاخهٔ زیر ریخته خواهند شد:
Card\Android\data\com.navitel\files\NavitelContent \Maps
نرم افزار Navitel Navigator را اجرا کنید.
پوشه با نقشه ها را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا نرم افزار آن ها را ایندکس کند.
سلام،
گوشی G600 من اون سه تا دکمه های برگشت و HOME و اون یکیش کار نمیکنه و خراب شده.
یکی میگفت دکمه های مجازی رو میشه به گوشی اضافی کرد.
کسی میتونه راهنمایی کنه این کار رو چطور میشه انجام داد؟
سلامنقل قول:
ببینید اینها به درد میخوره ؟
p===================================
گوشی هواوی ascend g730 u10 درست بوت نمیشه
لوگوی اول گوشی میاد بعد باز خاموش میشه
باید باطری رو رد بیارم دوباره بزنم
چراغ شارژ روشن میشه و باطری هم شارژ میشه (با اهم متر اندازه گرفتم)
خواستم فکتوری ریست کنم اونجا هم مینویسه :
--wiping data....
formatting /cache...
cache1 erase successful.
data erase successful.
و همونجا گیر میکنه
تا یک ساعت هم گذاشتم بلکه جلو رفت ولی اصلا هیچی به هیچی
هیچ ایکون متحرکی در صفحه هم نیست انگار هنگ میکنه
sd card شو در آوردم ولی فرقی نکرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
دوستان بتازگی چند موبایل دستم اومده که نمیدونم داستانش چی هست
یدونه A5 2017 که بعد از هارد ریست دیگه ستاپ نمیشد و رفتارهای بسیار عجیب ازش سر میزد و همچنین وای فای از کار افتاده بود و به هیچ عنوان بعد از ریست فکتوری مراحل ستاپ کامل نمیشد و گوشی ریست میشد و به مرحله اول ستاپ بر میگشت
دومی هم یکعدد هووای Y530 بود که اون هم بعد از ریست کارخونه ایی دقیقاً مثل گوشی اولی مراحل ستاپ اولی رو رد نمیکنه و ریست میشه دستگاه و روز از نو روزی از نو
سومی هم همین امروز رسید دستم نمیدونم کدوم مدل اچ تی سی بود که اون هم بعد از ریست فکتوری مراحل ستاپ اولیه رو رد نمیکنه و دستگاه ریست میشه
کسی میدونه این مورد چی هست که اینقدر داره زیاد میشه
من واقعاً چشمم ترسیده
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
:n03::n03::n16:
سلام
چطور از دیتای بازی یا برنامه ای backup بگیریم آخه میخوام گوشی ام را عوض کنم؟.A5 سامسونگ به A7 سامسونگ.میشه به گوشی جدید انتقال بدم؟؟؟؟؟؟؟:V20::V20::V20::V20::V20::V20:
- - - Updated - - -
چطور از دیتای بازی یا برنامه ای backup بگیریم آخه میخوام گوشی ام را عوض کنم؟.A5 سامسونگ به A7 سامسونگ.میشه به گوشی جدید انتقال بدم؟؟؟؟؟؟؟:V20::V20::V20::V20::V20::V20:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -