باید فکر کنم 25000 دلار جمع کنید بعد رو نقشه یه علامتی میاد که میری اونجا
مثلا مغازه ها برو دزدی کن ماشنی ببر اوراق کن و ...
Printable View
باید فکر کنم 25000 دلار جمع کنید بعد رو نقشه یه علامتی میاد که میری اونجا
مثلا مغازه ها برو دزدی کن ماشنی ببر اوراق کن و ...
سلامنقل قول:
تو باید ماشین هارو ببری تو قسمت بالای نقشه که نوشته B بعد ماشین هارو اسقاط کنی تا پولت به 27500 برسه.:11:
بچه ها من dlc دومی که برای بازی اومد رو دانلود نکردم میخواستم ببینم ارزش دانلود داره چون dlc اول که همچین جالب نبود ؟/؟
ماموریت های این dlc دوم در چه جد ؟؟؟
چندتا چپتره ؟
15 تا.......نقل قول:
ایول پس امشب تمومه :40:نقل قول:
راستی اول چپتر 14 یا 15 (درست یادم نیست) صحنه ش کپ آخر نسخه ی یکه :31:
یکی داره به باغچه آب میده بعد این دو تا میرن بهش میگن فلانی یه پیغامی برات داره با شاتگان به صورتش تیر میزنن :40::31: ... دقیقا مثل تموم شدن مافیا 1 ... اینا که ربطی به هم ندارن ؟ :11:
دقیقا به هم ربط دارن...نقل قول:
یکی داره به باغچه آب میده بعد این دو تا میرن بهش میگن فلانی یه پیغامی برات داره با شاتگان به صورتش تیر میزنن ... دقیقا مثل تموم شدن مافیا 1 ... اینا که ربطی به هم ندارن ؟
اونی که کشته میشه آنجلو هست (شخصیت اصلی Mafia)
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن
ولی کاش از اسپویلر استفاده می کردی:27:
نقل قول:
دقیقا به هم ربط دارن...
اونی که کشته میشه آنجلو هست (شخصیت اصلی Mafia)
عه :18: چه باحال ... حدس میزدم همچین چیزی باشه.نقل قول:
سلامون علیک دقیقا ربط دارن اینا به همدیگه اون قسمت که تو مافیا 2 است دقیقا آخر مافیا 1 است
من که خیلی وقت پیش مافیا بازی کردم زیاد چیزی ازش یادم نیست. تازه بیشترشم داداشم بازی کرد :13:
الان قیافه ای که واسه آنجلو تو این نسخه درست کردن دقیقا شبیه همون قیافه ش تو نسخه یکه ؟!!! یعنی تو آخرین مرحله ی مافیا 1 جو و ویتو و نشون میده ؟ :18::31:
البته تا اونجایی که یادمه صحنه از بالا نشون میداد قیافه اون کساییکه آنجلو رو کشتن نشون نداد :11:
یادم نبود :31:نقل قول:
ولی کاش از اسپویلر استفاده می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بهترین پچ و اضافه ای که واسه این بازی اومده جیه و از کجا میشه دانلودش کرد؟
این اضافات همه چیه بازیو عوض می کنه؟از کاراکتر اصلی گرفته تا داستان و دمو ها و...؟
برای Jimmy's Vendetta DLC
که این ادرس رو معرفی کردید C:\Program Files\2KGAMES\MAFIA II\pc\dlcs ...من این پوشه رو تو ویندوز 7 پیدا نمیکنم!
اون آدرس برا xp هست تو 7 فرق داره !
آقا 74% رفتم بازی تموم شد.باید عکس ها و وانتدها رو همرو پیدا کنم 100% بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرش معلوم نشد چی شد که؟؟؟؟جو رو کجا بردن؟؟؟ما کجا میریم؟؟؟؟ادامه داره؟؟؟؟
کلاً الان علامت سوالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم الان تا اینجاش رسیدم ... خیلی بازیش باحال بود.نقل قول:
آقا 74% رفتم بازی تموم شد.باید عکس ها و وانتدها رو همرو پیدا کنم 100% بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرش معلوم نشد چی شد که؟؟؟؟جو رو کجا بردن؟؟؟ما کجا میریم؟؟؟؟ادامه داره؟؟؟؟
کلاً الان علامت سوالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم جو رو بردن بکشن نه ؟ :31:
من از اول بازی به این فکر میکردم که اگه جو بمیره چقدر باحال میشه.
ولی راست میگه آخرش معلوم نشد چی شد ...
بقیه چیزا رو چه جوری باید آزاد کرد ؟
نقل قول:آخر بازی اگه به دیالوگا دقت کرده باشیدنقل قول:
کسی که کنارتون نشته می گه " جو تو برنامه ی ما نبود ! "
آخر سر هم ماشین می پیچه تو یه کوچه و ... ! ( مشخصه که جو رو می کشن ! )
این علامت سوالای تو بازی ها یا فیلم هاس که به داستان جون می ده و جذابش می کنه! ( مثل Inseption... OMG ) :21:
آخ جون ... جو رو کشتن :40:نقل قول:
آخر بازی اگه به دیالوگا دقت کرده باشید
کسی که کنارتون نشته می گه " جو تو برنامه ی ما نبود ! "
آخر سر هم ماشین می پیچه تو یه کوچه و ... ! ( مشخصه که جو رو می کشن ! )
این علامت سوالای تو بازی ها یا فیلم هاس که به داستان جون می ده و جذابش می کنه! ( مثل Inseption... OMG ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آخرش که جو اسلحه گرفت به مغز ویتو :31: خیلی حال کردم گفتم آخ جون الان بهش خیانت میکنه ولی نشد لامعصب :41:
بابا خیلی بی احساسی ! جو از اول بازی باهات بود، رفیق همیشه در کنارت بود! حالا چرا دوست داشتی بمیره بنده خدا !نقل قول:
اونجا که جو اسلحه رو می گیره سمت ما، تو اون لحظه خوشکم زد !!!!!!! نزدیک بود یه چیزی پرتاب شه سمت مانیتور :27:
ولی اونجا که با هم شماره می شمریم بعد شروع می کنیم به شلیک کردن خیالم راحت شد ! خیلی حال کردم D:
میگم نه کنه قسمت دو هم داشته باشه
نقل قول:
بابا خیلی بی احساسی ! جو از اول بازی باهات بود، رفیق همیشه در کنارت بود! حالا چرا دوست داشتی بمیره بنده خدا !
اونجا که جو اسلحه رو می گیره سمت ما، تو اون لحظه خوشکم زد !!!!!!! نزدیک بود یه چیزی پرتاب شه سمت مانیتور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اونجا که با هم شماره می شمریم بعد شروع می کنیم به شلیک کردن خیالم راحت شد ! خیلی حال کردم D:
من دوست داشتم جو توسط یکی کشته بشه ... چون رفیق فاب ویتو بود خیلی باحال میشد اگه اینجوری میشد بعدش ویتو میرفت خیلی وحشتناک انتقام میگرفت :31: ولی خب خیالم راحت شد که جو آخرش مرد ... ای کاش نشون میداد چه جوری میکشنش :41: منم اون لحظه حسابی غافلگیر شدم و کلی حال کردم چون حدس میزدم که جو آخرش بهش خیانت کنه و فکر کردم حدسم درست از آب اومد ولی نشد که بشه :20:
خود ویتو هم اگه میمرد قشنگ میشد :31:
من تو بازیا دوست دارم شخصیت اصلی بازی بمیره ولی تا حالا هیچ بازی نکردم که اینجوری باشه :41:
دوستان عزیز درسته که خیلی از وقت بازی گذشته ولی بازم کسایی هستن که بازی نکردن.خداییش اسپویلر گذاشتن چیز سختی نیست.فقط یه به این فک کنید که شما بازی نکرده باشین اونوقت یکی بیاد آخر بازیو بگه چه حالی پیدا می کنید.
ممنون از دوستایی که مراعات میکنن
دوستان كسي جواب من رو نداد.نقل قول:
نقل قول:
من دوست داشتم جو توسط یکی کشته بشه ... چون رفیق فاب ویتو بود خیلی باحال میشد اگه اینجوری میشد بعدش ویتو میرفت خیلی وحشتناک انتقام میگرفت ولی خب خیالم راحت شد که جو آخرش مرد ... ای کاش نشون میداد چه جوری میکشنش منم اون لحظه حسابی غافلگیر شدم و کلی حال کردم چون حدس میزدم که جو آخرش بهش خیانت کنه و فکر کردم حدسم درست از آب اومد ولی نشد که بشه
خود ویتو هم اگه میمرد قشنگ میشد
من تو بازیا دوست دارم شخصیت اصلی بازی بمیره ولی تا حالا هیچ بازی نکردم که اینجوری باشه
مخصوصا پایان بازی رو این طوری درست کردن که جا برای Mafia III هم باشه!
اگه کشتن جو رو نشون میداد دستشون بسته بود...
یعنی تو مافیا 3 دوباره باید جو و ویتو رو ببینیم ... از کجا معلوم شاید شخصیتش عوض بشه :20:نقل قول:
مخصوصا پایان بازی رو این طوری درست کردن که جا برای Mafia III هم باشه!
اگه کشتن جو رو نشون میداد دستشون بسته بود...
ولی اینکه دو ورژن رو یه جورایی بهم ربط دادن جالب بود ... تو ورژن سه هم با یه شخصیت دیگه بریم ویتو و جو رو بکشیم خیلی حال میده :31:
من بازی رو تموم کردم ... خب بقیه چیزا رو چه جوری میشه آزاد کرد ؟
یکی جواب بده!نقل قول:
من الان 30 تا از پوسترهای پلی بوی رو پیدا کردم.ولی وانتد پوسترها رو 3 تا بیتر پیدا نکردم.انگار اینارو پیدا کنی میشه 100% فکر کن.نامردی جو رو بکشن.ویتو احتمالاً نزاره یا یه اتفاقی بیفته که جو نمیره.خیلی دوست خوبی بود تو بازی.نقل قول:
منم الان تا اینجاش رسیدم ... خیلی بازیش باحال بود.
فکر کنم جو رو بردن بکشن نه ؟
من از اول بازی به این فکر میکردم که اگه جو بمیره چقدر باحال میشه.
ولی راست میگه آخرش معلوم نشد چی شد ...
بقیه چیزا رو چه جوری باید آزاد کرد ؟
نامرد جو به اون خوبی یادت نیست خونه آتیش گرفته بود بهمون لباس داد.پناه داد.:31:د.نقل قول:
آخ جون ... جو رو کشتن
اون آخرش که جو اسلحه گرفت به مغز ویتو خیلی حال کردم گفتم آخ جون الان بهش خیانت میکنه ولی نشد لامعصب
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان(در مورد جو)
تا pc رو که حتما پیدا میکنی ولی dlcs رو خودت بساز.نقل قول:
سلام دوستان ...نقل قول:
شما در هر بازیی که ای ارور رو دیدید یه کار کنید وارد شاخه ی system 32 شوید و d3dx9-4 رو سرچ کنید تا فایل d3dx9-43 رو پیدا کنه و بعد همونو یه جا دیگه کپی کنید و تغییر نام بدید به d3dx9-42 بعد دو مرتبه به شاخه ی system 32 که دورن شاخه Windows درایوی که ویندوز روش نصبه می باشد بروید و پیست کنید ..........
موفق و موید... .
سلام
لطفا یکی لینک update 3 رو بگذاره همه پاک شدن
ممنون
ببینید برای بازی آپدیتی نیست بازی پچ آپدیت عنوان نداره فقط کرک هایی که برای انجام DLC ها ارائه میشه در قالب پچ های نصبی دست ساز هست که اون هم کار خود کرکر هست نه 2k
این کرک آخری هم که قادر هست بدوون مشکل تمام DLC ها رو اجرا کنه و من خود بازی و کل DLC ها رو با همین کرکی که صفحه اول گذاشتم تموم کردم
سلام دوستان.
من اين بازيرو حدود يكي دو ماه پيش بردم آخر :31:!!!
ولي آخرش نفهميدم سر اين (جو) بدبخت چه بلايي اومد :41:!!! كشتنش ؟؟؟!!! آخه چرا :19:؟؟؟!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد.:40:
چون تو معامله ی ما نبود :31:نقل قول:
سلام دوستان.
من اين بازيرو حدود يكي دو ماه پيش بردم آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
ولي آخرش نفهميدم سر اين (جو) بدبخت چه بلايي اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! كشتنش ؟؟؟!!! آخه چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه یا میتونه ادامه ای بر نسخه ی بعدی مافیا باشه، یه هم که ترتیبشو دادن : دینقل قول:
من که فکر نمیکنم کشته باشنش.
امیدوارم درست گفته باشم. : دی
سلام
من مافیا 2 رو تموم کردم اما اینجا اینقد از مافیا 1 تعریف کردین که وسوسه شدم بازی کنم...
اگه امکان داره لینک دانلود یا تورنت مافیا 1 رو بزارید تا ما هم مستفیض شیم....:31::8:
منم دنبالشم ... البته سعی کن نسسخه ی دوبله شدشو پیدا کنی که فوق العادست :18::40:-لیینک دانلود یا خرید پستی کسی سراغ داشت لطف کنه دریغ نکنه :11:نقل قول:
دمت گرم...سالارینقل قول:
نسخه فارسیش انگار خیلی قشنگ دوبله شده ولی خب نامردیه دانلودش کنیم:1:....من یه لینک تورنت ازش پیدا کردم ...فقط نمیدونم خودشه یا نه؟؟؟
کد:http://www.torrentreactor.net/torrents/2265735/Mafia%3A-The-City-of-Lost-Heaven
بچه ها کسی نمیدونه MAFIA III کی میاد؟!
نکنه سال 2019؟؟!؟ :دی
حرفی از شماره ی سومش نیست.نقل قول:
بچه ها کسی نمیدونه MAFIA III کی میاد؟!
نکنه سال 2019؟؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 MAFIA واقعا معرکه بوده وهست.
MAFIA 2 فقد گرافیک توپی داشت مخصوصا بارونش