اگر امشب بازی رو ببریم
و در امارت هم یه مساوی بگیریم دیگه
هیچ نیازی به برد بازی های سخت پشت سر هم نداریم
دو بازی آخر هم که زیاد سخت نیستن
Printable View
اگر امشب بازی رو ببریم
و در امارت هم یه مساوی بگیریم دیگه
هیچ نیازی به برد بازی های سخت پشت سر هم نداریم
دو بازی آخر هم که زیاد سخت نیستن
منچستر خیلی بد بازی کرد دیشب....البته 3تا تک به تک به معنای واقعی رو رونی و هرناندز نزدند....شاید به خاطر حضور سرمربی شالکه بوده....نمیدونم
به قول قلعه نویی و بعد هم به تاسی از ایشون مورینیو !!! بازی دو نیمه ی کاملا متفاوت داشت :31:
نیمه ی اول که کلا در اختیار نیو کاسل بود و نیمه ی دوم هم کلا در اختیار یونایتد ( البته گهگاه نیوکاسل ضد حملاتی هم می زد) ، به هرحال بازی در زمینی بود که هیچ کدوم از BIG4 با امتیاز کامل ازش خارج نشده بودند و به نظرم نتیجه ی خوبی کسب شد .
پیمان یوسفی هم انگار نه انگار ، با اون شروع طوفانی نیوکاسل گزارشش به نحوی بود که هیچ اتفاقی نیفتاده و بازی داره آروم دنبال می شه ، همین مسائل هست که اون اختلاف وحشتناک در نظر سنجی رو رقم میزنه دیگه :13:
+
پاس های بیرون پای گیگز بدون شک نظیر نداره ، در این سن و سال و در اوج بودن :40: درست مثل فان در سار :40:
فابرگاس: باید هدف مان را مشخص کنیم؛ قهرمانی یا پرورش بازیکنان جوان
این بازیکن اسپانیایی از فشاری گفته که روی توپچی ها برای قهرمانی حس می کند.
سایت گل – سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال گفته باشگاهش باید تصمیم بگیرد که به دنبال قهرمانی است یا پرورش بازیکنان جوان.
توپچی ها مقابل لیورپول در دیدار یکشنبه یک بر یک و با پنالتی دقیقه 102 درک کوییت متوقف شدند. به این ترتیب آرسنال نتوانست فاصله را با منچستریونایتد کم کند.
اگر آرسنال امسال قهرمان نشود این ششمین سال بدون جام آنهاست، و فابرگاس می گوید: «درست است که آرسنال شهرت تیمی را یافته که زیبا فوتبال بازی می کند، اما قهرمان نمی شود.
هنگامی که به این جا آمدم فاتح جام حذفی شدیم و به فینال لیگ قهرمانان رسیدیم. در هر حال از سال 2007 موفق نبوده ایم، هرچند خوب بازی کرده ایم.
این جاست که به این نتیجه می رسیم که این روش جواب نمی دهد. ما در مرحله ای از فصل در چهار رقابت حاضر بودیم، اما هنوز دست خالی هستیم.
باید تصمیم بگیریم که آیا می خواهیم بازیکنان جوان را پرورش بدهیم یا این که می خواهیم قهرمان شویم.»
فابرگاس درباره رفتن از آرسنال می گوید: «حس نمی کنم که تعهدی برای ماندن در آرسنال داشته ام. این طور نیست که یا حالا مجبورم باشگاه را ترک کنم یا هیچ وقت. نه، من زمان زیادی دارم. باید صبور بود و صبر کرد تا زمان مناسب برسد.»
2011/4/20کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/04/20/2449722/%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86
این خبرم سایت منچستر گذاشته که جالبه:31:
کد:http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/bundesliga/8463384/Manchester-United-target-Manuel-Neuer-ready-to-leave-Schalke-after-goalkeeper-rejects-contract-extension.html
چلسی تا دقیقه 30 تونسته دو تا گل به بیرمنگام بزنه
بازی آرسنال و تاتنهام هم 2 بر 1 به نفع آرسناله. ظاهرا بازی پر گلی میشه. توی 12 دقیقه اول 3 تا گل زده شده!
آرسنال و چلسی این بازی و بازی بعدیشون رو ببرن خیلی امیدوارم میشن و ورق بر می گرده
عجب!
گفتم اگه ما قهرمان نشیم چلسی میشه، الان اومد جای آرسنال رو گرفت.:31:
چلسی چه خطری شده!!:31:
به نظرم اگه اورتون رو تو OT بزنیم، بالای 90 درصد قهرمانیمون قطعیه... چون هم احتمال اینکه از آرسنال و چلسی امتیازی نگیریم (به خصوص از چلسی که تو خونست) کمه و هم تاتنهام انگیزه و هم توان متوقف کردن چلسی رو داره (و البته اورتون تو خونش) و هم استوک و حتی استون ویلا میتونن از ارسنال یه مساوی بگیرن...
دم تاتنهام هم واقعا گرم... نه برای اینکه آرسنال رو متوقف کرد... بلکه امیدش رو برای گرفتن سیتی زنده نگه داشت... هر چند بازی های باقی مونده تاتنهام از هر تیمی دیگه ای سخت تره!
سایت گل- شاگردان ونگر یک بار دیگر در دیداری که با دو گل ازحریف پیش بودند، در نهایت به نتیجه ای بهتر از تساوی 3-3 نرسیدند تا شانس های این تیم برای قهرمانی با از دست دادن مکان دوم جدول کمرنگ تر از قبل شود.
این تساوی البته برای تاتنهامی ها نیز نتیجه مطلوبی نبود. شاگردان هری ردنپ برای رسیدن به مکان چهارم جدول نیاز به سه امتیاز این دیدار داشتند اما در نهایت به یک امتیاز از این دربی خانگی قناعت کردند.بازی همان طور شروع شد که از یک دربی انتظاری رفت، سریع و شناور. تنها 5 دقیقه طول کشید تا اولین گل در این دیدار به ثمر برسد. سسک فابرگاس از اشتباه تام هادلستون استفاده کرد و با یک پاس عالی در موقعیتی مناسب تئو والکات را صاحب توپ کرد واین مهاجم جوان نیز با ضربه پای راست دقیقش دروازه تاتنهام را باز کرد.
بعد از این گل ضرباهنگ بازی تغییر نکرد و تنها دو دقیقه بعد تاتنهامی ها گل تساوی را به ثمر رساندند. رافائل فن در فارت ارسال بلند ودران کورلوکا را عالی مهار و سپس با ضربه ای بهتر دروازه شچسنی را باز کرد.
این گل باعث نشد آرسنالی ها پا پس بکشند و خیلی زود برتری شان را بار دیگر به رقیب همشهری دیکته کردند. این بار نوبت سمیر نصری بود تا با عبور از خط دفاعی حریف توپ را به قعر دروازه گومز بفرستد.
والکات با یک ارسال موقعیت سومین گل را برای رابین فن پرسی فراهم کرد تا در فاصله چهار دقیقه به پایان نیمه اول حساب کار 3-1 شود. مانند دیدار رفت یک بار دیگر توپچی ها با دو گل از حریف جلو افتادند اما تجربه نشان داده بود آرسنالی ها حتی وقتی 4-0 هم از حریف جلو می افتند، پیروزی شان قطعی نیست.
نیمه اول به پایان نرسیده بود که تام هادلستون اشتباهش را با زدن گل دوم تیمش جبران کرد. ضربه سر پیتر کراوچ با تعلل فابرگاس به هادلستون رسید و او نیز با ضربه ای دقیق شانسی برای شچسنی باقی نگذاشت.
نیمه دوم پایاپای بود وهر دو تیم موقعیت هایی برای گلزنی داشتند ام سرانجم این رافائل فن در فارت بود که با زدن گل سوم تیمش، یک بار دیگر آرسنال را از رسیدن به پیروزی باز داشت.
با این تساوی اختلاف 6 امتیازی آرسنال و منچستریونایتد در صد جدول حفظ شد. ضمن اینکه چلسی نیز 64 امتیازی شد و به لطف تفاضل گل بهتر بالاتر از آرسنال در رده دوم قرار گرفت.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/04/21/2450830/%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85-3-3-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%BE%DA%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3
بچه ها....این خبر چه جوریاس؟؟؟؟
صحت داره؟؟
کد:http://www.football-marketing.com/2010/04/22/manchester-united-named-world%E2%80%99s-most-valuable-club-by-forbes/
برنامه هفته 34 لیگ برتر- چلسی به دنبال حفظ جایگاه
سایت گل- شنبه شب هفته سی و چهارم رقابتهای لیگ برتر آغاز می شود و در روز دوشنبه به پایان می رسد
در بازیهای مهم این هفته، منچستریونایتد میزبان اورتون خواهد بود . لیورپول در آنفیلد به مصاف بیرمنگام می رود و چلسی با وستهم بازی می کند.آرسنال هم روز یکشنبه در خانه بولتون دیدار این هفته اش را برگزار می کند.
قابل ذکر است که روز سه شنبه ،دیدار عقب افتاده دو تیم استوک و ولورهمپتون از هفته سی و سوم رقابتهای لیگ برتر برگزار می شود و دیگر دیدار عقب افتاده این هفته روز چهارشنبه میان دو تیم فولام و بولتون برگزار می شود.
ا ین در حالی است که در پایان هفته سی و سوم منچستریونایتد با 70 امتیاز در صدر جدول رقابتها قرار دارد.چلسی با 64 امتیاز دوم است و آرسنال هم با 64 امتیاز و تفاضل گل کمتر در رده سوم قرار دارد. سیتی با 56 امتیاز و یک بازی کمتر چهارم است و تیمهای تاتنهام، لیورپول، اورتون، بولتون، نیوکاسل و استون ویلا هم در رده های بعدی هستند.
برنامه بازیهای این هفته لیگ برتر بدین ترتیب است
شنبه 3 اردیبهشت (23 آوریل)
منچستریونایتد – اورتون
استون ویلا- استوک سیتی
لیورپول- بیرمنگام
ساندرلند- ویگان
تاتنهام- وست بروم
ولورهمپتون- فولان
بلکپول- نیوکاسل
چلسی- وستهم
یکشنبه 4اردیبهشت (24 آوریل)
بولتون- آرسنال
دوشنبه5 اردیبهشت (25 آوریل)
بلکبرن- منچسترسیتی
پی نوشت : ایپریل سابق !!!کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/04/22/2452758/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-34-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D9%81%D8%B8-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87
از الان تک تکه بازی ها سرنوشت سازن ... اگه یونایتد بازی فردا رو ببره خیلی خوب میشه و با روحیه ای که میگیره تو CL هم راحت تر بازی می کنه . چلسی که بازی خیلی آسونی داره ( مگه اینکه آورام گرانت هنوز نقاط ضعف تیم سابقشو یادش باشه ) ... اما آرسنال میتونه امتیاز از دست بده .
ﺑﻬ ﺩﻟﻢ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﭼﻠﺴﯽ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻣﯽﺷﻪ :دی
امیدوارم این حقیقت باشه
اسنایدر:40:کد:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1379375/Manchester-United-bid-25m-Wesley-Sneijder-Inter-Milan.html
دفاع آرسن ونگر از رفتارش در مقابل کنی دالگلیش: نمی توانستم بی تفاوت باشم
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، از رفتارش در مقابل کنی دالگلیش در تساوی هفته گذشته تیمش مقابل لیورپول دفاع کرد.
در این دیدار دو پنالتی در آخرین ثانیه های بازی موجب شد تا توپچی ها نتیجه ای بهتر از تساوی کسب نکنند و این مسئله موجب ناراحتی سرمربی فرانسوی شد. او و دالگلیش پس از سوت پایان بازی با هم جنگ لفظی پیدا کردند و حاضر نشدند با هم دست بدهند.
اما ونگر از این رفتارش دفاع کرد و تاکید کرد که علاقه زیادی که فوتبال دارد اجازه نمی دهد بی تفاوت باشد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من نمی توانم آنجا بنشینم و مانند یک معتاد بی تفاوت باشم. من به بازی اهمیت می دهم و انگیزه زیادی برای پیروزی دارم و ناراحت شده بودم، بله اما اینکه ناراحت و عصبانی باشید اما روی تصمیمات تان کنترل داشته باشید و آرام بمانید با از کنترل خارج شدن متفاوت است.من کنترلم را از دست نداده بودم .من ناراحت بودم زیرا دلم می خواست تیمم پیروز شود. البته من همیشه برای جنگیدن آماده ام. به من ایمان داشته باشید."
او همچنین در مورد شانس تیمش برای قهرمانی گفت:" من فکر می کنم اگر بتوانیم در 5 دیدار باقی مانده مان به پیروزی برسیم، می توانیم قهرمان شویم. ما باید ذهنیت پیروزی را به تیم مان اضافه کنیم. ما اساس خوبی داریم زیرا تداوم داریم.
قهرمانی به تیمی می رسد که از نظر ذهنی قوی تر باشد. بخش ذهنی مهمترین مسئله در 5 دیدار باقی مانده است. پس باید این را در دیدار بعدی نشان دهیم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/04/23/2454117/%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A8%DB%8C
یادداشت هری ردنپ: کارلو آنچلوتی را نگه دارید!
به نقل از ستون ردنپ - نشریه ی سان
سایت گل – هنگامی که کارلو آنچلوتی چلسی را به دوگانه فصل پیش رساند، تصور میشد او تا سه سال دیگر در این تیم جایش محفوظ است.
اما در عوض فشارها بر او روزافزون بوده و باید بگویم که این مایه شرمساری است.
او فردی است که دوران بازی فوقالعادهای داشته و در مربیگری حتی از دستاوردهای دوران بازی هم فراتر رفته است.
او قهرمان لیگ قهرمانان، لیگ برتر، سری آ، جام حذفی ایتالیا و جام حذفی انگلیس شده؛ میدانید که او چه مربی قابلی است.
فراموش نکنید که حتی با لغزش چلسی در اواسط فصل، او میتواند از عنوان قهرمانی لیگ برتر دفاع کند.
اگر فردی به شما میگفت یک مربی چنین دستاوردی برای باشگاه به ارمغان آورده و کمتر از 12 ماه بعد در آستانه اخراج است به او میگفتید دروغ نگوید. اما این دقیقا همان اتفاقی است که برای کارلو افتاده و یکی از عجیبترین چیزهایی است که در تمامی سالهای حضورم در فوتبال دیدهام.
کارلو را از نزدیک نمیشناسم، و تنها زمانی که تاتنهام من با چلسی او بازی کرده او را دیدهام، اما هیچ چیزی جز ستایش برای این فرد ندارم.
فوتبال پر است از بدبینها و عیبجویان. اما من تا حالا حتی یک نفر را هم ندیدهام که درباره او حرف بدی بزند.
این که او چطور در میان این همه شایعه مسیر خود را مییابد باورکردنی نیست. بیتردید افراد بسیار دیگری هستند که دوست دارند به موقعیت او آسیب بزنند. با این که بازیکنان به این موضوع عادت کردهاند، اما به نظرم این جو باشگاه را بد میسازد. کار برای کارلو آسان نیست، آن هم در شرایطی که خودش میداند چقدر خوب دارد کارش را انجام میدهد.
با این حال، او بسیار متین و موقر مانده و حتی جایگاهش به نظر من بالاتر هم رفته.
شاخص خوبی برای ارزیابی مربیان این است که ببینید بازیکنان چطور به او مینگرند. من میدانم که بازیکنان چلسی احترامی کامل برای کارلو قائلند.
ببینید، اگر آن دو، سه هفته کذایی نبود – و فراموش نکنید که چلسی در آن هنگام مصدومان پرشماری داشت – آنها همین حالا بخت اول قهرمانی لیگ برتر بودند. صادقانه بگویم که آرسنال فعلی را در اندازه قهرمانی نمیبینم، اما منچستریونایتد هم به نظرم قدرت پایان دادن به نبرد قهرمانی را ندارد و تا روز آخر قهرمانی آنها قطعی نیست.
چلسی باید دیدارهای باقیمانده را ببرد تا بخت قهرمانی داشته باشد. اما با روشی که کارلو از آنها بازی میگیرد آنها میتوانند به بردهای پیاپی برسند.
اگر آنها ماه بعد به اولدترافورد بروند و پیروز شوند، کسی چه میداند بعدش چه میشود؟ ضمن آن که یونایتد همچنان به لیگ قهرمانان هم میاندیشد. آنها بازی با شالکه در نیمهنهایی را دارند، و بعید نیست این دو بازی دشوار تاثیر زیادی روی یونایتد بگذارند، که اینگونه هم خواهد شد.
صرف نظر از این که چلسی بتواند به قهرمانی برسد یا نه، این که اکثر افراد میگویند آنچلوتی از چلسی میرود مضحک است.
به نظرم خوشاقبالم که هرگز فشاری که کارلو در حال حاضر تحمل میکند به من وارد نشد؛ نه در روزهای اولیه مربیگری در بورنموث، نه بیتردید در پورتسموث، و هرچند در تاتنهام همیشه فشاری وجود دارد، این فشار به مراتب زیباتر است.
کارلو در سطحی بالاتر باید با فشارها برخورد کند، آن هم در شرایطی که او مربی بسیار، بسیار بزرگ و تراز اولی است.
شخصا دوست دارم او چند سال دیگر در انگلیس بماند چون انسان فوقالعادهای است.
اما اگر اخراج شد، بیتردید بیکاری او خیلی طول نمیکشد، چون سیلی از پیشنهادها فرامیرسند.
حدس میزنم فتح لیگ این حرفها را به پایان ببرد، اما باید بگویم که شخصا دوست دارم یونایتد قهرمان شود.
اگر این طور شود، این را بزرگترین دستاورد الکس فرگوسن در اولدترافورد خواهم دانست.
اگر منصف باشیم نمیتوانیم این را بهترین تیم یونایتد در دوران فرگوسن بدانیم، اما همین تیم دستاوردهای تیمهای پیشین را دنبال میکند و همان ذهنیت پیروز را دارد. این در حال حاضر، به ویژه در این برهه از فصل حیاتی است.
هر فردی در باشگاههای بزرگ یکی، دو دوره ضعیف دارد. آنها امتیازات زیادی را احمقانه از دست دادند و بسیار پایینتر از حد انتظار بودهاند.
آنها همسطح بقیه تیمها بودهاند، در حالی که در برخی از سالهای قهرمانیشان سطحی فراتر از سایر تیمها داشتند و همین نشان میدهد سر الکس چه مربی بزرگی است.
اما کارلو هم در کنار سر الکس است و امیدوارم چند سال دیگر هم اینجا بماند.
صحبت از مربیها شد، چند بازیکن هم هستند که میتوانند در آینده مربی شوند.
به نظرم چلسی همین حالا فردی را دارد که میتواند مربی بزرگی در آینده برای باشگاه شود، البته اگر بخواهد پس از خداحافظی به دنیای مربیان بیاید: فرانک لمپارد.
فرانک در هر کاری که انجام میدهد اراده موفقیت را دارد و این دارایی فوقالعادهای است.
او هم در میدان و هم در خارج از میدان بازیگری در سطح جهانی است، مانند مربیاش.
امیدوارم چند سال آینده هم در لیگ برتر به مصاف تیم کارلو بروم.
منبع : بخش فارسی سایت گل
واقعا حرف های هری ردنپ به دلم نشت:20: ....
خیلی از تردید های منو نسبت به انجلوتی از بین برد با این صحبتش:40:
یونایتد 1 - 0 اورتون
بازی سختی بود چون فشار خیلی زیادی روی تیم بود .. ولی خدا رو شکر بردیم .. خلاصه تبریک :40:
برباتوف رو نیمکت هم نبود!
یعنی اگه هرناندز نبود خدا میدونه کجای جدول بودیم
19 گل واقعا حساس تو اولین فصلش در منچستر
بربا مثل اینکه مصدومه ...
گل چیچا :
کد:http://uploadfa.com/j59vs43taods
یعنی تا به حال دفاع به این فشردگی ندیده بودم!!!!!
11نفر توی محوطه جریمه!!!فقط هم زیر توپ بدون هیچ برنامه واسه ضد حمله...خیلی فشرده و خوب دفاع میکرد...چندین شوت و موقعیت هم داشتیم که بیشترش رو چیچا زده بود...ولی این ضربه سرش خیلی با حال و خوب بود....بعد گل تا به حال ندیده بودم رونی انقدر داد بزنه....حرصش درومده بود بیچاره:دی
خیلی لذت بخش بود.....تبریک
نحوه ی دویدنش به سمت چیچا هم جالب بود ...نقل قول:
بعد گل تا به حال ندیده بودم رونی انقدر داد بزنه....حرصش درومده بود بیچاره
+
انگاری رونی امروز هافبک دفاعی بازی می کرد :دی
نمی دونم منچستر این فصل هرناندز رو نداشت چی کار می کرد! :دی
راستی دقت کردین چلسی و آرسنال همه بازی هاشون رو ببرن یعنی این 5 بازی رو یه دونه شون صد در صد قهرمان میشه؟!
کلی حال کردم با این برد هم یه قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم
ایشالا که هم چلسی و هم آرسنال تو این 6 بازی یک بازی رو نتیجه نگیرن:21:
چه حالی میده
این لیورپول چه حالی داره میکنه
5-0
بیرمنگام
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
کلی حال کردم با این برد هم یه قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم
ایشالا که هم چلسی و هم آرسنال تو این 6 بازی یک بازی رو نتیجه نگیرن:21:
چه حالی میده
این لیورپول چه حالی داره میکنه
5-0
بیرمنگام
نه....تفاضل منچستر یه 5-6تایی بیشتره...باز هم منچستر قهرمان میشه....نقل قول:
نه...دقایق اخر هافبک بازی ساز شد و اوون و چیچا خط حمله بودندنقل قول:
انگاری رونی امروز هافبک دفاعی بازی می کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیورپول 5-0 بیرمنگام
موندم اگه از اول فصل اینطوری بازی میکردیم چی میشد؟؟؟:31:
این تورس هم بالاخره گل زد :دی
ایول :دینقل قول:
این تورس هم بالاخره گل زد
دقیقه 77 اومده 84 گل زده!
تورس راه بیافته دیگه تمومه
بازم میگم چلسی همه بازی هاشو ببره قهرمانه
منچستر از الان مشکلاتش شروع میشه چون توی لیگ قهرمانان هم بازی داره و چلسی و آرسنال نه
الان 2 تا از چلسی بیشترهنقل قول:
نه....تفاضل منچستر یه 5-6تایی بیشتره...باز هم منچستر قهرمان میشه....
واقعا فکر میکنید منچستر قرار 6امتیاز از دست بده؟؟؟!!!:27:نقل قول:
بازم میگم چلسی همه بازی هاشو ببره قهرمانه
منچستر از الان مشکلاتش شروع میشه چون توی لیگ قهرمانان هم بازی داره و چلسی و آرسنال نه
چه اعتماد به نفسی
تبریک! برد عالی ای بود!! حیف بازی رو ندیدم (پخش کرد؟)... گل رو دانلود کردم (مرسی از میلاد) دم چیچا گرم...:40:
فکر کنم با بازی های آتیه یونایتد، آرسنال و چلسی، و البته نتیجه امروز، ما طرفدارای یونایتد بتونیم قهرمانی رو از همین امروز جشن بگیریم (ایشالا)... چون واقعا منچستر تیمی نیست که 6 امتیاز به آرسنال و چلسی بده... به نظرم مساوی تو امارات رسما قهرمانی ما رو مهر میکنه... تیمی مثل چلسی هم با همین اورتون تو هفته آخر اونم تو خونه حریف باید مسابقه بده... ضمن اینکه بازی با تاتنهام ویونایتد رو هم داره... (باز بازی های آرسنال به مراتب ساده تره جز بازی با یونایتد)
به نظرم بازی با شالکه هم میتونه تاثیر گذار باشه... اما اگه یونایتد تو خونه شالکه گل بزنه و اونو متوقف کنه، بدون شک تاثیر بازی شالکه میشه روحیه برای بازی های لیگیه یونایتد... ضمنا این اولین بار در این فصل نیست که یونایتد هر سه چهار روز یه بار بازی می کنه...:20:
مرسی حسین از پست زیبات....دوستان اعتماد به نفس پست حسین رو چندبار بخونید تا خیال پردازیتون کم بشه....
ما به این فشردگی بازی ها عادت کردیم
ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﻟﯿﻨﮏ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮔﻞ ﺗﻮﺭﺱ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﻩ ؟
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯼ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻟﯿﮓ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﻪ . ﻫﯿﭽﯽ ﺑﻌﯿﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﺗﻮﯼ ﻟﯿﮓ برتر
:31: شما بهتره چیزی رو پیش بینی نکنی چون پیش بینی هات خیلی معروفهنقل قول:
تو فوتبال هیچ چیز مشخص نیست چلسی اگه اونطوری امتیاز از دست نمیداد الان قهرمان شده بود
باز هم چیزی مشخص نیست چلسی هم شانس زیادی داره اونایی که میگن خیال پردازی فصل قبل هم یادشون بیارن:27:
میگن تیم هایی که با پول یه نفر جمع میشه جمبه قهرمانی نداره اینجاس....:27:نقل قول:
فصل قبل
فعلا بیاید دنبالمون رسیدین میحرفیم با هم:27:
بازی منچستر چلسی 2حالت داره....
یا منچستر شالکه رو میبره و خیالش از بابت فینال راحت میشه و با روحیه میره سمت چلسی...اونم تو الترافورد
یا منچستر از شالکه میخوره و به تنها جامش فکر میکنه...
به نظرتون منطقی نیست حرفم؟
حالا کدوم تیم روحیش بیشتره؟!
تائید میشهنقل قول:
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯼ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻟﯿﮓ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﻪ . ﻫﯿﭽﯽ ﺑﻌﯿﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﺗﻮﯼ ﻟﯿﮓ برتر
فقط از همه میخوام آرامش خودتون رو حفظ کنید باز تا فردا این تاپیک 10 صفحه نره جلو آدم وقت
نمی کنه همه رو بخونه
به امید قهرمانی شیاطین سرخ
مخلصیم سامان جون!:10:نقل قول:
Indeed امیر جون!:20: نه تنها پریمیر لیگ، بلکه فوتبال طوریه که قابل پیشبینی نیست! اما چیزی که واضحه 180 دقیقه از 4 بازی باقی مونده یونایتد تو خونست و 180 دقیقه خارج از خونه! از این چهار بازی دو بازیش با تیمای دوم سوم جدوله، یکی خونه و دیگری خونه... این دو تیم هستند که باید به دنبال سه امتیاز باشند نه یونایتد، اختلاف 6 امتیازی جدول دلیل تلاش این دو تیمه... مسلما یونایتد هم وقتی به قهرمانی شماره 19 اینقدر نزدیکه نمیخواد به سادگی از دستش بده و خوب... طبیعتا سفت و سخت میره به مصاف این دو تیم...نقل قول:
خلاصه روی کاغذی بخوایم حساب کنیم، آرسنال و چلسی شانس دارن قهرمان بشن، اما همون کاغذ میگه شانس قهرمانی یونایتد خیلی بیشتری...:20: در کل ما مخلصیم...:11:
مگه یونایتد به چلسی گفته این فصل امتیاز از دست بده! چه حرفیه!!:31:نقل قول:
بعد صحبت فصل پیش رو کردید:
اگه فصل پیش ما مقابل بلکبرن در اواخر فصل قبل مساوی نمی کردیم، الان یونایتد منتظر قهرمانی شماره 20 بود...:20: همین فصل قبلی که میگید به خاطر بیارید، شما فقط یه امتیاز از ما جلو بودید (تو همین هفته های پایانی) نه 6 امتیاز... با این وجود چلسی نهایتا با تنها یه امتیاز نسبت به تیم دوم قهرمان شد...
.
ضمنا بزرگوار! فصل قبل و قبلترش گذشتن... شما مثل اینکه مشابه امضاتون خیلی به گذشته علاقه دارید!:31::46:
قربون همگی:10:
یاعلی:11:
تا دیروز شانچستر به 3 جام فکر میکرد و روحیه عجیبی داشت چقدر زود روحیه اش رفته سمت یه جام :27:
هر تیمی جمبه 3 جام رو نداره :31:
اینو برا اونایی گذاشتم که پول پول میکنن و چشم پولدار بودن یه تیم رو ندارن :8: داریم خرج میکنیم داداش شما هم میبینم دست به جیب شدین نویر و اشنایدر و ... :27:نقل قول:
فصل قبل و قبلترش گذشتن... شما مثل اینکه مشابه امضاتون خیلی به گذشته علاقه دارید!
باشه!... باشه!....! شما راست میگید!!:5:نقل قول:
(ماکه همه مدله دابل و تریبل با همه مدل کاپی رو داریم) باشد که دیگران خود را به کوچه علیچپ بزنند!
هر وقت چمپیونز لیگو بردید بعد بیاید بگید هر تیمی جنبه ی سه جام گرفتنو ندارهنقل قول:
ما سال 99 3 تا جام گرفتیم
سال 2008 ، یک لیگ گرفتیم و یک جام باشگاه ها و همچنین جام باشگاه های جهان
شما یک بار توی یه فصل 3 تا جام گرفتین که به ما اینو میگی ؟ پس اگه تیم ما جنبه نداره تیم شما که اصلا نمی دونه سه تا جام توی فصل چی هستش
همون دلخوش به امضات باشی بهتره شما :13:
من به اين ليورپول براي سال بعد خيلي اميدوارم
چه كرده روديگو
فكر ميكنم فصل بعد موي دماغ خيلي از تيمها بشه
اميدوارم پي سي تا اون موقع زنده باشه و دوستان هم باشن:31:
علیرضا جان! این واژه بولد شده رو مطمئنی در جایگاه درستش در جملت قرار دادی؟!:31: (شوخی):46:نقل قول: