ممنون عزیز.میشه این امکاناتی که unltimate داره تو قسمت شبکه رو نام ببری:11:نقل قول:
Printable View
ممنون عزیز.میشه این امکاناتی که unltimate داره تو قسمت شبکه رو نام ببری:11:نقل قول:
نقل قول:
دوست من این سوال مربوط میشه به بخش ویندوز 7 در قسمت نرم افزار.اونجا به طور حرفه ای تر جواب میدن.
اخه بچه هایی که n 5010 دارنم باید ویندوز خوب ابتخاب کنن:34::33:ممنون:10:نقل قول:
دوستان این پست رو بخونید، مخصوصا برا اینکه ببینید لپ تاپتون Refurbished هست یا نه خیلی مفیده
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5979188&postcount=293
با سلام . دوستان من میتونم همیشه به جای shut down از hibernate استفاده کنم ؟ ضرری نداره ؟
فکر نمیکنم ضرری داشته باشه اما مطمئن نیستمنقل قول:
دوستانی که مدل dvd writer دستگاهشون TSST TS-L633J هست،Firmware جدید D400 رو از سایت dell بگیرند.خود من 2 بار اقدام به رایت سی دی mp3 کردم که 1 بار سی دی اصطلاحا سوخت و چیزی رایت نشد و بار دوم هم رایت شد ولی در هیچ دستگاهی قابل خودن نبود.
ظاهرا این آپدیت برای رفع این مشکل هست.
نقل قول:
Windows 7 64 Bit
Ultimate
دوستان،چند روزی هست،لپ تاپ ریسیت می کنه!
الان 2 هفته است که گرفته ام.ولی 5 روزه که روزی حداقل 2 بار ریسیت می کنه.
گارانتی زیگورات هستش.،به نظرتون می تونه مشکل از ویندوز باشه؟ویندوز سون 64 بیتی و آلتیمیت می باشد.
البته قبل از ریسیت،یه لحظه صفحه مرگ هم نشون میده.
نه.ضرر نداره ولی بهداز چند بار که از hibernate استفاده میکنی 1بار restart کن.که ویندوز refresh بشهنقل قول:
اول از برو سراغ نرم افزار هایی که ممکنه باعث این خطا بشن.مثل آنتی ویروس.نقل قول:
آخرین بار فکر کن چه نرم افزاری نصب کردی؟
ویندوزتو عوض کن.قبل از اینکه وارده درایو ها بشی 1 آنتی ویروس نصب من و آپدیتش کن.
اگر باز هم مشکل داشت.از سخت افزاره.بده گارنتی
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
نه این مشکل از writer نیست.از cd هاست.شما cdخوب بگیر با این مشکلا مواجه نمیشی.نقل قول:
مارک هایه گوناگونی هست که واقعا آشغالن.مثلا final
بهترین مارک هایی که من دیدم datalife و princo
اتفاقا چنین مشکلی برای من هم پیش اومده البته یه مدتیه که این اتفاق دیگه نیوفتادهنقل قول:
به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه، فرضا دوباری که برای من صفحه آبی نشون داده شده نرم افزار فیل-تر.. باز بوده و چندتا نرم افزار دیگم همزمان باز بودن اما از وقتی که عوضش کردم دیگه این اتفاق نیوفتاده
ببین چه نرم افزارهایی اون زمان باز هستن و صفحه آبی رو نشون میده، چند روز ازشون استفاده نکن و اگه دیدی دیگه اتفاق نیوفتاد، بدون مشکل از اوناست
بعضی نرم افزارها وقتی همزمان اجرا میشن این مشکل رو ایجاد میکنن:46:
یه مودم EDGE خریدیم یه سیم کارت دائمی همراه اول هم زدیم بهش و زدیم تو USB لپتاپ.
اما به عنوان CD-ROM شناختش نه مودم EDGE.
GPRS خط هم وصله نمیدونم مشکل از چیه دوستان امتحان کردن؟؟؟؟؟/
مشکل حل شد فقط رو ویندوز 7 جواب نداد مجبور شدیم xp نصب کنیم.
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
از انتی ویروس که مطمعن هستم نیست،امین جان چون نود 32 آپدیت شده است و همون روز اول روش نصب بودش.
sheytoon001 جان،تمامی نرم افزار ها رو که هنگام بوت اجرا میشن رو غیر فعال کردم.روی بازی pes2010 و 2011 باز ریسیت کرد.
فکر می کنم از فن خنک کننده ای هست که تازه گرفتم،چون از وقتی که فن خنک کننده گرفتم این اتفاق افتاد.فردا چک می کنم ببینم درست میشه یا نه. :13:
درود
توی نصب کارت گرافیک در ویندوز 7 64bit مشکل دارم.
کانفینگ لپ تاپ :
cpu: core i5 M480 2.67GHz
ram: 4gig
graphic: ATI Mobility Radeon™ HD 5650
دوستان کمک کنید
با سپاس
نسخهی 11.3 - کارتهای سری HD Mobility Radeon (مخصوص لبتاپ) - ویندوز ویستا و 7 - 64 بیتی - 92.05 مگابایت (به روز شده)نقل قول:
کد:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/11-3_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe
دوست خوبم مودم هاي edegجديد به عنوان درايور اوليه خود در حافظه خود مقداري اطلاعات جهت نصب دارندنقل قول:
درسته سيدي رام شناسايي ميشه نصبش كن و آيكن رو دستاپ ميفته كليك كن و كانكت شو و به شكل سي دي رام بودنش كار نگير:40:
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------
نقل قول:
در صورتي كه كانكت فن خوب نباشه بلو اسكرين يا دامپ اسكرين يا صفه مرگ مياد حتي رو pc
ضمنا اگه داخل بازي اين كار ميشه احتمال كمي بده كه كش رم شما پايين باشه و بالا اجبار ريست ميكنه:11:
هركي درايور كوييك ست رو پيدا كرد براي xp مارو بيخبر نزاره:40:
سلام تو ویندوز xpدرایور کارت گرافیک نصب نمی شه چکار باید کرد ؟ گرافیکشم 5650است؟
ممنون،واسه فن خنک کنتده هم نبود،الان ریسیتش هم بیشتر شده!!! :41:نقل قول:
همین الانم ریسیت کرد که داشتم پست می دادم.
توی اینترنت فکر می کنم بیشتر ریسیت می کنه،یه کار دیگه هم انجام دادم و اونم اینه که
realtek-network... رو در ویندوز آپدیت دانلود و نصب کردم.
می خوام این آپدیت رو حذف کنم،باید حتمآ ریستور ریکاوری کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
دوست خوبم سلامي مجدد
درايور realtek network رو يا رول بك درايور كن از تو سيستم گزينه درايور
يا اگه از كابل شبكه استفاده نميكني disable كن ببين درست ميشه يانه!
برنامه هاي استارت آپ كه بالا ميان از قسمت msconfig چك كن ببين برنامه زايد يا اضافي كه نداري!
داخل سيستم health از كنترل پنل لوگ ها رو يه نگاهي بنداز ببين از چي ثبت ميشه!
health رو پیدا نکردم عزیز،توی کنترل پنل کدوم گزینه رو بزنم؟
اگه امروز نتونم درستش کنم،فردا یه دفعه دیگه مجبورم ویندوز رو عوض کنم.امروز فقط چهار بار ریسیت کرد.
[/COLOR]بابا cd هایی که سوخت princo بود دیگه.بعد از آپدیت چند تا رایت کردم که به راحتی رایت میشهنقل قول:
دقیقا مشکلتون چیه؟نقل قول:
درایور گرافیک رو از سایت DELL دانلود کردید؟
کسی تا حالا با درایور گرافیک روی ویندوز 7 مشکلی نداشت
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
فکر میکنم بهتره ویندوز 7 نصب کنی و با نرم افزارهای سیستم عامل مجازی xp روش نصب کنینقل قول:
در غیر این صورت باید دنبال درایور گرافیکت که مخصوص xp باشه بگردی ، تو سایت AMD بگرد ببین برا 5650 درایور xp گذاشته یا نه:46:
احتمالا بخاطر گرمای زیادهنقل قول:
با نرم افزار HWmonitor ببین دمای لپ تاپت تا چند میره برا من در حالت عادی تا 65 میره اتقاقی نمی افته:31: تا حالام از کولپد استفاده نکردم
بعد با این نرم افزار هم چک کن شاید بدردت خورد BlueScreenView ، وقتی blue screen رخ میده یه سری فایل درست میشه و کار این نرم افزار ترجمه اوناست، البته زیاد بدرد من نخورد
در تهایت یه بار دیگه ویندوز نصب کن و ببین باز هم ریست میشه یا نه( سعی کن فقط درایورهای خود سایت DELL رو نصب کنی و نرم افزار های اضافی هم نصب نکنی)
اگه باز هم مشکل رفع نشد احتمالا مشکل سخت افزاریه
نقل قول:
درود
اون درایوری که فروشنده بهم داده بود روی 64bit جواب نمیداد(5650 را ساپورت نمی کرد).
درایور گرافیک رو از سایت DELL دانلود کردم درست شد.
با سپاس
فن کولر داره و خنکش می کنه،فکر نکنم از گرما باشه،ولی خوب حتمآ چک می کنم البته بعد از این کاری که انجام دادم:نقل قول:
performance diagnostic در قسمت سرویس ها رو غیر فعال کردم.چون توی health هشدار داده بود،منم غیر فعالش کردم،الان وقت نکردم تست کنم،فردا نتیجه رو میگم
من میخوام لپ تاپو شبا برای دانلود روشن بزارم . چیکار کنم که خاموش نشه ( کلا دانلود با sleep یا ... قطع نشه ) در ضمن لپ تاپ هم کمتر بهش فشار بیاد ؟
در کنترل پنل Power Options رو باز کن و در قسمت Balanced روی Change plan settings کلیک کننقل قول:
در صفحه جدید Put the computer to sleep رو Never انتخاب کن (توجه کن قسمت plug in یعنی وقتی از شارژر استفاده می کنی رو تغییر بدی ، on battery برا زمانیه که فقط از باتری استفاده میکنی
برا اینکه به لپ تاپ فشار نیاد دقیقا نمی دونم باید چیکار کرد ولی برنامه هایی که لازم نداری رو حتما ببند
پیشرفت کردم. :دی
بعد از 4 ساعت یک بار ریسیت کرد.
فکر می کنم اینبار از دمای لپ تاپ باشه،امّا فن کولر داره!
با نرم افزاری که فرمودید چک می کنم،فکر کنم حداکثر دمایی که طاقت میاره، سی پی یو 70 درجه هست و مادربرد 45 درجه است.
من دیروز ویندوز سون 64bit نصبیدم. بعد از نصب ویندوز هم sp1 رو نصبیدم. از دیروز تا حالا لپ تاپم ریست میشه هر 2-3 ساعت یکبار.
قبلا که ویندوز سون 32bit روی لپ تاپم بود اصلا ریست نمیشد.
ممکنه از ویندوز 64bitی باشه که نصبیدم؟
سلام دوست عزیز،نمی دونم با من هم عقیده هستید یا نه؟نقل قول:
سرویس پک 1 من که نصب می کنم،کلی سرعت رو می بره پایین!
شاید احتمال ریسیت شدن لپ تاپ منم همین بوده.
ولی هیچی برای اثبات نیست.منتظر نظر سایر دوستان هستم
نقل قول:
دوست عزیز من از روز اول با ویندوز 7 64بیت کار میکنم و تا با امروز ریست نشده و هیچ مشکلی هم نداشتم.
دوستان موس پد من فکر کنم خراب شده . برنامه Synaptics رو نصب کردم ولی خیلی سرعت حرکت موس کنده ، بعضی وقتا هم کلا کار نمی کنه . ولی تو برنامه Synaptics وقتی میرم تو قسمت mood pad کوچکترین لمس رو هم تشخیص میده ، مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن منم مشکل ریست کردن رو دارم ... ویندوز 7 32بیت
کم کم دوستان به مشکلی که من داشتم دارن مبتلا میشن!!!
هر چی هست همون تنظیمات موس پد هستش.
سرعتش رو کم نکردین؟
در ضمن دوباره ویندوز رو عوض کردم و به گفته ی sheytoon توجه کردم و فقط نرم افزارهای سایت دل رو نصبیدم.
مشکل من برطرف شد.
آقا این مشکل ریست کردن چی هست؟
من میخوام برای یکی از فامیلامون این لپ تاپ را بخرم یک وقت این مشکل را نداشته باشه ضایع بشم.
نقل قول:
من تا الان 4 تا از همین مدل رو خریدم اصلا مشکل ریست شدن نداشته.
مشکل نرم افزاری هستش دوست عزیز.نقل قول:
فقط نمی دونم با چه نرم افزاری مشکل داره.
در کنترل پنل روی آیکن mouse کلیک کنید و در پنجره جدید در سربرگ pointer options سرعت رو روی حداکثر قرار بدبد(fast)نقل قول:
در سربرگ device settings هم کلی تنظیمات داره که مربوط به تاچ پد هست
می تونید دکمه setting رو بزنید و در پنجره جدید default رو کلیک کنید تا به تنظیمات اولیه برگرده
مشکل ریست هم اکثرا نرم افزاری بوده
ببین آخرین بار چه نرم افزاری نصب یا ازش استفاده کردی
در مورد درایور ها هم توجه کنید ، فقط درایورهای سایت DELL رو که از صفحه 5010 دانلود می کنید نصب کنید!!!