با کومودو میشه سایتی رو بلاک البته دوسنان برنامه معرفی کردند ولی میخوام برنامه ی اضافی نصب نکنم
Printable View
با کومودو میشه سایتی رو بلاک البته دوسنان برنامه معرفی کردند ولی میخوام برنامه ی اضافی نصب نکنم
با سلام خدمت دوستان
راستش این قضیه تست ویروسها توسط ما هم ماجرایی شده
من ویندوز رو کاملا دوباره نصب کردم و کومودو رو رو هم نصب و به صورت افلاین ابدیت کردم قبل از تعویض ویندوز کومودو در سخت گیرانه ترین حالت ویروسهایی که در پست های قبلی جناب jada تست کردن رو راحت میفرستاد توی trusted file
فیلم گرفتم ولی اپلود نکردم اگه دوستان خواستن بگن تا اپلود کنم
من فکر می کنم اگه سیستم الوده باشه کومودو این مشکلات رو داره
و بعد
من یک مجموعه ویروس 50 تایی رو گرفتم از یکی از انجمنهای دیگه و با کومودو خواستم تست بگیرم
نقل قول از دوستی که ویروس رو گذاشته
لینک دانلود این مجموعه برای دوستانی که میخوان تست کنننقل قول:
فایلی RAR ـی که واستون گذاشتم، حاوی 50 ویروس خطرناک و البته مرموز هست که هر آنتی ویروسی قادر به شناسایی اونا نیست.
بنابراین برای تست آنتی ویروستون می تونید از این ویروس های گرامی(!) بهره ببرید.
جهت جلوگیری از آلوده شدن سیستمتون فایل رمزگذاری شده و داخل اون هم یه فولدر Rar وجود داره که به هیچ وجه Extract ـش نکنید و همون فایل Rar رو مستقیما Scan کنید.
با این اوصاف خیالتون راحت باشه که سیستمتون آلوده نمیشه. البته اگر یکی از فایل ها رو اجرا کردید عواقبش بر عهده خودتون خواهد بود
رمز فایل : outofcontrolکد:http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://outofcontrol.persiangig.com/other/Ali_Picked_Viruses.rar
خوب این مجموع رو من تست کردم حدود 17 تا ویروس رو که انتی ویروس شناخت و بقیه رو اکثرا در هنگام اجرا به سند بوکس فرستاد
و در مواجه با بعضی ها عکس العملی نداشت و البته پیامی در هنگام اجرا این ویروسها میومد که مثل زمانی که برنامه ای در سیستم درست نصب نمیشه و باید دوباره نصب کرد
و اما در مورد یکی از ویروسها بعد از اجرا رفت به قسمت trusted file و وقتی بهش دقت کردم دیدم در قسمت company نوشته شده tencent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد در خود کومودو که سرچ کردم دیدم به این اسم یک شرکت انگار ثبت شده
خوب حالا به نظر شما این ویروس به خاطر همین تونسته بره به قسمت trust ؟
بقیه ویروسها که اجرا کردم و هیچ عکس العملی از طرف کومودو نداشتن چی شدن ؟( دوستان حتما فیلم رو ببینن)
بعد قسمت trusted software vendor رو که نگاه می کنم چند اسم اول انگار به زبان چینی هست این طبیعی هست یا مشکل برای کومودو بوجود اومده
این فیلمی هست که گرفتم کمی حجمش بالا رفته ( 13 مگ) اون هم نمی دونم چرا قسمت trusted file در کومودو خیلی فایل بهش اضافه شده مثلا از نرم افزاری مثل vlc شاید 50 ردیف یا فایل قرار گرفته این به چه دلیل هست نمی دونم نظر شما ؟
مثلا
لینک دانلود فیلم
منتظر نظر دوستان در این مورد هم هستمکد:http://20uploads.com/files/1390/aban/26-30/61.rar
سلام دوستان. من خیلی وقت پیشا از کومود استفاده میکردم و اون موقع فقط فایروال بود. الان آنتی ویروس دارم و فقط فایروالش رو میخوام. کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ چون ظاهرا کومودو هم آنتی ویروس بهش اضافه شده. بعد بفرمایید که اصلا از کجا دانلود کنم؟ چون این تاپیک که تاپیک اشکالات هست و تو بخش دانلود هم جایی ندیدم.
مرسی
با سلامنقل قول:
شما اگه مجموعه کامل رو هم دانلود کنید در هنگام نصب می تونید تعیی کنید که انتی ویروس رو نصب نکنه
فایروال رو هم از لینک زیر می تونید دریافت کنید
کد:http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=firewall&key5sk1=ad3238ea2610fbe1de73fc875e349a64eb098603&key5sk2=null&key5sk3=1321694339000&key5sk4=&key5sk5=1321694386000&key6sk1=&key6sk2=CH150874102&key6sk3=7&key6sk4=en-us&key6sk5=IR&key6sk6=0&key6sk7=http%3A%2F%2Fwww.comodo.com%2F&key6sk8=1101&key6sk9=1440900&key6sk10=true&key7sk1=2&key7sk2=23
تو کل کامپیوتر پخش شدننقل قول:
اسکن میکنم پیدا نمیکنه
با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم این آنتی ویروس در صورت وصل کردن فلش به کامپیوتر اتوماتیک عمل میکنه یا اینکه حتما باید دستی اسکنش کنیم
با سپاس
سلام.....
من یه چیز و پی ان دارم که این ارور 807 میده و تجربه نشون میده که انتی ویروس محترم داره بهش گیر میده!! کسی میدونه اینو چجوری ازاد کنم؟! الان یه هفته ای میشه که فیس بوق و اینای خونم اومده پایین،شب خوابم نمیبره،سر کلاس هم نمیتونم تمرکز،غذا هم نمیتونم بخورم!!
میشه کاری کرد اول ویندوز کمودو اینطوری نکنه...؟
تجربه نشون داده اگر کمودو به وی پی انی گیر بده هیچ کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
ولی شما کانکشنو ببرین در قسمت trust و همچنین در قسمت network هم این کانکشنو add کنین شاید درست بشه.
کمودورو پاک کن دوباره نصب کن درست میشه و اپدیت و فول اسکن سبز میشه.نقل قول:
سند باکس رو چه جوری در بالاترین مرحله امنیت فرار بدیم که وقتی یک فایل رو توش اجرا کنیم خیالم راحت باشه اسیبی نرسونه به سیستم
با سلامنقل قول:
تنظیماتش رو مهران در صفحه های اول تایپیک کومودو اشاره کردن مثلا
Defense+Sandbox Settings
در این قسمت تنها تغییری که باید جهت امنیت بیشتر انجام بشه برداشتن تیک قسمت Automatically detect installers/updaters and run them outside the sandbox است. این قسمت میگه که تمام فایل های ستاپ و آپدیت را بصورت اتوماتیک خارج از محیط Sandbox اجرا کن.
البته ستاپ برنامه هایی که از طرف کمودو بعنوان برنامه های سالم شناخته شدند و هر روز هم از طریق آپدیت به لیست سفید فایل های سالم اضافه میشند چه این قسمت تیک داشته باشد و چه نداشته باشد اتوماتیک خارج از محیط Sandbox اجرا خواهند شد و شما راحت میتونید برنامه مورد نظر خودتون را نصب کنید. اما فرض کنید که یک آنتی ویروس تقلبی دانلود کردید با وجود اینکه امضای دیجیتالی داره در سیستم شما اجرا میشه اما چون از طرف کمودو بعنوان یک برنامۀ سالم شناخته نشده بنابراین نمیتونه خارج از محیط سند باکس اجرا بشه. اما اگر این قسمت تیک خورده باشه حتی فایل ستاپ یک ویروس و یا آنتی ویروس تقلبی خارج از محیط سند باکس اجرا خواهد شد.
خوب این هم توضیحاتی در مورد سند بوکس و اون گزینه از مهران
ادامه مطلب رو هم در این پست بخوننقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط drhaniball
مهران جان به نظرت اگه فقط تیک Automatically detect installers/updaters and run them outside توی اون فیلمی که گذاشته بودی توی مقایسه آنتی ویروس ها برداشته شده بود اون 2 مخربی که اجرا شده بود هم اجرا نمیشد ؟
دکتر جان, تمام مخربها در CIS اجازۀ اجرا شدن را به شرط شناسایی نشدن توسط آنتی ویروس را دارند اما وقتی اجرا میشند به دلیل توضیحاتی که قبلا دادم داخل سند باکس قرار میگیرند و با محدودیت زیر اجرا خواهند شد. این محدودیت مربوط به Auto Sandbox است که در زیر توضیح میدم.
اجازۀ تغییر دادن کلید های رجیستری که از قبل در سیستم ثبت شده اند را نخواهند داشت.
اجازه کپی کردن یا پاک کردن فایل ها و پوشه ها و همچنین مخفی کردن آنها را نخواهند داشت.
اجازۀ بستن تسک منیجر و آیکونهایی که در System-try قرار دارند را نخواهند داشت.
اجازۀ ساختن ویروسهایی جدید و کپی کردنشون را به داخل پوشه های نامبردۀ زیر نخواهند داشت.
Windows
System 32
ساخت Autorun.inf در داخل پارتیشن ها.
پوشه های مروبط به بوت ویندوز
اجازۀ قرار گرفتن در استارت آپ ویندوز چه از طریق ثبت کلید ها رجیستری و چه از طریق ثبت خود بعنوان یکی از سرویسهای ویندوز را نخواهند داشت.
اجازۀ دستکاری و یا پاک کردن پوشه ای که CIS در آن نصب شده را نخواهند داشت.
اجازۀ فعال کردن و یا غیر فعال کردن سرویس های ویندوز را نخواهند داشت.
اما این مخربها در صورتی که بصورت Installer باشند یعنی فایل ستاپ داشته باشند مانند Fake AV یعنی آنتی ویروسهای تقلبی, میتونند فایل های نصبی خودشون رو در 2 پوشۀ Program Files و همچنین Appdata کپی کنند. چون این 2 قسمت و همچنین شاخۀ Software در کلید های رجیستری بصورت پیشفرض جزو مکانهای محافظت شده توسط CIS نیستند. دلیل این کار هم بوجود نیامدن مشکلات برای کاربران عادی در هنگام نصب نرم افزار های سالم است. چون اگر این قسمت ها هم محافظت میشدند اونوقت در هنگام نصب برنامه هایی که نه امضای دیجیتالی داره و نه توسط کمودو بعنوان یک برنامۀ سالم شناخته شده, برای کاربران مشکل ایجاد میشد و کمودو بعنوان یک برنامۀ امنیتی که بیشترین دردسر رو برای کاربران ایجاد کرده روی زبانها میوفتاد.
هر چند که این فولدر ها و کلید رجیستری که نام بردم توسط کمودو محافظت نشده اما آیا اگر یک Fake AV مانند اون فیلم با تنظیمات پیشفرض کمودو اجرا بشه و فایل هاشو کپی کنه, میتونه به سیستم آسیبی وارد کنه؟
جواب منفی هست, خیر نمیتونه. این برنامه ها فقط اجازۀ کپی کردن فایل های نصبی را به داخل این پوشه ها خواهند داشت اما اجازۀ فعالیت و اجرا شدن ازشون توسط CIS گرفته میشه. کپی کردن فایل ها به داخل این پوشه ها هر چند که میتونه جزو فایل های آلوده شناخته بشه اما این کار هیچ فرقی با زمانی که شما خودتون از روی آگاهی یک بسته ویروس را از تاپیک معرفی ویروسها دانلود میکنید و آنرا بر روی هاردتون کپی میکنید نخواهد داشت چون این ویروسهای دانلود شده توسط شخص شما فقط به داخل هارد کپی شده اما شما قرار نیست که اونها رو اجرا بکنید.
اگر به ویدیوی 3 که در اونجا توسط MalwareBytes Anti-Malware در سیستمی که کمودو نصبه اسکن میشه دقت کنید متوجه میشید که هیچ کدام از مخربهایی که MBAM پیدا میکنه در حافظۀ مموری بصورت فعال نبودند بلکه MBAM فقط فایل های نصب شده در پوشه های نامبرده شده را پیدا کرده بود.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=10
یعنی تیکشو بردارم یا بزارم؟ نفهمیدم..کمی گیج شدم
چرا COMODO Internet Security ..نمیتونهMalware رو شناسایی کنه گندش بزنه :2:
با سلامنقل قول:
شما تیکش رو بردارید
به این قسمتها توجه نکردید
نقل قول:
این قسمت میگه که تمام فایل های ستاپ و آپدیت را بصورت اتوماتیک خارج از محیط Sandbox اجرا کن.
نقل قول:
اما فرض کنید که یک آنتی ویروس تقلبی دانلود کردید با وجود اینکه امضای دیجیتالی داره در سیستم شما اجرا میشه اما چون از طرف کمودو بعنوان یک برنامۀ سالم شناخته نشده بنابراین نمیتونه خارج از محیط سند باکس اجرا بشه. اما اگر این قسمت تیک خورده باشه حتی فایل ستاپ یک ویروس و یا آنتی ویروس تقلبی خارج از محیط سند باکس اجرا خواهد شد.
شما نه تنها در کنار کومودو بلکه در کنار تمامی انتی ویروسها لازمه برنامه ای مثل malwarebyte رو نصب کنید و هر هفته یکبار سیستمتون رو باهاش چک کنید و حالا قضیه اینکه بیایم بگیم چرا کومودو اینو نمیشناسه و فلان انتی ویروس میشناسه یک بحث درست نیست تمامی انتی ویروسها به اندازه هم در شناسایی و یا شناسایی اشتباه یکسان نیستننقل قول:
کومودو در دیفنس و سند باکسش قوی هست و ممکن یک انتی ویروس دیگه از لحاظ شناسایی از روی دیتابیسش قوی تر باشه
موفق باشید
جديدترين ورژنش چيه الان؟؟؟ لينك دانلودش رو ميزارين. ممنونم
با سلام
فکر می کنم اخرین ورژن همین باشه
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe?key5sk1=63dba5bbcc90e24494d80340aa6d0115ab47e39c&key5sk2=null&key5sk3=1321864658000&key5sk14=null&key5sk15=1321860560000&key5sk16=&key5sk17=1321864672000&key5sk18=&key5sk19=1321864750000&key6sk1=&key6sk2=CH150874102&key6sk3=7&key6sk4=en-us&key6sk5=IR&key6sk6=1&key6sk7=http%3A%2F%2Fwww.comodo.com%2F&key6sk8=1101&key6sk9=1440900&key6sk10=true&key7sk1=2&key7sk2=9&key7sk3=15
سلام این بالایی جدیدترین ورژن اینترنت سکوریتی بود دیگه ؟
با سلامنقل قول:
بله آخرین نسخه هست البته توی سایت شاید نسخش به صورت کمتری از این ورژنی که عکس براتون میزارم باشه ولی وقتی دانلود میکنید میبینید همین نسخه هست
در صورتی که مثلا یک فایل تروجان رو که فکر میکردی سالم هست و اجرا کردی و کمودو هم بهش گفتی که این فایل سالم هست و تو لیست سفید باشه..اگه بعد مدتی که فهمیدی این واقعا تروجان هست و از توی لست درش بیاری بازم کمودو می فهمه که این ویروسه و پاکش میکنه. و بعد از روی سیستم پاک میکنه؟
بله پاکش میکنه وای اگر شما اونو بزارین تو لیست سفید دیگه کاره خودشو میکنه و سیستم الوده میشه.نقل قول:
با سلام دوستان . من میخوام فایروال رو طوری تنظیم کنم که اول از همه تمام ارتباطات با اینترنت رو قطع کنه و فقط برنامه هایی که من بهش معرفی می کنم رو اجازه وصل شدن بده چیکار کنم؟
با سلام
اول اینکه شما باید تنظیمات فایروالتون رو به حالت custom policy قرار بدید در این حالت هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه بهتون اطلاع میده و شما می تونید اجازه بدی و یا بلاک کنید
البته یک سری برنامه معمولا توی لیست سفید قرار گرفتن تا الان مثلا فایر فاکس -که شاید از تون سئوال نشه فکر می کنم توی این قسمت می تونی دوباه برنامه ای که نمی خوای وصل بشه رو بلاک کنی
من کومودو جدید رو که بود دانلود کردم نصب کردم آیکون COMODO GeekBuddy اومده و هیچ آنتی ویروسی هم نداره چزا اینطوری شده پس؟؟؟ حجمشم 58 مگابایت بود. کومودو خودمم آیکونش رفت.
رو همون دسکتاپ هست 100%.نقل قول:
اگر نیست پاک کنین و دوباره نصب کنین.
راستی وایمکس گرفتی بالاخره؟:31:دهنه ملتو سرویس کردی:31:
پاکش کردم نبود. الان من جدیدترین ورژنش رو میخوام اون فایل که گرفتم نصب میکنم اینجوری میشه.نقل قول:
بله گرفتم. سرویس کردن نیست تحقیق هست. الانم خوبه ولی خوب با این حال که همه چی فول هست طبقه 9 هستم تمام تنظیمات عالیه ولی در کل روز زیر 256 دانلود میکنه. بعد مدتی میادر وی 66 ثابت دوباره اینجوری میشه. زنگ نزم فعلا بهشون.
اینترنت سیکرتی آوست رو دانلود کردم و نصب کردم
منتها موقع نصب تیک فایروال رو برداشتم و الان فایر وال نصب نیست
سند باکسش هم رو سئوال کردن تنظیمه
الان فایروال کمودو رو نصب کردم
بهترین تنظیمات رو رو کدوم حالت و چه جوری تنظیم کنم ؟
الان که فایروال کمودو رو نصب کردم سند باکس رو خاموش و دیفنس رو در حالت traiing mode گذاشتم
و طبق این پست تست کردم امتیازم شد 190 :13:
چیکار کنم ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5459664&postcount=8
دیفنس و سند باکس کمودو ربطی به فایروالش داره ؟
dns کمودو تغییر نکرده ؟ همون قبلیه که مهران گذاشته ؟
بهترین تنظیمات CIS برای تست ویروسها و داشتن بالاترین امنیت برای استفاده روزمره
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند صفحه آخر این تاپیک را خوندم و میبینم برای برخی دوستان سوال هست که برای تست ویروسها چه تنظیمی داشته باشیم و یا اینکه چه تنطیماتی کمودو را قدرتمندتر میکنه. و با توجه به اینکه برخی دوستان این موضوع را از من هم سوال پرسیدند، احساس کردم بهتره برخی تنظیمات را بیان بکنم. همینطور که میدونید مهران برخی تنظیمات مناسب کمودو را بیان کرد و من دیگه نمیخوام تکرار مکررات بکنم و سعی میکنم فقط آنچه که بیان نشده را عرض کنم. خب، اول بهترین تنظیمات مهران را انجام بدین ....
حالا کمودو را باز کنید و از قسمت +Defense وارد بخش Computer Security Policy بشید و سربرگ Protected File and Folders سه قانون براش تعریف کنید.
قانونها را طبق عکس تعریف کنید:
============
سوال: چگونه این قانونها را تعریف کنیم؟ روش کار:
برای مثال من اضافه کردن قانون 2 را بیان میکنم: بر روی 3rd Party Protocol Drivers دابل کلیک کنید و از پنجره باز شده Yes را بزنید:
پنجره File Groups باز میشه، اینجا روی 3rd Party Protocol Drivers کلیک کنید و حالا Add را بزنید و Select From و Browse و در پنجره جدید باز شده طبق عکس زیر کد مربوطه را در قسمت Add new item کپی کنید و بعد هم تمام پنجره ها را OK کنید.
نکته: قانون 3 زیر مجموعه قسمتی نیست. آنرا مستقل وارد کنید.
و اما قانون ها:
*.*
\Device\KsecDD
?:\*
============
یک نکته در مورد لول سندباکس: هر چه لول بالاتر را انتخاب بکنید قویتره. بنابراین میتونید لولهای بالاتر را انتخاب بکنید.
============
نکته دیگر: با خاموش کردن سندباکس با این تنظیمات هم بالاترین امنیت را دارید.( من الان در اکثر موارد سندباکسم خاموشه- کسی هم پشت سیستمم نمیشینه- و فقط با HIPS (اچ-آی-پی-اس) کار میکنم (حتی اینجوری-با این تنطیمات و سندباکس خاموش- ویروس هم تست میکنم- جوابهای HIPS را هم بلاک میکنم. شاید کسی بگه شما چون میدونید ویروسه بلاک میکنید. من هم میگم نه خیر، چون مطمئن نیستم که فایل سالمه به این دلیل پیغامها را بلاک میکنم) و سندباکس را هم برای مواقع نیاز ازش استفاده میکنم.(روشن یا خاموش کردن سندباکس دیگه بستگی به خودتون داره. ولی این تنظیمات را من توصیه میکنم انجام بدین)
============
نکته: چون دوستم kaivanika پرسید> .... این آی-پی جدید:
8.26.56.26
8.20.247.20
کیوان جان +D را بزار روی Safe Mode (این تنظیمات را هم انجام بده.)
============
*مدیران لینک این پست را در صفه اول قرار بدن. لطفاً :20:
موفق باشید. تا دیدار بعد ... :11:
باتشکر از پیگیریتان
خب مثل مهران کامل توضیح هم میدادی که چرا مثلا باید اون قوانین رو تعریف کنیم؟
این کومودو چرا اینقدر دیر به دیر آپدیت میشه؟ مثلاً یه بار 21 نوامبر آپدیت شد و یه بار هم دیروز 26 نوامبر! سیستمش فرق میکنه یا عکس العمل تیمش اینقدر کنده؟ چون مثلاً کاسپرسکی گاهی روزی 2-3 بار هم آپدیت میکنه......
با سلام خدمت دوستان
در مورد تنظیمات جناب jadda
ایا نسخه فایروال با نسخه کامل در داشتن گزینه ها تفاوت داره مثلا من اون گزینه windows socket interface رو ندارم که بخوام اون قانو رو بهش بدم و ضمنا زیر مجموعه های مثلا executable رو مستقیم ندارم و از طریق group اونها رو پیدا کردم
ویا در مورد windows socket interface چرا من این گزینه رو در قسمتی که خودتون مشخص کردین ندارم ؟
و اما در مورد قانون دوم چیزی که شما گذاشتین به صورت زیر هست ( منظورم اون (\) است )
\Device\KsecDD
اما وقتی کپی می کنیم و می خواهیم اضافه کنیم به صورت زیر است
عکسی که خودتون گذاشتین
به چه صورت درست است این علام (\) در ابتدای قانون باید باشد یا انتها ؟ و الان قانون من به درستی تعریف شده یا نه ؟
ویک سئوال دیگه
چه تنظیماتی می خواد که فایروال کومودو بتونه بالاترین امتیاز تست Comodo Leak Test رو بدست بیاره من تست کردم فکر کنم کمترین امتیاز رو بدست اورد چیزی در حد 130
جناب jadda در مورد HIPS توضیح می دید که اصلا چی هست و چکار میکنه ؟
با تشکر
منم هر بار تست میکنم کومودو رو امتیازم بیشتر از 160 نشد !
:13:
اما با OnlineArmor امتیازم 230 شد
نورتون 160
زون آلارم 150
كاسپراسكاي بهتره يا كومودو؟؟؟؟ البته تو تاپيك آويرا به من گفتن كه يك کاسپر با Virsus removal tool کاسپر رو نصب کنم + Super anti spyware سيستمم 70% ايمن ميشه. راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
كلا آنتي ويروس خوب الان چي هست و اينترنت سكوريتي خوب چيه؟؟؟ الان بين Avira , Avest كدوم بهترن؟؟
دوستان در قسمت سر برگ فایروال
firewall behavior setting - advance
اون تیک ها رو فعال کنیم یا نه ؟ 5 تا گزینه داره . کارشون چیه ؟
با سلام خدمت شمانقل قول:
فکر نمی کنم شما اینجوری بتونید به نتیجه برسید هر انتی ویروسی چه کسپر چه کومودو و یا ..... می تونن نقاط ضعف و قوتی داشته باشن و هیچکدوم رو نمیشه گفت اگر نصب کنی سیستمت کاملا ایمن هست اولین قدم برای ایمن بودن سیستم هوشیاری خود کاربر در اجرای برنامه ها در سیستم هست
خوب بعد از این قدم شما خودتون باید کمی مطالعه کنید مثلا تایپیک تمامی انتی ویروسها در این انجمن هست که هر کدوم کاربرهای خودشون رو دارن با تجربه های گوناگون . می تونید از این تجربه ها هم استفاده کنید و نقاط ضعف و قوت هر محصول رو بشناسید و بعد با توجه به نیاز خودتون یک محصول رو انتخاب کنید
در قدم بعد وجود تنها یک انتی ویروس در سیستم کافی نیست برای کنترل ورود و خروج اطلاعات به اینترنت شما نیاز به یک فایروال دارید خوب اگه یک مجموعه از اینترنت سکوریتی یک محصول انتخاب بشه قاعدتا فایروال هم دارید اما اگه یک انتی ویروس انتخاب کردید می تونید از فایروال قدرتمند کومودو هم استفاده کنید
مثلا به عنوان مثال فایروال کومودو در کنار انتی ویروس رایگان اواست می تونه انتخاب خوبی باشه چرا؟
تفاوتهای نسخه های رایگان با پولی رو ببینید
به نظر من رایگان بودنش یکی از بزرگترین مزیتهاشون هست که هم محصول رو قانونی کرده و هم نیازی به کرک و .. ندارید در ضمن می تونید در کنارشون از محصول رایگانی مثل مالوربایت هم به صورت غیر فعال استفاده کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=23755&page=129
این تایپیک رو از دوست بسیار عزیزم جنابDr Hannibal هم میتونیه به شما کمک کنه
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453830
با سلامنقل قول:
طبق گفته های مهران در پست های اول تایپیک بهتر اینها رو تیک بزنید
موفق باشید
با سلام خدمت دوست عزیزنقل قول:
خب دوست عزیز اگر شما می خواهید قدرت ویروس کشی رو بین این دو آتی ویروسی که نام بردید مقایسه کنید
کاسپراسکای از اون بالاتره . شما اگه می خواهید رنکینگ آنتی ویروس ها رو مشاهده فرمائید به این سایت مراجعه بکنید : anti-virus-software-review.toptenreviews.com
من برای شما آنتی ویروس eset5 رو توصیه می کنم . ( آگه آپدیت کنید.) حالا نظر من اینه
یا می توانید به توصیه های دوست عزیز k1lou عمل کنید.
سایت از این معتبرتر نبود شما پیشنهاد کردید؟ جالبه می گید کسپراسکای از اون بالاتره و بعدش eset رو پیشنهاد می دید.نقل قول:
در کل. تمام این مباحث مربوط به اینجا نیست. تاپیک "کدام آنتی ویروس" جای این طور مباحث هست.
سلام ، جناب K1lou،
نقل قول:
ایا نسخه فایروال با نسخه کامل در داشتن گزینه ها تفاوت داره مثلا من اون گزینه windows socket interface رو ندارم که بخوام اون قانو رو بهش بدم و ضمنا زیر مجموعه های مثلا executable رو مستقیم ندارم و از طریق group اونها رو پیدا کردم
جواب: دوست عزیز مگه من در پست قبلیم نگفتم که اول برید و بهترین تنظیمات کمودو که توسط مهران معرفی شده را انجام بدین؟؟!! خدایش گفتم یا نه!!نقل قول:
ویا در مورد windows socket interface چرا من این گزینه رو در قسمتی که خودتون مشخص کردین ندارم ؟
====نقل قول:
دلیل اینکه شما اون قسمتها را ندارید اینه که> شما تنظیمات مهران را انجام ندادید. مهران گفته بود که :
اینم عکسش:نقل قول:
بعد از نصب و آپدیت کردن CIS 2011 روی آیکون CIS 2011 کلیک راست کنید و با رفتن به قسمت Configuration حالت Proactive Security را انتخاب کنید.
الان کمودوی شما روی پرواکتیو نیست. اگر باشه اون قسمتها را هم دارید.....
=========
شما این قوانین را از پست من کپی بگیر و در قسمتی که گفتم Paste کن. و تمام. الان قانونی که گذاشتی درست تعریف شده. و مشکلی نداره.نقل قول:
به چه صورت درست است این علام (\) در ابتدای قانون باید باشد یا انتها ؟ و الان قانون من به درستی تعریف شده یا نه ؟
=========
در مورد تنظیمات که خب صحبت کردم الان.نقل قول:
ویک سئوال دیگه
چه تنظیماتی می خواد که فایروال کومودو بتونه بالاترین امتیاز تست Comodo Leak Test رو بدست بیاره من تست کردم فکر کنم کمترین امتیاز رو بدست اورد چیزی در حد 130
و یک نکته> این تستها حملات مخربها را شبیه سازی میکنن، اگر امتیاز 130 شد، توصیه میکنم اصلا ویروس وافعی تست نکنی که خودتو بیچاره میکنی عزیز.
این پست منو بخون:نقل قول:
جناب jadda در مورد HIPS توضیح می دید که اصلا چی هست و چکار میکنه ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5895511&postcount=13
کد:
با سلام و تشکر از دوست عزیز جناب jadda
در مورد تنظیمات درست فرمودین با عرض معذرت . من جدیدا نسخه cis رو پاک کردم و نسخه فایروال رو نصب کردم تمامی تنظیمات بر اساس پست اول هست به غیر از همون یک مورد (شرمنده )
در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین که چرا امتیاز یک کاربر کومودو به همون 340 میرسه و امتیاز یک کاربر دیگه به مثلا 130؟نقل قول:
این تستها حملات مخربها را شبیه سازی میکنن، اگر امتیاز 130 شد، توصیه میکنم اصلا ویروس وافعی تست نکنی که خودتو بیچاره میکنی عزیز.
چه تفاوتی بین این دو وجود داره ؟ آیا تفاوت در تنظیمات کومودو هست و یا در سایر قسمتهای سیستم واقعا برام سئوال هست
با تشکر
:10: حالا ماه شدی . . . .:11:نقل قول:
اول اینکه من همیشه امتیازم 340 میشه. فکر میکنی چرا؟؟ چرا کاربری مثل جولان خان !! تست میکنه و کل امتیاز رو میگیره و یکی دیگه نمیتونه؟؟ تفاوت در تنظیمات هست.نقل قول:
در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین که چرا امتیاز یک کاربر کومودو به همون 340 میرسه و امتیاز یک کاربر دیگه به مثلا 130؟
چه تفاوتی بین این دو وجود داره ؟ آیا تفاوت در تنظیمات کومودو هست و یا در سایر قسمتهای سیستم واقعا برام سئوال هست
با تشکر
میخواهی من الان یک ویروس برای تست بزارم که شما با تنظیمات مهران و سندباکس هم روی Untrusted باشه و سیستمت درب و داغون بشه !!! ولی همون ویروس روی سیستم من کاری نمیتونه بکنه :31: چرا؟ تفاوت در تنظیمات هست.
شما الان تنظیمات مهران را انجام بده و تنظیمات منو هم انجام بده بعد برو و کمودو را باز کن و اگر برای Comodo Leak Test قانونی ساخته شده همه را پاک کن و حالا مجددا تست کن ببین نتیجه چی میشه !
سلام
من چند وقتی از کومودو استفاده میکنم و تا حالا که خوب بوده ولی نمیدونم چرا یه هفته ای هست که آپدیت نمیشه!؟ یعنی وقتی تو قسمت more>check for update رو میزنی بعد از چند ثانیه این پیغام رو میده: An error occurred while updating! یا وقتی database update رو میزنی هم همین اتفاق میافته؟
من از ورژن 5.8.213334.2131 در ویندوز ۷ استفاده میکنم.