دوستان اینجا کسی 128 نوین نت داره؟ سرعت دانلودش چنده؟ (رایگان و عادی)
Printable View
دوستان اینجا کسی 128 نوین نت داره؟ سرعت دانلودش چنده؟ (رایگان و عادی)
سلام به همه دوستان
سرویس من هم وصل شد ،ای کاش وصل نمیشد
از صبح که وصل شده تا حالا یه چند ساعتی کار کردم و تو این مدت 10 تا 11 بار قطع وصل شده :2:
پینگ 4.2.2.4 هم 250 تا 270 میچرخه + تایم اوت
فعلا که خیلی پشیمونم مخابرات رو ول کردم اومدم نوین نت :37:
فعلا نمیشه خیلی قضاوت کرد باید حداقل یک هفته صبر کنی تا این مشکلات کشوری حل شهنقل قول:
اما مخابرات قطعی کامل نداشته امروز یعنی دی سی شدن
ولی الان تایم اوت داره
ورزش3...کلوب....تنیس تاکرز و خیلیهای دیگه....نقل قول:
والا دیروز که اینجوری بود کلا تا شب ولی امروز فعلا که خوبه..... جالب بیشتر این بود کلا قطع نبود که هیچ سایتی بالا نیاد بعضیا باز میشد بعضیا اصلا.نقل قول:
دیروز کلا یه چیز عجیبی بود پینگم که میگرفتم میدیدی 40تا پینگ سالم میده ولی یهو 5تا تایم اوت که کلا انگار نت قطع میشد.
چی بگم محسن جان الان به هزار ارور و بدبختی تونستم اینو بنویسمنقل قول:
پشت سر هم قطع میشه
5 بار زنگ زدم پشتیبانی اصلا کسی برنداشت
تایم اوت بخوره تو سرم ،پینگ نخواستم حداقل وصل شه
اگه همینطور پیش بره فکر نکنم به یکماه بکشه درخواست جمع آوری بدم
خوب اینطور که میگی خیلی بدهنقل قول:
اگه تا یه هفته درست نشه و همینطور باشه همون بهتر که جمع کنی:2:
به خدا پولی که با هزار بدبختی بدست میاریم حروم نیست که اینجوری هدر بره
نقل قول:
سلام بهنام جان
تبریک میگم وصل شدن خطت و شروع عذاب با نوین نت!!
کاش چند روز دیر تر اقدام میکردی تا من میتونستم از وضعیت افتضاحم بم بهت بگم و مانع بشم .... اما حیف فردای روزی که قرارداد بستی تازه وصل شدم...
تو این تاپیک و تاپیک نوین نت پر شده از آه و ناله من از این شرکت اگه الان ساکتم برای اینه که اشکی برای ریختن نمونده (چه هندی شد !) :37:
فقط نکته مثبتش سرعت بالای دانلود توی صبحه (همین و فقط همین )
تگه دانلود بکن هستی شاید بتونی کنار بیای با پینگ افتضاح و پشتیبانی خیلی خیلی فنیشون و گرنه اگه مثل من اینترنت پایدار و خوب برای وب گردی فقط بخوای باید رفت!
نقل قول:سلام میثم جان :10:قربانت :37:نقل قول:
یکی تو تاپیک نوین نت گفت زنگ زده پشتیبانی و گفته مشکل سراسریه ،خدا کنه که همینطور باشه و هر چه زودتر درست شه :42:
البته من یه جورایی هم برای وب گردی میخوام و هم برای دانلود ،به قولی هم خدا رو میخوام هم خرما :31:
البته فکر نکنم درخواست زیادی باشه برای برقرار بودن یه سرویس با یه کیفیت معمولی
فردا دانلود کنیم ببینم سرعتش چه جوریاس
تو تاپیک نوین نت یکی دو تا از کربرا هستند که از زحمت کشان و همکاران در شرکت نوین نت هستند ..... بهرحال اطلاعات اونا از شرکت بیشتر از ما کاربرای نوین نته!!! :5: (غیر مستقیم گفتن رو حال کردی !)نقل قول:
آخرین شاهکار نوین نت: (ساعت 1140)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ افتضاح!
سرعت : مزخرف
پایداری: دیسکانکت در طول روز
به جز مواردی که به صورت سراسری اینترنت مشکل داره ، من مشکلی با مخابرات ندارم
ولی وقتی مشکل سراسری باشه تایم اوت زیاد میشه
جالبه من 160 هست با 4.2.2.4 اما شما 122 ! از عجایبه
امروز اینترنتی شارژ کردم و مشکلی هم نبود
راخ افتاد مبارکه !
هر 20 تا یه تایم اوت دارم ...
:31: خودبخود شارژ شد:21: بالاخره اینهمه حرض خوردم یه ماهش جبران شد:7:
بهنــــــــــــــــــــام جان!!! یه تست بزار تو هم ... چشممون به سرویس یو هم روشن شه !!
از کجا شارژ کردی؟ tcnet.ir که من هرچی میزنم همون صفحه اول میاره که:|نقل قول:
حتما مستقیم از آدرس خرید میرینقل قول:
باید اول tcnet.ir رو باز کنی
اون پایین روی شارژ آنلاین کلیک کنی خودش یه صفحه جدید میاره برا پرداخت آنلاین
حالا اینم امتحان کن شاید اومد
مرسی این لینکی که دادی اومد:)نقل قول:
کار میکنه حالا؟ پولمون نپره؟:دی
من که امروز زدم و شارژ شدنقل قول:
نقل قول:
نوین نت امروز ساعت 1736 : (512 به 2 مگ)
سلام
یکی از دوستان در کرمانشاه میخواد اینترنت adsl بگیره
اگه میشه دوستان کرمانشاهی آدرس چند شرکت رو در کرمانشاه که خدمات خوبی ارائه میده معرفی کنن
پ.ن : البته این دوستمون یه جا مراجعه کرده ولی بهش گفتن پورت خالی نداریم باید منتظر باشید ، کسی نمیدونه حدودا چقدر باید منتظر باشه تا پورتشون آزاد بشه ؟
مرسی
اگه نامحدود میخاد مخابرات بنظرم خوبه خودمم 1/5-2 سالی هست دارمنقل قول:
نامحدود حیطه کاریم نیست که نظر بدم
پورت خالی هم به مرکزش داری
یکی از دوستام الان 27 روزه تو نوبته که پورت خالی پیدا بشه
نقل قول:
خوب برای دوست شما انتخاب زیادی نیست....
الان چند شدکت نامحدود میدن :
1-مخابرات (پورت نداره باید ماهها برای تو صف انتظار!)
2- پآرس هم نا محدود داره (پورت ندارن برای بیشتر کرمانشاه!)
3-آسیاتک هم نامحدود رو به شرط و شروط میده که زیاد هم جالب نیست...
4- شاتل هم نامحدود داره اگه پورت پیدا کنی
5-حسابگر یا همون داتک ( پورت داره بیشتر جاها بعضی جاها هم نداره... ولی سعی کنید انتخاب آخر باشه !)
محدود:
اگه فقط دانلود مهمه و سرعت وبگردی و پینگ زیاد مهم نیست نوین نت تعرفه های خوبی داره و در ساعات رایگان محدود نمیکنه زیاد
صبا نت محدود داره و همینطور پورت هم داره ولی گرون هست سرویساش
شاتل هم محدود داره (که تو تاپیک شاتل بحث شده روش)
پارس هم محدود داره ولی توصیه نمیشه
حسابگر برای محدود مطلقاً نرید!
نقل قول:
اگه دوست شما 27 روزه تو نوبته من الان بالای 8 ماهه تو نوبتم! اگر هم پورتی خالی بشه رفیق بازی و ایناس... نوبت کجا بود....
با توجه به اینکه پورت خالی دیر پیدا میشه ، اگه بخواد wimax بگیره جایی رو سراغ دارید و آیا زود اینترنت میدن ؟
چه افتضاحی شده امروز بعد از ظهر از ساعت 1 تا الان
وایمکس رو بزارید کنار اینجا کرمانشاست .....نقل قول:
پورت هست باید شرکتا رو بگردی بسته به منطقه مخابراتی پورت هست... مناطقی که تراکم جمعیت بیشتری دارن و بافت اینترنت دوستی دارن کمتر پورت پیدا میشه....مثلاً مرکز مخابراتی بعثت که من بیچاره باهاش درگیرم یکی از اوناس...
اماهنوز شرکتهایی مثل حسابگر و نوین نت توی همه مراکز پورت دارن ....
حسابگر پورتاش بیشتر از بقیس چون بیشتر ازنمایندگی معمولیه .... یه روزی میخواست بیاد قاطی گنده ها این شرکت و میخواست ازHSP بودن بره بالاتر بشهISDP(فکنم یه چیزی اینجوری بود چهار حرفی بود...) میخواست با پهنای باند خودش پا بگیره و .... برای همینم پورت های زیادی تو مراکز مخابراتی در اختیار داشت و داره ولی یه ذره کم آورد!
صبا هم پورت داره (توی بیشتر مراکز) ولی تعرفه هاش زیاده قیمتش (ولی نه به زیادی وایمکس)
نوین نت هم تازه اومده و پورت زیادی داره .... فعلاً محدود میده .... من خودم ازش خط دارم... (اینم باز به صرفه تر از وایمکسه)
نقل قول:
صبا نت تو ولی عصر پورت نداره
نوین نت هم افتضاحه....
الآن صبلنت و پارس آنلاین بهترینن البته کیفیت!
نقل قول:
دوست عزیز قیمت مخابرات که از همه جا بیشتره! کیفیت پایینی هم داره....
اینجا کسی 128 آپ 512 نوین نت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعت دانلودش چنده؟
کدوم شرکت256 نامحدودش از مخابرات قیمتش پایین تره؟ و 30 کیلوبایت دانلود داره شبانه روز؟نقل قول:
درسته هممون ناراضی ایم
اما تقریبا 95 درصد موارد مشکلات مخابرات مشکلات سراسری بوده
پس شما نمونه نام ببر با قیمت و سرعت دانلود
در مورد مخابرات:
پیامبر میفرماید : چیزی رو که برای خودت نمیپسندی برای دیگران هم مپسند ... من چطور به زبان اینجا بگن مخابرات بده در حالی که 7-8 ماهه در به در دنبال پورت خالی مخابراتم؟!
اگه چیزی رو به کسی توصیه میکنم اول وجدانم رو در نظر میگیرم .....
مدتی قبل از مخابرات 4-5 ماهی خط داشتم ... راضی بودم ... سرعت خوبی داشت ... حتی پشتیبانیشون هم با اینکه بالاخره مخابراتی بودن و اداره دولتی و البته کم اطلاع ولی نهایت ادب و همکاری رو داشتند چند باری که نیاز شد... چه کنم که رفتم خدمت و نمیدونستم که تا بر میگردم بحران پورت خالی به وجود میاد! ولی در کمتر از یه سال این اتفاق افتاد و من هنوز نتونستم دوباره مشترک مخابرات شم...
بهر حال اگه توی این فروم میبینید خیلی از دوستان با تمام مشکلاتی که میان از مخابرات میگن و فحش و بد وبیراه ولی باز دل نمیکنند و نمیرند از مخابرات نمیتونه دلیلی باشه برای اینکه بگیم " نسبت به بقیه ، مخابرات به اندازه پولی که میدی استفاده بیشتری میکنی "
و اما نوین نت....
من زیاد راضی نیستم ازش و فقط انتخاب بد از بدتره (بین حسابگر و نوین نت خوب نوین نت خیلی بهتره!) بهرحال من فعلاً نیاز دارم به این خط و مجبورم باهاش بسازم
ما همیشه گفتیم.مخابرات قطعی که پیدا میکنه اکثر isp های دیگه هم این مشکل رو دارن.خداوکیلی از بقیه بهتره.از همه نظر .
256 رو نمیدونم اما 128 مخابرات 13.5 ه اما 128 صبانت 11 تومنه! (نامحدود)
درضمن خود من الان صبانتم....
وضعیت چند دقیقه قبل من
دوستان یه سوالی برام پیش اومده چرا همه میگن حسابگر بده؟؟؟من از ابتدا ه اینترنت گرفتم از حسابگره و تا حالا سرویس های دیگه نگرفتم...خواستم ببینم مگه بقیه چه چیزی دارن که حسابگرنداره؟ اگه بقیه خوبن که منم برم بقیه ی شرکت ها....