بچه سلام
میگم یه سوال..من دیشب باتری گوشی فنا شد و گوشی خاموش شد..خب زدمش توی شارژ دیدم بیشتر از 93 درصد دیگه شارژ نمیشه...چیکارش کنم؟
کالیبرش کنم درست میشه؟
راستی یه سوال دیگه..این نرم افزار اقلیمه همه شهرها رو داره؟کسیس ادرس سایتش رو نداره؟
Printable View
بچه سلام
میگم یه سوال..من دیشب باتری گوشی فنا شد و گوشی خاموش شد..خب زدمش توی شارژ دیدم بیشتر از 93 درصد دیگه شارژ نمیشه...چیکارش کنم؟
کالیبرش کنم درست میشه؟
راستی یه سوال دیگه..این نرم افزار اقلیمه همه شهرها رو داره؟کسیس ادرس سایتش رو نداره؟
فروشگاه خود سایت اقلیم این مجموعه رو با 40% تخفیف گذاشته 24تومن
اولش فک کردم حقه تبلیغاتیه قضیه 40% !کد:http://www.eghlim.com/Default.aspx?tabid=65&ctl=SoftwareDetail&mid=411&ItemID=1
اما فروشگاهای دیگه رو که دیدم با کمال ناباوری گذاشتن 40تومن!!!
دیجی کالا:
کد:http://www.-------------/?Page=Accessory&Code=AC-MobileFoftware-GPS-Eghlim
من اون موقع که تاچ اچ دی داشتم اقلیم رو روش اشانتیون گرفتم.
جالبه می گفتن فقط رو یه گوشی میشه نصب کرد به علت لایسنسی که باید از سایتشون می گرفتی.
ولی من رو بیست تا گوشی نصبش کردم هر دفعه واسه گرفتن لایسنس یه ایمیل جدید می دادم:31:
حالا اگه کسی نسخه آندروئیدش رو داره تست کنه اگه جواب میده آپ کنه:31:
خوب نویتل رو راه انداختم !
خیلی باحاله ! دقیقاً مثله گارمین میمونه ! روتبل هم هست !
بهراد مگه نويتل نداشتي تو بشر؟ :31:نقل قول:
اقا سوال من بی جواب موندا
من نویتل رو دارم ولی نقشه شهرمون کامل نییست....سه تا خیابونهاشو نشون میده فقط دی:نقل قول:
بچه سلام
کالیبرش کنم درست میشه؟
میخواستم ببینم این اقلیمه اینطوریه؟
تک خوری نکن بهراد.بده بیاد:دینقل قول:
اولین عکسهای ایکس 10 با 2.3 هم بیرون اومده.طرف که با گوشی کار کرده گفته خیلی روون هست و همین حالا هم آماده هست.شاید زودتر هم ارائه بشه ولی سرعت آرک رو نداره.
کد:http://www.xperiax10.net/2011/04/28/first-photos-of-official-se-gingerbread-update-for-xperia-x10/#more-2332
ببخشید 2 تا سوال دارم
من قبلنا گوشی سیمبینی داشتم
از دستش به خاطر دنگو فنگ هاش مثل ساین و -- خسته شده بودم
آیا آندروید هم چنین سختی هایی داره؟
نسخه 2.3 آندروید روی این گوشی چه موقع ارائه میشه و آیا روی بهبود عکس و فیلم تاثیر داره یا خیر؟
یه سوال فنی...میگم شما چطوری توی شب عکس میگیرین.؟من هرکاری میکنم فلش نمیزنه
نه.اصلا همچین دنگ و فنگی نداره.یه مارکت داره که خیلی راحت برنامه ها رو ازش میشه دانلود کرد.البته مارکت اصلی به روی ایرانی ها بسته هست.ولی جایگزینهای خوبی داره.نقل قول:
ببخشید 2 تا سوال دارم
من قبلنا گوشی سیمبینی داشتم
از دستش به خاطر دنگو فنگ هاش مثل ساین و -- خسته شده بودم
آیا آندروید هم چنین سختی هایی داره؟
نسخه 2.3 آندروید روی این گوشی چه موقع ارائه میشه و آیا روی بهبود عکس و فیلم تاثیر داره یا خیر؟
منوی دوربین میشه مثل آرک شاید بهتر هم بشه.چیزی گفته نشده.
فلشش که جوبی نداره ولی شما وقتی دوربین رو فعال کردی دکمه منو رو بزن و توی تنظیمات پیشرفته برو و گزینه اول که فلش هست رو بزن تا روشن شه.نقل قول:
یه سوال فنی...میگم شما چطوری توی شب عکس میگیرین.؟من هرکاری میکنم فلش نمیزنه
اره توی شب داغون میگیره عکس...اخ قلبم
با تشکر از همه دوستان هزینه مهم نیست، خیالم از جی پی اس راحت شد..
حالا منشی تلفنی که هیچ.
من چطوری بگیرم؟ با گارنتی بدون گارانتی؟
فول پک یا معمولی/ فول پک چی داره؟ ارزشش رو داره؟
باريكلا بچه مايه دار :31: پول چرك كف دستهنقل قول:
با تشکر از همه دوستان هزینه مهم نیست، خیالم از جی پی اس راحت شد..
حالا منشی تلفنی که هیچ.
من چطوری بگیرم؟ با گارنتی بدون گارانتی؟
فول پک یا معمولی/ فول پک چی داره؟ ارزشش رو داره؟
برنامه رو گرفتي آپ كن لذتشو ببريم :31:
با گارانتي كامتل بگيري كه خيلي بهتره .... حالا كه پول برات مسئله اي نيست
اگه با گارانتي اصلي بگيري ديگه هرچي پكش بود همونه ديگه ...
راستي خداييش با منشي تلفني چه كار داري؟؟؟؟ :31: اينقدر كاربرديه؟
مگه گوشيت رو ميذاري تو خونه ميري بيرون كه منشي نياز باشه
صندوق صوتي كه هست
به جان امام نداشتم نویتلو تاحالا :دی یعنی باورت نمیشه بعد 5 ماه تازه جی پی اس ایکس10 رو 3روز پیش با مارویک راه انداختم :دی
نویتل رو هم وقتی دیدم نوشتی روتبله رفتم سرچ زدم پیدا کردم ریختم :دی
خدارو شکر گارمین نقشه روتبل سمنان و تهران و مشهد و ... رو داره اینم که همون نقشه رو کپی کردن واسه نویتل ! ایولا ....... :دی
واتز ده مینینگ آف روتبل؟:دی
شیراز هم داره؟نقشش اشتباه نباشه گم شیم:دی
همون نويگيت :31:نقل قول:
واتز ده مینینگ آف روتبل؟
شیراز هم داره؟نقشش اشتباه نباشه گم شیم
دهنت سرويس :31:
روتبل یعنی قابلیت مسیر یابی داره !
یعنی یه نقطه بهش میدی بعد از جایی که هستی تا اون نقطه یه مسیر میکشه میگه بفرما از اونجا برو :دی
شیرازم داره !
مشهدو تهرانم هستش :دی
خرین ویرایش نقشه کامل راهیاب تهران، کرج، سمنان، بم، قم، کاشان، مشهد، تبریز، همدان، کیش، اصفهان، اهواز، ارومیه، اردبیل، گرگان، بابل، کرمان، قشم، کرمانشاه، رشت، شیراز، یزد، بندرعباس، سبزوار، قمصر، مشهد اردهال، آران و بیدگل، رباط کریم، زنجان، اسلامشهر، شهرک اندیشه، خوراسگان، ساری، اراک، فریدون کنار، شهر قدس، ملارد، شهریار، چهاردانگه و... راه های کشور
بهراد اینی که میگی اسپل انگلیسیش چی میشه؟ بده خو لامصب:دی
میگم دوستان یه چراغ هست بالای گوشی که موقع شارژ روشن میشه چرا بعضی مواقع یه چراغ سبز چشمک میزنه؟
یعنی شما پیام جدید دارید:20:نقل قول:
Routable
حله ؟؟
دقیقا کدوم مواقع؟وقتی میس کال و اس ام اس داری هم چشمک میزنه برات:دینقل قول:
میگم دوستان یه چراغ هست بالای گوشی که موقع شارژ روشن میشه چرا بعضی مواقع یه چراغ سبز چشمک میزنه؟
سلام دوستان
من x10 خریدم ولی بلوتوثش اذیت میکنه:
بعد از چند دقیقه که ازش استفاده میکنم خود به خود off میشه و برای اینکه دوباره on کنمش باید حتما گوشی رو خاموش روشن کنم.
لطفا راهنمایی کنید.:41:
مبارکه.واسه چی میخواید بلوتوث همیشه روشن باشه؟خوب اگه میخواین دیوایس به گوشی وصل باشه pair کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من x10 خریدم ولی بلوتوثش اذیت میکنه:
بعد از چند دقیقه که ازش استفاده میکنم خود به خود off میشه و برای اینکه دوباره on کنمش باید حتما گوشی رو خاموش روشن کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
راهی هست که delivery report رو به وسیله زنگ اطلاع بده ؟
با هندست اس ام اس میشه !
دلیوری هم نوتیفیکیشن رینگتون میذاری :دی
سلام
این باتری گوشیه من 100 درصد شارژ نمیشه یعنی تا 97 که میرسه چراغه سبز میشه مشکل از کجاست؟
البته وقتی گوشی رو تو خاموشی شارز میکنم 100 درصد شارژ میشه
یه بار بزار تا صفر برسه بعد شارژش کم.اگه نشد باید منو ایکس ریکاوری نصب کنی و باتری رو کالیبره کنی.نقل قول:
سلام
این باتری گوشیه من 100 درصد شارژ نمیشه یعنی تا 97 که میرسه چراغه سبز میشه مشکل از کجاست؟
البته وقتی گوشی رو تو خاموشی شارز میکنم 100 درصد شارژ میشه
ممنوننقل قول:
حالا اونش مسئله نیست بدیش اینه که تا گوشی رو خاموش روشن نکنم دیگه بلوتوث روشن نمیشه:41:
خیلی عجیبه.شما یه کاری کن.برنامه bluetooth file transfer رو نصب کن.هر موقع خواستی بلوتوث رو روشن کنی با این برنامه روشن و خاموش کن.ببین چی میشه.
درنهایت ریست فکتوری و آپدیت چارش هست.
یه عکس از ایکس ده.جاست فور فان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو واقعا 24 تومن برای یه برنامه مثل گارمین مفد هست..نقل قول:
صندوق صوتی که هیچ جا کار نمیکنه..همراه اول پیامک هم به زور میفرسته!
از همه دوستان ممنونم اخرین قسمت 392 یدون گارانتی هست.. احتمالا بخرم.
دوستان يه مشكلي با گوشي دارم اونم اينكه از طريق بلوتوث ميتونم فايل ارسال كنم اما نميتونم دريافت كنم به نظرتون مشكل از چيه و چجوري حل ميشه؟
از طریق نرم افزار Bluetooth file transferنقل قول:
کد:http://download.pandaapp.com/android-app/bluetooth-file-transfer4.20-id2464.html
توی گوشی دیگه اصلا گوشیت رو پیدا میکنه یا نه؟ اگه نه تیک discoverable رو زدی؟نقل قول:
دوستان يه مشكلي با گوشي دارم اونم اينكه از طريق بلوتوث ميتونم فايل ارسال كنم اما نميتونم دريافت كنم به نظرتون مشكل از چيه و چجوري حل ميشه؟
تيك Discoverable رو هم زدم اما باز پيدا نميشد ولي با برنامه اي كه دوستمون معرفي كردن مشكل حل شد حالا برام نكته مبهمي كه هست اينه كه آيا اين از محدوديتهاي آندرويد هست كه بلوتوثش اين مشكلا رو داره يا نه مشكل از جاي ديگه است؟نقل قول:
خوشحالم مشکلت حل شد. ظاهرا آندرویید 2.1 در بلوتوث باگ داره که با این برنامه رفع میشه. البته در کل برنامه خیلی خوبیه و راحت میتونی فایل بفرستی و بگیرینقل قول:
سلام
دو تا سوال داشتم
يكي اينكه تو مغازه ها آندرويد 2.1 يا خودمون بايد بعد از خريد آپديت كنيم
يكي ديگه كه دوال تاچ هست يا نه؟؟؟
دوست عزیز بستگی داره گوشی ماله کی باشه !
اگه جدید باشه ورژن 2.1 روشه و آپدیت نمیخاد ! (روی جعبه برچسب HD زده شده)
دوال تاچ هم بازم بستگی داره به ورژنش !
شما گوشیرو بگیر بیار خونه خودت آپدیت کن × کاری نداره !
سلام دوستان.
من دو تا درخواست داشتم اگر کمکم کنین ممنون میشم.
یکی اینکه V player تو گوشیم کار نمیکنه یعنی وقتی می خوام باهاش فیلم ببینم از برنامه می پره بیرون.چرا؟:41:
دوم اینکه یه برنامه خوب برای افکت گذاری و ویرایش عکس برای گوشی می خواستم.
ممنون......:46: