شما بهتر بود صفحه اول تاپیک رو میدیدی و انقدر جستجو نمیکردی خوب حالا پست زیر رو کامل بخون تا مشکلت حل بشهنقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
Printable View
شما بهتر بود صفحه اول تاپیک رو میدیدی و انقدر جستجو نمیکردی خوب حالا پست زیر رو کامل بخون تا مشکلت حل بشهنقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
راستی چطوری به گدا پول بدیم
+ وقتی این سمو میکنیم تو بدنش سربازای اطرافیش نمیفهمن ؟
کسی ترینری چیزی داره بشه time رو متوقف کرد ؟ اینجایی که باید مسابقه بدی (تنها باید بدویی ) و 2 دقیقه زمان میده هر کاری کردم نشد . آخه من یکم fps پایین دارم .
چیکار کنم ؟
اینم سیو یکی رد کنه
اونی که اسمش Danial هست نه اونی که Desmound هست !
کد:http://www.2shared.com/file/oh-jevfr/1_online.html
فیلم هارو والا یه دونش رو پیدا نکردم! تعجب میکنم چرا چون همه جاهایی که علامت زده بود رو من به ترتیب گشتم.نقل قول:
اخه دیگه تریلر میخواد!:31:نقل قول:
نهایتش 2 بار میبازی ( اگر تازه خیلی سخت باشه ) دفعه سوم راهش دستت میاد! دوباره میزنی save های بازی رو خراب میکنی ها!
سلام من تو اونجایی که لورنزو و زنش میان تو جشن و اون قاتل برادر لورنزو رو میکشه گیر کردم.وقتی برادرش کشته میشه من همه سربازارو میکشم وقتی اون قاتلو میزنم خونش تموم میشه و فرار میکنه و من می مونم و لورنزو.هیچ علامتی هم ظاهر نمی شه و لورنزو هم همونطور واستاده.اونجا باید چکار کنم؟
نه بابا خراب نمیشه .
اولا تریلر نه ترینر
دوما نزدیک به 8 بار تست کردم نشد . خسته شدم ..
حالا سیوو میتونی برام رد کنی / من fpsam یکم پایینه اصلا امکان نداره !
خیر سربازا نمیفهمن البته باید از پشت سر بزنینقل قول:
باید کلید r رو نگه داری بعد با حرکت موس کیسه پول رو انتخاب کنی و بعد r رو رها کنی و بعدش با چپ کلیک پولو میریزی جولو پاش
سیوتم که تو ویلاست بهتره ماموریتو بگیری بعد اول quit رو بزنی که بازی دستی سیو بشه و بعد وقتی اومدی منوی اول بازی از بازی خارج بشی و بعدش سیوتو بذاری وگرنه من نمیدونم کدوم ماموریتو میخوای که واست رد کنم یا لااقل بگو تو کدوم شهره بگو چه نوع ماموریتیه race?
در ضمن اسم سیوت desmond بود اگه منظورت danial هست سیوشو نفرستادی 2.save رو بفرست آخه فقط یه فایل سیو فرستادی که اونم desmond سیو danial دومی هست اصلا پوشه 4 رو آپلود کن
سلام
من همه کار هارو کردم Value های جدید رو ریختم اما یک مشکلی دارم
مپ بازی من اپدیت نمیشه یهنی بعد از همون دعوای خیابانی که Desmound و برادرش انجام میده میگه برم 200 تا از همون واحد پولیشون :31: بدزدم اما مپش باز نمیشه و همونطور که در قسمت جنگش هست میمونه چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
والا عزیزم من نمیدونم چرا اینطوریه ! همینطوری من 1.save رو نگه داشتم جفتش اومد .
نه اونو میدونم اون پول میپاشه به کل زمین گاردا و اینا میاد . یه روشی بود یاد داده بود اولا (فکر کنم) یادم رفت مثل رشوه دادن به اون کسایی که سخنرانی میکنند . شخصی میدادی به خودش !
این کل پوشه Storage با حجم 48kb :
فکر کنم زمان کم میارم به خاطر اینه که زره الطیر سنگینش کرده :دی لولکد:http://www.2shared.com/file/JgwD_o6V/storage.html
هااا! اقا سیو های منو تو دید عام قرار نده حق کپی رایت داره!:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
وقتی گارد ها مشکوک میشن یه سری ادم هستن ک در مورد اساسین ها بد میگن میری به اونا رشوه میدی دیگه دهنشونو میبندن!:31:نقل قول:
خنگ نیستم که اونو میدونم. . میگم چطوری به گدا پول بدم . اونو خودم 50 بار انجام دادم .
این سیوم رد میکنی برام ؟ الافشم
خوب دیگه زیادی بازی رو دست بالا گرفتی تنها راه پول دادن به گدا همونهنقل قول:
سیوم رد کردم یه ماموریت بود من اونو واست رد کردم که باید قاتل خانوادتو میکشتی توی پوشه ی skidrow ریختم پوشه ی 4 رو بریز توی پوشه ی skidrow کامپیوترت
کد:http://www.multiupload.com/OTQ2ZRT2IG
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
اون کرک رو بیخیال شونقل قول:
شما بهتر بود صفحه اول تاپیک رو میدیدی و انقدر جستجو نمیکردی خوب حالا پست زیر رو کامل بخون تا مشکلت حل بشه
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
چی میگی؟ راه هی که من رفتم از یا سایت دیگه بود ولی دقیقا همینهنقل قول:
من به یکی گفتم گفت مشکل از value هست گفت 1814 مشکلی نداره همونطور که تو صفحه اول گفته value ای که اونجا گذاشتن 1844 هست! من شک ندارم کار هارو درست انجام دادم چون هم بازی اجرا می شه هم سیو ها رو کامپیوتر خودمه
بابا اون نه که .
اون مال 200 سال پیشه
اون سیوی که باید race بدی توی ونیز .
اگه پیدا نمیکنی چند تا دیلیت کن پیدا میشه بالاخره . مگه میشه نباشه .
بیا یاهو .
این لینکی که شما گذاشتین کاملا با پست 1 فرق میکنه اینم امتحان کنم ببینم چی میشه
مشکل من پا برجاست با وجود روش skidrow که خیلی راحت بود کار باهاش اما هنوزم مپ من بعد از اون دعوا باز نمیشه ونمیتونم برم به قسمت بعد
آقا این سیو باید مرحله ای باشه که race میدی
یکی برام رد کنه
اگه اون نیست چند تا از سیو ها رو دیلیت کنید بالاخره اون میاد .
http://www.2shared.com/file/JgwD_o6V/storage.html
میشه بگی بعد از کدوم دعوا؟نقل قول:
نکنه مرحله اول رو میگی اونجا اگه گیر کردی سیوت خراب شده بازی رو باید از نو شروع کنی زیاد طول نمیکشه
خود شما گفتی danial خوب خودت سیوتو باز کن بگو کدوم تو چه شهری و چون کرکت skid بود من فقط فولدر 4 skid تو دیدمنقل قول:
امکان نداره سیو بازیم خراب باشه چون تا حالا یه چند باری از اول شروع کردم
فکر کنم به خاطر نسخه ای هست که دارم باز هم ممنون از شما
یک نسخه ی جدید هم امتحان می کنم حتما
Venis .
من فکر کنم سیو من اون skidrow نیست شاید اون یکی
شما هر دوشو ببین چون اسم سیوی که من میرم دانیاله و الانم تو ونیز هستم !
کمک من یک نسخه دیگه هم تست کردم اما باز هم مپم مشکل داره:41:
بابا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
من کل سیوای شما رو دیدم یکی ویلا بود یکی انتقام قاتل خانواده و یکی قبل تر از اون جایی که باید دوست پسر خواهرتو ادب میکردی هیچ کدوم ونیز نبود اگه شما بدون استفاده از اجرای server.exe بازی رو اجرا میکنی و مستقیما بعد از کلیک روی بازی میرید داخل بازی حتما کرک شما skid پس سیواتونم تو همون پوشه هست یه چیز دیگه سیوای skid شما metadata نداشت و فقط .save بود یه بار پوشه skid تونو چک کنید و اونو کامل برام آپ کنیدنقل قول:
مي توني بك آپ بگيري ؟
.
WHAT THE -
OMG
کل فلدر Storage رو از فولدر لانچر ورداشتم رفتم تو بازی دیدم سیوم هستو بازی کردم
جریان چیه ؟ نکنه سیوای من اینجا ذخیره نمیشه !؟ آخه مگه میشه
من فقط یه لانچر دارم
شما یه کاری کن
ترینری رمزی کدی چیزی پیدا کن باهاش بشه زمان رو متوقف کرد . منظورم اون تایمره هست . مشکل من اونه .
مشکلم حل شد
مشکل از من بود
اماتوری عمل کردم!
دوستان من یک مشکل در حین بازی assassins creed 2 دارم . وقتی که داخل شهر میرم و میخوام مپ رو باز کنم ، باز نمیشه. dvd بازی رو عوض کردم و یک پچ هم از جایی دانلود کردم و گذاشتم. و هرکاری کردم بازم مپ باز نمیشه. در ضمن ویندوز هم windows 7 هست.
vga sapphire 4870
windows 7
کسی نمیخواد به من کمک کنه؟
من تو اونجایی که لورنزو و زنش میان تو جشن و اون قاتل برادر لورنزو رو میکشه گیر کردم.وقتی برادرش کشته میشه من همه سربازارو میکشم وقتی اون قاتلو میزنم خونش تموم میشه و فرار میکنه و من می مونم و لورنزو.هیچ علامتی هم ظاهر نمی شه و لورنزو هم همونطور واستاده.اونجا باید چکار کنم؟
با سلام
آقا اگه بگم کچل شدم روی ac2 باور نمی کنید.تا حالا 15 کارت 5 ساعته اینترنت مصرف کردم تا یه valueسالم دانلود کنم .نشد که نشد.همه ی لینک ها یا خراین و یا پاک شدن.جان خودتون یه نفر یه value آپلود کنه و خودش دوبار دانلودش کنه تا از درستیش مطمؤن بشه .بعد بزاره تو سایت.
(توی مرحله توهم پسره و بالا رفتن از برج گیر افتادم)
لطفا سریعا.ممنون هرچی با غیرته.
دادا ایمیلتو بده برات بفرستم:10:نقل قول:
value که داری خراب شدهنقل قول:
ایمیلتو بده برات سالمشو بفرستم:10:
نقل قول:
از کرک skidrow استفاه کن تا اینقدر درگیر value نباشی، لینکش صفحه های قبل هست
نقل قول:
سلام ایمیلم اینه ممنون میشم زودتر بفرستی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین عزیز کرک سرور رو بریز سطل اشغال پست 1 رو بخون من هم خودم از سرور استفاده میکردمنقل قول:
اما اسکیدرو یه چیز دیگست
با سلام
آقا من تمام مراحلی که تو پست اول این تاپیک نوشته شده بود انجام دادم. 2 به تا مشکل خوردم، اول اینکه بازیم آپدیت نمی شه. یه نسخه ی دیگه هم گرفتم نشد. دقیقا همون مشکلی که اونجا گفته پیش می آد. وقتی هم که از خیر آپدیت میگذرم و کرک می کنم موقعی که بازی رو اجرا می کنم پیغام میده که یه کانکشن اینترنت لازم داره تا اجرا شه. تازه به اینترنت پر سرعت هم که وصل می شم باز همین پیغام رو میده.
کمک کنید لطفا
خوش به حالتون ، من اصلا نتونستم بازیو باز کنم!!!
بابا بازم گلی به جمالت.نقل قول:
ایمیل:mohammad13.blogfaid@yahoo.com
راستی من بازی که می کنم صفحه فول اسکرین نیست(دو تا نوار سیاه بالا و پایین هستند) و همچنین صدا و تصویر با هم هماهنگی ندارند(با هم شروع می شوند ولی صدا زودتر تمام می شه)
می خواستم ببینم برای شما هم همین جوریه؟
خیلی گلی
:10:اون نوارای سیاه ماله خود بازیه و کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
هماهنگ نبودن صدا و تصویر هم احتمالا به خاط اینه که سیستمت ضعیفه
البته مطمعن نیستم. شاید اونم ماله خود بازیه.
اگه بازم مشکلی داشتی دربست در خدمتیم......
:31:کسی این داستانو باور میکنه؟؟؟؟!!!!!!:31:
واقعا دستت درد نکنه.ممنون از اینکه زحمت کشیدی.موفق باشید.:11:نقل قول:
این مشکل رو منم داشتم به خاطر اینکه گرافیکت نمی کشه گرافیک رو بیار پایین . هرچی گرافیک رو کمتر کنی هماهنگ تر میشه!!نقل قول:
همچنین صدا و تصویر با هم هماهنگی ندارند(با هم شروع می شوند ولی صدا زودتر تمام می شه)
اگه منظورت بعد از دعوا هست باید اونایی که افتادن رو زمین رو بگردینقل قول:
شیفت رو روشون نگدار میگردشون
na baba...man aslan bazio nemitoonam run konam.
na ba crack server va na ba in crack jadide
internet conection mikhad!!
کرکی که بازی رو باهاش تموم کردین رو برام لینک بزارید بی زحمت :11: