امروز به نسبت سرعت پایین بود و امشب هم پایین ترین سرعت شبانه که تا حالا داشتم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امروز به نسبت سرعت پایین بود و امشب هم پایین ترین سرعت شبانه که تا حالا داشتم ...
من از وی پی ان که استفاده می کنم برای بعضی از سایتها سرعت بهتر می شه.نقل قول:
جالب اینجاست که چند روز پیش می خواستم وارد سایت داخلی "خبرآنلاین" بشم هر کاری می کردم اصلا وارد نمی شد ولی با وی پی ان خیلی سریع وارد شد !!!
بچه ها سرعت شبانه سرویس های 128 و 256 پارس چنده معمولا؟؟؟؟
در اصفهان اگه بگید ممنون میشم و اگه در کل هم بگید خوبه
حالا من در جزء ميگم!نقل قول:
ببين فكر كنم از تمام بچه ها بپرسي نتوني به جمع بندي برسي!
چرا كه اولا به منطقه شما بستگي داره كه چند نفر انسان متشخص شبها سيستم رو روشن بذارن.
دوما شبهاي مختلف با هم فرق ميكنه
سوما از ساعت 1 كه شروع ميشه خيلي كمه و 4-5 صبح تازه جون ميگيره.
من نظر خودم رو بگم با 128 ميشه شبي 700 تا 1 گيگ گرفت.
با 256 شبي 1.5 تا 2 گيگ گرفت.
البته هيچي معلوم نيست چون شبها شير ميكنن! يه شب ساعت 1 با سرعت 90 دانلود مي كنم يه شب 20
ولي از ساعت 5-7 معمولا از دلت در مياره!(128 حدود 150 دانلود ميكني و 256 حدود 200)
نقل قول:
همین جزش هم دمت گرم
من الان پیشگامان دارم شبی 300 مگ حداکثر دانلود میکنم خواستم ببنیم به 300 مگ هم میرسه در مناطق ید؟
و سوال مهم دیگه اینکه من توی ریزکارکردایی که پارسیا میزارند دیدم ساعت به ساعتو جداگانه نوشته یعنی 1 ساعت یه بار قطعو وصل میشه ؟اگه این جوریه که خیلی بده به 2 دلیل 1-اکانت سایت هایی مثل رپید و مگاآپلود رو چون ندارم اگه قطع بشه دیگه resume نمیشه و دوم اینکه چون من هر شب با گوشی دانلود میکنم اگه قطع بشه گوشیم عقلش نمیرسه که دوباره استارت کنه و باید خودم resume کنم که اونم نمیشه چون خوابم--حالا قطع و وصل میشه یا نه؟
سلام دوستان
من جديدا بصورت اينترنتي تمديد كردم ولي نمي دونم چرا ديگه سرعت share نميشه
و حداكثر 16 كيلو بايت بر ثانيه است
اشتراكم ار پارس انلاينه (SR128_1G1 سه ماهه )
آيا براي همه اين قابليت share يا burst حذف شده؟
:5:
بار اول تست میگیرم می خواستم بدونم طبیعیه؟
pars online 128
نقل قول:
الانا دیگه طبیعی شده :blink:
نه قطع و وصل نميشه يك سره وصل هست.نقل قول:
اين دوستان از بس كه حرفه اي هستند سر 1 ساعت قطع مي كنن كه بدونن ساعتي چقدر جمع ميشه!
بايد تست كني ولي شما اصفهاني و اصفهاني ها هم زورشون زياد سرعت شما رو كم نمي كنند!
الان ما خوزستاني ها رو كم كردند و 128 با سرعت 16 دانلود مي كنه و شبي 300 مگ مي گيريم.
ولي احتمالا شما شبي حداقل 1 گيگ راحت كاسب ميشي!
نقل قول:
شما كدوم شهري؟
شما كدوم شهري؟(سوال تكراري!)نقل قول:
راست ميگه دوستمون الان عادي شده
الان بچه ها ميخوان كل بندازن اين ميگه من پينگم 550 هست اون ميگه مال من 545! :31:
دوستان فردا قرارداد این ماهم تموم میشه الان 128 دارم که نسبت به قبل خیلی افتضاح شده قبلا با 199 کیلو بایت دان داشتم الان شده 16 کیلو بایت شب و روزش یکیه حالم به هم میخوره میخوام فردا آنلاین 1 مگ بگیرم دوستان فقط اینو بگن 1 مگ که قبلا تو روز با 230 الی 250 دان داشتم الانم اینجوریه یا مثه 128 محدودش کردن روز بیشتر برام مهمه ممنون میشم دوستان یه آمار بدن من خرمشهر زندگی میکنم.
1 مگ عمری بدن من خودم را کشتم بم 512 دادند.
کسی از رفقا پینگش بالا نرفته ؟
من از پنجشنبه عصر Ping ام روی 1500 هست و عملاً دانلود و وب گردی رو غیر ممکن کرده :13:
Average Receive Rate :121.26 Kb/sنقل قول:
Maximum Receive Rate :136.89 Kb/s
Average Send Rate :105.36 Kb/s
Maximum Send Rate :203.62 Kb/s
Forced Idle Time Percent :1.0%
Max Sustainable Connections :100.0
Max. RTT / Latency :125.0 ms
Average RTT / Latency :104.7 ms
پينگ الان بد نيست ولي من از ظهر تا 1 ساعت پيش مشكل باز نشدن صفحات رو داشتم.
دوست من قرار شد ببيني 256 درسته يا نه.نقل قول:
چند تا از بچه هاي اهواز كه 256 دارند ميگن 256 همون 200 دانلود مي كنن.
فوقش بخواي بگيري 512 بگير 1 مگ و 512 توي روز هيچ فرقي ندارند(تازه نظر خودم اينه كه 256 هم باهاشون فرق نداره)
شما چرا خودت رو كشتي؟نقل قول:
مگه رضايت نامه از والدينت نبرده بودي؟:31:(گواهي اشتغال به تحصيل)
512 بيشتر براي خونه به نظرم با اين پولي كه ميگرن گرونه فكر كن 1024 بگيري ماهي 2 گيگ سه ماهه بشه 60 تومن.
آخه 2 گيگ ماهي براي اين سرعت به كجاي آدم مي رسه؟!
پارس آنلاین سرعت های بالاتر از 128 که میگیریم تا حالا مدرکی نخواسته فقط گفته اگه داشته باشید بهتره و اگه هم ندارید موردی نداره
واسه سایت باز کردن باشه میرسهنقل قول:
من یه سالی هست 1 مگ دارم 24 ساعت هم کار میکنم ! معمولا غیر از 6 گیگ شارژ خودش 2 گیگ یا نهایتا 4 گیگ شارژ میکنم که اخرسر هم با یه مقدار اضافه میمونه واسه قرار داد بعدی .
سلام خدمت دوستان پارس آنلاینی عزیز
من در حال حاضر از شاتل سرویس می گیرم که خوب شبانمون رو محدود کردند!
در حال حاضر 128 شاتل در روز روی 576 کیلوبیت بسته شده یعنی سرعتی در حد 60 تا 70 کیلوبایت سرعت دانلوده و خوب در روز بد نیست اما شب ها بین 10 تا 16 است .
یک سرویسی از بین سرویس های پارس آنلاین می خوام بهم معرفی کنید که قیمت مناسبی داشته باشه و سرعت شبانش هم خوب باشه و محدود نکنه...
ممنون می شم کمک کنید...البته دوستانی که از مرکز شهید رجایی(گوهردشت)سرویس شاتل می گیرند ممنون می شم به طور خاص نظرشون رو در این منطقه بگن...
ممنون
ايول!نقل قول:
ببخشيد كدوم شهر هستيد؟ چه سرويسي داريد؟
اگه اينطور باشه كه خيلي خوبه .
فقط ما داريم ميريم حمله نهايي پشت سر ما رو خالي نكني بگي من مدرك دادم بهشون ضايع بشيم!:31:
حرف دوستمون درسته من هم از پارس آنلاین اشتراک 256 گرفتم و مدرکی نخواسته
فقط پول رو که بگیرن همه چیز حل میشه
حالا یک سوال هم داشتم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه؟!
من قصد دارم ویندوز سیستم رو عوض کنم...میخواستم بدونم بعد از نصب ویندوز برای این که دوباره اینترنتم رو فعال کنم چکار باید بکنم
نصب مودم کافیه یا کار دیگه ای هم هست؟!
من از یک مودم Wireless استفاده میکنم که خود شرکت پارس آنلاین داده...نصب مودم کافیه؟!
تنظیمات یا کار دیگه ای نیاز نیست؟!
نه آقا اصلا نیازی به رضایتنامه و از این صحبتها نیست چون خودم چندین بار 1 مگ و 512 حضوری گرفتم
گفتم 1 مگ چون میخواستم آنلاین شارژ کنم تو پنل خودم از همه بهتر و با صرفه تر همین بود شاید تنگش کردم و رفتم دفترشون حالا که گفتید 256 هم برگشته مثل سابق خیالم راحت شد.
نقل قول:بنده از سرویس FP1-9X) SR128_3G0 ) استفاده می کنم و از بقیه به صرفه تره. ولی شما که ساکن کرج هستید می تونید از سرویسهای نامحدود هم استفاده کنید.
اگر مودم رو به صورت PPPoE تنظیم کرده باشید همین که مودم رو روشن کنید به اینترنت وصل شده اید در اینصورت اصلا به تنظیمات ویندوز ربطی نداره و اگر ویندوز رو هم دوباره نصب کردید به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل می شید.نقل قول:
سلام
2 شبی میشه برای شبانه که تا ساعت 6:45 صبح استفاده میکنم از من شارژ کم میکنه . خواستم ببینم برای بقیه دوستان هم همین وضعیته یا نه ؟
دیشب قاط زده بود
مــــادرجــان !
سلام
سرعت دانلود روزانه و شبانه 128 پارس آنلاین چقدر است؟
دانلود شبانه از چه ساعتی است تا چه ساعتی؟
آیا محدودیت سرعت دانلود از rapidshare و 4shared در شبانه پارس آنلاین وجود دارد؟
آیا پیشنهاد میکنید که از شاتل به پارس آنلاین بیایم؟
امکان نداره .. downstream و upstream پارس آنلاین در حد این حرفا نیست . حتما برا چند ثانیه fake بوده :46:نقل قول:
دیشب سرعت بالاتر 100 نرفت ولی این دوستمون تا 1 مگ رفته مادرجان (ولی خوب فتوشاپ کاری هستیا)
در ضمن فکر کنم شبانه رایگان ساعت 1 تا 6 صبح باشه.
این همون سرویس 128 سه ماهست که 9 گیگ هم ترافیک میده؟؟؟قیمتش که مناسبه ولی سرعتش چطوره؟؟؟مثل شاتل اذیت و آزار نمی کنه؟؟؟شبارو نمی بندن رو خود 128 که با 15 دانلود کنم به زور؟؟؟نقل قول:
سرعت های 256 و 512 اش سرعتاش رو چند می بندن تو روز و شب؟
اون سرویس های مناطق ویژش واس من زیاد صرف نمی کنه چون ترافیک مصرفی توی روزمون هم چون به دو تا سیستم وصله کم میاد همین جوری ماهی 4 گیگ رو از شاتل استفاده می کنم تو یک ماه دیگه واس سه ماهش که هیچی...
ول یخوب اگر سرعت 128 اش خوب باشه یا حتی سرویس های 256 و 512 ایرادی نیست،فقط لطف کنید بهم بگید سرعت هاشون رو ممنون می شم.
بازم از دوستانی که توی منطقه ی مخابراتی رجایی کرج هستند تقاضا دارم اگر هستند! نظری بدن،ممنون
من احساسم اینه که پارس آنلاین بهتر باشه ... درسته که سرعت روزانش کم میشه ولی باز هم خوبه .
از این جهت میگم خوبه چون وقتی به شرکت شاتل برای گرفتن سرویسش زنگ زدم،وقتی قیمت مودم های تک پورتش رو گفت تعجب کردم . چون یک ده هزار تومنی از پارس انلاین گرانتر گفت. پارس آنلاین مودم های دو پورتش رو 39 هزار تومن می داد ولی شاتل، مودم تک پورتش رو 39 هزار تومن می داد. حال نفهمیدم که جنس مودمش چه جوریه ! ولی شاید چون قیمتش بالاتر بود ،جنسش هم بهتر بود...:5:
شبانه ی پارس انلاین از ساعت یک شب تا شش صبح هست. ولی جمعه ی هفته پیش بود که وقتی می خواستم ساعت 5 صبح به اینترنت وصل بشم، نشد. یعنی قطع بود.
ولی در کل سرویس خوبیه چون سه روزه برام وصلش کردن. در کل هم خوبی داره هم بدی. بدی شایل اینه که شبانه نداره . و وقتی حجمت تموم بشه ، دیگه تمومه ...
نقل قول:مي دونيد براي چي اصل نيست؟نقل قول:
چون 15 مگ مونده ازش با سرعت 1 مگ بايد مي نوشت 15 ثانيه باقي مونده.
يا براي بالايي بايد مي نوشت 3 دقيقه.
چون نوشته 10 دقيقه 700 رو تقسيم بر3 مي كنيم سرعت ايشون حدود 200 بوده.
بعد دوستان آخه چرا؟
آخه چرا لينك دانلودتون رو خوب نمي پوشونيد ؟
خوب معلوم ميشه داشتيد چي دانلود مي كرديد:31:
بيا عزيزاني كه كنجكاو شدن چي بوده كه داشته با سرعت 1 مگ دانلود ميشده از اينجا دريافت كنن:
سايتش هم توي عكسها مشخصه.:27:کد:http://-------------.com/2010/12/post-80.php
نقل قول:
1- روزانه بطور معمول روی 50 تا 60 سپری میکنه و گاها 180 تا 190 هم میره و ممکنه همون 16 و کمتر هم بشه (دقیق مشخص نمیکنه ولی بیشتر رو 50 تا 60 هست)
سرعت شبانه هم کم میشه و روی همون 16 و14 و بعضی وقت ها خیلی بیشتر هم میشه(به مرکز مخابراتی و تعدا افرادی که در لحظه در اون منطقه دارن دانلود میکنن هم بستگی داره)
3- محدودیتی که من ندیدم
4-من قبلا شاتل داشتم و خیلی راضی بودم الان هم از پارس آنلاین راضی هستم
شاتل سرعت رو پارسال بود که داشتم همونی میداد که تو قرارداد ذکر شده بود ولی پارس آنلاین معمولا بیشتر از اون حد پهنای باند رو به کاربر میده البته جدیدا شاتل هم میگن تو روزها پهنای باند رو باز میزاره و تا 2 مگ میره بالا
ممنوننقل قول:
ولی تنظیمات مودم رو من انجام ندادم...از همون شرکت اومدن وصل کردن
حالا اگه بصورت PPPoE نصب نشده بود باید چکار کنم؟
اگه رهنمایی کنین ممنون میشم
خیلی راحت میشه مودم رو به صورت PPPoE تنظیم کرد.نقل قول:
اگه الان برای کانکت شدن از کانکشن استفاده می کنی که مودمت PPPoE تنظیم نشده ولی اگه وقتی مودم رو روشن می کنی وصل می شی یعنی مودمت PPPoE تنظیم شده
برای اینکه PPPoE تنظیم کنی به پیج مودم برو 192.168.1.1
از گزینه های سمت چپ Advance Setup-----> Wan
یه جدول میاد جلوت گزینه Edit داره که روی اون کلیک کن توی صفحه جدید مقدار vpi:0 و vci:59 بذار و Service Category روی UBR without PCR.بعد Next بزن
توی صفحه جدید گزینه PPP over Ethernet رو تیک بزن و گزینه Next رو بزن
صفحه بعد PPP یوزر و پسورد رو بنویس اگه ننوشته( کد شهر بدون 0 اول و شماره خونه) گزینه Authentication Method: رو هم بذار روی Auto گزینه Keep alive و Obtain default gateway automatically رو هم تیک بزن و بعد Next بزن
توی صفحه جدید Enable NAT و Enable Firewall و Enable WAN Service رو تیک بزن و بعد روی Next کلیک کن
در اخر هم روی Save کلیک کن یه 2- 3 دقیقه صبر کن مودم Reboot شه و بعد مودم رو خاموش کن و دوباره روشن کن
دوست عزیز من خودم چیز چیز ان میفروشم . ولی موضوع اینجاست از چندتا از دوستان دیگه هم گرفتم وصل میشه ولی هیچ کدوم دیتا نداره . یعنی سرعت میشه 0.8 تا 1 کیلو . زنگ زدم پارس میگه باید از خودمون بگیری و پرت های دیگه بستیم .نقل قول:
اسم مودمتون چیه؟نقل قول:
بله سرویس 128 سه ماهه با 9 گیگ ترافیکه.نقل قول:
برای بنده داونلود روی 2 مگ و آپلود روی 512 بسته شده.
روزها سرعت بالای 200 کیلوبایت در ثانیه است
شبها اکثرا حدود 50 کیلوبایت در ثانیه است ولی چند شبه که سرعت شبانه اش خیلی خوب شده و نمی دونم که همینجوری خواهد موند یا به همون 50 بر می گرده
ضمنا مرکز مخابراتی هم خیلی مهمه
نقل قول:نیازی به فتوشاپ کاری ندارمنقل قول:
مي دونيد براي چي اصل نيست؟
چون 15 مگ مونده ازش با سرعت 1 مگ بايد مي نوشت 15 ثانيه باقي مونده.
يا براي بالايي بايد مي نوشت 3 دقيقه.
چون نوشته 10 دقيقه 700 رو تقسيم بر3 مي كنيم سرعت ايشون حدود 200 بوده.
این هم برای چند دقیقه بود و چند ثانیه رفت روی 1 مگ
از صد سروع میکرد و کم کم بالا میرفت و به 1 مگ که میرسید دوباره میشد 100
دیشب هم حدود 2600 تا دانلود داشتم
دوست عزيز سوء تفاوت نشه يه موقع :31:نقل قول:
كسي نگفت فوتوشاپه اون دوستمون كه شوخي كرد منم منظورم اين بود كه واقعي نيست .
فكر كنم هر كس يه بار هم با IDM كار كرده باشه مي دونه كه يه وقتهايي توي جمع كردن سرعت كانكشن ها اشتباه مي كنه و يا بعضي مواقع سرعت دانلود از هارد كامپيوتر رو ميسنجه!!!!
2600 خيلي عدد بالايي نيست با سرعت 1 مگ توي يه ساعت ميشه 3600 گرفت!!!
شما توي 5 ساعت(شايد هم 6 ساعت) اينقدر گرفتي پس متوسط سرعت شما 150 بوده كه 5 ساعتش ميشه 2700!
چه محاسباتي انجام دادم من!:31:
چقدر این پارس خسیسه پارسال تولدم شاتل داشتم 3 گیگ ترافیک داد این خسیسا یه ایمیل زدن 1 گیگ بیشتر از ترافیکت نمونده بیا بخر!!!!!!!:31: