اقا يه چيزي مي ارزه من adsl ام رو از يه جا ديگه بگيرم چون 50 درصد اونا كه شركت adsl اشون رو عوض كردن با مشكل مواجه شدن:19::13:
Printable View
اقا يه چيزي مي ارزه من adsl ام رو از يه جا ديگه بگيرم چون 50 درصد اونا كه شركت adsl اشون رو عوض كردن با مشكل مواجه شدن:19::13:
پارش انلاین - صبانت -شاتل- ازادنت-تواناو...نقل قول:
البته بعضی از سرویس هاشون بدون محدودیت حجمی هم هست
من داتك بگيرم يا اسيا تك يا همين سپنتا رو نگه دارم؟
لطفا منطقه مخابراتی خود را بگویید تا دوستانی که هم منطقه شما هستند جواب بدهند.نقل قول:
سلام.
دوستاني كه در شهران هستند كدوم Isp سرعتش بهتره؟
آسياتك تو شهران افتضاحه...
غير از آسياتك اگر كسي استفاده مي كنه سرعتش را براي من ابگه. ممنون
:11:
Dynamic IP : با هربار وصل شدن تغيير ميکنهنقل قول:
Static IP : با هربار وصل شدن تغيير نميکنه (يعني ثابت ميمونه)
Valid IP : يعني IP معتبر
IP ها کلا در 3 کلاس A و B و C تعريف ميشن (البته IPv4)
يعني يا عدد اولشون ثابته، يا عدد اول و دوم، يا اينکه عدد اول و دوم و سوم
تو هرکدوم از اين کلاسها ميشه Valid IP يا Invalid IP تعريف کرد
چون نقاط اتصال در اينترنت با اينترانت فرق داره
براي اينترنت از Valid IP استفاده ميشه و براي اينترانت از Invalid IP
مثال براي Invalid IP: 192.168.1.10
اينجور IP ها درون يک شبکه ي محلي ميتونن آدرس دهي بشن ولي اگه شما به اينترنت وصل باشي و کسي بخواد مثلا رو وب سرورت با Invalid IP بياد براحتي نميتونه
ولي Valid IP رو از هرجاي دنيا که مثلا Ping کني جواب ميده
مثل 207.46.193.254 که مال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
منم تو همون منطقه هستم و سپنتا دارمنقل قول:
خوب جواب داده
فقط آسياتك فقط
من كاملا از سرويسش راضي ام.
تو محدوده مرکز تلفن توحید و انقلاب دوستان از چه شرکتی استفاده میکنن که خدمات بهتری داره ؟
سلام
به نظر شما برای مرکز تلفن شهید زارعی( 4412-4413و ...) adsl چه شرکتی بهتره؟
دوستان یک چیزی رو همیشه توجه داشته باشید سرویس نا محدود وقتی معنا داره که شما سرعت بالا داشته باشید وگرنه با سرویس های 64 و 128 عملا نامحدود مفهموم زیادی نداره شما با سرویس ها بین 7-14 کیلو بایت دانلود دارید در هر ثانیه در بهترین حالت ها ... ضمن اینکه بعضی فایل ها رو سرور هایی هستند که لینک مستقیم به شما نمیده بنابراین مجبورید همون لحظه دانلود کنید حالا اگر این فایل مثلا 100 مگ باشه اوموقع باید 4-2 ساعت معطل بشید ...............
یسری شرکت ها هم سرویس های پرسرعت یعنی بین 256-512 به شما میدن منتها با محدودیت ترنسفر بنظر من این شرکت ها باز به شما اینترنت پرسرعت به معنای واقعی میدن و بخاطر همین محدودیت ترنسفر کیفیت سرویس بالا میره مطمئنا سرعت شما رو تا اونجایی که جا داشته باشه بالا میبرن شما حداقل 30-55 کیلوبایت دانلود دارید در ثانیه .....
شما همون بر فرض 5 گیگا بایتی که با سرویس های کم سرعت تو یکماه با ساعت های طولانی دریافت میکنید تو این سرویس ها با ساعت خیلی کمتری میگیرید با اعصاب راحت تر .....
آقا آسیاتک نگیرین ها !!!!!!!!!!!!!!!
تورنتو که غیر فعال کرده اصلا نمیشه دانلود کرد از تورنت ... از رپید شر هم بیشتر از 8 نمیتونین با 256 اش دانلود کنین !
فقط میتونین لینک مستقیم ها رو با سرعت 30 دانلود کنین ... که تو این دوره زمونه عمرا لینک مستقیم گیر بیاد !
یه مشکل جدیدی که دارم من معمولا هر شب کامپیوتر را روشن می زارم دانلود کنه با Isp قبلی که شهراد بود مشکلی نداشتم تا صبح دانلودش را میکرد فقط یکی دوبار اتفاق می افتاد که برق رفته بوده یا ....
ولی از وقتی اسیاتک گرفتم الان سه شبه وقتی میزارم دانلود کنه صبح که پا میشم می بینم دانلود نکرده نمی دونم مشکل چیه فکر میکنم خود اسیاتک یه کاری میکنه شبها که اینطوری میشه کسی همچین مشکلی داره با اسیاتک
حرف شما تا حدودي درسته ولي نه كاملا ! من الان 256 دارم حداقل روزي دو گيگ دانلودي دارم !! كه تو سي روز مي شه ماهي شصد گيگ ! حالا با همين پولي كه دارم مي دم اگه مي خواستم از اين شركت ها كه محدوديت دارن بگيرم نهايت مجاز به دانلود ده گيگ بودم ! كدوم با صرفه تره ؟!؟ الان دوست منم 256 با ماهي 5 گيگ محدوديت داره سرعتش از من بيشتره تو دانلود يعني تو يه روز مي تونه پنج گيگو تموم كنه ! ولي اون ماهي پنج گيگ مي تونه بگيره من ماهي شصد گيگ ! يعني 55 گيگ اختلاف !نقل قول:
دوستان یک چیزی رو همیشه توجه داشته باشید سرویس نا محدود وقتی معنا داره که شما سرعت بالا داشته باشید وگرنه با سرویس های 64 و 128 عملا نامحدود مفهموم زیادی نداره شما با سرویس ها بین 7-14 کیلو بایت دانلود دارید در هر ثانیه در بهترین حالت ها ... ضمن اینکه بعضی فایل ها رو سرور هایی هستند که لینک مستقیم به شما نمیده بنابراین مجبورید همون لحظه دانلود کنید حالا اگر این فایل مثلا 100 مگ باشه اوموقع باید 4-2 ساعت معطل بشید ...............
یسری شرکت ها هم سرویس های پرسرعت یعنی بین 256-512 به شما میدن منتها با محدودیت ترنسفر بنظر من این شرکت ها باز به شما اینترنت پرسرعت به معنای واقعی میدن و بخاطر همین محدودیت ترنسفر کیفیت سرویس بالا میره مطمئنا سرعت شما رو تا اونجایی که جا داشته باشه بالا میبرن شما حداقل 30-55 کیلوبایت دانلود دارید در ثانیه .....
شما همون بر فرض 5 گیگا بایتی که با سرویس های کم سرعت تو یکماه با ساعت های طولانی دریافت میکنید تو این سرویس ها با ساعت خیلی کمتری میگیرید با اعصاب راحت تر .....
بعضي اي اس پي ها شب ها هر چند ساعت يه بار اينترنت رو ديسكانكت مي كنن ... احتمالا آسيا هم همين كارو مي كنه ....نقل قول:
یه مشکل جدیدی که دارم من معمولا هر شب کامپیوتر را روشن می زارم دانلود کنه با Isp قبلی که شهراد بود مشکلی نداشتم تا صبح دانلودش را میکرد فقط یکی دوبار اتفاق می افتاد که برق رفته بوده یا ....
ولی از وقتی اسیاتک گرفتم الان سه شبه وقتی میزارم دانلود کنه صبح که پا میشم می بینم دانلود نکرده نمی دونم مشکل چیه فکر میکنم خود اسیاتک یه کاری میکنه شبها که اینطوری میشه کسی همچین مشکلی داره با اسیاتک
[QUOTE]سلامنقل قول:
دوست عزیز
من تازه می خوام از سرویس های ADSL استفاده کنم ولی تو انتخاب اونها مشکل دارم .
می خواستم بدونم شما از چه سرویسی استفاده می کنید و قیمت آن چقدر است ؟
من با Dial Up روزی 3 تا حداکثر 4 ساعت به اینترنت وصل می شوم و در دانلود فایل ها خیلی مشکل دارم ( از لحاظ سرعت ) البته فایل های درخواستی من حداکثر 200 مگابایت است نه مثل شما 2 گیگابایت .
( راستی من در وب هم مطلب می نویسم که زیاد فایل آپلود می کنم )
می خواستم ببینم استفاده از کدوم سرویس برای من بهتره ؟
اگه میشه یه توضیح کاملی در مورد سوالات من بدهید .
با تشکر
ببخشید یه سئوال از دوستان کرمانشاهی :
به نظر شماها کدوم سرویس دهنده از همشون بهتره ؟
چون من میخوام بگیرم . موندم از کدوم شرکت بگیرم .
توجه : این سوال اصلا جنبه ی تبلیق نداره و فقط برای اطلاع رسانی هست .
با تشکر ، O R A C L E
من 256 دارم ماهي 28600 تومن در مي آد با مالياتو اين جينگولك بازيا ! شما با دي اس ال مي تونيد 24 ساعته به اينترنت وصل باشيد ! بعدش بستگي داره شما تو يه روز چقدر دانلودي داشته باشي براي انتخاب بين سرويس هاي محدوديت دار يا نا محدود (البته سرويس نامحدود پيشنهاد مي شه )... واسه آپلودم چون 24 ساعته مي تونيد وصل باشيد مشكلي نيست البته اكثر شركت ها سرعت آپلودشون كمتر از دانلودشونه . منم واسه سايتم آپلودي زياد دارم من تو يه ساعت هفتاد مگ به راحتي آپلود مي كنم ...نقل قول:
سلام
دوست عزیز
من تازه می خوام از سرویس های ADSL استفاده کنم ولی تو انتخاب اونها مشکل دارم .
می خواستم بدونم شما از چه سرویسی استفاده می کنید و قیمت آن چقدر است ؟
من با Dial Up روزی 3 تا حداکثر 4 ساعت به اینترنت وصل می شوم و در دانلود فایل ها خیلی مشکل دارم ( از لحاظ سرعت ) البته فایل های درخواستی من حداکثر 200 مگابایت است نه مثل شما 2 گیگابایت .
( راستی من در وب هم مطلب می نویسم که زیاد فایل آپلود می کنم )
می خواستم ببینم استفاده از کدوم سرویس برای من بهتره ؟
اگه میشه یه توضیح کاملی در مورد سوالات من بدهید .
با تشکر
ديگه انتخاب شركت به خودتون بستگي داره .... من جاي خاصي رو پيشنهاد نمي دم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام دوستان
سرعت آسیاتک الان چطوره؟ دیروز سفارش 128 آسیاتک رو دادم ولی هنوز فرم پر نکردم , اگه خوب نیست قرار داد رو نبندم :41:
در ضمن به من گفتن سرویس خانگی بهم تعلق نمیگیره و فقط میتونم اداری بگیرم که 128 رو دارن 26.000 هزار تومن بهم میدن به نظر شما کلکی تو کار نیست؟ زیاد نگفتن؟
نقل قول:
آقا احتمالا مشکل تورنت از خود شماست :10::11:
چون من هم آسیاتک 128 دارم البته هنوز یه هفته نشده ولی از تورنت هم معمولا با 10 تا 13 دانلود می کنم
البته نمی دونم چرا صبح ها سرعت خیلی میاد پایین فکر کنم همون طور که بچه ها می گن شب ها هم قطع می
کنن ولی معمولا در حالت عادی سرعتم 14 15 هست سرعت رپید هم وقتی با opera می گیرم حدود 12 هست
نمی دونم چرا با IE و FIREFOX خوب نمی گیره !!!!! :41:
چرا به شما سرويس خونگي تعلق نمي گيره اون وقت !! من الان 256 داتك دارم ماهي 28،600 دارم مي دم بعد براي 128 شما مي خواي 26000 تومن بدي ؟!؟نقل قول:
سلام دوستان
سرعت آسیاتک الان چطوره؟ دیروز سفارش 128 آسیاتک رو دادم ولی هنوز فرم پر نکردم , اگه خوب نیست قرار داد رو نبندم
در ضمن به من گفتن سرویس خانگی بهم تعلق نمیگیره و فقط میتونم اداری بگیرم که 128 رو دارن 26.000 هزار تومن بهم میدن به نظر شما کلکی تو کار نیست؟ زیاد نگفتن؟
آسیا تک هیچ مشکلی با رپید نداره من خودم از رپید به کمک idm بالای 20 کیلو بایت بر ثانیه دانلود می کنم.
بخاطره اینکه منطقه ما خیلی دوره , فقط پارس آنلاین و آسیاتک و سپنتا هستش که منطقه ما رو تحت پوشش دارهنقل قول:
آسيا تك كلا خيلي سرعتش بالا پايين مي شه ... اكثر كسايي كه من مي شناسم از آسيا تك گرفتن بعد از مدتي پشيمون شدن كسايي هم كه ديدم مي گن راضين از هيچ سرويس دهنده ديگه اي استفاده نكردن و از اول آسيا داشتن و چيز ديگه اي تست نكردن كه مي گن خوبه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
همونطور که گفته بودم مشخصات من به صورت زیر است :
من با Dial Up روزی 3 تا حداکثر 4 ساعت به اینترنت وصل می شوم ، فایل های دانلودی من حداکثر 200 مگابایت است ، در وب هم مطلب می نویسم که زیاد فایل آپلود می کنم ( حداکثر فایل 15 تا 20 مگابایتی )
و با بررسی سایت های معرفی شده توسط دوستان به این نتیجه رسیدم که از سرویس ردیف 6 شهراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حداکثر سرعت ارسال 64 ، حداکثر سرعت دریافت 128 ، محدودیت زمانی : چهار ساعت در روز يک ماهه ، ترافیک انتقال ماهیانه : نا محدود ، شارژ ماهیانه به تومان : 10/000 + 200/4 تومان بابت آبونمان شركت مخابرات و ماليات و عوارض مربوط به سرويس ADSL ) استفاده کنم .
می خواستم بدونم به نظر شما به صرفه است و با نیاز های من سازگاره ؟
ممنون میشم جواب دهید .
مشکل با تورنت رو خود پشتیبانی هم تایید کرده و گفته بعلت کاهش پهنای باند ما پورتای تورنتو بستیم ...
نمیدونم شما چجوری از تورنت دان میکنی !!!
اقا برای سعادت آباد کدوم شرکت بیشنهاد میشه؟!!؟!؟!؟!؟!
چهار رقم اول شماره تلفنتون را بدیننقل قول:
به نظرم انتخاب خوبیه .. با توجه به چیزایی که خودتون گفتین..فقط مطمئنید که بیشتر از 4 ساعت آن لاین نمی شید؟؟؟ :46::46: و اینکه کیفیت این سرویس دهنده چه جوریه ..باید تحقیق کنیدنقل قول:
شرکتهای دیگر را چک کنید که بهتون خانگی می دن یا نه؟نقل قول:
در کل از آسیا تک اشتراک گرفتن ریسک داره!!!!! بهتره کیفیت را فدای قیمت نکنید :46::31:
راستی ip استاتیک خوبه یا ip دینامیک خوبه ؟
( خانگی )
جاتون خالی امروز زنگ زدم داتک 58 دقیقه است تو نوبتم تا جواب من را بدهند ( اگر باشند)
با گوشی زنگ زدم پشت سرم 7 نفر دیگه هم واستادن
نقل قول:
نوشته شده توسط [COLOR=#000000
دادا اینه چهار رقم = 8868
داتک پشتیبانی درست حسابی نداره پدره ادمو در میارن تا یکی جواب بده!
نقل قول:
شما با داتک مشکلات داری؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟
بعد از 1.30 وصل شدم و مشکل رفع شدنقل قول:
داتك هر وقت زنگ زدي پشتيباني بيشتر از سه نفر جلو شما بودن بدونيد مشكل عمومي و بعد از چند ساعت رفع مي شه !
نمیدونم چرا از یک ساعت پیش سرعت adsl اسیا تک کم شده ☺
الان دارم یدونه برنامه رو 5 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم
نمیدونم چرا از یک ساعت پیش سرعت adsl اسیا تک کم شده ☺
الان دارم یدونه برنامه رو 5 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم
سلام.
من تصمیم گرفتم از داتک اکانت بگیرم.
ببینم به درد بازی آنلاین میخوره یانه؟
من تا حالا با 7 نفر تو نوبت فکر کنم 20 دقیقه منتظر بودم.:27:نقل قول:
مرکز مخابراتی شما را فعلا جایی ساپورت نمیکنه.نقل قول:
آسیاتک، داتک و پارس آنلاین را چک کردم
نقل قول:
دادا اینه چهار رقم = 8868
پارس آنلاين و افروز نت به اين دوستمون سرويس مي دن البته من با سايت اينترنت فايندر چك كردمنقل قول:
مرکز مخابراتی شما را فعلا جایی ساپورت نمیکنه.
آسیاتک، داتک و پارس آنلاین را چک کردم
موفق و پيروز باشيد
جاويد