سلام:20:
به نظرم رسید گفتن چند تا نکته بد نباشه ... (:
نقل قول:
من هم یک مک ایر برام همشیره از کانادا خرید و آورد 1200 خوب میدونین دیویدی روم نداره 80 تومن هم اکسترنال اون رو که مخصوصه ایره گفتم خرید که خیلی خوشگله.
باید قبول کنیم که درایو نوری (چه سیدی درایو .. چه دیویدی و حتی بلوری!) کمکم داره بیاهمیت میشه و دیگه مثل گذشته کاربرد نداره ... ( خودم فکر کنم توی حدود ۱۰ ماه گذشته که لپتاپ گرفتم کمتر از ۱۰ بار استفاده کردم .. )
خرید دیویدی درایو اکسترنال خیلی هم لازم نیست .. شما میتونید از دیویدی درایو دسکتاپتون برای اینجور کارها استفاده کنید ( با استفاده از قابلیت DVD sharing در سیستم عامل مک )
نقل قول:
حالا تجربه ونظر خودمو میدم که اونایی که میخوان بخرن با چشم باز بخرن اولین مشکل من با همین دی وی دی هستش هیچ دگمه ای برا اجکت سی دی توش نیست وباید از داخل مکینتاش اجکت کرد حالا مشکل اینجاست که خیلی اوقات مای سی دی رو نشون نمیده در حالی که سی دی توشه تنها راهش هم اینه که سوکت یو اسپی شو گاهی چند بار دراری دوباره وصل کنی تا سی دی رو بشناسه بعد اجکتش کنی
من که توی این کمتر از ده باری که استفاده کردم با همچین مشکلی بر نخوردم ... ولی اگه دیویدی درون سوپردرایو هستش و مک تشخیص نمیده برای بیرون آوردنش سیستم رو ریستارت کنید .. هنگامی که اون صفحه شیریرنگ میاد ( شیری رنگه ؟:دی ) ترکپد رو فشار بدین ( مثل کلیک کردن ) و صبر کنید .. بعد از ۲، ۳ ثانیه دیویدی میاد بیرون ...:20:
نقل قول:
نکته دوم مک رو برا هیچکدوم از این افراد توصیه نمیکنم افراد پر مشغله اونایی که وقت کم دارند و اونایی که انگلیسیشون خوب نیست و اونایی که سنی ازشون گذشته وافراد بیحوصله مثل من
خیلی موافق نیستم .. :11:
من خودم به شخصه به تمام کسانی که میخوان هنگام استفاده کردن از کامپیوترشون آرامش داشته باشن، مک رو توصیه میکنم :20:
نقل قول:
چرا که مطلب فارسی تو نت در مورد مک زیاد نیست فعلا" و مسلما" تو کار کردن یا نصب نرم افزار به مشکل بر خواهید خورد و اون موقع کسی نیست کمکتون کنه و پیرتون در میاد خود من چند تا سوال و مشکل داشتم پرسیدم تو چند فروم و بی پاسخ موند در حالی که ویندوز و نرم افزاراش نیاز به سوال نداره با یه سرچ ساده فارسی مشکلتون حله
.
help مک فوقالعاده هستش ... من خودم توی ویندوز کم میشد که از هلپش استفاده کنم ... ولی توی مک خیلی از اوقات شده که این کارو کردم .. :20: ...به عنوان یه تازهکار که خیلی از این طریق مشکلاتشو حل کرده، استفادشو به دوستانی که تازه مک گرفتن، توصیه میکنم ..:11:
در ضمن، فرومهای زیادی هستن ( به زبان فارسی ) که بعضیاشون سوالات تخصصی شما رو هم پاسخ میدن ... اگه میخواین آدرسشونو براتون pm میکنم ...
نقل قول:
بعله با چند روش میشه ویندوز روش نصب کرد بوت کامپ _ یا به صورت مجازی مثلاا" با نرم افزار پارالل دیسک تاپ و اون یکی نمیدونم چی چی که پارالل میگن بهتره(میگن این بهتره ولی تجربه من نشون میده که رم و سرعت رو بشدت میاره پایین) که اونم به صورت کامل نیست.
من روی سیستم خودم با بوتکمپ ویندوز رو اجرا میکنم ... در مورد حرفتون که در مورد ویندوز مجازی گفتین نظری نمیتونم بدم ...
ولی ... به یاد داشته باشین ... دستگاههای مک اولویت استفادشون Mac os هستش .. نه ویندوز ... کسی که مکبوک بگیره و از ویندوز استفاده کنه پولشو حروم کرده! چون مکبوکها برای استفاده از mac os ساخته و بهینه شدهاند ..اگه از ویندوز استفاده کنین هم از عمرش کم میکنید .. هم کیفیت کاریو میگیرد که با قیمت خیلی کمتر میتونستین توی دیگر برندها پیداش کنید ...
کلا به نظر من استفاده از ویندوز فقط زمانی جایز هستش که چیزیو که میخواین نتونین توی مک پیدا کنید ... ( که واقعا اکثر چیزاییو که میخواین میتونین توی مک پیدا کنید:46: )
خودم فقط برای گیم تا حالا رفتم تو ویندوز :دی .. اونم ماهی یکی دو بار ...
نقل قول:
در هر صورت اگه میخواین خیلی چیزا رو فدای خوشگلی لپ تاپ و سیستم عامل خوشگل مکینتاش کنین و پز و کلاس براتون خیلی مهمه
سختافزار لپتاپ و سیستمعاملش فقط خوشگل نیستن :46:
کیفیت سختافزاریه مک رو به واقع نمیتونین توی برندهای دیگه پیدا کنید .. همه چیز به بهترین شکل طراحی شدن ( منظور از طراحی فقط زیبایی نیست .. عملکردشون هم هست..برای مثال ترکپد یا حتی کیبوردشو با بقیه مقایسه کنید ..)
سیستم عاملش که واقعا بیانصافیه که فقط زیبا بدونیمش ... من از شما خواهش میکنم که یکم حوصله به خرچ بدین .. مطمئنا مجذوب عملکرد سریع و بینقصش میشین:46:
نقل قول:
البته اونایی که جوونن عشق چیزای جدید دارند وقتشون زیاده رشتشون کامپیوتره عشق یادگیری دارند زبانشون خوبه بعله به نظر من خوبه بخرن( البته نه از ایران) راه برا بقیه هم باز میشه
به علاوه کسانی که دنبال آرامش هستن:20::46:
.
سلامت باشید:11: