دوست عزیز CINR کیفیت سیگنال شماست که در وضعیت ایده آل باید در حدود 20 به بالا باشهنقل قول:
و RSSI قدرت سیگنال شماست که وضعیت ایده آلش بین منفی 40 تا منفی 60 هستش. البته هردوی این کمیت ها تحت تاثیر مستقیم میزان آنت دهی مودم شما جا به جا میشن
Printable View
دوست عزیز CINR کیفیت سیگنال شماست که در وضعیت ایده آل باید در حدود 20 به بالا باشهنقل قول:
و RSSI قدرت سیگنال شماست که وضعیت ایده آلش بین منفی 40 تا منفی 60 هستش. البته هردوی این کمیت ها تحت تاثیر مستقیم میزان آنت دهی مودم شما جا به جا میشن
تست با چیز پی ان رایگان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست بدون چیز پی ان:
الان یک صفحه هم نمیشه باز کرد. بدتر از همیشه شده.
یک منطقه ما جمعه ها خوب بود که اونم تعطیلللل!!!!! من که این ماه هم تموم بشه میرم سمت adsl
بله دوستان تایید میشه.
واقعاً جمعه ها سرعت شدیداً افت می کنه. الان سرعت دانلود 10KB بیشتر نمیشه.
سرویس 512 مبین نت
یاهو و جی میل هم برای من اصلا باز نمیشه. از شیلتر شکن و چیز پی ان هم نمیشه استفاده کرد
پینگ که می گیرم افتضاحه ولی صفخه نسبت به هفته پیش بهتر باز می کنه و دانلود هم اولش چت میزنه ولی تا 100k دانلود می کنه نمی دونم چی کارش کردن ولی سرعت دانلود خوبه ولی نه پینگ هوبی هست که همش request هست و نه cccam کار می کنه و نه صفحه راحت باز میشه ...
خدائیش به جز جمعه ها من هیچ مشکلی باهاش ندارم حداقل از شاتل بهتره ولی جمعه ها مصیبته !!!
من نظرم اینه که کلا زنگ بزنیم بگیم جمعه ها free نباشه
به جز پورتهای HTTP (80 ،443( بقیه پورتها یا بسته است یا سرعت خیلی کمی داره یعنی تورنت و ftb , pop3, smtp ,v*n همه تعطیل هستند امروز فقط میشه صفحات وب رو باز کرد . این احتمالا سیاست جدید مبین نت برای بحران جمعه هاست
من که 4.2.2.4 پینگ میگرفتم کلاً Time Out میداد.
دقیقا از ساعت 2 صبح تمام مشکلات دیروز حل شد و شیلتر شکن و چیز پی ان و همه وصل شد. جی میل و یاهو مسنجر هم وصل شد. وضع واقعا خنده داری داره این اینترنت در ایران
بابا چه خبره شلوغش کردید
من مودمم زیر تختم توی یه کارتون دربسته با 4-5 چراغ سیگنال و همیشه سرعتم روی 60-70 متغیره ، روز و شب جمعه و غیر جمعه
دیگه اینقدر دانلود کردم خسته شدم
ببینید نزدیکی شما به آنتن موثرترین عامل در سرعت و کیفیت هست
به نظر من مهم ترین عامل در سرعت و کیفیت میزان شلوغی و ترافیک شبکه است. جمعه ها هم اکثر مواقع چون شلوغه ضعیف تر میشه.نقل قول:
در روزهای غیر رایگان برای من سرعت با یک خط آنتن دادن مودم، یا سه خط آنتن دادنش هیچ فرقی نمی کنه.
فکر می کنم شاید این مودم ها قابلیت سرعت های نجومی رو دارند و اگر مثلا قرار بود سرعت 8mbs بگیریم سیگنال بالا می خواست، ولی این سرعت زغالی 512kbs با هر میزان سیگنال هم جواب میده...
کسی از دوستان تو محدوده پاسداران از مبین نت گرفته؟
من سرویس 512 رو گرفتم،خیلی آزار دهنده کنده،دانلودش از 20 بالاتر نمی ره،وقتی هم که دانلود می کنه،عملاً صفحات وب رو خیلی خیلی کند باز می کنه،
اینم تستی که تو speedtest گرفتم:
البته فقط 2 تا چراغ از 3 تاچراغ مودم روشن شد،تو خونه جایی بهتر پیدا نکردم که بذارمش!!
چند وقته وضعیت مبین نت زیاد جالب نیست. این چند روز اخیر هم بدتر شده.نقل قول:
بله درسته. میزان سیگنال زیاد مهم نیست و فقط یک نماد کلی از آنت دهی شبکه است. من با یک یا دو چراغ از 5 چراغ مودم به شبکه وصل میشم و هیچوقت از 30 % بالاتر سیگنال ندارم ولی عملا وقتی که شبکه مشکلی نداره سرعت اینترنتم هیچ مشکلی نداره. میزان سیگنال شاید در مورد نوسان سرعت و میزان این نوسان نقش داشته باشه ولی در سرعت کلی سرویس دخیل نیستنقل قول:
برای من هم روزهای تعطیل و غیر تعطیل سرعتش تغییر نمی کنه متوسط 62 می باشه البته با دو چراغ روشن
سلام دوستان...
تو اهواز وضعیت انتن دهی و کیفیت مبین نت چطوره؟تو منطقه ملی راه یا سلطانمنش! کسی خبر داره؟؟
با سلام
اساتید پاسخ بدهند وایمکس مبین نت با مودم وای فای دارم و به لپ تاپ خیلی خوب کانکت میشود حالا میخوام به کامپیوتر دسک تاپ بدون کابل و بصورت وای فای وصل بشم میگن مثل فلش یو اس بی وای فای هست که نمیدانم اسمش چیه میشه بصورت وای فای کانکت شد البته مودم یواس بی دیدم ولی چنانچه دو مودم اینکار را انجام دهند تا وای فای ( بدون کابل ) کانکت میشه یا فلش یواس بی وای فای مخصوص اینکار هست اگر هست لطفا راهنمائی کنید که چی هست و اسمش و کارش چطوریه و آیا از سرعت مودم اصلی وایمکس وای فای کم نمیکنه ( سرعتش 512 هست ) و در آخر با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟
و در آخر اصلا اینکار شدنیه که بدون کابل به کامپیوتر خانگی وصل شد ؟ تشکر فراوان دارم
دوستان اینا همه شون دست پرورده های شرکت چینی یعنی هووای هستند مخصوصا مبین نت ..حتی بلد نیستن یک مودم رو تعمیر کنند فقط بلدن بگن::::::::::: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران
اما به نظر من بهتره اینو بگن: مزخرف ترین اپراتور سراسری وایمکس در ایران حتی مزخرف تر از ایرانسل و اسپادان
دوست عزیز اسمش همونه که خودت گفتی یه چیزی شبیه فلش مموری هست و قیمتش حدود 25 هزار تومان هست
من خودم دارم و هیچ فرقی نداره با اینکه کامپیوترتون کارت وایرلس داخلی داشته باشه
به راحتی میتونید وصل بشید.
دوست عزیز سخت افزار مورد نیاز شما USB WiFi Adapter هست که مثل فلش مموری به سیستم وصل میشه. البته یک نوع دیگر این سخت افزار هم هست که به صورت کارت PCI درون کیس وصل میشه(مثل مودم یا کارت صدا یا...) در کل همونطور که دوستمون گفتن قیمتش هم حدود 25 تومانه..نقل قول:
این روزها وضع مبین نت داغونه
طرح ویژه 512
باز کردن صفحه به شدت از دیروز سخت شده و پینگ افتضاح. گوگل و مایکروسافت و یاهو کلاً تایم آوت میدن. بینگ هم 50% تایم اوت میده.
سایت پینگ تست و اکثر سایت های خارجی یا اصلاً لود نمیشن یا کامل لود نمیشن.
تست مبین نت:
گرچه پینگ شبکه ی داخلیشون بسیار بالاست اما همیشه اینطور بوده و وضعیت این تست عادیه.
بهتره منطقه های مورد نظرتون رو روی نقشه بررسی کنید. کیفیتش هم آنچنان به سیگنال مربوط نیست. شبکه اینترنت اهواز برخلاف تعداد زیاد کاربران از ظرفیت و کیفیت مناسبی برخوردار نیست. گرچه به نظر میاد بعضی کاربران مبین نت در دیگر شهر ها نیز با این مشکلات مواجه بوده اند.نقل قول:
نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر شکایت میکنن !
به نظر من بی انصافیه..
من با 3 تا آنتن همیشه ماکزیمم سرعت رو دارم ( اطراف میدون جمهوری ) و فقط جمعه ها بعدازظهر ممکنه تو دانلود مشکل داشته باشم که اونم با دانلود همزمان چند تا فایل به ماکزیمم سرعتم میرسم
البته انکار نمیکنم که جمعه ی قبل پورت ریموت دسکتاپ سرور به طور کل مسدود بود و من دسترسی به vps نداشتم ولی بقیه پورت ها ( از جمله وی*پی *ان ) باز بود...
باید کیفیت شبکه رو با معیارهای داخلی بسنجیم نه با فلان کشور ...
دوست عزیز!نقل قول:
اگر سرویس شما مشکلی نداره این دلیل بر بی انصاف بودن ما نیست.
سلام به همه
چه بدبختی داریم سر این اینترنت.یکی از تفریحات سالم من دانلود فایل های حجیم بود حالا که دانشگاهم تموم شده و دیگه اینترنت بدون محدودیت ندارم، داره کارم به روان شناس می رسه
متاسفانه خانه ما در اصفهان adsl پشتیبانی نمی کند
می خواهم برم و 512 یک ساله بگیرم از طرح زیر که لینکش را گذاشتم 150 هزار تومان
به نظر دوستان کار درستی؟هر شب متوسط چقدر می شه دانلود کرد
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
نقل قول:
من با سرعت 1 مگ هر شب حدود 2.5 گیگ دانلود دارم 512 قاعدتا باید نصف این حجم باشه
وایمکس ایرانسل بد ترین چیزیه که توی زندگیم دیده بودم...اگر هر ماه 130000 به دزد سر گردنه میدادم اینقدر دلم نمی سوخت...به تمام مقدسات روی زمین و آسمان قسم میخورم که بعد از 6..7 ماه استفاده با اینکه در یک منطقه کاملا تحت پوشش هستم و حتی برای اطمینان بیشتر از مودم outdoor استفاده میکردم که خودشون هم خندشون میگرفت از این کار..با این وجود حتی 1 روز درک نکردم که این چیزی که به اسم 2MB اینترنت به من دادن چه شباهتی به اینترنت میتونه داشته باشه...حتما تمامی دوستان میدونند که منظور من فیلتر و فیلترینگ نیست...باور کنید نمیدونم در مورد چیش توضیح بدم !! الان هم قطع کردم رفت پی کارش !!! ای دزدای نامرد ایرانسل خدا از حلقومتون بکشه بیرون انشا ا..... !!!!!!!!
آقایون مثل اینکه امروز 2 ساعت اینترنت قطع بود ماله شما هم اینچنین بود؟
دوستان مبین نت مودم USB داره؟اگر داره قیمتشو میدونید؟اگرم نه آیا مودم USB را میشه از بازار خرید و استفاده کرد؟قبول میکنن؟
فعلا از مودم یو اس بی مبین حداقل در تهران خبری نیست. در بازار هم از مودم وایمکس (هیچ مدلی) فعلا خبری نیست. فعلا باید از شرکتها مودم خرید.نقل قول:
با سلام . دوستانِ عزیز اگر کسی از نمایندگیِ مبین نت تو کرج یعنی شبدیز سرویس داره , لطفا یه توضیحی بده که کیفیتِ سرویسش چطور هست ؟ چون این طور که پیداست جاهای دیگه از مبین نت راضی نیستن !!
کیفیت سرویس ها به نماینگی ها زیاد ربطی نداره.نقل قول:
من از نمایندگیه کیمیا ی کرج گرفتم، تو منطقه ما(حصارک) من از سرویس راضی هستم، شب ها و جمعه ها هم سرعت کامل رو دارم، یعنی افت سرعت ندارم تو ساعت رایگان.
دوستان سلام
یه سوال می پرسم در حد تیم ملی:31:
فقط خواهشا نخندین:31:
وای فای(wifi) چیه؟!
وای فای پدیده ایست در مودم های پرسرعت (تفاوتی نمیکند که مودم WiMax باشد یا ADSL) که قابلیت اتصال بی سیم سیستم شما (موبایل یا لپ تاپ و ...) به مودم را فراهم می کند.نقل قول:
دوستان جمعه ها حتما باید مودم رو خاموش روشن کنیم تا از دانلود رایگان استفاده کنیم ؟
سلام
دوستانی که از وایمکس مبین نت استفاده میکنید...!همه راضی هستن؟؟؟؟مثلا سرعت دانلود افت داره؟؟؟
یا قطعی چطور؟؟؟
می ارزه من به جای adsl که ماهی 10400 میدم 4گیگ حجم و سرعت دانلود 60-70 هست وایمکس بگیرم؟؟؟
من سرعت و حجم بالاتری احتیاج دارم.ضمنا این سرویسم شبا قطعی زیاد داره
برای دریافت سرعت بالای 128 مقطع دانشجویی مهم هست ؟
خیر.برای مبین نت که مهم نیست.نقل قول: