یه مدت پیش زنگ زدم ایرانسل برای تغییر تعرفه گفت باید نامه داشته باشی ....
حالا که رفتم نامه گرفتم زنگ زدم میگه تعرفه های خانگی اصلا تغییر نمیکنه و بیشتر از 128 نمیتونید بگیرید!
معلوم نیست با خودشون چند چندن!
Printable View
یه مدت پیش زنگ زدم ایرانسل برای تغییر تعرفه گفت باید نامه داشته باشی ....
حالا که رفتم نامه گرفتم زنگ زدم میگه تعرفه های خانگی اصلا تغییر نمیکنه و بیشتر از 128 نمیتونید بگیرید!
معلوم نیست با خودشون چند چندن!
سلام. می خواستم وایمکس ایرانسل بگیرم ( اهواز ) و چند تا سوال داشتم.
1- قیمت راه اندازی و مودم و .... برای یک ماه چنده ؟ (یعنی بدون تخفیف های چند ماهه )
2- می خوام سرویس 1 مگ بگیرم. چه مدارکی رو قبول میکنن ؟
3- می خوام این سرویس رو اشتراکی با خونه ی عموم که یه کوچه پایین تر هست بگیرم. یعنی یه سرویس بگیرم ولی 2 تامون استفاده کنیم . مشکلی پیش نمیاد ؟
4- این که میگه 1 مگ نامحدوده ، یعنی واقعا نامحدوده یا مثل شاتل قانون مصرفی چیزی داره؟
با تشکر از کسی که وقت میذاره جواب میده :D
1- مودم 80 تومن سرویس 1 مگ هم 80 تومن 8 تومن نصب و راه اندازی و 4 درصد مالیات , حدودا 180 تومن درمیادنقل قول:
2-معرفی نامه از شرکت یا نامه از دانشگاه که هر دو اینها باید رو سربرگ باشن
3-تنها در یه صورت میشه اونم این که دو تا مودم برای حسابت بگیری که هر دو بتونین استفاده کنین ولی این رو هم بگم که در آن واحد فقط یه مودم میتونه به اینترنت وصل بشه
4-نامحدود هست اما نه کاملا مثلا با 1 مگ در ماه میتونی 330 گیگ حدودا بگیری اینا میگن که 300 گیگ میتونی دانلود کنی یعنی یه مقدار خیلی کم
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من سرویس 128 شاتل دارم که میشه با دانلود منیجر با سرعت 56 باهاش دانلود کرد .
میخواستم ببینم وایمکس 128 ایرانسل هم سرعتش همینطوره ؟
سلام، نه. حداكثر سرعت وايمكس 128 برابر 16 كيلوبايت در ثانيه است.نقل قول:
معمولا adsl هاي محدود پهناي باند بيشتري از آنچه كه اعلام ميكنند در اختيار كاربر قرار ميدهند.
به کجا زنگ زدی عمو ؟؟؟؟ منم چند وقته میخوام این حرکت بزنم ولی نمیدونم چجوریااااسنقل قول:
این مودم با قبلیش
(bm632w) چه فرقی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
تازه اومده ها!!!!
نقل قول:
دوستان اگه ممکنه جواب سوال منو بدن عجله دارم میخوام ببینم همون شاتل یگیرم یا وایمکس ایرانسل
یه سوال فنی دارم
کسی تونسته مودم USB رو روی 2 تا سیستم Share کنه؟؟؟
من میخوام مودم USB بگیرم ولی یه جورایی روی 2 تا سیستم بتونم بعضی وقتا استفاده کنم!!
کسی راهی به ذهنش میرسه؟
البته از طریق وایرلس اینترنال و Share Work Group بلدم یه روش راحت و بدون افت سرعت البته با هزینه ای کمتر از 30 تومن!
با خط ایرانسل زنگ بزن 707.....عمو:46:نقل قول:
256...همیشه رو 30تا32 میچرخید.ولی دیروز 45 بود.نقل قول:
شما کدوم شهرید ؟نقل قول:
6...همیشه رو 30تا32 میچرخید.ولی دیروز 45 بود.
دوستان امروز اومدن برای من وایمکس نصب کردن بعد نصاب گفت که باید منتظر بمونی تا برات به اس ام اس بیاد که تایید کنه که فعال شده اینترنت
حالا میخواستم ببینم چه قدر طول میکشه تا این اس ام اس بیاد برام
و اینکه من پول 4 گیگ ترافیک رو ندادم این طرف هم ازم نگرفت تکلیف این چی میشه کی و کجا باید پرداخت کنم ؟
حالا زیاد هم مهربون نشده من گفتم مثلا سرعتت رفته روی 60 یا 70 که اینجوری گفتی مهربون شده:31:نقل قول:
256...همیشه رو 30تا32 میچرخید.ولی دیروز 45 بود.
تهران........نقل قول:
من هم سوال آیس من رو دارم.برای من هم امروز اومد وصل کرد.من سرویس 3 ماهه نامحدود با مودم رایگان رو گرفتم.اومد وصل کرد گفت چند ساعت بعد وصل میشه ولی هنوز هم وصل نشده.تمام چراغ های مودم هم روشنه ولی جایی نمیره.کانکشنش هم اتوماتیکه و همیشه وصله.توی وین سون هم علامت اتصال بدون خطا هستش و ظاهرا مشکلی نداره.جالب اینجاست که یه اس ام اس اومد گفت باید اعتبارت رو افزایش بدی.نمی دونم برای چی؟!توی کنترل پنل هم همه چیز درسته.ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای منم همین طور بود. شما باید اون مبلغی که بهت اعلام کردن رو پرداخت آنلاین کنی تو پنلت همون موقع سیستمت راه میوفتهنقل قول:
برای منم همین طور بود. شما باید اون مبلغ رو پراخت آنلاین کنی تو پنلت همون موقع سیستمت راه میوفته. این مبلغ هزینه شارژ شما تا آخر ماه هستنقل قول:
شما باید اون مبلغ رو پرداخت آنلاین کنی تو پنلت. مال من هم همین طور بود. این هزینه شارژ شما تا آخر ماه هست و همون موقع که پرداخت کنین سیستمتون راه میوفته
نقل قول:
برای من وصل شد بعد از 3 ساعت و الان هم با وایمکس توی پی سی هستم:31:
راستی من پولی ندادم بایت این 4 گیگ ولی الان دارم استفاده میکنم قیش چیه هدیه دادن بهم فعلا؟:31:
شما سرویستون محدوده با نامحدود حساب کتابش فرق دارهنقل قول:
ایرانسل تو تبلیغش گفت مودم یو اس بی میفروشه اطلاعاتی دارین؟
سرعت های وایمکس همشون حقیقی هستندنقل قول:
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
فکر میکنم دائمی گرفتی درسته؟نقل قول:
شارژ تا آخر ماه؟من تا سه ماه ترافیک نامحدود دارم دیگه شارژ چی باید بهشون بدم.تا تاریخ 29 تیر نوشته که نیازی به خریداری چیزی نیست.این کاری که داره می کنه واقعا خلاق قراردادیه که با من بسته.اصلا به خاطر همین سه ماه اینترنت با ترافیک نا محدود من توی این طرح شرکت کردم.یعنی ممکنه که بگن سه ماه ترافیک نا محدود داری ولی باید یه بسته بخری تا بتونی از این سه ماه ترافیک نا محدود استفاده کنی.در هر صورت دارن خلاف حرفشون عمل می کنند.نقل قول:
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
این هم شاهدش توی این لینک:
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=251
نقل قول:
من که سرویسم محدوده 4 گیگ در ماه بله الان سرویس من ماهی 20800 تومان هست نامحدودش 60000 تومان
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
من رفتم توی حسب کاریریم زده بود که 24 روز از حساب و اعتبارتون مونده از یکی از این نمایندگی ها سوال کردم گفت به بعضی ها 1 ماه اول رو مجانی سرویس میده استفاده کنن که شانس من به من هم سرویس مجانی داده تا 24 روز دیگه:31:
خب این که مودم می فروشه که خیلی عادیه ولی فکر کنم منظور شما اینه که زیر قیمت می فروشه مودم های یو اس بی رو.دقیق تر بگم نصف قیمت.نقل قول:
به سایت وایمکس ایرانسل مراجعه کنید تمام طرح های تشویقی اونجا هست.فکر کنم منظورتون این طرح باشه:
همه ی طرح ها رو هم می تونید توی این لینک پیدا کنید:کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=261
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer1/?id=6
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
برای من هم زده 23 روز،البته 24 روز بود که الان کم شد.ولی همچنان قطعه.تازه مال من حجمی هم نیست.نقل قول:
خب تو زنگ بزن به 707 موضوع رو بگو حتما پیگیری کن این موضوع رونقل قول:
راستی دوستان این وایمکس هم مثل ADSL شبا دانلود رایگان داره یا نه؟
نه عزیزم منظورم این بود دیشب تو تبلیغش گفت یه مودم جدید که اندازه یه فلش هست رو میفروشه اونو میگم نه طرح ها رونقل قول:
خب این که مودم می فروشه که خیلی عادیه ولی فکر کنم منظور شما اینه که زیر قیمت می فروشه مودم های یو اس بی رو.دقیق تر بگم نصف قیمت.
به سایت وایمکس ایرانسل مراجعه کنید تمام طرح های تشویقی اونجا هست.فکر کنم منظورتون این طرح باشه:
دو سوال از دوستان عزیز:
بنده الان 512 محدود با نامه شرکتی دارم، برای اینکه فقط یک ماه سرویس خودم رو نامحدود کنم باید فقط تو پنل درخواست تغییر تعرفه بدم و کار دیگه ای نیاز نیست؟ بعد اون ماه دوباره برمیگردم به حالت محدود، مشکلی پیش نمیاد؟
اگر بخوام به جای یک ماه تغییر تعرفه 512 نامحدود به 1 مگابایت نامحدود برم، مشکلی نیست؟ قبول می کنند؟ همون نامه 512 کفایت می کنه؟
-- کلا یک ماه می خوام نامحدود فعال کنم و دانلود سریال و نرم افزارهای سنگین رو انجام بدم و برگردم به حالت عادی :)
با تشکر.
دوستان این چرا اینجوریه سرعت 512 با IDM روی همون 65 دانلود میکنه در صورتی که با ADSL 512 میشه با 100 دانلود کرد:13:
سلام. تفاوت وايمكس و adsl همينه. در adsl هاي محدود معمولا پهناي باند بيش از آن چيزي است كه خريداري مي شود.
بله دوست عزيز مودم يواس بي هم داره چيز جديدي نيستنقل قول:
ولی خوبیش اینه که از 65 سرعتم پایینتر نمیاد وهمیشه روی 65 هست و متغیر نیست خوشبختانه خیلی هم کم اتفاق می افته که سرعت به صورت لحظه ای بالاتر میرهنقل قول:
سلام. تفاوت وايمكس و adsl همينه. در adsl هاي محدود معمولا پهناي باند بيش از آن چيزي است كه خريداري مي شود.
زياد خوشحال نباش. از 65 پايين تر هم خواهد آمد . (روزهاي خوب و بد داره)
یعنی میشه در حال حرکت هم وصل شد درسته؟نقل قول:
بله دوست عزيز مودم يواس بي هم داره چيز جديدي نيست
نقل قول:
هنوز مجوز موبیلیتی رو ندادن
بله ميشه اما وقتي از برد يك انتن دور ميشه و ميخواد به انتن جديد وصل بشه كمي وقفه دارهنقل قول:
نقل قول:
والا از دیروز که برای من روی 65 مونده و پایین نمیاد گاهی هم بالا تر میره ولی باز زود بر میگرده روی همون 65
یه سوال خریدم به همین بستگی داره !!!1
برای مثال اگه من سرویس 512 بگیرم محدودشو با چهار گیگ ترافیک اگه سر ماه من اون 4 گیگ استتفاده نکنم از حسابم میپره؟
باید دوباره حسابم رو شارژ کنم؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من میخوام برم یه مدم وایمکس بخرم.
از همینایی که چند روز تبلیغ میکنه نصف قیمت.
حالا به نظر شما سرعتاش چطوره..میصرفه بخری یا با همین گوشی وصل بشم بهتره؟
ممنون..