سلام به همه می خواستم بدونم میشه سیستم عامل ویواز را اندروید کنیم؟؟یعنی عوضش کنیم
Printable View
سلام به همه می خواستم بدونم میشه سیستم عامل ویواز را اندروید کنیم؟؟یعنی عوضش کنیم
دوست عزیز من گفتم این گوشی جدیده ؟!نقل قول:
فقط امکانات نرم افزاریش قوی تر از ویوازه .
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
فک نکنم دوست عزیز .نقل قول:
اندروید خیلی گسترده تر از این حرفاست که بخواد روی ویواز نصب بشه !
شاید نرم افزارهایی وجود داشته باشه که فقظ ظاهر رو برای شما عوض کنه .
من گفتم گوشیهای جدید هــک نمیشندنقل قول:
شما گفتین چرا 5800 هــک میشه پس ....
خب اخه 5800 جدید نیست که
گوشیهایی مثل ویواز ساتیو و x6 جدیدتر هستند منظور اینا و از اینا به بعد
راستی رو چه حسابی گفتین امکانات نرم افزاری 5800 قویتر از ویوازه ؟
سلام
دوستان ما یه گوشی ویواز معمولی داریم اما هر کار میکنیم نمیتونیم به نت وصل بشیم ، تنظیمات روی سایت همراه اول رو هم انجام دادیم و قبلا
با همین سیم کارت و با گوشی 6300 مرتب به نت وصل شدیم ولی حالا نمیتونیم ، تنظیمات ارائه شده در پست اول و در آدرس زیر رو هم
انجام دادیم اما ..... :41:
لطفا راهنمایی کنیدکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5023804&postcount=1127
ممنون
دوست عزیز برید به سایت همراه اول وارد شوید و جهت دریاف تنظیمات شماره تلفن خودتون ا وارد نمائید . شرکت سازنده و مدل گوشی رو هم وارد نمائید . یک مسیج برای شما خولهد امد که حاوی تنظیمات اینترنت برای گوشی ویواز شماست. بعد از ان برای اطمینان یکبار گوشی را ریستارت کنید و براحتی به اینترنت وصل خواهید شد .نقل قول:
موفق باشید
آها پس من منظورم رو اشتباه رسوندم .نقل قول:
خب وقتی 5800 قابلیت -- ، سفارشی کردن سیستم عامل و نصب پوسته های مختلف داره
معلومه از ویواز قوی تره دیگه .
الان تو ظاهر ویواز شما نمیتونی دستکاری شخصی که بخوای انجام بدی .
اما تو 5800 دوستان i r - t c i صفحه اصلی N97 رو روی این گوشی سوار کردن .
کلی تنوع میشد ایجاد کنی . واسه همین بود که منم 1 سال و نیم داشتم !
اما الان با ویواز هیچ کار خاصی نمیکنم . مگه اینکه بعضی وقتا تو شرکت به وایرلس وصل بشم و از اینترنت استفاده کنم.
واسه همینه چند وقته تصمیم گرفتم که بفروشم و بزنم تو کار اندروید .
نقل قول:
سلام
ممنون از محبت شما ، اما همه این کارها رو هم انجام دادیم ولی بازم نشد حتی به مرکز مخابرات و قسمت مربوطه هم مراجعه کردیم اما نشد .
شما به این میگین قویتر بودن ؟نقل قول:
اون وقت کا800 که چند صد پچ داره و میشه همه جور ایکون ریخت و ... از ان8 قویتره ؟
قدرت گوشی وقتی مشخص میشه که یه بازی سنگین نصب کنی
و یا سرعت گوشی گالری و ....
تغییرات در فیرمور بحثش جداست
خب با 5800 هم میتونی به وایرلس وصل بشی
پس ویواز را رد کن بره
برو سایت همراه اولنقل قول:
یه جای شمارتو وارد میکنی
تنظیمات اینترنت را برات sms میزنه
براحتی نصب میشه
سلام ، شما اصلا" مطمئنید که جی پی آر اس همراه آخر توی شهرتون فعاله ؟نقل قول:
آخه اکثر شهر های ایران عزیزمون از این موهبت پول خوار و دزد بازار و کلاهبرداری محرومند !
نقل قول:
سلام
آره با 6300 به راحتی وصل میشد ، تا همین چند روز پیش .
سلام دوست عزيز اگه بخواي ميتوني با كمي گشتن يك برنامه اي رو پيدا كني كه منو هاي گوشيت مثل اپل ميكنه. پس اينم يك تنوع براي ويواز.نقل قول:
سلام چند صفحه پیش یکی یه کیبورد مجازی خواسته بود کسی جوابش را نداد
من هم می خوام بدونم برای ویواز کیبورد مجازی هست که برنامه هایی که احتیاج به کیبورد دارن را بشه باهاش کار کرد مثل افیس که برای نوشتن توی محیطش کیبورد مجازی می خواد.
نقل قول:
تائید میشه
عجبا ! من دیگه نمیدونم چطوری منظورمو برسونم !نقل قول:
شما به این میگین قویتر بودن ؟
اون وقت کا800 که چند صد پچ داره و میشه همه جور ایکون ریخت و ... از ان8 قویتره ؟
قدرت گوشی وقتی مشخص میشه که یه بازی سنگین نصب کنی
و یا سرعت گوشی گالری و ....
تغییرات در فیرمور بحثش جداست
خب با 5800 هم میتونی به وایرلس وصل بشی
پس ویواز را رد کن بره
عزیز دل ، من نرم افزاری گفتم نه سخت افزاری که شما میگی بازی سنگین نصب کنی .
بله ویواز پردازنده 720 داره و چیپ گرافیکی . خب معلومه از 5800 قوی تره .
نمیدونم دیگه متوجه شدین که من منظورم نرم افزاره یا نه ! بخدا سخت افزار و قدرت و کشش گوشی رو نمیگم !
اما -- نمیشه و باید هر برنامه رو ساین کنی .
بعدشم سرعت لود گالری و موزیک هم با دستکاری دوستان دقیقا مثل ویواز شده بود .
البته با پردازنده 430 گوشی 5800 ! به همین خاطره میگم از لحاظ دستکاری و نرم افزاری قوی تره .
بازم دارم میگم سخت افزار و قدرت و کشش گوشی رو نمیگم !!!
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
اگه چیزی که شما میگی روی ویواز هم نصب میشه بده ما هم استفاده کنیم ثواب داره .نقل قول:
ما که هرچی تست کردیم از اول نصب ارور داد . :41:
سلام
این قضیه ی کیبورد نداشتن چیه؟!
یعنی توی برنامه ها نمی شه تایپ کرد؟!! پس با برنامه هایی مثل اپرا مینی چی کار باید کرد؟!
شما هنوز هم منظورتونو نرسوندیننقل قول:
من از اولش میدونستم چی میگی
فقط خواستم خودت بدونی
اینی که شما میگین از لحاظ نرم افزاری نیست
از لحاظ قابلیت هــک کردن گوشی هست و دستکاری
چون نرم افزاری اگه بود همهنرم افزارها رو ویواز هم نصب میشند
پس اشتباه نگیرید
سلام
وقتی یه برنامه یا بازی رو تو مموری کارت نصبش میکنیم فایل های اطلاعاتی اون کجا ذخیره میشه ؟ مثلا سیو های بازی شیفت ؟ توی پوشه resource و apps در ممووری کارت دو تا فایل به اسم nfs shift هستن .اونا چین ؟:5:
مطمئنی که روی ویواز نصب میشه.ما که هر کار میکنیم نصب نمیشه.با ساین و بدون ساین.نقل قول:
الان یادم افتادنقل قول:
این برنامه با برنامه ساین سیس درست ساین نمیشه
باید با برنامه دیگری ساین کنید
میشه یه راهنمایی بکنی.مثلا با چی.نقل قول:
در ضمن غیر از ادوب ریدر برنامه دیگه ای برا خوندن PDF نیس؟
برنامه ی دیگه ای واسه ساین اینه : Free Signerنقل قول:
برنامه که زیادهنقل قول:
فکر کنم با این ساین کردم zSigner
راستی چه مشکلی با ادوبی ریدر داری؟
تاریخش تموم شده.البته برای ویواز.نقل قول:
با سلام به تمامvivazدارا.من تا حالا ميخواستم x6 بگيرم ولي از وقتي كه اينو ديدم به دلم نشست. ولي هنوزم دودلم. نميدونم برم ويوازو بادوربين8 و فيلم برداريhdو تاچ مقاومتي رو بگيرم ياx6با دوربين5 وفيلم برداريvga با تاچ خازني و در عوض صداي خوب ونوكيا بودنش؟ لطفا اونايي كه هردوتا گوشي رو ميشناسن كمكم كنن تا پولم تو جوب نريزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب برو اون کرکش را نصب کن
چون کم حجمه همیجا میذارم
این کرک زمان تریالشو تقریبا بینهایت میکنه
دوستان نظری ندارین؟ لطفا یه جوابی هم به ما بدید.نقل قول:
حواست به این باشه که ویواز صدای خیلی کمی داره و -- نمیشه!نقل قول:
من ویواز دارم،از نظر صوتی ازش راضی نیستم ولی گوشی خوش فرم و پر سرعتیه،تاچش چون مقاومتیه خوب نیست.
x 6 به نظرم بهتر میاد.
موفق باشی...
دو هفته میشه ویواز گرفتم. مشکلات زیادی داره من هم x6 توصیه میکنم البته من x6 نداشتم نمیدونم مشکلات اون چیه
نقل قول:نقل قول:
حتی اگه از اشکالات ویواز صرف نظر نکنیم من x6 رو پینهاد نمیکنم
چون دوستی دارم که تو نمایندگی نوکیا هست و گفت x6 گوشیه خنگی هست یعنی هنگ زیاد داره و زیاد با نرم افزارها سازگاری نداره و گفت خرابی تو این مدل تا حدی هست که نمایندگی گارانتیش رو از این گوشی برداشته!:13:
داداش گل محمدی لینک دانلود ovi map
حذف شده،بیزحمت ovi map خودتون رو اپ لود اکنید چون من اخرین ورژن رو دانلود کردم گویا سازگار نیست.
تشکر.
نقل قول:
راست میگه
ما هم از بس ورژن دیدیم قاط زدیم
لطفا لینک اخرین و بهترین ورژنی که خوب کار می کنه
لینک اموزش ساین کردنش
رو بفرستید
خلاصه : شما فرض کن ما هی هیچی بلد نیستم هرچی که لازمه بهمون بگو:11:
دوستان نداشتن سنسور مجاورت برای خاموش کردن قفل صفحه حین مکالمه مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ شاید توی صفحات قبلی گفته شده باشه ولی توی 45 صفحه اولی که نگاه کردم کسی چیزی ننوشته بود!! شرمنده ها
شاید توی هر بیست تا تماس یکیش دستت بخوره و یکی از تکمه ها رو بزنی و شایدم قطع شه :دی !نقل قول:
Bekhatere finglish sorry
Duste aziz na nadashtane sensor moshkeli nadare,vase man k moshkeli pish naumade ta alan.
بیشتر توضیح میدی عزیز؟؟:31: مثلاً فرض کن که صفحه روشنه و گوشی زنگ میخوره، شما جواب میدی وقی گوشی رو میگیری نزدیک گوشت ممکنه با بدنت تماس پیدا کنه، قطع نمیشه؟؟ خیلی وقتها هم دستتون بنده و مجبورین که گوشی رو با سرتون روی دوشتون نگه دارین(خیلی کار خطرناکیه) ولی بعضی وقتا مجبور میشین دیگه!!:31:نقل قول:
آره همین فرض رو میگیریم ! صفحه روشنه و صورتتون یا دستتون میره و شما میرید توی آپشن و ییهو اند کالز رو میزنید یا اکتیو لاود اسپیکر رو میزنید و هزار تا مشکل دیگه !نقل قول:
خب اینکه خیلی بده!! کلی حالم گرفته شد!! کم کم داشتم فکر میکردم که بخرمش!!نقل قول:
تازه این یکی از مشکلاتشه ، اگه من دوباره میرفتم به روزی که بخرمش حتما" ایکس 6 میگرفتم یا پولمو بیشتر میکردم و ان نهصد میگرفتم !نقل قول:
دوستان من كمكم بعد از مدتها به اين نتيجه رسيدم كه برم x6بخرم. هرچند كه هنوزم گلوم پيشvivazگيره.....
بابا گوشي خريدنم چقدر دردسر داره.......................................... ................................................
بقیه مشکلاتش رو میتونی بگی؟؟ من تاپیک مشاوره زدم تا 250 برای خرید گوشی!! حالا چیکار کنم؟؟ از این خوشم اومد ولی شما میگی اینطوری نمیدونم چیکار کنم؟؟؟نقل قول: