نقل قول:
این مدل از لنوو هم بسیار عالیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مدل از لنوو هم بسیار عالیست.
نقل قول:
MB467LL/A
CORE2DUO-2.4-P8400
2DDR3
250
NV 9400 256DDR3
13.3"
DVD-RW
MAC
2.3KG
1,500,000
نقل قول:
متشکرم گرافیک این مدل که معرفی کردید از EB بهتره ولی سوالی که پیش میاد اینه که این مدل لنوو میتونه در حد وایو باشه؟
مرسی از جوابتون، سری FW چه طور؟ به نظر میرسد حتی در این سری هم رزولوشن FullHD رو باید در بالای 1600 جست..نقل قول:
این Full HD بودن به جز در فیلمهای HD کاربرد دیگه ای هم داره و محسوس هست یا نه؟
نقل قول:
از چه نظر در حد وایو باشه؟
لنوو یکی از بزرگترین تولید کنندگان نوت بوک در دنیا هست که بیشتر به نوت بوک های اداری و مهندسی خودش معروف هست و بیشتر هم روی استحکام و ضد ضربه بودن و به اصطلاح جان سخت بودن نوت بوک های خود تاکید دارد.
اما این شرکت نوت بوک های مولتی مدیا هم تولید می کنه که ضریف تر و زیبا تر هستند ، مثل همین مدل.
نوت بوک بسیار خوبیست و شما را راضی نگه خواهد داشت . شاید زیبایی وایو را نداشته باشه اما از لحاظ کیفیتی کمی نداره.
متشکرمنقل قول:
حقیقتش دوست من سونی FW داره و ضربه خورده 3 روز کامل روشن مونده و انواع بلایا بهش نازل شده ولی آخ نگفته.کیفیت و درخشندگی تصویرش از تمام لپ تاپهایی که من دیدم بهتره و از لحاظ سرعت پردازش تو هیچ برنامه یا بازی کم نمیاره این هست که من واقعآ عاشق وایو هستم.
با این حال اگر از برند ASUS یا دل با بودجه ای که عرض کردم چیز مناسب تری پیدا میشه من رو در جریان قرار بدید
آیا HP Pavilion dv6 2020 ev انتخاب خوبی هست و آیا با این رنج قیمت و امکانات مدلی دیگری را پیشنهاد می کنید....؟؟؟
بسیار ممنون ، موفق و پیروز باشید...
سلام
من میخوام لب تاب سونی آمریکایی بگیرم اما ایرن رهجو که گارانتی اصلی سونیه فقط مدلهای چینی رو که خودش وارد میکنه گارانتی میکنه. می خوام بدونم گارانتی خوب برای لب تاب سونی آمریکایی چیه . به من گارنتی هوپاد رو پیشنهاد دادن. نظرتون در مورد هوپاد چیه؟ گارانتی بهتری هم سراغ دارین؟
دوست عزیز تو این رنج قیمت و یکم بالا یا پایین Asus Pro64 حرف اول رو میزنه.اما شما میشه بگی که با لپ تاپ میخوای چی کار کنی؟نقل قول:
با سلام
من اخیرآ سرم خیلی شلوغ بود تو انجمن نبودم.من یه توضیح کلی راجع به لپ تاپ خودم بدم چون تو پستهای قبل که خودم دوستان سوالاتی داشتن و پاسخ نگرفتن.
من از وقتی که این مدل Asus رو خریدم(حدود 1 ماه و نیم میشه)دارم به طور متوسط روزی 12 ساعت باهاش کار میکنم.فکر کنم بتونم یه جمعبندی کلی ارائه کنم تا دوستان ازش استفاده کنن:
تو این مدت من با این مدل نرم افزارهایی مثل Catia , Adobe Primiere (که نیاز به سرعت و پردازش بالا دارند)کار کردم که واقعآ عالیه هم سرعت پردازش خیلی خوبه و هم خیلی کم گرم میشه.دوستانی که کارهای محاسباتی دارند میتونن به این مدل توجه کنن.
در این مدت من بازی هم زیاد باهاش کردم برای نمونه NFS Shift و Devil may Cry 4 و COD 6 رو با حداکثر جزئیات(یعنی تمام ایتم های گرافیکی رو تا اخر زیاد کردم)بازی کردم و باید بگم که واقعآ عالی بود به هیچ وجه افت فریم نداشت.اما تو بازی یکم گرم میشه که اندازه گرفتم دیدم تو بالاترین دما تا 68 درجه گرم میشه که فکر کنم خیلی عالیه.اینم برای گیم بازها.
کیفیت صفحه نمایشش هم خیلی عالیه من با چند مدل مقایسه کردم اینم نتیجش:
نسبت به سری F سونی یه کم ضعیفتره(F 116 )
نسبت به Dell 1557 و Dell 1558 یه کم بهتره.
نسبت به HP 2170 تقریبا یکیه.
اما سرعتش از این چند مدل (با توجه به یکی بودن CPU , RAM ) بهتر بود.کاملا به طور محسوسی روانتر کار میکرد.
در کل من که خیلی ازش راضیم،واقعآ خوبه.در ضمن کانفیگ لپ تاپ هم تو امضام هست.
با این توضیحات که دادید به قیمت 1.5 میلیون به نظرم که میصرفهنقل قول:
چرا هیچس جواب منو نمیده؟؟؟؟:37:نقل قول:
Sony VAIO S111FMنقل قول:
پردازنده: Intel Core™ i5 - 430M Core i5 2.26 تا 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Intel Intel® HM55 256 MB UpTo 2263 MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1290
دوست عزیز شما میتونی این مدلهارو بگیری:نقل قول:
Sony S 111 FM/S
Intel Core i5 430M,2.53GHz,3Mb,1066MHz
4GB DDRIII
500GB
DVD-RW
Intel GMA 4500 1.4 Gb
"13.3 LED
Win 7 HP
1.8kg
1.290.000
HP DV3-2380
Intel Core i5 520M,2.93GHz,3Mb,1066MHz
4GB DDRIII
500GB
DVD-RW
ATI HD 4550 512 DDR3 Dedicate
"13.3 LED
1.8KG
Win 7 HP
1.310.000
کانفیگ خوبی داره .نقل قول:
ولی از سونی سری F ضعیف تر نیست و به نظرم قوی تره .
گرافیکش بهتره و هاردشم 640 هست .
فقط شاید توی صفحه نمایش کم بیاره و شاید کیفیت قطعاتش کمتر از سونی باشه .
وگرنه از نظر کانفیگ یکم از سونی قوی تر هست .
موفق باشید .
نقل قول:
سلام علی جان
نبودی چند وفت!!!
یه سوال دیگه در مورده لپ تاپت
این سیستمت blu-ray نداره؟
الان سیستمی هست که blu-ray writer داشته باشه؟
بله .نقل قول:
سونی مدل F116FG داره .
قیمت هم الآن 1.650.000 هست .
موفق باشید .
سلام عزیزنقل قول:
یه چند وقتی بود خیلی سرم شلوغ بود،شرمنده.:20:لپ تاپ من بلوری نداره ولی بلوری-رایتر الان فکر نکنم تو لپ تاپ های موجود تو بازار ایران باشه.تو سری 117 سونی هست که هنوز تو ایران نیومده.راستی من هنوز اسم شما رو نمیدونم.:46:
نقل قول:
چرا عزیز هست
سونی وایو f115
SONY F SERIES F11NFX/H
SONY F SERIES F113FX/B
به نظرتون تا الان (خرداد 89) بهترین لپ تاپ گیمینگ با قیمت زیر 1500 چیه. کارایی برام مهمه نه سونی، دل و یا... بودن.
یه سوال دیگه بین گرافیک های زیر کدوم بهتر و روانتر بازی های سنگین رو اجرا می کنه؟
GF 230
ATI 4650
به نظرم منظور دوستمون موجود بودن داخل بازار ايران هست وگر نه شما بالاي 30-40 مدل شايد هم بيشتر دستگاه با خصوصيت رايت بلو -ري گير مي آوريد بنده هم توي بازار نديدم دستگاه با اين خاصيت اگر كسي ديده با قيمت اعلام كنه ممنون ميشم ..:46:نقل قول:
داداشی، پست قبلی هارو می خوندی، نوشته بودم چاکره شما امیرم:10:نقل قول:
بابت اطلاعاتت هم ممنون
ولی من این مدل پیدا نمیکنم هیچ جایی:41:
مدل n61 هستش ولی n64 نیست
کدوم بهتره؟
اون یکی مدل بلو -ری هم داره:11:
به نظر بنده مدل n61 ايسوز با توجه به ساپورت داي ايكس 11 بهترين در رنج قيمت اعلامي شما مي باشد .:46:نقل قول:
میشه کانفیگ مدل n61 رو بذاری؟ لطفانقل قول:
مدل های F که الآن توی بازار فراوان یافت میشه .نقل قول:
و معمولا بلوری ریدر و رایتر هم دارن .
از نظر من بهترین لپ تاپ برای گیم تو این رنج قیمت همین لپ تاپ خودمه.:46:در ضمن 4650 کاملآ از GT 230 قویتره.نقل قول:
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
کانفیگ لپ تاپ تو امضام هست.:20:نقل قول:
امير جان تا جايي كه يادم مياد مدل علي آقا آخرش 012 داره كه فاقد بلو راي هست البته با گارانتي سازگار از همين مدا با اندكي قيمت بالاتر شركت امرتات وارد كردن كه كد آخرش به نظرم 014 هست كه داراي درايو بلوراي هست توي صفحات قبلي دوستان دقيق تر اعلام كردند به نظرم هارد اين مدل هم 640 هست ...:46:نقل قول:
به نظر شما برای گیم کدوم بهتره؟
hp-DV6 2170
اینم کانفیگش
cpu: ci7 2.93Ghz 6MB
ram: 4
vga: gf 230 1gb up to 2.8
یا vaio fw590CTOU
cpu: C2D 2.8 6Mb
ram: 4
vga: ATI 4650 512mb
دوست عزيز نظر بنده رايتر بلو راي هست نه رايتر معمولي كه تمامي مدلهاي لپ تاپ به نظرم از 5 سال پيش تا به حال :41:داشتن ...نقل قول:
در مدلهاي F سوني در بخش آسيا فقط مدل 117 داراي اين قابليت مي باشد .
امیر جان شرمنده عزیز حواسم نبود.این دو مدل خیلی با هم فرق ندارند.Pro64 درایور XP داره ولی N61 نداره.در عوض N61 بلوری داره.البته باید فرقهای دیگه هم داشته باشه که من نمیدونم.:10:نقل قول:
کدوم برای گیم بهتره؟
hp-DV6 2170 یا vaio fw590CTOU؟
زیر 1500 هم اگه مد نظر دارین معرفی کنید برای گیم
ّF116FG هم داره .نقل قول:
دیگه اینقدر ها خنگ نیستیم که ندونیم دی وی دی رایتر چه فرقی با بلوری رایتر داره . :31: .کد:http://www.sony-mea.com/product/vpcf116fg
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
در ضمن جواب پیغام خصوصی ما رو هم بدین ثواب داره . :31: .نقل قول:
دوست عزیز مدلهای جدید ایسوس که بارها توسط دوستان گفته شده شرایط بهتری برای گیم دارن..نقل قول:
کدوم برای گیم بهتره؟
hp-DV6 2170 یا vaio fw590CTOU؟
زیر 1500 هم اگه مد نظر دارین معرفی کنید برای گیم
ولی بین ایندو با اینکه سونی با 4650 برای گیم بهتره ولی من با توجه به قیمت اچ پی رو توصصیه میکنم.
موفق باشی:31:
دوست عزیز تو صفحه قبل جواب شما رو دادم.از این دو مدل مدل سونی برای گیم بهتره.نقل قول:
اساتید Help me please! این ASUS N61JV چه جوریه؟ اینو بگیرم یا برم سراغ سری F یا EB سونی؟ هر مغازه ای یک چیزی میگه خواهش میکنم اساسی نظر بدید.
برای بازی
نقشه کشی
روشن بودن ساعت طولانی
کیفیت عالی در تماشای فیلم
نقل قول:
EB بیشتر برای کارهای معمولی ساخته شده.
اگر می تونی برو سراغ سری F ...............
کدوم مدل JV مد نظرت هست ؟ با چند پردازنده عرضه میشه........... به انتخاب هات سری جدید Y لنوو را حتما اضافه کن.
N61JVنقل قول:
Corei3
4Gig DDR3
HDD 500
GF GT325M 1GB
من زیاد شناختی از این مدل ندارم گفتم شاید دوستان بتونن راهنمایی کنن البته من K52jk رو قبلآ دیده بودم ولی این مدل بنظرم سرتر اومد.
با سلامنقل قول:
ASUS 100% جواب کار شما رو خواهد داد
نقل قول:
مدل خوبیه اما تناسبی بین کارت گرافیک و پردازنده نمی بینم ........... یعنی اگر می تونید با پردازنده core i5 بخرید.