طراحی وب جزو رشته های کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی هستنقل قول:
شما برای کاردانی هر کدومو علاقه داری برو ایشالا برای کارشناسی طراحی وب رو انتخاب کن.
برنامه سازی کامپیوتر به رشته شما نزدیکتره.
Printable View
طراحی وب جزو رشته های کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی هستنقل قول:
شما برای کاردانی هر کدومو علاقه داری برو ایشالا برای کارشناسی طراحی وب رو انتخاب کن.
برنامه سازی کامپیوتر به رشته شما نزدیکتره.
دوستان اینکه بعد از درخواست انتقال دائم یه دانشجو به یه دانشگاه دیگه باید تو داشنگاه قبلی همه ی دروس رو Pass کرده باشه ؟! صحت داره !؟ اینجور نیست که بری تو داشنگاه جدید و تو ترم جدیدی که شروع میشه اون دروس باقیمونده رو ردیف کنی ؟! :n02:
دفترچه کارشناسی علمی کاربردی تا 10 روز دیگه میاد.
سلام
دوستان سوالی دارم قبلا هم چند ماه قبل ثبت نام کردم اما قبول نشدم حالا میگم ممکنه این بار هم رد کنن اگر این کاروکردن چیکار کنیم میشود شکایت کنیم:n01: ؟ ممکنه اگر باز هم همون رشته قبلی را انتخاب کنیم باز هم رد کنند اگر اینطوه خوبه یه رشته دیگه اگر هم
دوست نداشته باشیم انتخاب کنیم که قبول کنند ؟
کسانی که قبول میشود معمولا از چه زمانی کلاس باید بروند چن وقت یگه ؟
هه رشته ها دوره کارشناس هم دارند ؟
ممنون
سلام من از طریق سایت سنجش ثبت نام کردم حالا باید چکار کنم؟
منتظر بمونید وقتی نتیجه ها اومد قبولیتون رو از طریق sms و سایت اعلام میکنن.نقل قول:
لینک ثبتنام رو میدین////نقل قول:
من حوصله سرچ رو ندارم و بگردم.
اگه دوستان هم دارن بدن
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hossein019940
لینک ثبتنام رو میدین////
من حوصله سرچ رو ندارم و بگردم.
اگه دوستان هم دارن بدن
آقا این لینک دفتر چه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک خرد کارت است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ و نحوه ثبت نام در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۲ ( مقطع کارشناسی دانشکده خبر )
بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی شرکت در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۲می رساند، که ثبتنام منحصراً به صورت اینترنتی از روز دوشنبه مورخ ۰۹/۱۰/۹۲ آغاز و در روز یکشنبه ۱۵/۱۰/۹۲ پایان میپذیرد. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طریق سایت سازمان قابل دسترسی است) و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبتنام به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ثبت نام در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۲ اقدام نمایند. با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبتنام در این روش به صورت اینترنتی انجام میشود، داوطلبان لازم است به وسیله کارتهای عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال میباشد، با مراجعه به سایت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ ۱۴۴.۰۰۰ (یکصد و چهل و چهار هزار) ریال به عنوان وجه ثبتنام نسبت به دریافت اطلاعات کارت اعتباری اقدام وسپس نسبت به ثبتنام اقدام نمایند.
سلام. یه سوال
کسی که کاردانی علمی کاربردی میگیره، میتونه توی کنکور کاردانی به کارشناسی (به غیر از دانشگاه علمی کاربردی) شرکت کنه؟؟
بعد علمی کاربردی معافیت تحصیلی میده دیگه درسته؟؟
بله . میتونه کارشناسی دولتی هم شرکت کنه .نقل قول:
و سوال دوم هم بله . معافیت تحصیلی رو دانشگاههی که کارشناسی قبول شدی میفرسته به نظام وظیفه . و تا 3 سال بعد هم معافیت تمدید میشه .
ممنون. فقط یه سوالنقل قول:
کاردانی علمی کاربردی کارت پایان خدمت میخواد یا جدیداً قوانینش عوض شده؟؟
من غیبت داشتم ثبت نام نکردند .نقل قول:
نه من دانشجوی کارشناسی پیام نور ام. میخوام انصراف بدم. میخواستم ببینم علمی کاربردی برای کاردانی معافیت تحصیلی میده یا نه؟نقل قول:
دوستان جریان این که دیگه پودمانی و ترمی نیست چیه؟!
این سیستم جدید رو میشه یکی دقیق توضیح بده؟
بازم هر ترم فقط تا 12 واحد میشه برداشت؟
سیستم ترمی هست، دیگه پودمانی حذف شد.نقل قول:
جدول سرفصل دروس توی سایت علمی کاربردی هست دانلود کنید ببینید هر ترم چه درسایی دارید.
دانلود کردم ولی سر در نیاوردم :n02:
من واسه مددکاری اجتماعی ثبت نام کردم
میخوام ببینم میتونم تو 2 سال فوق دیپلمم رو بگیرم یا نه؟!
آخه گویا قدیم تو علمی کاربردی بیشتر از 12 واحد تو هر ترم نمیشد برداری!
خوب ترم تابستونه هم میتونستی 12 واحد تا 15 واحد بگیری از این طرف هم جبران میشد فرقی نداشت.ولی رو هر ترم درس سبک هست.میتونن در برن چون 12 واحدهنقل قول:
حالا توی این سیستم ترمی (با توجه به این که پودمانی حذف شده) اگه تلاش کنم میتونم تو 2 سال کاردانی و تو 4 سال کارشناسی رو با موفقیت بگذرونم؟
با سلام
این مهندسی فناوری الکترونیک صنعتی دقیقا چیه؟
اینکه هر ترم واحدهای کمی میدن، برای معافیت تحصیلی مشکل پیش نمیاد؟؟
یعنی اون 2/5 سال معافیت کاردانی کافیه؟
2 سال طول دوره کاردانی و 2 سال طول دوره کارشناسی هست.نقل قول:
توی همه دانشگاهها فرقی نداره چه آزاد چه دولتی چه علمی کاربردی اگه تعداد زیادی درس بیوفتید ، مدت زمان تحصیلتون طولانی تر میشه.
مشخص نیست نتایج کاردانی کِی اعلام میشه؟؟
من هنوز از دانشگاه خودم انصراف ندادم. میخوام از قبولیم مطمئن بشم بعد انصراف بدم. این موضوع برای ثبت نام مشکلی بوجود نمیاره؟
بعد برای کاردانی از ابتدا بهم معافیت تحصیلی میدن؟ یعنی تا الآن که سه ترم کارشناسی (پیام نور) خوندم و از معافیت استفاده کردم حساب نمیشه؟
ممنون
مگه هر کس که ثبتنام کنن قبول نمیشن؟
رو چه معیاری میسنجن؟
معدل دیپلم
خوب معدل های 10 به بالا رو میگیرن دیگه .درسته؟نقل قول:
من معدلم تو کارنامه قبلی که درسای عمومی یه مقدار پاس نشده زده 13.5 الان دارم پاسشون میکنم حتما به 14 میرسه یا همون 13.5 بگیرم اوکی هست دیگه درسته؟
بستگی به ظرفیت دانشگاه مورد نظر و معدل ثبت نام کننده ها در رشته مورد نظر دارهنقل قول:
کلاسهاش آخر هفته هست یا طی هفته؟
سلام دوستان با توجه به اينكه در صورت تمديد نشدن امروز اخرين مهلت ثبت نام پذیرش در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای( ناپیوسته) علمي كاربرديه بهمن 92 هستش و من يه سوال اورژانسي از اساتيد اين تاپيك دارم
من دانشجوي كارشناسي ناپيوسته يكي از موسسات غيرانتفاعي ورودي مهر 92 هستم در رشته اي مرتبط با مدرك كارداني (فوق ديپلم)و چند روزه كه پايان ترممون شروع شده و ترم اولم داره تموم ميشه
الان كه هم دفترچه علمي كاربردي كارشناسي ناپيوسته بهمن 92 اومده(در صورت تمديد نشدن امروز اخرين مهلته) و هم دفترچه تكميل ظرفيت كارداني به كارشناسي 92 (تا 18 دي تمديد شد) اومده ميتونم هم در علمي كاربردي و هم در تكميل ظرفيت در رشته اي غيرمرتبط با مدرك كارداني(فوق ديپلم) ثبت نام كنم؟
يا فقط يكي از اين دفترچه هارو تو رشته اي غيرمرتبط با مدرك كارداني ميتونم پر كنم؟
در صورت امكان اگه تو هر دوتا ثبت نام كنم و قبول شم ميتونم يكيرو نرم؟
بعد در صورت قبولي در تكميل ظرفيت يا علمي كاربردي اين رشته قبليم خودكار لغو ميشه ديگه؟ديگه نياز به انصراف نيست كه؟ هيچ بدهكاري هم به دانشگاه ندارم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد امروز اخرين مهلتمه در صورت تمديد نشدن
شما توی هر دو تا میتونید شرکت کنید .نقل قول:
اگه علمی کاربردی قبول شدید میتونید برید
اما اگه غیرانتفاعی قبول بشید ،اگه بخواید از ترم 2 شروع کنید باید انتقالی بگیرید.(که معمولا انتقالی نمیدن مگر دلیل موجهی داشته باشید)
اگه بخواید از ترم 1 شروع کنید که میتونید.
اما دفترچه علمی کاربردی به احتمال زیاد تمدید میشه.
بابت راهنمايي ممنون دوست عزيز خيالم از بابت علمي كاربردي راحت شد
در صورت قبولي در كارشناسي ناپيوسته علمي كاربردي در رشته اي غيرمرتبط با كارداني بايد يك ترم دورس جبراني يا پيش نياز گذرونده بشه؟ يا ميتونم بدون پاس كردت اين دروس به صورت مستقيم سر درس هاي تخصصي و مرتبط با رشته موردنظرم بشينم؟
اين قضيه در دانشگاه غيرانتفاعي چطوره اونجا هم بايد يك ترم دروس پيشنياز و جبراني بگذرونم يا ميتونم مستقيم سر درس هاي تخصصي و مرتبط با رشته مورد نظرم بشينم؟
دوست عزيز در مورد شروع كردن از ترم دو كارشناسي ناپيوسته در دانشگاه غير انتفاعي منظورتون در رشته هاي مرتبط با مدرك كاردانيه يا غيرمرتبط ؟
اگه چه تو دانشگاه علمي كاربردي يا غير انتفاعي قبول شدم اين رشته قبليم خودكار لغو ميشه يا بايد خودم انصراف بدم از رشته قبليم؟
دوست عزيز بابت راهنمايي پست قبلي خيلي خيلي ممنونم سوالاتي بود كه شب و روز تو ذهنم مرور ميشد و حتي تو سايت اصلي سازمان سنجش مطرح كردم ولي جوابي نگرفتم.
درودنقل قول:
شما اگه رشته ای که برای کارشناسی قبول میشید با رشته کاردانی تون مرتبط نباشه باید یه ترم با بچه های کاردانی رشته جدیدتون برید سر کلاس تا دروس پیش نیازش رو بگذرونید هم علمی کاربردی هم غیرانتفاعی همین طوره.
شما یه ترم توی دانشگاه خودتون درس خوندید حالا یه جای جدید چه توی غیرانتفاعی یا علمی کاربردی قبول میشید.
اگه بخواید از ترم 1 بخونید هیچ مشکلی نیست،از دانشگاه قبلیتون انصراف میدین میرید جای جدید؛ اما اگه بخواید از ترم 2 شروع کنید دانشگاه میگه باید انتقالی بگیری که بتونی واحدا رو تطبیق بدی(شرایط تطبیق واحدا و انتقالی هم سخته)
سلام
کسی می دونه دروس جبرانی توو معدل تاثیر داره یا نه؟من کارشناسی ترمی ام
اگه بخوام یکی از درسامو حذف کنم هزینه ش برای ترم بعد می مونه یا نه؟
دوستان سلام
بچه ها بهترین شعبه علمی کاربردی تویه تهران برای مهندسی فناوری اطلاعات کدوم هستش؟ جایی که مسئولین و کارمندا خنگ و خل نباشن که اشک ادمو در بیارن!! :n02:
مورد بعدی من شاغل هستم برای کاردانی به کارشناسی کلاساشون چه تایمی برگزار میشه؟ آخر هفته؟
ترم یک اجازه میدن واحدها رو بچینیم؟ با اونای که شاغل هستن راه میان؟
داحل دفترچه نوشته ارگان مثلا وزارت علوم بعد جلوش موسسات مربوط بعد دوباره وزارت فرهنگ مجدد موسسات مربوط اینا ارگانش چی فرقی با هم دارن؟
سپاس
اینکه ساعت کلاسا چه زمانی باشه از قبل اصلا معلوم نیستنقل قول:
سعی کنید همین الان زنگ بزنید بهشون ببینید برای کارمندا آخر هفته و آخر وقت کلاس دارن یا نه.
دوستان می دونید نتیجه قبولی کاردانی رو کی میدن؟
توی بهمن میاد.نقل قول:
با سلام
من دیپلم تجربی دارم و پیش دانشگاهی نخوندم،میخواستم ببینم چه رشته هایی رو میتونم انتخواب کنم و اینکه دانشگاه علمی کاربردی کجای تهران است و زمان ثبت نام کی میباشد؟
همچنین سربازی نرفتم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
ممنونمنقل قول:
دوست عزیزم تو دفترجه ارگان هر موسسه چه فرقی میکنه؟ مثلا : وزارت علوم ، وزارت ارشاد و ...
کدومشون معتبر تره؟ فرقی داره اصلا؟
سپاس
زیاد فرقی نمیکنه.نقل قول:
معیار معتبر بودن رو از نظر شما نمیدونم ولی خب هر شرکتی این روزا برای خودش یه دانشگاه علمی کاربردی داره حالا استاداشون با هم فرق میکنه ولی دروس یکی هستن.