امشب که اصلا فردا صبح هم احتمالش خیلی کمه
به نظر من اگه زود بدن 1 و 2 ظهر میزارن نتایجو
Printable View
امشب که اصلا فردا صبح هم احتمالش خیلی کمه
به نظر من اگه زود بدن 1 و 2 ظهر میزارن نتایجو
حالا مگه امشب خوابمون میبره!؟
یه وقت نحسی 13 نگیرتمون نتایج رو خراب کنه :31::31:
فردا سیزدهمه
مگه فروردین ماه به درش نکردی؟ :27:نقل قول:
یه وقت نحسی 13 نگیرتمون نتایج رو خراب کنه
فردا سیزدهمه
دوستان هیچ راهی نیست بشه نتایجو زودتر دید
یکی از دوستام میگه با هیلتر شکن برید و سایت آی پی شما رو ماله یه کشور دیگه تشخیص بده ممکنه زودتر لینک نتایج رو ببینید!
ما که هیلتر شکن نداریم هر کی داره یه تست کنه
همچنین میگفت کش مرورگرتون رو پاک کنید (چون بعضی مرورگرا برای اینکه صفحه سریع تر بیاد بالا از موارد قبلی بازدید کمک میگیرن که ممکنه لینکه آپدیت شده رو تشخیص ندن و نیاره بالا)
اگه به نحسیش اعتقاد داری شک نکن که میگیره ....... .نقل قول:
یه وقت نحسی 13 نگیرتمون نتایج رو خراب کنه :31::31:
فردا سیزدهمه
به به چشمم روشن
میبینم که بالاخره نتایج نیومده!
میگم تاثیر سوابق تحصیلیمون چقدر توی نتایج تاثیر داره؟؟ممکنه کاری کنه که اصلا قبول نشیم؟من سوابقم خرابه ولی ترک کردم:27:
یعنی چی؟؟؟!نقل قول:
هیچ چی بابا وارد حاشیه نشید. :46:نقل قول:
والا خودمم نفهمیدم چی گفتنقل قول:
یعنی چی؟؟؟!
اگه شما فهمیدید به منم بگین!
یعنی هیچ کس شوکه نشد؟ :21:نقل قول:
به به چشمم روشن
میبینم که بالاخره نتایج نیومده!
اگر با عوض کردن آیپی و پاک کردن کش وراه های دیگه زودتر میشد دید من خبرتون میکنم ...:46:نقل قول:
ما رو هم ادم حساب کنین
منم اسپم بدم :دی
:46:نقل قول:
آقا من و دوستم نشستیم چشم براه؛ عجب وضعیه ها. آدم نمیتونه خودشو سرگرم کنه؛ یعنی هر کاری بکنی حال نمیده. این مسخره ها که نتایج آمادس چرا نمیذارند رو سایت. فیلم در آوردند ها :41:
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 13 (12 کاربران و 1 مهمان)
persianfarshad, ali_saeedi, bandary, clickestan, dirty_coat, Dulcimer, John Cena723, loren, musketeer, ramin 69, raminrad
:دی
نتایج که حاضره ولی این دانشگاه آزادیا احتمالا میخوان زمان شناسی رو به سنجش یاد بدن.
امسال اولین سالیه که دانشگاه آزاد میخواد معدل رو تاثیر بده برای همین دقیق نمیشه گفت چطوری می خوان حساب کنن (حالا اگه تاثیر بدن!)
اون طوری که من قبلا حساب کرده بودم اگر معدل شما 12 باشه و میانگین درصداتون 50 باشه و یکی دیگه معدلش 18 و میانگین درصداش 45 باشه تراز کل شما و اون برابر خواهد بود به دلیل 15 درصد تاثیر معدل.
پس 6 نمره کمتره باعث کاهش 5 درصدی میانگین درصدها میشه
این هم تاپیک نتایج آزادنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=345934
واسه پارسال هست .
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
persianfarshad, bahador2009, bandary, clickestan, Dulcimer, ehsaaaan, John Cena723, MaaRyaaMi, Mohammad_666, raminrad
:دی چی میخواید از جون این تاپیک :دی
من فکر نمیکنم اینا معدل رو امسال تاثیر داده باشند برای آزاد.نقل قول:
میشه بگین من که دیپلمم ریاضیه اما پزشکی هم شرکت کردم معدلم چجوری حساب میشه؟؟؟؟نقل قول:
خلاصه هیشکی نفهمید این معدل چی شدا تاثیر دادن ندادن ؟؟ [:31:
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
من زدم پی30 پرند 4800 چقد میره بالا به نظرتون؟
نتایج کی میاد ؟! چه ساعتی ؟!
کدوم سایت ؟!؟کد:http://www.azmoon.com
نقل قول:
من که میگم تاثیر ندادند. حیف شد من روی این معدل 18 ام حساب باز کرده بودما :13:
نقل قول:
ساعتش که معلوم نیست. من از الان در حال رفرش کردنم. ولی سایتش همینazmoon.com هست.
منم رو معدل 12 ام:31::31:نقل قول:
منم رو 13 :31:نقل قول:
میگم وقتی اومد عنوان تاپیک چی باشه ؟ یه نظری بدین که هرکی تاپیکو زد عنوانش نظر همه باشه . موافقید ؟
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
راستی قزوین ثبت نامش اینترنتی شده . کارشون واقعا ایول داره !
در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت ؛تکمیل فرم های ثبت نام ورودی های جدید به صورت اینترنتی
در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تکمیل فرم های ثبت نام ورودی های جدید ( پذیرفته شدگان سال 1389 این دانشگاه ) به صورت اینترنتی امکان پذیر شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مرتضوی مدیر آموزش این دانشگاه در این خصوص گفت : برای رفاه حال دانشجویان ورودی جدید ، تکمیل فرم های ثبت نام ورودی های جدید فقط به صورت اینترنتی و از طریق وب سایت دانشگاه امکان پذیر می باشد .
مدیر آموزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود : در سال های گذشته تکمیل فرم های ثبت نام برای ورودی های جدید به صورت دستی صورت می گرفت که این امر باعث اتلاف وقت دانشجویان و کارکنان در هنگام ثبت نام می شد . اما امسال با تلاش های انجام شده، دانشجویان ورودی های جدید می بایست قبل از ثبت نام حضوری با مراجعه به سایت اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به نشانی qiau.ac.ir قسمت اطلاع رسانی تحصیلی با پر کردن فرم های مربوطه ، از آن ها پرینت گرفته و در زمان بندی اعلام شده توسط دانشگاه با همراه داشتن فرم های تکمیلی برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کنند .
وی تصریح کرد : با انجام این روند توسط دانشجویان ، سرعت در روند ثبت نام و انتقال دقیق اطلاعات را به سیستم جامع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین شاهد خواهیم بود.
مرتضوی یادآور شد : امسال پیش بینی می شود حدود 4 الی 5 هزار دانشجوی ورودی جدید در همه مقاطع تحصیلی در زمان ثبت نام به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراجعه کنند .
وی اضافه کرد : دانشجویان ورودی سال های گذشته می توانند از تاریخ 6 لغایت 14 شهریور طبق زمان بندی اعلام شده هم چون سال های گذشته ثبت نام خود را از طریق اینترنتی انجام دهند .
این پیشنهاد من. اگر بخواید خودم میزنمش :دی
اشک ها و لبخند ها (اعلام نتایج دانشگاه آزاد)
امشب نمیاد خیالتون راحتنقل قول:
نتایج آزاد که دیگه اشک ریختن نداره .نقل قول:
اشک ها و لبخند ها (اعلام نتایج دانشگاه آزاد)
آزاد یعنی شادی یعنی خوشحالی ..... :27:
از کجا اینقدر مطمئنی شما ؟!نقل قول:
آره خوبه من موافقم:31:نقل قول:
من اینو میگم:
آزادترین نتایج دنیا اعلام شد
ثبت نام که اینترنتی نیستنقل قول:
قسمت قرمز رو بخونید
فقط فرم رو اینترنتی می دن
فرم رو میگیری از اینترنت
پر می کنی
بعد مرجعه حضوری می کنی به دانشگاه
ولی بازم خوبه
من دارم می میرم دیگه
خدا کنه قبول شم
اگه گفته بودن فردا صبح میدن امشب میزاشتن رو سایت اما چون گفتن ساعت 4 بعید میدونم تا فردا ساعت 11 بیادنقل قول:
نقل قول:
اون پارادوکسشه :دی شایدم دیدی باعث اشک شد.
نقل قول:
من که دائم در حال رفرشم. اگر دوستان موافق باشند؛ این تاپیکشو بزنم که بریم اونجا کارنامه هامون رو بذاریم.
دوست عزیز تمام بدبختی ثبت نام همون پر کردن فرمها هست . وقتی اینترنتی هست یعنی عملا کارتون انجام شده. این حرفمو فقط بچه هایی که ثبت نام کردن تا حالا می فهمن .نقل قول:
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
نقل قول:
آره بزن که وقتی اومد ملت هول نکنن سریع تاپیک بزنن :31: اگه اومد مارو هم خبر کن . رفرش کن هی :31: آفرین :31: ما هستیم امشبو :31:
دیگه چرا یه تاپیکه دیگه ؟؟نقل قول:
اینجا "تاپیک جامع مباحث مرتبط با دانشگاه آزاد" ه
دیگه تاپیک دیگه ای لازم نیست که
همینجا هر کاری می شه کرد
درود
ببین مثل تاپیک پارسال میشه که بچه ها لینکشو گذاشتند. فکر کنم امسال هم حداقل 40 صفحه ای بره جلو. خب اون موقع مایی که میخوایم کارنامه بذاریم و در مورد رفتن یا نرفتن و همه چیز این اعلام نتایج صحبت کنیم, فکر نمیکنم خوب باشه که بخوایم حداقل 40 ، 50 صفحه ای بذاریم روی این تاپیک. میتونیم یه تاپیک مثل سال پیش داشته باشیم و آخر سر هم بسته بشه که همه ی مباحث جمع و جور و یک جا و در دسترس باشه.نقل قول:
من که دیگه دست و پام شل شده
بابا این چه وضعشههههههههه :18:
من از الان میدونم اینم مثل سراسری گند زدم :27:دیگه نا امید شدم والله
تا جايي كه ميدونم برای شما معدل حساب نمیشه .بازم اگه اشتباه میکنم دوستان بگن من خوشحال میشم:46:نقل قول:
آدرس مستقیمی که قراره نتایج در اون اعلام بشه:
بر اساس شماره شناسنامه و شماره داوطلبیکد:http://www.azmoon.com/Karshenasi/Year1389/Applicant.aspx?y=1389
فعلا کار نمیکنه :13:
این شماره داوطلبی رو از کجا باید بیاریم؟نقل قول:
بر اساس شماره شناسنامه و شماره داوطلبی
الان من که ندارم باید چیکار کنم؟:19:
آقا نتایجو زدند ؟
داداش دیگه قرار نشد شایعه بندازی ها !!! همه ضربان قلبشون زیادی زیاده ....:31:نقل قول:
من الان با ip چند تا کشور و حتی ip غیرقابل شناسایی:31: امتحان کردم هیچ جوره نمیاد ....