نقل قول:
نه برای قلم چی نبود .
این یادگار ماندگار رو تو کتابفروشی ها میشه پیدا کرد یا برای خود بچه های کاون هستش ؟
Printable View
نقل قول:
نه برای قلم چی نبود .
این یادگار ماندگار رو تو کتابفروشی ها میشه پیدا کرد یا برای خود بچه های کاون هستش ؟
فکر کنم بشه پیداش کرد یا دگه نهایتش از نمایندگی های کانون بگیری
دوستان الخصوص شکوفه خانم
سوالی که دارم اینه
این ادرس که منظور شما بود
همان منابع کنکور سال 89 خواهد بود یا خیر؟کد:http://www.chap.sch.ir/MaghtaList.asp
چون کتاب های من قدیمی هست و کتاب های من تغییر پیدا کرده این سوال رو میپرسم
بعد تو این ادرس من دینی رو برای سال دوم و سوم پیدا نکردم چطوریه؟
سلام چند سوال :نقل قول:
1. آیا کارنامه ها ( درصد دروس) و محل قبولی دانشگاه سراسری رو داره .
2. آیا کارنامه ها دانشگاه آزاد مثلا درصد ها و انتخاب رشته ها رو داره ؟
3. اگه به نمایندگی قلم چی برم بهم میدن ( من کانونی نیستم ) ؟
4 . آیا تو بازار پیدا میشه ؟
5. چند تا کارنامه داره کلا ؟
سلامنقل قول:
کلا میگن که تسلط 100 درصدی روی 80 درصد مطالب بهتر از تسلط 80 درصدی روی 100 درصد مطالب هست.
با اون مواد هم موافقم!
نگفتین کانون به کجا کشوندید؟
من دینی هارو فک نکنم بتونم هر سه شو بخونم:41:
شیمی ها هم که فکر میکردم یادمه کمتر براشون وقت تنظیم کرده بودم الان میبینم اوضاع شیمی پیش خیلی عوض شده برام پارسال پیش 1 مثل اب خوردن بود واسم اما ...
من توی منوشتن معاذلات واکنشهای شیمیایی خیلی ضع ف دارم مثلا نیدونم سولفوریل کلرید چیه یا الومینیوم اکسید چی میشه! یا 2 ماده باهم چی میدن و ...
راهنمایی جزوه ای چیزی ندارید به دردم بخوره؟ الانه که برسیم به استوکیومتری من فقط توی همین قسمتش گیر دارم!
میدونین کلا چه واکنشایی رو باید حفظ باشیم
ممنون میشم جواب بدید
یادگار ماندگارنقل قول:
نه کارنامه رو نداره
اصلا دانشگاه ازاد نداره
اره بهت می دن
تو اینترنت هست
اصلا کارنامه نداره فقط رتبه و قبولی
هر سه تا دينيو كه نبايد بخوني!:46:نقل قول:
ديني پيش دانشگاهي كه اجباريه و از بين ديني 2و 3 هم يكيشو انتخاب كن...!:46:
دوستان یه سوال من از درس 1 شیمی 2 هیچی نمی فهمم چیکار کنم؟ :41: مخصوصا این ارایش الکترونی شما این قسمت چجوری خوندید؟
نقل قول:
یعنی برای گزینه2 نمی خونی ؟
ببین مل های اتمی که حفظ کردنی هستش . میمونه درصد فراوانی که اونم فقط با فرولش حل میشه . در مورد آرایش هم کتاب بهمن بازرگانی رو حتما بخون . من خودم از اون یاد گرفتم !
برای گزینه2 خودت رو رسوندی ؟
راستی هندسه میزنی یا گسته ؟
88یه سال خوندیم قبول نشدیم
89 هم روش!
موج منفی نمیدم ولی دنیا همینه
چرا دیگه این فصل 1 شیمی 2 :2: هم توی این ازمون گزینه 2 میادنقل قول:
ریاضی هارو عقب افتادم از برنامه ولی تا ازمون فکر کنم برسم خوب تستش کمتر میشه دیگه گسسته رو هم میخونم
تو چیکار کردی؟ من تست کم کار کردم چیزاییم که قبلا خوندم احساس میکنم یادم رفته :41: این یک سال هم تموم شه راحت شیم
راستی توی این ازمون کل فصل 1 فیزیک پیش میاد؟!
اقا کتاب تست بهمن بازرگان؟!نقل قول:
نقل قول:
من همه رو رسوندم جز فیزیک 2و1 . هندسه رو میزنم . ریاضی هم زیاد نمیزنم یعنی نرسوندم ولی فکر کنم تا آزمون برسم . بازرگان هم آموزشش خوبه هم کتاب تستش ولی من برای شیمی 2 فقط از روی کتاب تستش یاد گرفتم
سلام بعد از عمری!!!
من به برنامه م یه تغییر بزرگ دادم! اولا اینکه یه کلاس فیزیک که واسه تسته و مدرسمون گذاشته رو رفتم، دیدم واقعا خوبه. میخوام ثبت نام کنم. مشکل زمان هم فکر نکنم داشته باشم چون اون ساعت من معمولا خوابم!! همه ی معیارها رو سنجیدم و دیدم خوبه برام. و یه تغییر دیگه اینکه یهو میخوام برم سر کمکی ها و اونا رو بخونم. فکر میکنم به اندازه کافی کتاب درسی خوندم. البته این موقتیه و بعدا دوباره اونا رو یه دوری هم میزنم. در مورد درسهای امسالم هم میخوام همراه با کمکی پیش برم. به نظرتون خوبه؟
طبق قاعده ی What's The Best Thing To Do Now پیش میرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب آموزشیش تست هم داره. اما تستیش زیاد آموزش نداره. مگر اینکه توی حل تست توضیح داده باشه.نقل قول:
من که از کتاب آموزشش یاد گرفتم.نمی دونم که تو کتاب تستش باشه یا نه.
بچه ها یک سوالی داشتم اینکه شما برای زبان فارسی از رو چی میخونین من که پاک این واج شماری و از اینجور چیزا رو قاطی کردم؟
به نظرتون سوالهای زبان فارسی ازمون روز جمعه از کانون چه جوریه؟ فکر میکنین خیلی سخت سوالها رو طرح کنن؟
کاری بس عالی انجام دادی که رفتی کلاس و کمکی ها رو شروع کردی .درباره کتاب تست بهمن خان هم من با نظرت مخالفم ،حداقل تست پیش 1و سوم و که من دارم به نظرم آموزشش کامل و خوبه.نقل قول:
1راهنمایی:
دوستان چند روز پیش که داشتم زبان فارسی میخوندم تو قسمت طنز 1نکته به نظرم رسید که برای درس خوندن خیلی خوبه.البته به نظر من خوبه ها اگه بد بود مسخرم نکنیدااا:31:.یکی از راههای جلب توجه در طنز غلط نوشتنه.ما هم میتونیم تو درس خوندن و خلاصه نویسی ازش استفاده کنیم مثلا تو جمله((بر اثر عبور پرتو های کاتدی به هنگام عبور،هیدروژن درون لوله به رنگ صورتی در می آید))میتونیم صورتی رو سورتیبنویسیم(البته این مثال شاید خیلی خوب کاربرد این روش رو نشون نده:46::46:)و یکی دیگه از راههای جلب توجه بررعکس نوشتنه.البته این روش ها رو باید برای جمله هایی که اصلا نمیتونید حفط کنید و خیلی فرار هستش استفاده کنین.
سلام
من اتفاقی امروز با اینجا اشنا شدم چون میخواستم دانلود کنم
کسی هست سال سومش باشه؟
من سال سوممه که می خوام کنکور شرکت کنم
سال اول و دوم نتونستم مشکل برام پیش اومد
امیدوارم منو تو جمعتون راه بدین
بله این یکی از روش ها در بیاد سپردن هم هست که منم خودم ازش استفاده می کردم.نقل قول:
ولی تو درس املا ازش استفاده نکنید:31:
ولی توصیه می کنم زیادی ازش استفاده نکنید چون املا تون خراب می شه.من که دیگه گذاشتمش کنارT، درسته با این کار خیلی خوب تو ذهن می مونه ولی امکان داره در مسئله دیگه ای ضعف پیدا کنی اگه پیدا نمی کنی که روش فوق العاده ایه.
100 درصد ! ( ولی حالا که گیر کردیم پشت کنکور حداقل بخونیم که با سال اولیها حداقل یه فرقی بکنیم البته من مخاطبم کسانی نیستند که شریف ....... قبول شدن )خیلی ضایع میشیم سال دوم غیر انتفاهی ........قبول شیمنقل قول:
ولی سال اول خیلی ها هستند که به خاطر استرس ... کنکورشونو بد میدن یا اینکه وقتی یک درسئ رو خوب نمیزنن کلی به هم میریزن:13:نمی تونن دیگه با تمرکز سوال ها رو جواب بدن . کلا همش دانش نیست ولی با این حال خیلی هنره که ادم سال اول سراسری خوب قبول بشه!:5:
دوستان اگه میشه این سوالهای منو جواب بدین:نقل قول:
برای عربی امتحان 24 مهر کانون معانی درسها رو هم باید بخونم؟
سلامنقل قول:
من تصمیم گرفتم برای همه درسا هر دوتا زوج درسا رو باهم بخونم!!!!!
امید وارم موفق شم رو تصمیمم بمونم. میخوام زود یه بار همه چیو تقریبا بخونم تا به نقطه ضعفام برسم و پنچر گیری!! کنم.
تا الانم برنامه این آزمون جز شیمی 3 و دینی ها همشو رسوندم دارم برای آزمون بعدی میخونم!! امید وارم یادم نره اینایی که خوندم تا کانون اولیو 6800 اینا حد اقل بزنم.
من توی فرمول نیسی شیمی خیلی ضعیفم چه پیشنهادی دارید. غیر از اینم نمی دونم چه واکنشایی رو باید حفظ کنم و چجوری حفظ کنم!
مثلا نمیتونم سولفوریل کلرید رو بنویسم چی میشه و ...
کمک کنید.
ممنون
سلام با این که میدونم نمیتونی همیشه این کار بکنی :31: (انرژی منفی حال کردی؟ )نقل قول:
یه چیزی نری تو ازمون هر دو تا زوج درس بزنیا اولا وقت کم میاری دوما ترازت میاد پایین تر مگر این که 100 بزنی
چه خبره بابا 322 صفحه :دي
تاژيك قبلي تا نزديكاي كنكور تازه 200 شده بود :دي
نقل قول:
نسل جدیدن دیگه!دی:
پی سی واسه بحث و تبادل نظر خیلی خوبه،مخصوصا سوالاتون رو در میون بذارید با همدیگه، تو ذهنتون جا میگیره.
موفق باشید.:10:
نقل قول:
براي آرايش ها بايد بگم كه از اصل آفبا و تراز هاي الكتروني اتم (سطح انرژي) بطور همزمان استفاده كن ! منظورمو ميفهمي ؟:27:
توضيح :
مثلا با توجه به اصل آفبا ابتدا الكترون وارد زيرلايه ي 4s ميشه بعد 3d (خب!؟) اميدوارم اصل آفبا رو ديگه بلد باشي :
1s/2s2p/3s3p/4s3d4p/5s4d5p/6s4f5d6p/7s5f6d7p
ميدونيم هر اتم ميتونه حداكثر 7 لايه داشته باشه !
حالا تا لايه ي سوم كه مشكل نداري براي رسم آرايش الكتروني ؟(ضمنا توان زير لايه ها هم تعداد الكترون ها در اوربيتال اون زير لايه رو نشون ميده !)
اما وقتي عدد اتمي يك اتم ايجاب ميكنه كه به 4s و بعد 3dبرسي اونوقت طبق آفبا بايد ابتدا 4s رو پر كني بعد 3d (تا اينجا كه فهميدي ؟) حالا چون لايه ي سوم (براي 3d) نسبت به لايه ي چهارم (براي 4s ) به هسته نزديكتره ، همواره براي رسم آرايش الكتروني زيرلايه ي 4s رو با كمي فاصله دور تر از هسته مينويسي و اگه قرار بود 3d پر شه ، 3d رو قبلش مينويسي (اينجاست كه ديگه اصل آفبا جا به جا ميشه ) !
دقت كن كه ما فقط براي منظم شدن آرايش ، 3d رو قبل از 4s نوشتيم اما در واقع آخرين الكترون ها وارد زير لايه ي d شده اند ! يعني به اصطلاح زير لايه ي d در حال پر شدنه !!! بقيه ي لايه ها هم به همين ترتيب اونيكه لايه اش كمتره نزديكتر نوشته ميشه ولي اصل آفبا همونه ! اگه جا نيفتاد بگو تا چند تا مثال هم بزنم !
***شيمي فقط تست هاي بازگان ! از دست نده ! آبي قلمچي آشغاله من خودم خوندم وقتمو هدر دادم !***
سلام....خیلی خوش اومدی.....واالله تا الان سال سومی نداشتیم ،ولی حتما حضور شما میتونه برای همه بچه ها مفید باشه.نقل قول:
سلام خیلی ممنون از تاییدتون.ولی منم گفتم برای چیزهایی که اصلا نمیتونی حفظ کنید استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوست من...... عالی خوندی ،فک کنم الان از همه بچه های تاپیک جلوتری:31::46::5: اگه با همین پشتکارت ادامه بدی حتما میتونی هردوتا زوج درسو بخونی.نقل قول:
برای ضعف توی فرمولنویسی هم مگه کتابای بهمن بازرگانیو نداری ....خیلی باحال توضیح داده ..اکثرا باهاش مشکل ندارن...
ببین دوست من..نقل قول:
من کاری به آزمون و ... ندارم.
اما هیچ کس تو شیمی 2 ضعیف تر از من نبود:13:
اما با کتاب مهندس بازرگان واقعا عوض شدم!
الان تازه میفهمم شیمی چیه..
پس بهترین گزینه کتاب مهندس بازرگانه..
به خصوص کتاب تستشو پیشنهاد میکنم بگیری...
خیلی بهتره..
هم آموزش داره هم تست...روندش هم عالیه!:10:
ممنون/:5:
راستی ازمونها ی جامع سنجش کدوم ازموناش با قلمچی یکیه امسال؟؟ تداخل دارن
سلام بچه ها
من توی عربی بد جوری گیر کردم نمیدونم چرا درس عربی رو همش پشت گوش میندازم؟:41:
تاالان عربی هیچی نخوندم ..... نمیدونم چی کار کنم؟ این جوری پیش برم توی کنکور صفر میزنم:19:
کسی این استادای عربی رو میشناسه اطلاعاتی به من بده ؟
عربی قلم چی آقای جلادتی
آقای خطیبی ( نمی دونم کجا تدریس میکنه؟)
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید
میشه یکی بگه این قسمت سورها توی دیفرانسیل و چه جوری باید یاد بگیریم من این قسمتو گذاشتم کنار پارسال ولی الان هم یاد نمی گیرم چه جوری بخونم؟؟؟اصلا مهمه
نقل قول:
خوش اومدی و شما از همه با تجربه تری پس باید بیشتر کمک کنی هاااااااااااااااا!
خواهش می کنم امیدوارم مفید واقع شم!
کسی جواب سوال من رو میدونه؟
سلام کسی هست؟
سلااااااااااااااام
دوست مننقل قول:
من از تو بدتر بودم!..حالم از عربی بهم میخورد...تو دوره ی دبیرستان هم هیچ وقت نخوندم و همیشه ناپلئونی قبول شدم...اما با کتاب آقای ایاد فیلی توپ توپ شدم..بدون هیج معلمی!
شما برو کتاب عربی به زبان ساده از ایاد فیلی رو بخر...روزی 20 صفحه بخون....چنان میسازتت که نمیفهمی چطوری تو عربی خدا شدی!
سلامنقل قول:
به نظر من مفهوم فارسی هر کردوم رو متوجه بشی راحت هرچی دادن با همون مفهوم فارسیش میتونی درک کنی
مثلا ( به ازای هر n عضو N ، جزء صحیح n خودش میشود ) = یعنی اینکه هر عددی که عضو مجموعه اعداد طبیعی باشه این خاصیتو داره ، یعنی جزء صحیحش خودش میشه . ( این یه مثال بود .)
و به نظر من خیلی مهمه یاد داشته باشی چون کلا اینا جورایی پایه ی دیفرانسیل هست و خیلی مهمه .
نقل قول:
من پیش خطیبی کلاس میرفتم (البته اگه همونی باشه که شما منظورتون باشه) مولف کتاب طراحان آیندگان. همون که صداش یکم کلفته. از من به شما پیشنهاد . ایشون فقط ترجمه عربی رو خوب تدریس میکنه قواعد رو طوری میگه که ناچار میشین حفظ کنین . حفظ کردن قواعد عربی هم واسه من که کارساز نبود شاید برای بقیه جواب بده
ولی پارسال یکی از دوستام که رتبش 247 منطقه یک شد و عربی رو 81 (اگه اشتباه نکرده باشم) زد خیلی از یه کتابی تعریف میکرد. همچین اسمی داشت (کتاب کوچک) یا شایدم (کتاب جیبی) مولفشم خاکباز بود. البته اینم بگم ایادفیلی رو خودم استفاده میکنم راضیم.
راستی بچه ها یه سوال از زبان فارسی دارم .میشه بگین کلمات زیر چند تکواژ دارن(اگه میشه هر تکواژشم جدا بنویسید):
تنها/ همسر/ آیینه/زری/ دوستانه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون:11:
سلام
اینطور که من فهمیدم هیچکس از قلمچی راضی نبود
البته در مورد من که تاثیر داشته .
بطور عادی شاید هفته ای 10 ساعت هم درس نمیخوندم ولی الان به روزی 6-7 ساعت رسوندمش (البته من کنکوری نیستم نگید کمه : دی)
ولی این کتاب سبز رو هم یک تست میزنم تا ببینم چطوریه
ممنون
نقل قول:
سلام
اونجوری که من حساب کردم حتما حداقل تا پایان ترم اول میتونم هردو رو با هم بخونم ترم دو هم که چون خوندم دیگه کار نداره!
فقط مبحثی که فکر میکنم توش گیر کنم ایناست:
تحلیلی فصل 3و 4و 5 : اصلا هیچ بار بهش نگاه نکردم نمیدونم چیه
گسسته نظریه اعداد اینم مثل بالایی نمیدونم اصلا سوالاش چجوریه
توی کانونم فقط یکیو میزنم اونیکیو توی خونه و در صد میگیرم و ترازشو با بقیه مقایسه میکنم!
بعدم میخوام یه جوری بیشتر به جاهیی که بلد نیستم برسم اونور سال مثل شیمی پیش 2 و فیزیک پیش 2 و انتگرال و دینی!! و ... .
با تلاش میشه به همه چی رسید!
در مورد شیمی بهمن بازرگانم اصلا یه جوری گفته من باهاش حال نکردم!! یه جوری باید این همه رو حفظ کنم!. کلا سخت نیست حفظ کردنش برام سخت تره مثلا کدوم بار 2 داره و ...
کلا هر وقت باید یه چیزی رو حفظ کنم که زیاد کار نمیاد دهنم سرویس میشه یادم میره
البته از آخرین باری که زبان فارسی خوندم فک کنم 6 ماهی بگذره!:31:نقل قول:
ولی:
"تنها" و "آیینه" و "زری" یک تکواژ
همسر: هم + سر
دوستانه: دوست + انه
بازم میگم اگه اشتباه بود فحشم ندینا!