منو مهر اریا از این قضیه مجزا هستیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منو مهر اریا از این قضیه مجزا هستیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم گونی تنمون کنیم خیلی فشن میشیم،با کله ی کچل،روشم خالکوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اااااااااااااا چطور مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی چی؟!این جا به جای ضوابط ،روابط(این شکلی مینویسن؟!) حاکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زشته زشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه ، دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه ما نظافت رو رعایت میکنیم و سرگروهیم
واسه همون !!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختر جماعت سربازی برو نیس:27:نقل قول:
بابا مگه من دخمل نیسم
منم زدم دیگه(خیلیم به موام میرسیدم)
هنوز سازماندهی نشدین؟
سلام بچه ها خوبين؟
نچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچنقل قول:
اینم به مناسبت این ایام
خواستم تاپیک ما هم بی نسیب نمومه از این ایام
در خيمه کسي در اتش تب مي سوخت
مانند ستاره در دل شب مي سوخت
وقتي که به خيمه ها هجوم اوردند
اي کاش دلي به حال زينب مي سوخت
...
خوب قضيه چيه؟
كي تا حالا كچل شده؟ :دي!!!
دامن باشه حتما
با دامن که نمی شه سینه خیز رفت و شنا کرد و این حرفا! جلو دست و پا رو می گیره!
معلومه دامن پوش نیستی من با دامن راحت ترم تا زه هر وقت دست و پا گیر شد دامن رو میزنیم بالا
فعلا که دیواری از دیوار من کوتاه تر پیدا نشده، می خوان منو کچل کنن:31:نقل قول:
عزیزم اگه با دامن از بین سیم خاردارا رد بشی چی میشه به نظرت !!!!؟ :31:نقل قول:
معلومه دامن پوش نیستی من با دامن راحت ترم تا زه هر وقت دست و پا گیر شد دامن رو میزنیم بالا
دهه کارین جونم بعدش من چطوری موهاتو بکشم؟؟؟ ( همون قضیه دعوا و اینا!!!! :31:)نقل قول:
فعلا که دیواری از دیوار من کوتاه تر پیدا نشده، می خوان منو کچل کنن
1-1 مساوی!!!
سلام :31:نقل قول:
ممنون مرسي :46:
سلام خوش اومدي :11:نقل قول:
خوبه ، خوبه ، چه نيروي خوفي ، توهمش برو مرخصي من خودم مراقب خوراكياهستم :31:نقل قول:
بابا اين خودشو ، من و كشت بافرماندهيش :27::27:نقل قول:
سلام ، فارسي بيا راهت ميديم :31:نقل قول:
واستا ببينم شومادوتا نقشه كچل كردن سربازارو كشيدين :18::19::27::27::27:نقل قول:
اره هستم خيلي باحاله اينو بريم ، شلوار لجني ، تاب سبز لجني ، يه جليقه يشمي ،:31::27:نقل قول:
حالا مهراريا متاهله ، خوب فرق فوكوله ، اگه كچل كنه شوهرش خونه راهش نميده ، توچراديگه سايه :27::27:نقل قول:
نه نه من دامن نميپوشم ، من اصلا" نميتونم بادامن باشم ، فقط شلوارنقل قول:
كاملا" تاييد ميشه :27::27::27::27::27:نقل قول:
من من من من منننننننننن:31:نقل قول:
شلوار خوبه باباااا تازه تاپ نمیشه(سیم خاردار!!!!!)
شلوار و بلوز رنگشم سبز باشه یا ابی(اگه موافقید چریکی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونیم سر و صورتمونم ایینجوری کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پایینیه منمکه دارم مانور اجرا میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم منم خسته و خونین
اینام همکارامن
منم با شلوار و تاپ موافقم. رنگش هم هر چي بقيه بگن خوبه. من تابع نظر جمعم:20:
در مورد تداركات هم يا من ميام تو تداركات يا اصلا نميام. (ولي بازم در هر صورت ميام:20:)
اصلا هر چي فرمانده بگه(چاي شيرين):20:
عزيز جان با دامن سربازي نميرن مهموني ميرن!
اصلا شلوار يا شلوارك با تاپ از اين مدل كماندويي ها هم باشه
چكمه هم كه رو شاخشه .فقط خانمها من از حالا بگم چكمه پاشنه كمتر از 7سانت من پام نميكنما!
========
و در مورد كجلي
عزيزان من و سايه تو قسمت ثبت نام و اعزام هستيم ====> نيازي به زدن موهامون نداريم
نقل قول:
فعلا که 2-1 به نفع من شده دوست جون جون:31:
من تا آخرین نفس پایداری می کنم:27:نقل قول:
خوبه ، خوبه ، چه نيروي خوفي ، توهمش برو مرخصي من خودم مراقب خوراكياهستم :31:
آره دقیقا منظورم همین بود .... سبز لجنی:31:نقل قول:
اره هستم خيلي باحاله اينو بريم ، شلوار لجني ، تاب سبز لجني ، يه جليقه يشمي ،:31::27:
eنقل قول:
حالا مهراريا متاهله ، خوب فرق فوكوله ، اگه كچل كنه شوهرش خونه راهش نميده ، توچراديگه سايه :27::27:
راس میگه
حالا مهرآریا اشکال نداره
ما نمی خوایم کانون گرم خانواده ها از هم بپاچه:31:
ولی سایه جون تو دیگه چرا؟
زود یه دلیل قانع کننده بیار وگرنه اولین نفر خودتو کچل می کنیم:27:
خب مثه این که موافقان طرح من دارن زیاد می شننقل قول:
دیگه نبود؟!
اشکال نداره نگارجون، همه که اومدن تدارکات، تو هم بیا
ولی خوب از الان پیمودن پله های ترقی رو شروع کردیا (همون چایی شیرین بازی و این حرفا:31:)
ای بابا خیلی بود بخدا چرا اینطوری شد
بقيه دوستان درانتظار باشن ، فعلا" بچه هاي تداركات ، خودمو ، نگار وكارين آماده براي حفظ سمت ، پيش به سوي خوراكيا :دي
----------------------------------------------------
راه كوير جونم شما موهاتو زدي؟ عزيزان تداركاتي اولين سري هستند كه موهاشون بايد زده بشه اخه كار حساسي را به عهده دارند نبايد يه تار مو تو خوراكيا يا كنسروها بيافته .
خوب بشينين ببينم نگار و كارين و راه كوير تا بياند موهاتونو صفا بدند براتون
خب اون عکسا جالبن! برای شرو بد نیست!
بله من حاضرم :27::27:نقل قول:
موهاموكچل نكنيم كوتاه كنيم كلاهامونم كج ميذاريم ، باشلوار لجني ويه تاب لجني ، اماباپوتين نه كفش پاشنه بلند ،(باكفش پاشنه بلند مشكل دارم :31:)
تيپ تداركات خانومااماده : راه كوير - كارين - نگار:27::27::27::27::27::27:
اذيت نكن از ته بايد بزني
كلاهتم هرطور مايلي بزار . البته عزيزان تداركاتي بايد از لباسهاي كشي و استرج استفاده كنند .البته اينطور كه اين سه نفر بنابه درخواست خودشون اين وظيفه را به عهده دارند معلومه كه هر سه ماه مجبوريم يه دست لباس سايز بالاتر بهشون بديم
eeeeee! به سلامتي!:31:نقل قول:
منم حاضرم كچل بشم!:31:
بچه ها يكم شجاع باشيد!
باشه به خاطر تو كچل صفر ميزنيم ، ولي ماتيپ تداركات باشيم :27::27::27::27:نقل قول:
لباس كشي واسترج ، اره كه هرماه مجبور نشين يه لباس جديد واسمون بخرين :27::27::27:
موافقم ، :27::27::27:
نقل قول:
حالا مهراريا متاهله ، خوب فرق فوكوله ، اگه كچل كنه شوهرش خونه راهش نميده ، توچراديگه سايه
اخه من قبلا کچل کردم !یادش بخیر !( خنده بازاری بود ، چه ماجراهایی داشتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
e
راس میگه
حالا مهرآریا اشکال نداره
ما نمی خوایم کانون گرم خانواده ها از هم بپاچه
ولی سایه جون تو دیگه چرا؟
زود یه دلیل قانع کننده بیار وگرنه اولین نفر خودتو کچل می کنیم
کلاه میزاشتم رو سرم دیگه نمیشد برش داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
دوستان من همین الانشم چریکی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی خیلی وقته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شلوار لجنی امریکایی و پوتین سربازی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
نقل قول:
حملــــــــــــــــــه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقمنقل قول:
منم با کفش پاشنه بلند مشکل دارم ایضا
نگاری کوشی؟ موافقی؟
درسته ما بچه های تدارکاتیم و اسممون بد در رفته اما می بینی چه سازماندهی شده عمل می کنیم
لباس فرم رو انتخاب کردیم، پست ها هم مشخصه، قرار اولین عملیات رو هم گذاشتیم واسه فردا:21:
نقل قول:نقل قول:
منم کلا موافقم:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا! کجا ! با تاپ و شلوارک ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همگی باید چادر سرتون کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي چي ، يه دقيقه صبركن توقع ندارين كه من وكارين و نگارچادر به سر (زيرش تاب وشلوارلجني ) اين همه خوراكي رو دوشمون بلند كنيم انصاف داشته باشين بابا :27::27::27::27:چادرو نگهداريم ياخوراكيارو :27:نقل قول:
بابا ماكه لباس تيپ تداركاتو مشخص كرديم ، شوما چادرسركنين ، ناسلامتي ماقراره اين همه خوراكيو بياريما:27::27::27::46:
لباس و تصویب کنین زودتر دیگه!همون تاپ و شلوار ارتشی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من میگم تو سربازی قراره چی یاد بگیریم؟!
لشگر مبارزه با دایناسورا تشکیل بدیم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط تاپ قرمز یا صورتی میپوشم اصلا هم با شلوار ارتشی موافق نیستم